|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
27th September 2007, 12:42
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 35 Data înscrierii: 17-July 06 ID membru: 86 939 |
Pentru fumatorii de kent acum este o promotie: se da o harta , iti alegi numere(sunt 15 o data ce ai ales unul numai ai voie sa alegi acelasi numar pana ce nu ai castigat) si ai castigul garantat. Problema e ca numarul tau castigator de pe harta cik ar fi ale s de al inceput. Eu nu cred asta. Am introdus 10 numere pana acum si ups nu am gasit numarul castigator. Eu cred ca softul din spate face ca orice numar ai alege pana ce nu e ultimul sau penultimul nu e castigator. Deci la 15 pachete de tigari castigi cle mai probabil unul in plus. Chetsia asta chiar e enervanta,,,mai ales ca probabil nu ii verifica nimeni la soft, manipularea prin premii de la companiile de tigari e o adevarata bataia de joc care imi provoaca numai scarba. Ma las de fumat. |
|
|
|
27th September 2007, 12:46
|
|||
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 2 512 Data înscrierii: 6-May 04 Locație: Rio de Bucharest ID membru: 15 871 |
Acest mesaj a fost modificat de Cipsu: 27th September 2007, 12:46 |
||
|
|
|||
27th September 2007, 12:53
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 3 474 Data înscrierii: 29-June 05 ID membru: 40 253 |
Kent or bust! (IMG:style_emoticons/default/thumbup.gif)
|
|
|
|
27th September 2007, 14:15
|
|
|
Active Member Grup: Banned by Moderators Mesaje: 3 734 Data înscrierii: 26-September 07 ID membru: 230 715 |
Io aș zice de unul mai tare! Și se pot câștiga mai multe premii simultan chiar!
1. cancerului bronho-pulmonar. 2. Impotență 3. Riduri 4. Picior amputat 6. Probleme vasculare 7. cancer al vezicii urinare 8. cancerul esofagului 9. cancerul cavitatii bucale 10. cancerul laringelui 11. boli respiratorii acute 12. bronsita cronica 13. ulcerul gastroduodenal 14. BPOC 15. infarct Și multe alte sute de premii! Grăbește-te, mai multe pachete, mai multe șanse de câștig. Succes! |
|
|
|
27th September 2007, 16:24
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 10 Data înscrierii: 14-June 06 ID membru: 81 968 |
aha... cred ca mi-as lua pachet din ala cu infarct ca macar e rapid
si nu cred ca doarre prea tare bine ca nu fumez http://forum.softpedia.com/style_emoticons...eacefingers.gif http://forum.softpedia.com/style_emoticons...eacefingers.gif (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
27th September 2007, 19:38
|
|
|
Geniu umil Grup: Moderators Mesaje: 24 154 Data înscrierii: 21-April 04 Locație: Timisoara, orasul jeguletzului ID membru: 14 919 |
- domle, de ce ai picioru amputat?
- pentru ca am fumat kent - serios? si de ce nu te vindeca dumnezo? - pentru ca scrie in biblie ca fumatu de kent e mare pacat - aha, cred ca ma las de fumat marlboro |
|
|
|
27th September 2007, 20:07
|
|||
|
Junior Grup: Members Mesaje: 360 Data înscrierii: 29-November 05 ID membru: 55 507 |
|
||
|
|
|||
27th September 2007, 20:19
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 557 Data înscrierii: 24-January 07 Locație: bucuresti ID membru: 132 448 |
Io aș zice de unul mai tare! Și se pot câștiga mai multe premii simultan chiar! 1. cancerului bronho-pulmonar. 2. Impotență 3. Riduri 4. Picior amputat 6. Probleme vasculare 7. cancer al vezicii urinare 8. cancerul esofagului 9. cancerul cavitatii bucale 10. cancerul laringelui 11. boli respiratorii acute 12. bronsita cronica 13. ulcerul gastroduodenal 14. BPOC 15. infarct Și multe alte sute de premii! Grăbește-te, mai multe pachete, mai multe șanse de câștig. Succes! cunosti sa fie diferente intre un mort sanatos si unul bolnav? fiecare vinde cum crede ca e mai bine. |
|
|
|
28th September 2007, 10:46
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 2 674 Data înscrierii: 21-May 06 ID membru: 78 472 |
Io aș zice de unul mai tare! Și se pot câștiga mai multe premii simultan chiar! 1. cancerului bronho-pulmonar. 2. Impotență 3. Riduri 4. Picior amputat 6. Probleme vasculare 7. cancer al vezicii urinare 8. cancerul esofagului 9. cancerul cavitatii bucale 10. cancerul laringelui 11. boli respiratorii acute 12. bronsita cronica 13. ulcerul gastroduodenal 14. BPOC 15. infarct Cooorect, ideea e ca nimeni nu pierde aici Toti fumatori, dar absolut toti vor castiga unul sau toate premiile de mai sus. In timp ce ma benoclam la fel si fel de tutunuri, pipe, trabuce, ma-ntreba o fata de la tejgea: - cu ce va pot ajuta i-am raspuns: - multam, cu nimic, m-am ajutat singur am scapat de boala asta Fumand nimeni nu va castiga nimic, doar giganticele companii de tutun. Acest mesaj a fost modificat de zoro2: 28th September 2007, 10:47 |
|
|
|
28th September 2007, 11:01
|
|
|
Geniu umil Grup: Moderators Mesaje: 24 154 Data înscrierii: 21-April 04 Locație: Timisoara, orasul jeguletzului ID membru: 14 919 |
QUOTE Toti fumatori, dar absolut toti vor castiga unul sau toate premiile de mai sus. ce e un BPOC? sa stiu daca sa-mi doresc sau nu (IMG:style_emoticons/default/eek.gif) |
|
|
|
28th September 2007, 11:13
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 2 674 Data înscrierii: 21-May 06 ID membru: 78 472 |
ce e un BPOC? sa stiu daca sa-mi doresc sau nu (IMG:style_emoticons/default/eek.gif) ia vezi te prinde ? iti cade bine ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) http://www.google.ro/search?hl=ro&q=BP...oogle&meta= |
|
|
|
28th September 2007, 11:17
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 625 Data înscrierii: 7-May 04 Locație: Bucuresti ID membru: 15 932 |
eu am gasit un nr. castigator din a 3-a incercare, o bricheta. dar mi-a aruncat nevasta-mea tichetul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
28th September 2007, 11:18
|
|
|
da, imi place... ce as vrea io este
aperitiv, un picior amputat felu principal, salata de canceruri malefice, stropite cu bronshite si ca desert, pentru ca se pare ca e foarte recomandat, o portie babana de BPOC din-ala |
|
|
|
28th September 2007, 11:28
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 651 Data înscrierii: 15-June 07 Locație: Burkina Faso ID membru: 191 626 |
Mdeaaaa... A mai fost o cheste d-asta, la Pall Mall, cu niste tricouri si adunasem atatea cartoane, de-as fi imbracat un cartier cu ele ! Necazul a fost ca de oriunde as fi incercat sa le optin, raspunsul era invariabil acelasi : "N-avem" !!! Acest mesaj a fost modificat de PeterPan 42: 28th September 2007, 11:29 |
|
|
|
28th September 2007, 11:39
|
|
|
Beam me up, Scotty! Grup: Senior Members Mesaje: 4 817 Data înscrierii: 2-April 07 ID membru: 162 562 |
Pana la urma toti murim de ceva. Noi, fumatorii, macar avem cat-de-cat "control" asupra destinului nostru. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si, daca tot murim, sa mai si castigam ceva din asta, nu? Toata lumea e fericita: fumatorul cu bricheta, producatorul cu banul, statul tot cu banul, contribuabilii cu servicii publice imbunatatite din buzunarele fumatorilor.
Concluzie: sa fumam cat mai mult pentru a avea o societate fericita. |
|
|
|
23rd January 2008, 16:34
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 42 Data înscrierii: 17-September 06 Locație: Bucharest ID membru: 97 469 |
Pai tu ce crezi ca prioritatea producatorilor este ca participantii sa castige? sau ca sa isi faca ei vanzare inainte de toate?
Nu am nici o incredere in concursuri/promotii de genul asta, mai ales ca sunt ascunse dupa un site. |
|
|
|
23rd January 2008, 23:19
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 2 780 Data înscrierii: 1-October 06 ID membru: 100 047 |
Pana la urma toti murim de ceva. Noi, fumatorii, macar avem cat-de-cat "control" asupra destinului nostru. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si, daca tot murim, sa mai si castigam ceva din asta, nu? Toata lumea e fericita: fumatorul cu bricheta, producatorul cu banul, statul tot cu banul, contribuabilii cu servicii publice imbunatatite din buzunarele fumatorilor. Concluzie: sa fumam cat mai mult pentru a avea o societate fericita. Asta e din ciclul "Cum sa ne imbatam cu benzina". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
24th January 2008, 12:08
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 4 525 Data înscrierii: 31-July 07 Locație: Baia Mare ID membru: 208 424 |
Pana la urma toti murim de ceva. Da ala care fumeaza Kent tuseste mai subtire decat ala care fumeaza Marlboro. Astia de la Marlboro m-au dat pe spate cu premiile lor pe minut. Am trimis vreo 40 de coduri, unu dupa altu', premiile scadeau vazand cu ochii, eu nimic.... Noroc cu promotorii din baruri, asa mai primesc si eu o bricheta, ceva, de fumator fidel ce sunt... |
|
|
|
A minute ago
|
|
![]() Grup: Bot |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 24th November 2009 - 04:08 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |