Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

4 V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Pret gram aur in Turcia
Avalanche
mesaj 18th February 2008, 08:42
Mesaj #37

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 15-March 05
ID membru: 32 485

In Grand Bazar din Istanbul sunt preturi mari. Am fost asta vara si stiu ce zic. E bazar situat in zona turistica a Istanbulului in apropierea Palatului Sultanului si a Moscheii Sf. Sofia. Sunt pusi pe inselat turistii. Daca nu stii preturile la produse risti sa iei o mare teapa. Trebuie sa negociezi la singe ca sa iesi la un pret bunicel. Aurul mi s-a parut scump la ei. Nu mai stiu exact cat am dat pe gram. I-am schimbat nevestei un lant. Cred ca cei care aduc marfa mai ieftina (inclusiv aur) se duc in alte bazare. Exclus Grand Bazar. (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
ionescumarin
mesaj 8th March 2008, 19:38
Mesaj #38

Junior

Data înscrierii: 16-January 08
ID membru: 274 516

am venit ieri din Turcia si aurul este 21 dolari daca iei peste 50 de grame iti lasa la 19 - 20 nu prea e rentabil sa mai iti cumper aur de acolo pentru ca daca pui la socoteala si drumul iesi aproape la acelasi pret ca in Romania singuru avantaj este ca ai de unde sa alegi au o multime de modele de aur iti fura ochii (IMG:style_emoticons/default/worthy.gif)

+Quote Post
***MIHAI***
mesaj 8th March 2008, 19:48
Mesaj #39

titulatură?

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 24-February 07
Locație: HeAvEn
ID membru: 147 220

acum 2 ani aurul era 60RON. acum e muuult mai mult.
e mai rentabil sa cumpar aur de 30.000 sau sa-i pun la banca ?
dupa calculele mele ... cam asa iese

+Quote Post
Sony69
mesaj 8th March 2008, 22:12
Mesaj #40

Junior

Data înscrierii: 9-February 06
Locație: Bucuresti & Constanta
ID membru: 65 348

joi plec si eu in turcia in vacanta si o sa fiu cazat la cateva sute de metri de grand bazar, proit ca o sa postez aici pretul actual.

+Quote Post
Sheytan
mesaj 13th March 2008, 00:07
Mesaj #41

Junior

Data înscrierii: 5-November 07
ID membru: 244 344

La turci in afara de magazinele de lux (si in afara de alimentare:P) TOTUL estenegociabil. Pretul aurului difera in functie de puritate ( 12k, 14k, 18k,22k) si in functie de 'model' cum zic ei,cu cat e mai nou aparut modelul cu atat pretul e mai mare.
Eu am primit 2 preturi diferite pe 2 lanturi numai ca 1 era model mai nou:P.
Aur de 12k nu prea o sa gasiti la turci cum nu o sa gasiti nici aur de 24k ala e aur pur nu se gaseste decat in banca.
In alta ordine de ideii GRAND BAZAR este un punct de atractie turistic deci preturile sunt pt turisti (automat vor fii mai mari).
Pt cine intreba de haine Turcia este NR. 1 la fake-uri in ceea ce priveshte hainele adik in sensul ca pastreaza de multe ori si numele produsului neschimbat (fratimiu a luat 1 pereche de tenisi CONVERSE la 600 mii lei vechi din bazar pe cand acelasi model la reprezentanta era undeva la 120$ asta in vara lui 2007).
Pretul de engros la haine difera enorm de mult fata de pretul cerut la produsul singur pt ca toate produsele sunt in serie adik 1 serie cuprinde toate marimile produsului respectiv ( S,M,L,XL).
pt cine vreamai multe detalii despre unde se iau hainele de la turci care ajung in comert in ROMANICA deschideti un topic sau reveniti cu intrebari:P

+Quote Post
vi0r3l
mesaj 17th March 2008, 14:50
Mesaj #42

Junior

Data înscrierii: 14-March 07
Locație: bucuresti
ID membru: 154 554

salutam
am luat anul trecut la inceputul lui iunie cu 15-15,5 gramul - greu de gasit la pretul ala, in bazar era 17-18
acum vroiam sa plec iarasi, pt aur, sa iau mai mult, pt vanzare ... insa am sunat de unde am luat anul trecut si cica e 22-22,5
imi confirma/infirma careva pretul de azi ?

+Quote Post
STEFAN08
mesaj 17th March 2008, 15:01
Mesaj #43

Junior

Data înscrierii: 17-February 08
ID membru: 290 226

QUOTE (vi0r3l @ Mar 17 2008, 14:50) *
salutam
am luat anul trecut la inceputul lui iunie cu 15-15,5 gramul - greu de gasit la pretul ala, in bazar era 17-18
acum vroiam sa plec iarasi, pt aur, sa iau mai mult, pt vanzare ... insa am sunat de unde am luat anul trecut si cica e 22-22,5
imi confirma/infirma careva pretul de azi ?

da acela este pretul real la gram in turcia.

+Quote Post
vi0r3l
mesaj 17th March 2008, 17:40
Mesaj #44

Junior

Data înscrierii: 14-March 07
Locație: bucuresti
ID membru: 154 554

mda, nu e nici o sfaraiala atunci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mersi

+Quote Post
ionescumarin
mesaj 18th March 2008, 15:59
Mesaj #45

Junior

QUOTE (vi0r3l @ Mar 17 2008, 17:40) *
mda, nu e nici o sfaraiala atunci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mersi

maine plec pentru a 2 a oara in turcia acum plec special pentru aur o sa va zic sambata sigur cat este gramul dupa paprerea mea si ce am auzit ar fi 21 de $ dar cred ca mai negociaza la gramaj mare (SPER) (IMG:style_emoticons/default/worthy.gif)

+Quote Post
George_90
mesaj 18th March 2008, 16:06
Mesaj #46

Junior

Data înscrierii: 22-August 07
Locație: tecuci
ID membru: 217 931

off topic , in bulgaria e 20 de leva pret foarte bun!!

+Quote Post
ionescumarin
mesaj 18th March 2008, 18:57
Mesaj #47

Junior

QUOTE (George_90 @ Mar 18 2008, 16:06) *
off topic , in bulgaria e 20 de leva pret foarte bun!!

cat inseamna in dolari ? dar stie toata lumea ca in bulgaria poti sa iei si teapa mai ales daca cumperi de la cine nu trebuie

+Quote Post
ionescumarin
mesaj 22nd March 2008, 13:22
Mesaj #48

Junior

cea mai mare teapa turcia am venit azi dimineata din turcia am fost sa cumpar aur si haine dar am avut surpriza neplacuta sa vad ca la toate magazinele si bazarurile aurul nu era sub 25 $ gramul nu se merita cu tot cu drum si alte cheltuieli ieam la acelas pret ca in romania concluzia e ca merita sa te duci in turcia doar pentru haine dar si asa risti deoarece daca aduci multe la vama romana unde stati vro 3 ore aveti surpriza sa vi le confiste .

+Quote Post
maronik
mesaj 1st April 2008, 21:18
Mesaj #49

Junior

Data înscrierii: 31-March 08
ID membru: 309 187

QUOTE (Sheytan @ Mar 13 2008, 00:07) *
La turci in afara de magazinele de lux (si in afara de alimentare:P) TOTUL estenegociabil. Pretul aurului difera in functie de puritate ( 12k, 14k, 18k,22k) si in functie de 'model' cum zic ei,cu cat e mai nou aparut modelul cu atat pretul e mai mare.
Aur de 12k nu prea o sa gasiti la turci cum nu o sa gasiti nici aur de 24k ala e aur pur nu se gaseste decat in banca.
In alta ordine de ideii GRAND BAZAR este un punct de atractie turistic deci preturile sunt pt turisti (automat vor fii mai mari).
Pt cine intreba de haine Turcia este NR. 1 la fake-uri in ceea ce priveshte hainele adik in sensul ca pastreaza de multe ori si numele produsului neschimbat (fratimiu a luat 1 pereche de tenisi CONVERSE la 600 mii lei vechi din bazar pe cand acelasi model la reprezentanta era undeva la 120$ asta in vara lui 2007).
Pretul de engros la haine difera enorm de mult fata de pretul cerut la produsul singur pt ca toate produsele sunt in serie adik 1 serie cuprinde toate marimile produsului respectiv ( S,M,L,XL).
pt cine vreamai multe detalii despre unde se iau hainele de la turci care ajung in comert in ROMANICA deschideti un topic sau reveniti cu intrebari:P

buna...ma duc in turcia in weekend si am auzit ca daca stii unde sa cauti poti gasi multe lucruri dragute si ieftine si contrafacute..as dori sa stiu si eu unde sa ma duc ca as lua si sa vand p aici,daca ai un id de mess sa vb mai mute ar fi perfect

+Quote Post
ionescumarin
mesaj 2nd April 2008, 12:35
Mesaj #50

Junior

QUOTE (maronik @ Apr 1 2008, 21:18) *
buna...ma duc in turcia in weekend si am auzit ca daca stii unde sa cauti poti gasi multe lucruri dragute si ieftine si contrafacute..as dori sa stiu si eu unde sa ma duc ca as lua si sa vand p aici,daca ai un id de mess sa vb mai mute ar fi perfect

pai gasesti asemenea lucruri chiar langa bazarul din istanbul (baiazid bazar) e foarte arpoape de autogara langa care ajungeti asta daca circulati cu ozlemu dar ai grija sa nu cumperi prea multe pentru inceput deoarece poti sa ai surpriza sa ti le confiste la vama

+Quote Post
maronik
mesaj 2nd April 2008, 18:19
Mesaj #51

Junior

Data înscrierii: 31-March 08
ID membru: 309 187

QUOTE (ionescumarin @ Apr 2 2008, 12:35) *
pai gasesti asemenea lucruri chiar langa bazarul din istanbul (baiazid bazar) e foarte arpoape de autogara langa care ajungeti asta daca circulati cu ozlemu dar ai grija sa nu cumperi prea multe pentru inceput deoarece poti sa ai surpriza sa ti le confiste la vama

mersi mult...o sa iau cateva pt mine si pt niste cunostinte...deci de acolo ti-ai luat tu conversi sa inteleg [pt ca genu asta de lucr caut si eu...nu din alea de europa in sensu ca as vrea sa fie cat de cat de bun gust (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
mdc
mesaj 11th April 2008, 20:21
Mesaj #52

Member

Data înscrierii: 5-August 05
ID membru: 43 110

QUOTE (maronik @ Apr 2 2008, 12:19) *
mersi mult...o sa iau cateva pt mine si pt niste cunostinte...deci de acolo ti-ai luat tu conversi sa inteleg [pt ca genu asta de lucr caut si eu...nu din alea de europa in sensu ca as vrea sa fie cat de cat de bun gust (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Despre aurul de 24k stiti ceva? Unde poate fi vandut si cu cat pe gram?
In occident poti cumpara monede de aur de 24k emise de diverse state (Austria de exemplu). Pretul e de 950$ moneda de 1 ounce (28.35grame).
Merita investit in asa ceva? Se mai poate vinde apoi pe undeva si cat iti ofera pe el?

+Quote Post
ionescumarin
mesaj 13th April 2008, 18:09
Mesaj #53

Junior

QUOTE (mdc @ Apr 11 2008, 20:21) *
Despre aurul de 24k stiti ceva? Unde poate fi vandut si cu cat pe gram?
In occident poti cumpara monede de aur de 24k emise de diverse state (Austria de exemplu). Pretul e de 950$ moneda de 1 ounce (28.35grame).
Merita investit in asa ceva? Se mai poate vinde apoi pe undeva si cat iti ofera pe el?

parerea mea e ca se merita sa investesti in asa ceva doar in cazul in care dispui de sume foarte mari de bani iar castigul sa fie de circa 1 $ sau 2 $ pe gram la vro 2-3 kg de aur castigi ceva dar cand e vorba de zeci de grame nu prea ai nici un castig dar problema cea mai mare este cum aduci 2-3 kg de aur dintr o tara in alta este foarte riscand deci concluzia e ca nu prea se merita

+Quote Post
adiushu
mesaj 16th April 2008, 09:37
Mesaj #54

Junior

Data înscrierii: 16-April 08
ID membru: 315 418

QUOTE (Sheytan @ Mar 12 2008, 22:07) *

buna m-ar interesa si pe mine cateva informatii legate de shoping-ul in turcia, doar cumparaturi personale. ai vreo idee cum se procedeaza in cazul in care vrei sa dai aur la schimb ?as vrea sa imi schimb ceva bijuterii. iar la haine ma intereseaza ceva blugi si haine sport. daca se poate un raspuns pana plec. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

4 V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 15:46
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia