fratilor vedeti ma cuaurul din grecia ca va luati cea mai mare teapa posibila si imposibila , de pasti a fost mama cu tata in grecia si au luat aur de acolo ca era la metru etc, vreti sa stiti cat a dat pe cm au dat 1 euro pe centimetru dar vedeti ca daca veniti cu el in ro , si va duceti la amanet o sa aveti marea surpriza sa va zica ca nu e aur , eu am fostla vreo 5-6 amaneturi si toate mi-au spus acelasi lucru nu e aur imi pare rau (IMG:
style_emoticons/default/smile.gif) ) , sau altu mia zis ca e nu stiu ce metal suflat cu aur de 18 karate , da deci in concluzie nu luati de la greci aur mai ales la metru si cred ca asa e si in alte parti lantu avea 32 de grame destul de greoi si mi-am cam luat o mare big tzeapa. am mai luat si o gramada pe deasupra si nam ce sa fac cu el nici macar sal dau cuiva (IMG:
style_emoticons/default/smile.gif) ) , tare rau nu . asa ca o sa incerc turcia acumsa vad ca am vorbit cu un turc si din ce spuneti voi aici nu prea se potriveste nimik cu ce ziceti voi mi-a spus ca gramul de aur e injur de 10 dolari si mai mia zis ca sa nu ma duc cu euro deoarece pot sami iau teapa . mia zis sa am dolari la mine , bafta si succes in vanzari.