Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

4 V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Pret gram aur in Turcia
mandolinu
mesaj 26th September 2007, 18:48
Mesaj #19

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 3-February 07
Locație: Brasov
ID membru: 137 124

Luni am vorbit cu un romanas care venea ptr. prima oara in Turcia. Zicea ca a negociat LA TELEFON cu niste turci sa cumpere 1 Kg aur la 15 dolari gramul. Numerele de telefon zicea ca le-a luat din nu stiu ce cataloage de bijutierii. Presupun ca daca negociezi fata in fata pentru cantitati mai mari, poti scoate si la 13 dolari gramul.

Acest mesaj a fost modificat de mandolinu: 26th September 2007, 18:50
Go to the top of the page

+Quote Post
kos_funny
mesaj 7th October 2007, 16:12
Mesaj #20

Active Member

Data înscrierii: 11-July 07
Locație: unii ii spun CAPITALA
ID membru: 201 307

Nu iti mai lasa la 13! Dolarul e in cadere libera in Turcia, a ajuns aproape cat lira turceasca! Am venit chiar azi de la Istanbul si am gasit foarte putini sa lase sub 17$!

+Quote Post
buze2003
mesaj 24th December 2007, 16:52
Mesaj #21

Junior

Data înscrierii: 29-October 07
ID membru: 241 515

fratilor vedeti ma cuaurul din grecia ca va luati cea mai mare teapa posibila si imposibila , de pasti a fost mama cu tata in grecia si au luat aur de acolo ca era la metru etc, vreti sa stiti cat a dat pe cm au dat 1 euro pe centimetru dar vedeti ca daca veniti cu el in ro , si va duceti la amanet o sa aveti marea surpriza sa va zica ca nu e aur , eu am fostla vreo 5-6 amaneturi si toate mi-au spus acelasi lucru nu e aur imi pare rau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) , sau altu mia zis ca e nu stiu ce metal suflat cu aur de 18 karate , da deci in concluzie nu luati de la greci aur mai ales la metru si cred ca asa e si in alte parti lantu avea 32 de grame destul de greoi si mi-am cam luat o mare big tzeapa. am mai luat si o gramada pe deasupra si nam ce sa fac cu el nici macar sal dau cuiva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) , tare rau nu . asa ca o sa incerc turcia acumsa vad ca am vorbit cu un turc si din ce spuneti voi aici nu prea se potriveste nimik cu ce ziceti voi mi-a spus ca gramul de aur e injur de 10 dolari si mai mia zis ca sa nu ma duc cu euro deoarece pot sami iau teapa . mia zis sa am dolari la mine , bafta si succes in vanzari.

+Quote Post
lauricadob
mesaj 28th December 2007, 10:09
Mesaj #22

Junior

Data înscrierii: 29-November 07
ID membru: 254 250

Chiar nu stiu cat e gramul de aur la turci, insa in nici un caz nu e 17-20 dolari cum zicea cineva mai sus.
Si spun asta pt. ca am cumparat eu de la obijuterie din oras aur de 14K cu 59 ron/gr., stiu sigur ca e adus de la turci

deci, asta inseamna aprox. 20 dolari....tot asta inseamna ca ei nu-l cumpara de acolo cu mai mult de 10-11 dolari, zic eu! altfel nu l-ar putea vinde cu 20!

bafta

+Quote Post
szv
mesaj 14th January 2008, 02:28
Mesaj #23

Junior

Data înscrierii: 5-October 07
ID membru: 234 228

QUOTE (lauricadob @ Dec 28 2007, 10:09) *
Chiar nu stiu cat e gramul de aur la turci, insa in nici un caz nu e 17-20 dolari cum zicea cineva mai sus.
Si spun asta pt. ca am cumparat eu de la obijuterie din oras aur de 14K cu 59 ron/gr., stiu sigur ca e adus de la turci

deci, asta inseamna aprox. 20 dolari....tot asta inseamna ca ei nu-l cumpara de acolo cu mai mult de 10-11 dolari, zic eu! altfel nu l-ar putea vinde cu 20!

bafta

am o prietna care aduce si de la care am cumparat. il cumpara cu 27 ron gramul. 18 karate. mi-a luat un lant si in catalog atat e trecut . atat stiu ca are dar nu stiu si practic
cum pot verifica daca e intradevar asA ?
(IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
bavarezu86
mesaj 14th January 2008, 10:52
Mesaj #24

Junior

Data înscrierii: 19-August 07
ID membru: 216 410

QUOTE (lauricadob @ Dec 28 2007, 10:09) *

bafta

stai linistit ca nu se mai gaseste demult aur la turci la 10-11 dolari gr.probabil o fi de pe stocul vechi ceea ce se vinde la tine akolo

+Quote Post
bavarezu86
mesaj 14th January 2008, 10:55
Mesaj #25

Junior

QUOTE (szv @ Jan 14 2008, 02:28) *
am o prietna care aduce si de la care am cumparat. il cumpara cu 27 ron gramul. 18 karate. mi-a luat un lant si in catalog atat e trecut . atat stiu ca are dar nu stiu si practic

sincer as cumpara cu kilogramele daca e la bani astia si l-as revinde mai departe,eu zic sa te mai interesezi sa-l verifici la un amanet daca e de 18karate

+Quote Post
ionescumarin
mesaj 16th January 2008, 19:45
Mesaj #26

Junior

Data înscrierii: 16-January 08
ID membru: 274 516

QUOTE (bavarezu86 @ Jan 14 2008, 10:55) *
sincer as cumpara cu kilogramele daca e la bani astia si l-as revinde mai departe,eu zic sa te mai interesezi sa-l verifici la un amanet daca e de 18karate

sal as fi interesat sa aflu sigur cat este un gram de aur 18k in turcia de preferabil daca stiti cat este in bazarul din istanbul pentru ca as dori sa plec in primavara sa mi cumpar un lant si as vrea sa mi fac o socotealca cam cat m ar ajunge un lant la vro 60 de grame . Multumesc ! (IMG:style_emoticons/default/kisstogether.gif)

+Quote Post
bavarezu86
mesaj 16th January 2008, 21:33
Mesaj #27

Junior

QUOTE (ionescumarin @ Jan 16 2008, 19:45) *
sal as fi interesat sa aflu sigur cat este un gram de aur 18k in turcia de preferabil daca stiti cat este in bazarul din istanbul pentru ca as dori sa plec in primavara sa mi cumpar un lant si as vrea sa mi fac o socotealca cam cat m ar ajunge un lant la vro 60 de grame . Multumesc ! (IMG:style_emoticons/default/kisstogether.gif)

de 18k nu stiu sigur la cat a ajuns gramul,dar cel de 14k ajunge cam 50ron in bani nostri aku in momentu de fata.

+Quote Post
kelloboss
mesaj 17th January 2008, 09:57
Mesaj #28

Junior

Data înscrierii: 25-April 07
Locație: Oradea
ID membru: 171 953

QUOTE (bavarezu86 @ Jan 16 2008, 21:33) *
de 18k nu stiu sigur la cat a ajuns gramul,dar cel de 14k ajunge cam 50ron in bani nostri aku in momentu de fata.

mult.....f mult
pai aici la noi e 50 ron gramul de aur de 14 k
eu am auzit ca ar fi pe la 35 ron....altfel unde iese profitul la cei care aduc

+Quote Post
bavarezu86
mesaj 17th January 2008, 10:11
Mesaj #29

Junior

QUOTE (kelloboss @ Jan 17 2008, 09:57) *
mult.....f mult
pai aici la noi e 50 ron gramul de aur de 14 k
eu am auzit ca ar fi pe la 35 ron....altfel unde iese profitul la cei care aduc

crede-ma ca stiu ce vorbesc ca doar ieri am venit de akolo (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) si la noi ce e la 50 ron o fi de pe stoc,dar acum nu prea mai gasesti la bani astia

+Quote Post
ionescumarin
mesaj 17th January 2008, 14:11
Mesaj #30

Junior

QUOTE (bavarezu86 @ Jan 17 2008, 10:11) *
crede-ma ca stiu ce vorbesc ca doar ieri am venit de akolo (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) si la noi ce e la 50 ron o fi de pe stoc,dar acum nu prea mai gasesti la bani astia

merci frumos sincer mi se pare foarte mult la banii astia totusi am sa merg sa ma conving cu ochii mei ma astepatm sa fie in jur la 15 -16 dolari dar deja e ca la noi eu vreau sa l iau din bazar nicidecum din magazin sau banca si am auzit ca la gramaj mare iti fac reducere

+Quote Post
nella
mesaj 24th January 2008, 17:11
Mesaj #31

Junior

Data înscrierii: 3-June 07
ID membru: 187 392

habar n-aveti ce vorbiti A ajuns aurul 57ron la turci .mai interesati-va si voi la bursa mondiala din Londra (cotatia este /uncie la aurul fin de 23.99 fara manopera doar "tabla" de aur. cat despre 10$ pe gram hai sa fim seriosi ... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) (IMG:style_emoticons/default/cursing.gif) suntem in ce an??? ce emisiuni cu travel..istanbul ..de cati ani era emisiunea ??? drum bun la vizitat istanbul

+Quote Post
nella
mesaj 24th January 2008, 21:35
Mesaj #32

Junior

Data înscrierii: 3-June 07
ID membru: 187 392

QUOTE (szv @ Jan 14 2008, 03:28) *

In primul rand pretul aurului la turci nu este fix. Creste sau scade functie de pretul unciei la bursa. In momentul de fata pretul aurului brut la bursa este 910dolari/ uncie, ceea ce inseamna 29.11 dolari / gram de 999k (24 karate).Pentru aurul de 14k pretul este de 17.11dolari/gram aur brut la care se adauga pretul manoperei in functie de model, lucratura, pietre, complexitate, etc - de la 4 la 10dolari/gram. Deci pretul minim de cumparare de la turci este 21 dolari aproximativ.Cine spune ca a cumparat anul asta cu 27 ron mai ales de 18 k a luat o mare teapa.E posibil sa fie doar suflat. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
PicuTex
mesaj 24th January 2008, 21:36
Mesaj #33

Member

Data înscrierii: 14-November 03
Locație: Iasi
ID membru: 8 127

update de pret , se poate gasi aur intre 18,50 si 20 usd, depinde de model si gramaj...si cand te gandesti ca acum 4 ani era 9 usd....

+Quote Post
ionescumarin
mesaj 4th February 2008, 17:29
Mesaj #34

Junior

in bazarul din istanbul gasesti haine "contrafacute" adica ma refer la adidasi sau blugi care poarta numele unor firme celebre ? am auzic ca in turcia gasesti haine de acest gen la preturi de nimic uni chiar au facut o afacere din asta aduc astfel de haine si le vand la noi deci gasesc asfel de haine in bazarul din istanbul ? (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

+Quote Post
kos_funny
mesaj 7th February 2008, 00:06
Mesaj #35

Active Member

Data înscrierii: 11-July 07
Locație: unii ii spun CAPITALA
ID membru: 201 307

QUOTE (ionescumarin @ Feb 4 2008, 04:29) *
in bazarul din istanbul gasesti haine "contrafacute" adica ma refer la adidasi sau blugi care poarta numele unor firme celebre ? am auzic ca in turcia gasesti haine de acest gen la preturi de nimic uni chiar au facut o afacere din asta aduc astfel de haine si le vand la noi deci gasesc asfel de haine in bazarul din istanbul ? (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

Gasesti si in Dragonul Rosu aceeasi marfa, dar un pic mai scumpa decat in Grand Bazar!Si nu stai cu frica bulgarilor care iti pot face dosar penal la vama daca nu le place cum "sari la cap"!

Acest mesaj a fost modificat de kos_funny: 7th February 2008, 00:07

+Quote Post
ionescumarin
mesaj 16th February 2008, 15:40
Mesaj #36

Junior

altceva ............ ? in legatura cu turcia ?

+Quote Post

4 V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 10:30
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia