|
  |
Despre Usi Metalice, De care ? |
|
|
|
|
28th January 2009, 21:57
|
Junior
Grup: Validating
Data înscrierii: 14-January 08
Locație: Bucuresti
ID membru: 273 703

|
Mie nu mi-a venit sa cred cad l-am vazut cu spray-ul in mana pulverizand pe o carpa dupa care a sters usa. Si-au invatat lectia ca un client multumit le mai trimite "x" potentiali clienti. Acum eu m-am desumflat putin dupa ce am achitat usa cu yale Urbis. Le-am intrebat pe doamnele de la magazin ce yale au acasa la locuinta : MACO. Pe domnii care mi-au montat ... : MACO. Mi-au spus ca MACO sunt ceva mai rezistente decat URBIS-urile dar nu o diferenta sesizabila. Asta asa, ca un pont de la cineva care monteaza de 10 ani usi MACO (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) . Daca doriti MACO cei de la MANS nu au pe stoc si fabrica nu lucreaza pana pe 10 Februarie.
|
|
|
|
|
|
|
|
28th January 2009, 22:15
|
Active Member
Grup: Members
Data înscrierii: 5-March 03
Locație: București
ID membru: 3 146

|
QUOTE (eneyonut @ Jan 28 2009, 21:57)  Mie nu mi-a venit sa cred cad l-am vazut cu spray-ul in mana pulverizand pe o carpa dupa care a sters usa. Si-au invatat lectia ca un client multumit le mai trimite "x" potentiali clienti. Acum eu m-am desumflat putin dupa ce am achitat usa cu yale Urbis. Le-am intrebat pe doamnele de la magazin ce yale au acasa la locuinta : MACO. Pe domnii care mi-au montat ... : MACO. Mi-au spus ca MACO sunt ceva mai rezistente decat URBIS-urile dar nu o diferenta sesizabila. Asta asa, ca un pont de la cineva care monteaza de 10 ani usi MACO (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) . Daca doriti MACO cei de la MANS nu au pe stoc si fabrica nu lucreaza pana pe 10 Februarie.
Te-au mintit, din nestiinta sau cu rea vointa! Pachetul Security de la Urbis, cu care este echipata usa, este mai bun decat broasca de la MACO. Daca am timp maine, fac o poza cu broasca MACO a unui vecin, sa vezi cum se prezinta dupa ceva timp! | |
|
|
|
|
|
|
|
|
29th January 2009, 12:11
|
Junior
Data înscrierii: 29-January 09
ID membru: 413 295

|
QUOTE (eneyonut @ Jan 28 2009, 21:57)  Mie nu mi-a venit sa cred cad l-am vazut cu spray-ul in mana pulverizand pe o carpa dupa care a sters usa. Si-au invatat lectia ca un client multumit le mai trimite "x" potentiali clienti. Acum eu m-am desumflat putin dupa ce am achitat usa cu yale Urbis. Le-am intrebat pe doamnele de la magazin ce yale au acasa la locuinta : MACO. Pe domnii care mi-au montat ... : MACO. Mi-au spus ca MACO sunt ceva mai rezistente decat URBIS-urile dar nu o diferenta sesizabila. Asta asa, ca un pont de la cineva care monteaza de 10 ani usi MACO (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) . Daca doriti MACO cei de la MANS nu au pe stoc si fabrica nu lucreaza pana pe 10 Februarie. Ce tip de yale au Urbis si ce tip Maco? Ma intereseaza butucul: cu amprenta ? daca da cate randuri de pini are? cati pini pe un rand ? si daca are pini si pe lateralul cheii. (stiu ca nu conteaza ca nu vine nimeni sa copieze cheia, dar ca si complexitate sa vedem cum e) Cilintrul este : antirupere, antigaurire ? Shieldul din ce material e ? otel foarte rezistent si pastila anti drill sau e alama ? Ultimele intrebari "tehnice": surubul din interior care prinde shieldul e prins cu o piulita sudata sau are un bosaj turnat ? grosimea surubului (-rilor) ? Daca nu stii se presupune ca e varianta constructiva cea mai ieftina... tocul usii are bolturi pasive care intra in usa pe partea cu balamalele ? Eu mi-am luat o yala Kale + shield si din cate am inteles nu are niciun element de siguranta sporita. Dar cheia are 2 randuri de pini/plan (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) ) (120 ron)
|
|
|
|
|
|
|
|
29th January 2009, 12:47
|
Active Member
Data înscrierii: 5-March 03
Locație: București
ID membru: 3 146

|
QUOTE (TIC @ Jan 28 2009, 22:15)  Te-au mintit, din nestiinta sau cu rea vointa! Pachetul Security de la Urbis, cu care este echipata usa, este mai bun decat broasca de la MACO. Daca am timp maine, fac o poza cu broasca MACO a unui vecin, sa vezi cum se prezinta dupa ceva timp! uite o broasca MACO
IMG_42101.jpg ( 81.79KB )
Număr de descărcări: 190
|
|
|
|
|
|
|
|
29th January 2009, 13:05
|
Junior

|
Birmanezu, nu stiu ce e in interiorul yalei. Este urbis security. O sa atasez o poza cu cheile ceva mai tarziu.
TIC, arata destul de nasol. Sa speram ca o sa fie ceva mai rezistenta asta decat vechea usa din lemn, veche de aproape 20 ani (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)
DDuras, serios acum. Spargerile de obicei se dau la pont. Hotomanul stie ce gaseste in casa inainte de a intra in scara blocului. Daca chiar sunt cu foamea in gat, mai repede sparlesc un Iphone din RATB decat sa se bage la un apartament la nimereala. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
30th January 2009, 09:24
|
Junior

|
S-ar putea ca si chestia asta cu shield-urile care se aplica peste butuci (cilindri, broaste etc) sa fie mult mai buna decat pare: de cand s-au inventat cilindrii anti-rupere, anti gaurire, sunt si unii care cica nu permit deschiderea cu obiectele traditionale ale hotilor, ei cand vin sa vada ce tip de yala ai inainte sa dea spargerea nu prea au cum sa-si dea seama datorita shield-ului ala. Chiar daca e din metal moale si o sa il distruga, poate sa aiba o surpriza sa dea peste un cilindru mai smecher....
Pe de alta parte, si mult mai sigur este asa, daca au pont si vin super pregatiti, isi asuma si faptul ca pot sa dea peste un sistem pe care sa nu poata sa il desfaca, fac usa si yalele harcea-parcea si pleaca. Iar tu ramai cu paguba oricum. Cred ca la ora actuala 1.000 de ron sigur te costa dupa o tentativa esuata a hotilor. (chemat oameni sa desfaca/sparga yalele, inlocuit cu unele mai bune, ca dupa ce te-ai fript nu cumperi tot "de-alea")....
|
|
|
|
|
|
|
|
30th January 2009, 09:42
|
Junior
Data înscrierii: 27-January 08
Locație: "land of choice"
ID membru: 279 847

|
salutare!va rog ajutati-ma cu un sfat la alegerea unei usi metalice de intrare intr-un apart. as vrea o usa vopsita in cimp electrostatic,sa fie izolata cu spuma[sa nu se auda zgomotele de pe palier],cu un sistem de inchidere cit de cit safe-apropo,stie cineva daca maco au si usi vopsite electrostatic? multumesc pt raspuns
|
|
|
|
|
|
|
|
30th January 2009, 11:50
|
Junior

|
QUOTE (mahmud @ Jan 30 2009, 09:42)  salutare!va rog ajutati-ma cu un sfat la alegerea unei usi metalice de intrare intr-un apart. as vrea o usa vopsita in cimp electrostatic,sa fie izolata cu spuma[sa nu se auda zgomotele de pe palier],cu un sistem de inchidere cit de cit safe-apropo,stie cineva daca maco au si usi vopsite electrostatic? multumesc pt raspuns Din ce ai descris, usile maco au toate astea... Acuma nu ne-ai scris pretul total pe care vrei sa-l dai. Nu uita ca trebuie sa includa si : balama suplimentara, buton de inchidere din interior la una din yale pt. a nu folosi cheia, alte extra-optiuni, transport, montaj, ciment usa + eventual ciment suplimentar sa nu ramai cu gauri unde a fost tocul vechi... Peste usa si yale, ce am scris mai sus costa intre 3 si 5 milioane.
|
|
|
|
|
|
|
|
23rd February 2009, 11:03
|
Junior
Data înscrierii: 19-September 08
ID membru: 371 761

|
Buna ziua! In cautare si eu de aceeasi usa buna si ieftine pt exterior (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif) Am studiat zeci de oferte una mai cu mot ca alta. Am citit si forumuri...unele mai certarete ca altele. Concluzia: o mare confuzie. Referitor la postul: QUOTE (christig @ Nov 23 2008, 05:43)  vai de capu meu, da' tu ne dai exemplu de cele mai veritabile turcisme, urațisme, sluțisme; daca ai ocazia sa vizitezi bombele de blocuri de prin ferentari ai sa vezi ca toti locuitorii de-acolo au exact distrugeri de usi de care tocmai intrebi (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif) pune mana si citeste threadu asta de la capat inainte sa mai formulezi si alte minunatii (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/rolleyes.gif) Tin sa spun ca nu mi se pare normala atitudinea. Nu oricine are bani pt un Maco atat de laudat. Mai mult decat atat omul a specificat ca nu are alte solutii in localitate. Revenind la maco...impresionant...n-am ce zice...pare sa bata piatza...dar am o intrebare: bun. bun...nu sparge usa...dar la geamuri ce faceti? Beyler: surpriza maxima...doamna de la vanzari a spus ca nu garanteaza in nici un fel penmtru exterior, desi toata valea cascadelor vinde usi beyler ca usi de exterior. Am mai gasit tot pe renumita valea cascadelor o firma cu usi de data asta exterior(25 ani garantie (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/huh.gif) )din lemn....dar nu pot face decat masuri stas ale lor...2010 cu 900 Restul par toate dintr-o gramada cu plusuri si minusuri. Parerea mea: fiecare isi ia usa potrivita pe bugetul potrivit, ulterior o sa traga singur alte concluzii.
|
|
|
|
|
|
|
|
23rd February 2009, 20:59
|
Junior

|
QUOTE (amda28 @ Feb 23 2009, 11:03)  Nu oricine are bani pt un Maco atat de laudat. Un turcism de duce undeva la 8-8,5 mil. cu montaj. Un MACO costa 14 cu tot cu montaj. Avand in vedere ca o usa nu o schimbi odata la doi ani merita sa largesti putin buzunaru.
|
|
|
|
|
|
|
|
24th February 2009, 11:06
|
Junior
Data înscrierii: 24-February 09
ID membru: 422 436

|
Vreau sa cumpar o maco civica, dar intrucat nu sunt din bucuresti am de ales intre broaste (sus jos) maco si urbis (despre care vanzatorul mi-a spus acum ca se numesc yale ????? e adevarat?)
Ce ma sfatuiti sa aleg inchidere maco sau urbis (asta daca intr-adevar asa se numesc acum YALE)
Multumesc si astept cateva sfaturi
|
|
|
|
|
|
|
|
24th February 2009, 16:01
|
Junior

|
Da asa e. URBISU a devenit YALE.
|
|
|
|
|
|
|
|
25th February 2009, 10:55
|
Junior
Data înscrierii: 24-February 09
ID membru: 422 436

|
spuneti-mi va rog intre yale(urbis) si maco care mi-o recomandati ca fiabilitate si securitate?
|
|
|
|
|
|
|
|
25th February 2009, 11:07
|
Active Member
Data înscrierii: 11-January 08
Locație: bucuresti, cartierul cu 3 litere
ID membru: 271 924

|
QUOTE (meredith0909 @ Feb 25 2009, 10:55)  spuneti-mi va rog intre yale(urbis) si maco care mi-o recomandati ca fiabilitate si securitate? Mottura !!! (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/thumbsup.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
26th February 2009, 17:01
|
Active Member
Data înscrierii: 2-October 07
ID membru: 232 859

|
Va trebui sa imi caut si eu o usa, asa ca e timpul sa postez si aici (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) Ma intereseaza o usa de exterior, pentru o casa. Nu vreau orice ciuruc chinezesc, deci ma uit si la calitate. Ce imi puteti recomanda ca si producator/magazin? Vad ca multa lume spune de Maco....ei sunt No1? Thx
|
|
|
|
|
|
|
|
26th February 2009, 21:07
|
Active Member
Data înscrierii: 11-January 08
Locație: bucuresti, cartierul cu 3 litere
ID membru: 271 924

|
Nu neaparat, dar e ft populara pt apartamente; tu daca stai la casa poate nu vrei metalica neaparat, ai mai multe variante antiefractie decat la bloc; daca vrei pe lemn, pot sa-ti dau pe PM numele unuia din producatori
|
|
|
|
|
|
|
  |
2 utilizatori citesc acest subiect (2 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|