|
  |
Despre Usi Metalice, De care ? |
|
|
|
|
30th September 2008, 08:28
|
Active Member
Grup: Members
Data înscrierii: 11-January 08
Locație: bucuresti, cartierul cu 3 litere
ID membru: 271 924

|
QUOTE (DDuras @ Sep 29 2008, 19:57)  Nu stiu, dar eu n-am auzit ca vre-un hot sa fi daramat vreo usa. Tot la incuietori lucreaza. Ma refer la bloc. La casa, daca e mai izolat, pot pune si umarul. Pai de-aia am scris mai sus ca incuietoarea conteaza mai mult decat finisajul usii, tocmai pt ca nu poate darama una metalica
|
|
|
|
|
|
|
|
30th September 2008, 19:11
|
Active Member
Data înscrierii: 23-November 06
Locație: intr-o altfel de lume decat cea sperata
ID membru: 111 239

|
|
|
|
|
|
|
|
|
1st October 2008, 07:20
|
Active Member

|
QUOTE (DDuras @ Sep 30 2008, 20:11)  Hai ca esti chiar culmea !!!!!!! Ne invartim in jurul cozii (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/laugh.gif) Pai daca n-o darama atunci ce importanta are daca e in spuma sau in mortar ???????????????????????? (asa cum spui 2 postari in urma) Pai asa cum spuneam,da? cu 2 posturi in urma,da? eu consider ca o usa fixata in spuma, da?, poate fi daramata,da?adica fortat tocul cu levierul sa iasa din zid,da? ca spuma nu tine ca cimentul,da? Ne mai invartim odata? (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd October 2008, 11:49
|
Junior
Data înscrierii: 18-January 08
ID membru: 275 409

|
eu unu am pus usa metalica cu 2 butuci iar de montat au sudat-o baietii dupa care au bagat spuma. oricum dupa parerea mea daca hotu vrea sa te faca te face oricum, si stiti ca e o vb lacatele nu sunt facute pentru hoti ci pentru oameni cinstiti. cea mai buna solutie este o asigurare a casei si gata.
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd October 2008, 19:02
|
Active Member

|
QUOTE (taciu79 @ Oct 3 2008, 11:49)  eu unu am pus usa metalica cu 2 butuci iar de montat au sudat-o baietii dupa care au bagat spuma. oricum dupa parerea mea daca hotu vrea sa te faca te face oricum, si stiti ca e o vb lacatele nu sunt facute pentru hoti ci pentru oameni cinstiti. Atunci de ce ai mai dat o groaza de bani pe o usa metalica si nu ti-ai pus una de pfl. ? (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd October 2008, 22:36
|
Junior
Data înscrierii: 10-October 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 101 804

|
Imi poate spune cineva cat ar costa o usa MACO - Nobila? Multumesc.
Am postat aici deoarece nu exista un topic special "Usi de exterior" si vroiam sa va intreb ce parere aveti de usile de exterior din PVC ? Stiu ca gulag23 si-a montat asa ceva, poate un feedback?
|
|
|
|
|
|
|
|
5th October 2008, 16:37
|
Active Member

|
QUOTE (mihilc @ Oct 3 2008, 22:36)  Imi poate spune cineva cat ar costa o usa MACO - Nobila? Multumesc.
Intra pe site la ei si e un fel de formular de oferta. Pui datele, si ei iti raspund.
Am postat aici deoarece nu exista un topic special "Usi de exterior" si vroiam sa va intreb ce parere aveti de usile de exterior din PVC ? Stiu ca gulag23 si-a montat asa ceva, poate un feedback?
Si eu am pvc la exterior, insa doar le-am montat, asa ca nu-ti pot da amanunte. Oricum metalica nu merge la exterior. (adica in contact cu umezeala,precipiatii)
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
7th October 2008, 17:07
|
Junior
Data înscrierii: 8-August 08
ID membru: 357 504

|
Buna ziua, Am gasit o usa de exterior metalica si cu un geam termopan la 1400 Ron, la o firma destul de nou deschisa, care se numeste Toran. Maine ma duc sa o platesc. Pentru montaj imi cer 120 Ron. Ma gandesc ca ar fi bine totusi sa le mai dau ceva baietilor care vin sa monteze usa, ca sa lucreze totusi mai cu atentie. Cam cat se lasa in plus la un montaj de usa (cu desfacutul celei vechi cu tot)? Depinde si din cati oameni e formata echipa? Multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
7th October 2008, 17:48
|
Active Member

|
QUOTE (Miaua @ Oct 7 2008, 18:07)  Buna ziua, Am gasit o usa de exterior metalica si cu un geam termopan la 1400 Ron, la o firma destul de nou deschisa, care se numeste Toran. Maine ma duc sa o platesc. Pentru montaj imi cer 120 Ron. Ma gandesc ca ar fi bine totusi sa le mai dau ceva baietilor care vin sa monteze usa, ca sa lucreze totusi mai cu atentie. Cam cat se lasa in plus la un montaj de usa (cu desfacutul celei vechi cu tot)? Depinde si din cati oameni e formata echipa? Multumesc. 10 lei de caciula si un pahar de apa de la robinet e suficient! (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/thumbup.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
7th October 2008, 18:05
|
Junior

|
QUOTE (mutulica_41 @ Oct 7 2008, 18:48)  10 lei de caciula si un pahar de apa de la robinet e suficient! (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/thumbup.gif) Sigur? Eu ma gandeam sa le las restul pana la 200 Ron. Sincer n-am notiunea banului la fazele astea. Ma gandeam ca daca pana si la un medic care te consulta si iti face o reteta ii dai niste sute de mii sau la o asistenta sa-ti faca o injectie 5-10 Ron, macar astia chiar muncesc la montajul ala.
|
|
|
|
|
|
|
|
8th October 2008, 07:38
|
Active Member

|
Pai si nu primesc salariul pt munca lor? chiar asa iti ies banii afara din buzunar? NOI suntem de vina ca ne-am invatat sa tot dam atentii d-astea la toata lumea in jurul nostru! hai ca pe bugetari ii mai intelegi cu ce salarii au, dar pe restul?In loc sa te gandesti ca daca nu fac treaba bine ii reclami la patron, si nu-i dai restul de bani pana nu esti multumit(a), tie ti-e frica ca daca nu cumva meseriasii nu sunt multumiti de spaga...! D-aia n-are ursul coada!!! (si rumanii viitor)
|
|
|
|
|
|
|
|
8th October 2008, 19:11
|
Junior

|
QUOTE (mutulica_41 @ Oct 8 2008, 08:38)  Pai si nu primesc salariul pt munca lor? chiar asa iti ies banii afara din buzunar? NOI suntem de vina ca ne-am invatat sa tot dam atentii d-astea la toata lumea in jurul nostru! hai ca pe bugetari ii mai intelegi cu ce salarii au, dar pe restul?In loc sa te gandesti ca daca nu fac treaba bine ii reclami la patron, si nu-i dai restul de bani pana nu esti multumit(a), tie ti-e frica ca daca nu cumva meseriasii nu sunt multumiti de spaga...! D-aia n-are ursul coada!!! (si rumanii viitor) Nu-mi ies banii din buzunare, crede-ma. Muncesc pe branci pentru banii mei si nici prea multi ani de munca n-am in spate ca sa am un salariu cat de cat multumitor. Dar lucrez in domeniul instalatiilor si stiu ce spagi se invart in lumea asta a "mesterilor". Chiar daca clientul plateste firmei serviciile, daca muncitorul nu-i multumit de spaga, ba uita sa lipeasca un cot, ba pune un robinet in loc de doi, ba nu lasa aparatele de aer conditionat sa piarda freonul, toate ca sa ajungi sa-i chemi iar. Si crezi ca seful le face ceva? Ei arsh. stie si el ca pe client il calmeaza cumva, dar pe muncitor nici nu-l penalizeaza, cu atat mai putin sa-l dea afara. Stie si el ca cu muncitorul isi face treaba, nu cu mine care am terminat si o facultate cu master. Stiu ca asta e in Romanica noastra. Si crede-ma ca nu vreau ca ei sa fie multumiti, ci ca eu sa nu fiu nemultumita. Sa faca treaba bine ca sa n-am surprize mai tarziu. Atat.
|
|
|
|
|
|
|
|
17th October 2008, 17:24
|
Junior
Data înscrierii: 6-September 05
ID membru: 46 172

|
Am luat si eu azi o usa Maco de apartament, insa la montaj vroiau sa dea nista gauri in toc si sa o prinda in suruburi autoforante excat cum sunt cele ce se folosesc la montat termopane. Mi se pare o solutie foarte slaba din punct de vedere al sigurantei dar si din punct de vedere al "durabilitatii" montajului ca sa zic asa, adica suruburile alea sunt subtirele rau si usa e destul de grea nu se compara cu una de termopan. Ei au zis ca de 3 ani de cand monteaza n-au avut nici o problema. Oricum am renuntat la montajul lor, am sunat la producator si mi-au spus ca garantia nu e afectata, ca pot face montajul cu oricine, cu toate ca in certificatul de garantie scrie altfel (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/confusedsmiley.png) . In fine sper sa nu fie nevoie de garantie. Usa e cu incuietorile standard maco, am vazut ca are butuci ABUS dar nu stiu ce fel de protectie au. Poate ma lamureste cineva. Usa e luata de la distribuitorul din Giurgiu si m-a costat 1150 lei. Oricum modul de montaj mi se pare cel putin dubios.
|
|
|
|
|
|
|
|
18th October 2008, 09:04
|
Active Member

|
Si mie mi se pare dubios montajul ala, iar la banii care i-ai dat pe usa, nu cred sa ai cine stie ce protectie, ma refer la ABUS ala, de care eu n-am auzit, un sistem de protectie bun face inca odata cat usa... cel putin! Fara fier-beton si ciment, nu cred ca e un montaj teapan
|
|
|
|
|
|
|
|
19th October 2008, 17:27
|
Active Member

|
QUOTE (mutulica_41 @ Oct 18 2008, 09:04)  un sistem de protectie bun face inca odata cat usa... Daca o luam asa, nu mai iesim la capat ! (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wink.gif) Si o Mottura , de exemplu , nu duce nicidecum inca o data cat usa !
|
|
|
|
|
|
|
|
19th October 2008, 17:43
|
Junior
Data înscrierii: 15-February 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 66 212

|
QUOTE (DDuras @ Oct 19 2008, 18:27)  Daca o luam asa, nu mai iesim la capat ! (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wink.gif) Si o Mottura , de exemplu , nu duce nicidecum inca o data cat usa ! O, ba da!!! Sunt jdemii de modele de usi metalice chinezesti pe la Bricostoare & Praktikeruri & Valea Cascadelor la 300-500 lei (fara montaj). So, o Mottura poate fi cu usurinta inca o data pretul usii.
|
|
|
|
|
|
|
|
19th October 2008, 18:00
|
Active Member

|
|
|
|
|
|
|
|
|
23rd October 2008, 12:03
|
Junior
Data înscrierii: 31-August 06
ID membru: 94 508

|
Pana la urma s-a optat pentru usa Maco, cumparata de la Hofbauer. PRETUL: - usa cu dimensiune la comanda, o yala Mottura + una Maco: 1590lei - montajul : transport, demontat usa veche, montat usa noua 200lei Total 1790 lei MONTAJUL Lucrarea a durat 1h 50' pe ceas. Baietii de la firma au lucrat foarte bine si repede si au lasat curat dupa ei (au sters pana si usa de praf si de resturile de mortar). Dupa ce s-a scos tocul vechi a ramas cadrul de beton. In el au dat gauri in stanga si in dreapta. In gauri au batut bare din fier beton de care au sudat usa. Au facut reglajele la usa ca sa se inchida bine - putin fortat, ca sa calce bine pe garnitura. In tocul usii au bagat vreo 2-3 galeti cu mortar (desupra usii am completat cu niste bucati de caramida). Au finisat frumos iar pe exterior au insurubat pervazul, asa ca afara se vad numai mici urme ca usa a fost schimbata. In casa trebuie tras un glet ca sa arate perfect, dar nu arata foarte urat. IMPRESII Totul a decurs foarte bine. Echipa a venit la ora stabilita (ba chiar cu cateva minute inainte). Usa functioneaza bine. Mie mi-au placut cum au lucrat. Nu au pierdut vremea de loc. Caramizi a trebuit sa aduc eu. SFATURI Luati masura usii corect, scotand putin pervazul actual, ca sa puteti masura exact golul din perete. Sa aveti pregatite cateva caramizi cand schimbati usa, pentru a umple eventualele goluri mari ramase dupa montaj. Rugati sa foloseasca mortar in loc de spuma (daca montati cu alte firme). Incercati sa luati usa pe dimensiunea golului, chiar daca e mai mare decat dimensiunea standard. Daca spatiul ramas dupa montarea usii e prea mare, cei de la firma nu asigura umplerea cu mortar, si va trebui sa gasiti alt meserias care sa termine lucrarea.
|
|
|
|
|
|
|
|
A minute ago
|

Grup: Bot

|
In curand... autoevolution.roTeste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|