QUOTE(devs.java @ Aug 18 2007, 23:44)

Nici poveste... Dar daca cautati detalii, inseamna ca suspectati ceva. Si eu unul, ma intrebam, ce anume...
Deci hai sa va spun ce discutie este in grupul de prieteni.
1. Bun Marius si Anto stateau in fata si aveau centurile puse , fapt dovedit de parbriz care este in mare parte la locul lui
si nu este patat de sange. Posibila cauza a mortii a sotiei lui Marius ruptura cervicala daca luam in calcul ca ea dormea
deci avea muschii relaxati. Marius rezista impactului si moare catre spital , se pare ruptura de organe datorata centurii.
Hemoragie interna care este fatala. In posturile de mai sus am facut referiri la centura ca uneori este buna alteori...
2. Fata lor care era in spate si care se presupune ca dormea, automat in momentul impactului ar fi avut tendinta sa se
deplaseseze catre inainte. Bun pe traiectorie se aflau cele doua scaune din fata. La fel din ce am vizionat noi la stiri
scaunele erau la locul lor deci au actionat ca o bariera in deplasarea fetitei. Acum din cate accidente am mai vazut
ocupantii din spate in impacturi majore ajung la spital in situatii grave dar nu mor asa instantaneu. Sa ma fac inteles
deci plafoniera era prea putin deformata ca sa ajunga sa o lezeze pe copila, scaunele sunt la locul lor , sangele lipseste
si in spate dar copila moare instantaneu ! Noi intelegem ca in momentul cand destinul zice gata se termina tot.
Daca mai cercetam si noi una alta , daca de atatea zile numai de ei vorbim cred ca da de inteles ca noua ne pare
foarte rau de ce au patit , ca de fapt nu prea ne revenim. Si fiindca tinem la oamenii acestia e clar ca nu putem sa
zicem gata au murit asta e hai sa mergem mai departe. Stiu ca pentru cineva care nu este implicat afectiv in toata
treaba asta pare un nonsens dar pentru noi nu este asa. Stim ca nu mai putem sa-i aducem inapoi dar macar
sa pricepem si noi cum a avut loc aceasta tragedie.