|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
22nd March 2008, 23:11
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 68 Data înscrierii: 13-December 07 ID membru: 259 733 |
Salut! Stia careva daca trafic.ro ofera statistici private, astfel incat doar eu sa vad absolut toate statisticile? Caci am vazut ca la unele categorii la trafic.ro nu arata la toata lumea. Intrebarea e daca pot seta astfel incat sa nu vada nimeni altcineva statisticile de la siteul meu inscris pe trafic.ro. |
|
|
|
14th April 2008, 07:32
|
|||
|
Junior Grup: Members Mesaje: 234 Data înscrierii: 11-March 08 Locație: Craiova ID membru: 300 659 |
|
||
|
|
|||
15th April 2008, 18:54
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 68 Data înscrierii: 13-December 07 ID membru: 259 733 |
Pai mah, logheaza-te si vezi ca la refferer, si la alte cateva statistici din-astea mai importante, ai in dreapta niste lacatele aurii. Da click pe ele si inchidele, astfel vor fi ascunse si le vei putea vedea doar tu. Am vazut ca la cateva categorii este lacat si se paote bloca, dar intrebarea mea era daca pot sa blochez toate categoriile, sa vad doar eu absolut toate statisticile, fara sa aiba nimeni altcineva dreptul sa le vada. |
|
|
|
16th April 2008, 12:46
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 170 Data înscrierii: 28-April 06 ID membru: 75 351 |
nu toate... doar cele care au lacatul...
vreau sa revin cu o explicatie referitoare la statisticile proprii in comparatie cu trafic.ro pai cele proprii pot masura si paginile necontorizate de trafic.ro cum ar fi: - paginile de administrare - remote-urile sau incarcarile prin iframe de catre diferite alte saituri |
|
|
|
19th April 2008, 15:57
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 163 Data înscrierii: 15-September 07 Locație: Ramnicu Valcea (Valcea) ID membru: 226 688 |
Incearca pe langa trafic.ro si statistics.ro...si Google Analytics.Este mult mai corect si iti ofera rapoarte mult mai detaliate.
Acest mesaj a fost modificat de johnyk_vl: 19th April 2008, 15:57 |
|
|
|
21st April 2008, 03:56
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 163 Data înscrierii: 22-July 06 Locație: Dincolo de realitate ID membru: 87 723 |
Va recomand un sanatos Gooogle Analytics try-it ...
DashBoard.PNG ( 96.84KB )
Număr de descărcări: 29LE: vad ca s-a mai zis de Google Analytics (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acest mesaj a fost modificat de Solarius: 21st April 2008, 03:59 |
|
|
|
31st August 2008, 00:30
|
|||
|
Junior Grup: Members Mesaje: 190 Data înscrierii: 13-February 06 ID membru: 65 896 |
|
||
|
|
|||
21st October 2008, 11:40
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 3 Data înscrierii: 28-June 06 Locație: Bucuresti ID membru: 84 174 |
nimic nu e mai bun ca un contor care isi face statistica din logurile serverului si nu dintr-un js care uneori nu se incarca deloc si uneoi ia cateva zeci de secunde pretioase 1. Asta cu zecile de secunde pe un script este un mit. Doar dacă ai probleme poți avea de-a face cu acest tip de scenariu. Îți recomand să folosești Mozilla Firebug care este un add-on Firefox. Îți va arăta cu precizie timpii de executie pentru fiecare script. E un mijloc foarte bun de a-ți monitoriza și optimiza scripturile obținând un SPR (site performance rating) în parametri rezonabili. 2. Dacă folosești doar de logurile serverului vei obține niște statistici lipsite de acuratețe. Este o atitudine total neprofesională, neconforma cu realitatea. Un "page view" este un metric de tip counter este foarte adevărat însă avantajul js este că reflectă mult mai bine comportamentul vizitatorilor. Un page view este o pagina încărcată complet iar un js instalat corect se află întotdeauna la sfârșitul sursei chiar deasupra tagului </body>. În felul acesta ne asigurăm că este ultimul element al paginii care se încarcă. Acest lucru este definit de WAA foarte clar. Dacă te bazezi pe logurile serverului atunci vei avea un numar mai mare de page views pentru simplul motiv ca multi utilizatori dau accesează un alt URL înainte de încărcarea completă a paginii. Acest fenomen are loc mai ales în cazul homepage-urilor. Dacă nu vrei sa te plasezi în afara standardelor web analytics atunci poti pune js-ul la începutul paginii. Apoi iarăși, daca vrei să rămâi în preistoria web analztics foloseste doar logurile de server. (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/thumbup.gif) Acest mesaj a fost modificat de darkangelbv: 21st October 2008, 20:02
Motivul modificării: Reclama la situl propriu este interzisa in posturi.
|
|
|
|
22nd October 2008, 20:22
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 32 Data înscrierii: 22-October 08 ID membru: 381 937 |
eu am avut acum ceva timp ambele contoare pe unul dintre situri + awstats din CPanel si cel mai corect a fost statistics.ro (diferenta de maxim 2 vizite intre awstats si statistics) in schimb la trafic ori era mai mult ori mai putin cu +- 15 vizite (in conditiile in care situl nu avea mai mult de 200 de vizite pe zi). Daca ai hosting platit cel mai bine intri in cpanel la web/ftp stats si vezi statisticile la awstats Din ce am citit aici, tind sa folosesc google analytics; dar, am o intrebare: la ce sunt bune chestiile de genul asta? Sunt doar niste statistici ca sa ma ajute pe mine cu evolutia siteului sau mai folosesc si la altceva? |
|
|
|
31st October 2008, 15:15
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 3 Data înscrierii: 28-June 06 Locație: Bucuresti ID membru: 84 174 |
Din ce am citit aici, tind sa folosesc google analytics; dar, am o intrebare: la ce sunt bune chestiile de genul asta? Sunt doar niste statistici ca sa ma ajute pe mine cu evolutia siteului sau mai folosesc si la altceva? De regula, fiecare site are un scop (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/thumbup.gif) . Ok, acum vine partea interesanta: web analytics. In functie de scopul site-ului sunt stabiliti niste indicatori cheie de performanta(KPI). Un tool de web analytics este asadar instrumentul care: - te ajuta sa masoari succesul site-ului tau - te ajuta sa-i imbunatatesti performantele (vanzari, audienta, lead-uri catre alte site-uri etc.) - WA iti indica partile unde performatele site-ului "scartaie". Odata ce afli ce nu merge bine, este logic ca stii ce ai de facut in viitor pentru a indrepta lucrurile. Asa ceva nu e putin lucru (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/thumbsup.gif) . Iti arata, de exemplu, reffererii (site-urile care trimit la paginile tale), ce pagini au fost cele mai mult sau mai putin vizitate, ce i-a interesat cel mai mult pe vizitatorii site-ului, pe ce au dat click de pe site-ul tau si multe, multe alte date extrem de utile pentru imbunatatirea unui site. De asemenea poti seta si urmari campanii online (aceste capabilitati depasesc cu mult stadiul de simpla statistica). Asadar, poti folosi Google Analytics doar in mod pasiv, pentru informarea ta sau poti sa folosesti acest tool ca pe o veritabila unealta de marketing in care poti castiga in fata competitorilor. Pe sleau spus, marketingul online este imposibil fara instrumente de analiza a web-ului. Mult succes ! Acest mesaj a fost modificat de anaxagoras: 31st October 2008, 15:22 |
|
|
|
31st October 2008, 21:29
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 278 Data înscrierii: 29-August 05 Locație: USA ID membru: 45 432 |
Vad ca nimeni nu zice de statcounter.com
Fata de google analystics ofera rapoarte mult mai simple de urmarit. Folosesc statcounter sa le dau clientilor ca are interfata mult mai simpla si nu te pierzi pe acolo iar google analystics il folosesc eu pentru rapoarte mai detaliate. |
|
|
|
1st November 2008, 23:01
|
|
|
Vad ca nimeni nu zice de statcounter.com Fata de google analystics ofera rapoarte mult mai simple de urmarit. Folosesc statcounter sa le dau clientilor ca are interfata mult mai simpla si nu te pierzi pe acolo iar google analystics il folosesc eu pentru rapoarte mai detaliate. Google Analytics este deja o solutie simpla. Este un tool destinat afacerilor de mici dimensiuni. Nu este o solutie de tip "large business" sau "corporate". Cat despre toate counterele xxxxx.ro nu pot sa spun decat ca sunt niste instrumente rezonabile, insa de la care nu poti avea pretentii prea mari. Preferinta catre aceste countere reflecta nivelul scazut al business-ului online din Romania. Doar cateva exemple din ce nu pot sa faca aceste instrumente ar fi conversiile, campaniile, site overlay, flash tracking sau custom variables tracking. Pentru cine vrea sa-si dezvolte o afacere aceste "neajunsuri" ar fi de ajuns in a-l face sa se gandeasca de doua ori atunci cand isi alege solutia de tracking. Toate cele bune si mult succes in ce faceti ! (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/coolspeak.gif) |
|
|
|
4th November 2008, 10:12
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 1 Data înscrierii: 8-September 07 ID membru: 223 717 |
Buna .
Imi spuntei va rog cum adaug trafic.ro pe blogul meu? Mi-au trimis un e-mail cu un script dar nu inteleg cum fac sa apara pe site. Multumesc anticipat |
|
|
|
9th November 2008, 15:13
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 31 Data înscrierii: 29-October 08 Locație: Suceava ID membru: 383 842 |
Am dat mail din nou la trafic.ro, dar nu am mai primit nici un raspuns. Poate daca as avea site in top10, as fii tratata cu mai mult respect. Sau nu ? (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/sleep.gif) Voi ati observat ceva pe site`urile ce le detineti/administrati ? Incearca sitemeter punct com pentru un trafic contorizat in timp real. Eu il folosesc pe situl meu si sunt foarte multumit de el. |
|
|
|
17th November 2008, 13:36
|
|
|
Geniu umil Grup: Senior Members Mesaje: 5 344 Data înscrierii: 8-October 06 Locație: Eforie-Sud ID membru: 101 375 |
E adevarat ca prosport si gsp au iesit din trafic.ro? (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/mellow.gif) Am dat adineauri click din curiozitate pe site si nu le-am mai vazut in TOP 10. Pana mai ieri gsp era pe primul loc, stie cineva ce s-a intamplat de au iesit amandoua site-urile de sport?
|
|
|
|
17th November 2008, 13:47
|
|
|
WEB DUDE Grup: Senior Members Mesaje: 6 450 Data înscrierii: 21-October 05 Locație: Bucuresti ID membru: 50 707 |
site-urile INTACT, MEDIAPRO si CATAVENCU au hotarat de comun acord sa iasa din trafic si sa fie monitorizate oficial doar de catre BRAT
|
|
|
|
17th November 2008, 14:19
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 006 Data înscrierii: 11-August 08 Locație: romania ID membru: 358 513 |
E adevarat ca prosport si gsp au iesit din trafic.ro? (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/mellow.gif) Am dat adineauri click din curiozitate pe site si nu le-am mai vazut in TOP 10. Pana mai ieri gsp era pe primul loc, stie cineva ce s-a intamplat de au iesit amandoua site-urile de sport? Nu suporta concurenta (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) le e rusine |
|
|
|
23rd November 2008, 19:21
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 950 Data înscrierii: 11-March 05 Locație: ro ID membru: 32 237 |
site-urile INTACT, MEDIAPRO si CATAVENCU au hotarat de comun acord sa iasa din trafic si sa fie monitorizate oficial doar de catre BRAT brat e pe bani si poti sa faci gat pentru platesti un serviciu. brat nu isi permite sa nu raspunda la emailurile clientlor. trafic.ro sucks pentru ca e moca si isi permit sa te bage'n ...daca nu iti convine ceva (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
A minute ago
|
|
![]() Grup: Bot |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 23rd November 2009 - 17:18 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |