Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

3 V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> RENOVARE APARTAMENT, Costuri,manopera
The_Mack
mesaj 5th September 2007, 11:07
Mesaj #19

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 16-February 07
ID membru: 143 168

nu merge functia de editare.

@Frankie - crezi ca poate depasii suma de 12.000 euro, asta este maximul disponibil de bani.
Go to the top of the page

+Quote Post
Frankie
mesaj 5th September 2007, 11:53
Mesaj #20

Active Member

Data înscrierii: 13-April 04
Locație: BUCURESTI
ID membru: 14 496

QUOTE(The_Mack @ Sep 5 2007, 12:07) *
nu merge functia de editare.

@Frankie - crezi ca poate depasii suma de 12.000 euro, asta este maximul disponibil de bani.

Ai rabdare pana diseara sa vorbesc cu cineva din bransa. Iti dau un raspuns cel tarziu pana la miezul noptii.

+Quote Post
The_Mack
mesaj 5th September 2007, 11:58
Mesaj #21

Junior

danke fain Frankie (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) K:

+Quote Post
Frankie
mesaj 5th September 2007, 21:32
Mesaj #22

Active Member

Am revenit si iata un raspuns cat mai sintetizat:
Manopera: 3500 euro (asta mai pe naspa asa, adica nu cu "acte in regula" ).
Termopane: 1500-2000 euro
Materiale (instalatiile sanitare,gresia,parchet,vopsea etc) - 7.000 euro
Total: 12500 euro

Ai putea sa iesi si la 1200 daca alegi materiale mai ieftine sau termopane cu mai putine deschideri/facilitati, nu stiu, te gandesti si tu...

Spor!

PS: Daca mai vrei si alte detalii sau maruntisuri, astept mesaj pe PM.

Acest mesaj a fost modificat de Frankie: 5th September 2007, 21:37

+Quote Post
The_Mack
mesaj 5th September 2007, 23:15
Mesaj #23

Junior

materialele si termopanele cred ca este ok, in schimb la manopera mi se pare f mult, probabil ca este pret mai de bucuresti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (sper ca in ploiesti sunt mai mici scoruruile). oricum multam fain de raspuns.

+Quote Post
Frankie
mesaj 5th September 2007, 23:25
Mesaj #24

Active Member

QUOTE(The_Mack @ Sep 6 2007, 00:15) *
materialele si termopanele cred ca este ok, in schimb la manopera mi se pare f mult, probabil ca este pret mai de bucuresti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (sper ca in ploiesti sunt mai mici scoruruile). oricum multam fain de raspuns.

Da, este "pret de Bucuresti". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu stiu nimic despre preturile din Ploiesti.

Acest mesaj a fost modificat de Frankie: 5th September 2007, 23:26

+Quote Post
IoanaR
mesaj 12th September 2007, 10:34
Mesaj #25

Junior

Data înscrierii: 11-July 07
ID membru: 201 000

Salutare tuturor,

Am si eu de renovat un apartament de 3 camere cumparat de putin timp in Bucuresti (glet, lavabil, parchet, gresie, faianta, spart un perete la bucatarie unde momentan este o camara, instalatie baie, montat usi).
Am gasit un mester care are o echipa de muncitori si care imi inspira foarte multa incredere si imi cere 3000euro manopera.
Toata lumea imi spune ca e foarte scump.Eu, nu stiu ce sa zic doar ca mi se pare omul destul de serios si stie foarte bine ce are de facut. Il stiu de la un prieten care e arhitect si l-a luat pt cateva lucrari...
Cum vi se pare pretul? apartamentul are 65m2.

Multumesc

+Quote Post
The_Napster
mesaj 12th September 2007, 10:43
Mesaj #26

wzup?

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 1-April 05
Locație: Constanta
ID membru: 33 769

E enorm 3000 de euro.

+Quote Post
oviviu
mesaj 12th September 2007, 10:46
Mesaj #27

Junior

Data înscrierii: 4-April 06
ID membru: 72 260

QUOTE(IoanaR @ Sep 12 2007, 11:34) *
Salutare tuturor,

Am si eu de renovat un apartament de 3 camere cumparat de putin timp in Bucuresti (glet, lavabil, parchet, gresie, faianta, spart un perete la bucatarie unde momentan este o camara, instalatie baie, montat usi).
Am gasit un mester care are o echipa de muncitori si care imi inspira foarte multa incredere si imi cere 3000euro manopera.
Toata lumea imi spune ca e foarte scump.Eu, nu stiu ce sa zic doar ca mi se pare omul destul de serios si stie foarte bine ce are de facut. Il stiu de la un prieten care e arhitect si l-a luat pt cateva lucrari...

Multumesc

Diseca problema:

1. Peretii (glet, lavabil etc) se calculeaza la metru patrat (in provincie e 10 - 15 RON / mp)
2. Pentru gresie / faianta pretul este ~15 RON / mp.
3. Montatul costa cam 40 - 45 RON / usa. Daca le iei de la firma montajul e gratuit.
4. Ptr demolarea peretelui negociezi si tu cu omul.
5. Parchetul nu stiu cat este dar laminatul se pune foarte usor si sigur e ieftin.

La final tragi linie si faceti impreuna calculele. N-ar trebui sa se supere omul ptr ca-ti faci calculele la modul asta. Eu am renovat ap de curand si asa am facut cu cei care au lucrat.

Preturile pe care ti le-am dat sunt in provincie.

+Quote Post
Veria
mesaj 12th September 2007, 10:51
Mesaj #28

Junior

Data înscrierii: 1-September 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 221 702

Eu am o prietena care si-a renovat apartamentul anul trecut. a inceput prin toamna si a terminat 6 luni mai tirziu (IMG:style_emoticons/default/cursing.gif)
Asta pentru ca a fost nevoie sa schimbe vreo 3 echipe. ideea e ca prima a cerut tot asa, vreo 3000 euro, inclusiv pentru instalatiile electrice, sanitare si izolatie tavan (sta la ultimul etaj), si in rest, tot ce tine de apartament (parchet, gresii, vopsit). in mare, cred ca pretul e rezonabil daca echipa se tine de treaba.
Bafta cu ei si spor la treaba! vezi sa nu le dai banii decit in transe, dupa ce termina cu cite o parte din lucrare si iti convine cum au muncit.

+Quote Post
Frankie
mesaj 12th September 2007, 11:38
Mesaj #29

Active Member

QUOTE(IoanaR @ Sep 12 2007, 11:34) *
Salutare tuturor,

Multumesc

Eu cred ca nu se baga nimeni sa-ti faca apartamentul sub 3.000 euro (poate gasesti mai ieftin dar cu foarte putin - 200 , 300 euro), mai ales daca zici ca esti din Bucuresti.
Daca vrei firma cu toate actele in regula, cred ca sare lejer de 5.000 euro, iti ia bani si pe masurare, sporuri de risc, etc, o gramada de adaosuri.
La negru 3.000 euro as zice ca e PREA BINE, si crede-ma stiu ce vorbesc, am multe cunostinte in domeniul amenajarilor/constructiilor din Bucuresti.

PS: daca vrei mai ieftin, incearca sa aduci o echipa din provincie, insa nu te astepta ca ei sa-ti lucreze super calitativ.

Acest mesaj a fost modificat de Frankie: 12th September 2007, 11:45

+Quote Post
IoanaR
mesaj 13th September 2007, 07:35
Mesaj #30

Junior

Data înscrierii: 11-July 07
ID membru: 201 000

Multumesc mult pentru raspunsuri....si eu zic la fel; stiu ca sunt oameni foarte experimentati si cred ca o sa iasa bine; am sa accept pretul lor...
O sa va spun daca a meritat

+Quote Post
cipaul
mesaj 13th September 2007, 18:59
Mesaj #31

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 15-October 06
ID membru: 102 874

[quote name='The_Mack' date='Sep 4 2007, 20:30' post='3330771']
calorifere schimbate fara centrala

Vezi sa nu plangi pe urma, la o posibila viitoare inundatie.

+Quote Post
The_Mack
mesaj 14th September 2007, 10:09
Mesaj #32

Junior

m-am interesat si eu prin ploiesti, se pare ca pretul este intre 40 si 60 de mil, deci nu cu mult mai putin decata zis Frankie. sper sa lucreze si ok!

Acest mesaj a fost modificat de The_Mack: 14th September 2007, 10:09

+Quote Post
Alcatraz
mesaj 7th October 2007, 13:00
Mesaj #33

Junior

Data înscrierii: 7-September 03
ID membru: 6 140

Din pacate eu nu am inaintat, nu am rezolvat decat instalatia electrica ; Poate aveti niste recomandari pt niste meseriasi buni pt partea de zugravit, rigipsari, gresie, faianta, parchet si izolarea termica a unui balcon .

+Quote Post
g_gabone
mesaj 20th October 2007, 23:38
Mesaj #34

Junior

Data înscrierii: 20-October 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 238 581

QUOTE (Alcatraz @ Sep 4 2007, 21:33) *
Am spus ca vreau moca ? Atunci ??
Dar daca e sa aranjeze un apartament, un meserias se apuca numai daca are totul curatat, decopertat, faianta veche scoasa in prealabil etc ??? Pai e clar ca manopera se duce undeva peste 60 mil ...pt 2 cam, sincer e cam mult deja pt zugravit, gresie,faianta si parchet ...

NU ESTE ADEVARAT, DAR SE IAU BANI SI PTR. LUCRARILE ASTEA, CHIAR DACA SUNT NECALIFICATE. NOI LUCRAM IN DOMENIU SI MI SE PARE CAM MULT 60 MIL. PRETUL CORECT AR FI 60 MIL, DAR CU TOT CU DEMOLAT. SUCCES! (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

+Quote Post
tlc
mesaj 25th November 2007, 23:21
Mesaj #35

Junior

Data înscrierii: 31-October 05
Locație: Buc
ID membru: 51 833

Am un apartament de 3 camere pe care vreau sa il renovez. Are 78 mp fara balcon, 88 mp cu tot cu balcon. Apartamentul are nevoie de renovare completa:
- schimbat usa intrare si usi interioare
- refacut pereti+tavane (demolat pana la beton si refacut glet + lavabila)
- amenajat balcon (izolatie pereti exteriori, podea, tavan) + gresie + montat calorifer
- izolat toti peretii exteriori cu polistiren extrudat sau vata minerala (mai putin peretele exterior din bucatarie, unde va fi faianta), cu toate ca toti peretii exteriori au 50 cm grosime (mi-e frica de igrasie)
- demolat si refacut gresie+faianta bucatarie + 2 bai
- montare parchet laminat
- schimbat calorifere
- demolat + inlocuit instalatii sanitare in totalitate (tevi, chiuvete, vase si bazine wc, cada)
- refacut instalatie electrica, inclusiv tras prize suplimentare pe unde e nevoie (220V, internet, catv)
- termopane (aprox. 21 mp cu tot cu balcon)
- montat glafuri interioare si exterioare

Am cautat si eu echipa si am avut de ales din 3 alternative:
- un prieten (echipa de 3-4 oameni), care imi lua 4000 de euro fara ultimele 5 task-uri din lista, "prieten" care se lauda ca imi face un pret foarte bun (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) ;
- un nene al carui nr. de telefon l-am luat din revista UTIL si care imi lua 3500 de euro tot fara ultimele 5 task-uri din lista;
- un cuplu (sot+sotie) recomandati de un prieten, care imi iau 4000 de euro, dar rezolva absolut toata lista, mai putin termopanele.

Pentru ca numai inlocuirea instalatiei electrice (inclusiv montarea de noi trasee prin pereti) putea ajunge la cca 700-1000 de euro, iar instalatiile sanitare si caloriferele la ~100-300 euro, am ales ultima varianta. Cei 2 soti sunt ajutati de 2-3 nepoti de la tara pentru munca de jos (spart, curatat etc) si termina lucrarea in aprox. 1.5 luni. Nu ma grabesc sa ma mut pentru ca deocamdata am unde sa stau, deci termenul e ok.

Nu stiu cum vreti voi sa renovati 3 camere cu 3000 de euro si vi se pare si mult...

+Quote Post
Frankie
mesaj 25th November 2007, 23:53
Mesaj #36

Active Member

4.000 euro la 3 camere este un pret foarte bun.

PS: poate in provincie sunt preturile mai mici, de aceea unora li se pare mult 3.000 euro la 3 camere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Acest mesaj a fost modificat de Frankie: 25th November 2007, 23:54

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

3 V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 15:52
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia