De curand m-am mutat cu chirie intr-un apartament care are o cada veche de fonta. Fostul chirias a incercat o revopsire a ei cu un produs din acela din 2 parti care se amesteca si a iesit o porcarie: vopseaua este cursa, sunt fire din pensula ramase pe acolo, stratul nu este uniform etc... Intr-un cuvant mi-e scarba de cada.
Am tot rasfoit internetul in aflarea de informatii despre o firma la care sa apelez si sa faca o reconditionare / revopsire care sa tina macar 2-3 ani. Nu conteaza daca se ingalbeneste cada, important e sa ramana stratul de email / vopsea , sa nu se exfolieze.
Pentru cine spune ca e imposibil, am vazut cum arata cazi reconditionate in hotelurile tip comunist "Sport" din Cluj-Napoca (2 stele) si "Kyjev" din Bratislava (3 stele). Ma gandesc ca totusi ei nu fac revopsirea o data la 2 luni si ca dureaza ceva timp. La hotelul din Bratislava, vopseaua era intr-adevar ingalbenita, dar nu vad in asta un dezavantaj.
Ma poate ajuta cineva cu un nume de firma serioasa care sa faca aceasta operatie si sa tina minim 2-3 ani? Evident cineva cu vechime pe forum si postari si in alte subiecte decat reconditionat cazi, si care pe deasupra sa stapaneasca si limba romana. (IMG:
http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wink.gif) (aviz agramatilor de la o firma din domeniu care isi faceau / fac conturi pe toate forumurile sa faca reclama)
Acest mesaj a fost modificat de pepelea: 14th November 2009, 15:21