|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
7th July 2007, 15:55
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 169 Data înscrierii: 2-July 07 Locație: oradea ID membru: 197 836 |
Povesteste cele mai tari boacane ale elevilor din liceu (IMG:style_emoticons/default/photo.gif) ....sau daca ai patit-o povesteste-o pe-a ta! Have fun! (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif) P.S. Sa ne soptesti si liceul respectiv (denumire,unde este situat,etc)...sa nu murim prosti! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
7th July 2007, 18:51
|
|||
|
Junior Grup: Members Mesaje: 320 Data înscrierii: 12-November 06 Locație: Bucuresti. ID membru: 108 756 |
|
||
|
|
|||
9th July 2007, 06:40
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 384 Data înscrierii: 5-October 05 Locație: Oradea ID membru: 49 112 |
Hehe...in clasa a 10-a sau a 11-a am chiulit 8 saptamani la rand de la chimie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tot din cauza unui test care se amana.A 9 saptamana am venit la ora, am dat testul si am luat 10 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (copiind bineinteles, ca eu sunt paralel cu chimia (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ).
|
|
|
|
10th July 2007, 02:42
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 525 Data înscrierii: 16-October 05 Locație: God's hands ID membru: 50 173 |
asta`i clasica de`acu. sa pleci de la test, sa ramana juma de clasa, sa se ia note de cacao, si pe`urma sa`nceapa aia sa bodoganeasca ca dom`le.."daca ati fi stat si voi..nu mai aveati mediile astea".
si mai misto e sa chiulesti, sa te vada dirigu din masina, sa se uite o data..pe urma in fatza, pe urma sa`ntoarca capul brusc spre noi, ca`n desene animate, si sa nu zica nimic. si sa motiveze absente de plictiseala. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) da, am un dirig fantastic. |
|
|
|
10th July 2007, 07:46
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 384 Data înscrierii: 5-October 05 Locație: Oradea ID membru: 49 112 |
QUOTE(SeNsaTioNs @ Jul 10 2007, 03:42) [snapback]3080193[/snapback] si mai misto e sa chiulesti, sa te vada dirigu din masina, sa se uite o data..pe urma in fatza, pe urma sa`ntoarca capul brusc spre noi, ca`n desene animate, si sa nu zica nimic. si sa motiveze absente de plictiseala. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) da, am un dirig fantastic. subrscriu doar ca eu tre sa zic ca "am avut" o diriginta fantastica... |
|
|
|
10th July 2007, 08:05
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 127 Data înscrierii: 29-April 06 Locație: Bucuresti ID membru: 75 568 |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si a mea a fost simpatia! Totusi o intamplare hazlie nu mi s-a intamplat mie (nu ca eu as fi fost sfintisor) dar unei colege care s-a hoatara si ea pe la mijlocul semestrului sa chiuleasca. Ghiciti cu cine s-a intyalnit pe strada? Diriginta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Din pacate nu imi amintesc deznodamantul, dar nu a fost ceva foarte grav.
De asemenea in ultima perioada la orele de engleza eram prezenta undeva sub 12-13 elevi (din maxim 28). Fiecare absent isi lua absenta binemeritata si nimeni nu se plangea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Intr-una din zile: ora de engleza. Putini in clasa! Toate bune si frumoase. Dupa engleza informatica, apoi chimie si .... matematica. Dupa ce s-a sunat, asteptand in clasa venirea profei de mate (eram prezenti undeva peste 20) se deschide usa: profa de engleza! Isi da seama ca a gresit clasa si iese repede. Noi socati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu trece mult timp si intra iar: "Vaaaai dar ce multi sunteti la mate!!!!" |
|
|
|
10th July 2007, 08:11
|
|||
|
Junior Grup: Members Mesaje: 62 Data înscrierii: 20-May 07 Locație: Verifică lungimea ID membru: 181 969 |
|
||
|
|
|||
10th July 2007, 08:29
|
|
|
wzup? Grup: Senior Members Mesaje: 2 753 Data înscrierii: 1-April 05 Locație: Constanta ID membru: 33 769 |
Daca tot e la moda cu ora de franceza... in a 10a stateam in spatele clasei la ora cu niste colegi si de plictiseala scoate unu o bricheta si baga gaz intr-o sticla de 0.5 pe care o inchide si agita putin. Peste ceva timp se hotaraste sa ii dea foc... face scantei dupa care o flama imensa de vreo 30cm diametru, si desteptu in loc sa scuture sticla a apasat si a iesit mai mult gaz. Profa nu a observat dar tot randul nostru a simtit cum " bate un vant cald de afara ". Asta in afara celor din clasa care vazusera si erau pe jos de ras (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
10th July 2007, 08:31
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 972 Data înscrierii: 24-February 06 ID membru: 67 303 |
La ora de logica aveam profesor un mos. Un coleg, beat crita s-a ridicat si a inceput sa mearga sprijinit de zid spre usa.
Profesorul uimit il intreaba ce are, iar asta ii spune ca a mancat alune striccate si trebuie sa iasa afara. |
|
|
|
10th July 2007, 08:32
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 684 Data înscrierii: 21-September 06 Locație: Bucharest ID membru: 98 299 |
oo da! una dintre cele mai tari intamplari a fost,la mine,in Sava,cand a ramas un tip corigent la istorie era doar el cu profu avusese cam 400 de absente pe tot anul...nasol,nasol incepe ala sa-l asculte era clasa a...11-a,parca si da-i cu bomba atomica,cu nemti,cu polonezi,cu comunisti,etc...ala a bajbait ce a bajbait dar nu prea a stiut profu,vazand ca ala e pluta,ii zice: fii atent...ai ocazia sa iei media 10 pe toata clasa a 12-a la istorie sau sa ramai repetent daca raspunzi la o intrebare tipu era facut acum din carne de melc:))) si aude "cate trepete are palatul de la Versailles?" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))))))))) l-al lasat 10 minute sa se gandeasca mi se pare ca i-a zis "mai mult" , "mai putin" ....(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) anyhow...cred ca tipul a trecut,dar nu sunt sigur |
|
|
|
10th July 2007, 08:51
|
|
|
wzup? Grup: Senior Members Mesaje: 2 753 Data înscrierii: 1-April 05 Locație: Constanta ID membru: 33 769 |
Din poze par a fi 5, trebuia sa zica " macar de-un 5 sa imi dati si mie" si poate iesea cu media 10 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
12th July 2007, 01:00
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 525 Data înscrierii: 16-October 05 Locație: God's hands ID membru: 50 173 |
cu franceza cred ca e universal valabil.. la noi e ultima ora, si se pleaca pe capete. fara absente, decat cand i se scoala profei. si daca te simti mai nesimtit, te duci la ea cu inca vreo 5 dupa tine si spui ca ai proiecte la romana si tre` sa te duci la biblioteca. si saraca e o super doamna..am 10 si nush sa zic nici buna ziua
Acest mesaj a fost modificat de SeNsaTioNs: 12th July 2007, 01:00 |
|
|
|
12th July 2007, 14:00
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 326 Data înscrierii: 4-January 07 Locație: Outside the box ID membru: 121 853 |
Ok am si eu una care mi-au povestit-o niste colegi din alta clasa
Aveau lucrare grea un baiat a chiulit pana la urma n-au dat lucrare baiatul care chiulise suna pe un coleg spre sfarsitul orei colegului ii suna telefonul in ora, proful il prinde si ii i-a telefonul si raspunde (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) zice baiatul : - Ba m**e, ba vo dat ala lucrare ? (Auu cat am putut sa rad (IMG:style_emoticons/default/roll2.gif) ) profu : - Da wa dal' drak... Atunci sa prins si a si inchis telefonul (IMG:style_emoticons/default/lol.gif) |
|
|
|
12th July 2007, 16:19
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 325 Data înscrierii: 22-April 07 Locație: Negresti-Oas...now Cluj Napoca ID membru: 170 925 |
Mda...si eu am avut parte de una nasoala rau (IMG:style_emoticons/default/bigyellowgrin.gif)
Eram a 9-a si tot ma razboiam cu un coleg de-al meu in ora de mate...pana i-am dat o palma "din greseala" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nici bine nu s-a sunat ca acel coleg a inceput sa ma alerge prin clasa si pe urma prin liceu... La un moment dat am fugit ca "nebuna" cu spatele...si cand m-am intors...m-am ciocnit agresiv cu profa de franceza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (pe care nu o suporta nimeni) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) si biata a cazut pe jos tragand inca un profesor dupa ea (IMG:style_emoticons/default/first.gif) In momentul acela s-au auzit aplauze...toata lumea radea de numa' si aplauda...ca cica i-am facut faza la profa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
21st July 2007, 21:14
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 404 Data înscrierii: 24-September 06 Locație: Galati ID membru: 98 788 |
Apetisant topic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) chiar daca m-am trezit dupa bac... totusi e o amintire placuta.
Colegiul Economic "Virgil Madgearu" Galati Ora de dirigentie in clasa a unsprezecea: Beethoven - auditie. Citisem eu cum ca in momentul in care inchizi ochii limitezi informatiile pe care le absorbi si se imbunatateste asimilarea prin celelalte simturi, ce-mi zic: inchid ochii si "simt" muzica. Zis si facut, si uite asa am tras cel mai bun pui de somn de cand ma stiu. Totusi dirigintele a fost amabil si m-a trezit la sfarsitul orei (eram in prima banca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Am tinut ceva timp o poza in ipostaza aia la avatar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
25th July 2007, 11:30
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 17 Data înscrierii: 20-July 07 Locație: Arad ID membru: 204 476 |
Eu si un coleg am fost dati de la ora de romana. Era in penultima ora trebuia sa ne duca un test de sfarsit de an daca luam nota mica ramaneam corigent. Mergem pe coridor si ii zic colegului:
- Hai bai frate sa o scoatem pe baba de la ore (profesoara era suplinitoare, pensionara) - Bine hai sa scoatem usa de la astia si sa ii ziceam ca am venit sa ii punem usa Zis si facut ... am scos usa din balamale, clasa respectiva era la ora de sport si intram in clasa cu usa - Buna ziua v-am adus usa ( si ma uit la usa noastra ) Speriata profa se uita la usa si zice: - Dar aveti usa de ce ati mai adus Iesim din clasa cu usa si intram iar dupa 5 minute - Doamna profesoara suplinitoare va rugam sa parasiti incinta clasei .... suntem in reparatii - Iesit afara La care colegul : pai da f### dzo de usa ca tot o rup. Profesoara disperata urla sa iesim afara iesim inchidem usa frumos ne cerem scuze si dupa dam amandoi cu picioru in usa. Am scoso din balamale si a cazut. Era sa faca baba cu inima (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) . Totul bine si frumos stam pe coridor iese baba din clasa si merge la directoare, CONSILIU 3 puncte la purtare scazute + 1 de la absente + corigenta la romana (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Hai ca ne-am distrat enorm aces an scolar dar mai trebuie sa ne oprim de la anul. |
|
|
|
30th July 2007, 16:21
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 30 Data înscrierii: 30-June 05 ID membru: 40 354 |
Eram pe coridor in liceu mergeam in grup cu 5 baieti veneam de la magazin ne duceam spre clasa cand unu din colegi o ia cu 3 metri inainte si mergea cu spatele si spune catre mine in gluma: "O fo bine m**e aseara cand ti-am dat 80 de mii sa-mi sugi p**a?" Noi ramanem pe loc inmarmuriti si deodata din spatele lui se aude : O fo foarte bine. Se intoarce respectivul si constata cu stupoare ca cel care ii raspunse era chiar comunistu de dirigu. Spre surprinderea tuturor a scapat bazma curata.
|
|
|
|
31st July 2007, 18:19
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 651 Data înscrierii: 24-January 07 Locație: bucuresti ID membru: 132 448 |
elev la liceu prin "87-"88.
impreuna cu trei colegi ne tiram in oras sa vedem un film chinezesc, ceva gen Sora 13. coboram din metrou la romana cu gandul sa mergem la patria. pe drum ne vede o patrula de militieni si ne legitimeaza. nu stau prea mult pe ganduri si ne intreaba daca nu vrem sa vedem un film. noi le zicem ca la film mergem, ca-i unul cu cafteala chinezeasca. foarte bine, ne zice unul dintre ei, doar ca veti vedea un film despre cultura si sacrificiul personal. asa ca ne duc la cinema studio si ne baga la un film rusesc despre un colhoz. ne pune sa platim si ne zic sa-i cautam la intrare cand se termina filmul. si iata cum am vizionat un film rusesc de cea mai mare plictiseala. bineinteles ca am vazut si celalalt film, doar ca mai tarziu. |
|
|
|
A minute ago
|
|||||
|
Anunțuri publicate recent de forumiști >> Grup: Bot |
|
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 9th February 2010 - 21:27 |
| © 2001 -
2010 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |