Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

> REGULI importante !

Va rugam sa CAUTATI inainte de a posta. Este posibil sa se fi scris deja despre problema pe care doriti sa o abordati. CITITI regulamentul forumului ! Daca doriti sa incepeti un thread despre o anumita scoala VA ROG sa incepeti denumirea thread-ului la modul: "Scoala X - Clasa Y - oras Z". In acest fel le va fi foarte usor colegilor sa va gaseasca thread-ul si sa posteze in acelasi loc. INTOTDEAUNA mentionati scoala, clasa/grupa si ORASUL. Va reamintim ca raspunderea asupra continutului posturilor apartine EXCLUSIV userilor !

3 V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Cele mai penale intamplari din liceu!, sa uitam un pic de bac si examene!
Black-Spirit
mesaj 7th July 2007, 15:55
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 2-July 07
Locație: oradea
ID membru: 197 836

Povesteste cele mai tari boacane ale elevilor din liceu (IMG:style_emoticons/default/photo.gif) ....sau daca ai patit-o povesteste-o pe-a ta! Have fun! (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

P.S. Sa ne soptesti si liceul respectiv (denumire,unde este situat,etc)...sa nu murim prosti! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
RussianRocker
mesaj 7th July 2007, 18:51
Mesaj #2

Junior

Data înscrierii: 12-November 06
Locație: Bucuresti.
ID membru: 108 756

Hmm despre ce sa scriu...da..test franceza:
Semestrul II. In semestrul I, d-na profesoara ne-a dat test, dar la teste iau note proaste, pt ca sunt paralel la franceza, in oral, ma descurc, pt primesc ajutor (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) .
Si atunci cand aud ca o sa dam test, stau putin pe ganduri, si ma hotarasc sa chiulesc...totusi..trebuia sa chiulesc in sc , pt ca la fiecare iesire erau pusi bodyguarzi, iar acestia nu lasau pe nimeni afara din liceu (dintre cei cu programul la pranz) inainte de ora 17:30. Cand vine miercurea, in pauza dinaintea orei, ma duc cu colegul din spate, cu cei de la germana (orele de germana se tineau in corpul D, la ultimul etaj, undeva foarte departe mai pe scurt, faci febra musculara de la urcatul scarilor . Si ca sa nu uit, mai sunt si bodyguarzi care patruleaza prin sc (IMG:style_emoticons/default/death.gif) . Ajungem acolo, cum incepe ora de germana (eu eram ingrozit, daca ma punea sa citesc? ) profesoara ne "primeste" foarte prieteos cu un "afara!", si restul orei am stat pe hol, si spre surprinderea mea, nici urma de bodyguard. cum se suna, ii lasam pe 2 colegi de la germana in fata, sa ne spuna, in caz ca o zaresc pe profesoara de franceza sa ne spuna, dar acestia s-au luat cu vorba, si nu au observat-o, eu cu colegul coboram scarile, aproape terminasem, iar profesoara apoape urcase, sa dea nas in nas cu noi. eu ma intorc, ii "profa" colegului (el nu o observase) si o luam amndoi la fuga pe scara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Am stat vreo 5 minute pe holul ala de sus, unde ne-am petrecut ora mai devreme, ne intoarcem, dar de data asta cand ajungem pe holul care ducea spre clasa noastra trecem chiar pe langa profesoara (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) , avea o privire, nu am vazut pe nimeni care sa se uite asa la mine...si cand ajung in clasa, aflu ca nu s-a dat test, si ca am chiulit degeaba. Vineri, adica la urmatoarea ora, la fel, numai ca atunci am plecat direct, ca era ultima ora, si iar nu s-a dat test... Miercuri..repet istoria de acu o saptamana, raman pe hol cu un coleg, dar de data asta da bodyguard-ul peste noi.
Ne intreaba : - ce cautati aici?
eu: -Ne-a dat afara profa...
- unde e clasa?
- arat in spatele meu, langa clasa de germana, unde tot franceza se tinea...
- atunci hai in clasa...
- cum sa mergem in clasa?! daca ne-a dat afara...
Bodyguard-ul insista
- stiti, de obicei facem orele aici, dar de data asta facem jos..
-atunci hai jos
si cum coboram scarile ne spune:
- baieti, aveti 2 optiuni, ori va duc in clasa la ora, ori la profesoara de servici, este tinerica, va intelegeti voi...
noi repede: - profesoara de servici
Dar ca sa vezi, profesoara de servici, era chiar fosta directoare, care nu este deloc tinerica, si era insotita si de o profesoara de franceza...bodyguard-ul le povesteste...si profesoarele fara ezitare, ne iau repede sa ne bage in clasa (IMG:style_emoticons/default/puke.gif) ! Acolo profesoara de franceza, ii explica, in franceza situatia profesoarei noaste, si eu intru cu capul in pamant, nu de rusine, dar radeam, si parul fiind lung, im acoperea aproape toata fata . Dar beleaua era ca nici la ora aia nu dadeau test (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Profesoara a izbuhnit:
- Constantin!!! este a 3-a oara cand chiulesti de la test, auzi sa fuga elevii de mine, dar ce am devenit sperietoare de ciori??? Asculta-ma cu atentie, daca Vineri nu vii la test, te las cu media ne incheiata. Si asta a fost tot, testul a fost foarte greu, am fost vreo 3 copii care am luat note foarte mici . Punctajul maxim era de 30p, se impartea la 3, pentru aflarea notei. Majoritatea, au luat note de 4-5, adica 12-15 puncte...ce m-a amuzat, ca noi, cei 3 colegi am luat puncaj de 6-8 puncate, si tot 4 am luat.

+Quote Post
cristi7
mesaj 9th July 2007, 06:40
Mesaj #3

Junior

Data înscrierii: 5-October 05
Locație: Oradea
ID membru: 49 112

Hehe...in clasa a 10-a sau a 11-a am chiulit 8 saptamani la rand de la chimie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tot din cauza unui test care se amana.A 9 saptamana am venit la ora, am dat testul si am luat 10 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (copiind bineinteles, ca eu sunt paralel cu chimia (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ).

+Quote Post
SeNsaTioNs
mesaj 10th July 2007, 02:42
Mesaj #4

Member

Data înscrierii: 16-October 05
Locație: God's hands
ID membru: 50 173

asta`i clasica de`acu. sa pleci de la test, sa ramana juma de clasa, sa se ia note de cacao, si pe`urma sa`nceapa aia sa bodoganeasca ca dom`le.."daca ati fi stat si voi..nu mai aveati mediile astea".

si mai misto e sa chiulesti, sa te vada dirigu din masina, sa se uite o data..pe urma in fatza, pe urma sa`ntoarca capul brusc spre noi, ca`n desene animate, si sa nu zica nimic. si sa motiveze absente de plictiseala. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) da, am un dirig fantastic.

+Quote Post
cristi7
mesaj 10th July 2007, 07:46
Mesaj #5

Junior

Data înscrierii: 5-October 05
Locație: Oradea
ID membru: 49 112

QUOTE(SeNsaTioNs @ Jul 10 2007, 03:42) [snapback]3080193[/snapback]
si mai misto e sa chiulesti, sa te vada dirigu din masina, sa se uite o data..pe urma in fatza, pe urma sa`ntoarca capul brusc spre noi, ca`n desene animate, si sa nu zica nimic. si sa motiveze absente de plictiseala. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) da, am un dirig fantastic.

subrscriu
doar ca eu tre sa zic ca "am avut" o diriginta fantastica...

+Quote Post
MrWizard
mesaj 10th July 2007, 08:05
Mesaj #6

Junior

Data înscrierii: 29-April 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 75 568

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si a mea a fost simpatia! Totusi o intamplare hazlie nu mi s-a intamplat mie (nu ca eu as fi fost sfintisor) dar unei colege care s-a hoatara si ea pe la mijlocul semestrului sa chiuleasca. Ghiciti cu cine s-a intyalnit pe strada? Diriginta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Din pacate nu imi amintesc deznodamantul, dar nu a fost ceva foarte grav.

De asemenea in ultima perioada la orele de engleza eram prezenta undeva sub 12-13 elevi (din maxim 28). Fiecare absent isi lua absenta binemeritata si nimeni nu se plangea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Intr-una din zile: ora de engleza. Putini in clasa! Toate bune si frumoase. Dupa engleza informatica, apoi chimie si .... matematica. Dupa ce s-a sunat, asteptand in clasa venirea profei de mate (eram prezenti undeva peste 20) se deschide usa: profa de engleza! Isi da seama ca a gresit clasa si iese repede. Noi socati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu trece mult timp si intra iar: "Vaaaai dar ce multi sunteti la mate!!!!"

+Quote Post
izmenar
mesaj 10th July 2007, 08:11
Mesaj #7

Junior

Data înscrierii: 20-May 07
Locație: Verifică lungimea
ID membru: 181 969

de ex. odata am dat cu spray paralizant pe toata catedra si deasupra ei , saraca profesoara a venit a stat 2 min si dupaia zicea ca nu se simte f bine ........... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) nu mai poate sa faca ora ...

urmatorul profesor a simtit ca e ceva naspa si statea la usa si vb cu noi de pe hol , un singur coleg a fost pedepsit oarecum , si nici macar nu era sprayul lui ....

+Quote Post
The_Napster
mesaj 10th July 2007, 08:29
Mesaj #8

wzup?

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 1-April 05
Locație: Constanta
ID membru: 33 769

Daca tot e la moda cu ora de franceza... in a 10a stateam in spatele clasei la ora cu niste colegi si de plictiseala scoate unu o bricheta si baga gaz intr-o sticla de 0.5 pe care o inchide si agita putin. Peste ceva timp se hotaraste sa ii dea foc... face scantei dupa care o flama imensa de vreo 30cm diametru, si desteptu in loc sa scuture sticla a apasat si a iesit mai mult gaz. Profa nu a observat dar tot randul nostru a simtit cum " bate un vant cald de afara ". Asta in afara celor din clasa care vazusera si erau pe jos de ras (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
rolo
mesaj 10th July 2007, 08:31
Mesaj #9

Member

Data înscrierii: 24-February 06
ID membru: 67 303

La ora de logica aveam profesor un mos. Un coleg, beat crita s-a ridicat si a inceput sa mearga sprijinit de zid spre usa.
Profesorul uimit il intreaba ce are, iar asta ii spune ca a mancat alune striccate si trebuie sa iasa afara.

+Quote Post
yapy
mesaj 10th July 2007, 08:32
Mesaj #10

Member

Data înscrierii: 21-September 06
Locație: Bucharest
ID membru: 98 299

oo da!
una dintre cele mai tari intamplari a fost,la mine,in Sava,cand a ramas un tip corigent la istorie
era doar el cu profu
avusese cam 400 de absente pe tot anul...nasol,nasol
incepe ala sa-l asculte
era clasa a...11-a,parca
si da-i cu bomba atomica,cu nemti,cu polonezi,cu comunisti,etc...ala a bajbait ce a bajbait dar nu prea a stiut
profu,vazand ca ala e pluta,ii zice: fii atent...ai ocazia sa iei media 10 pe toata clasa a 12-a la istorie sau sa ramai repetent
daca raspunzi la o intrebare
tipu era facut acum din carne de melc:)))
si aude
"cate trepete are palatul de la Versailles?"
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )))))))))
l-al lasat 10 minute sa se gandeasca
mi se pare ca i-a zis "mai mult" , "mai putin" ....(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))
anyhow...cred ca tipul a trecut,dar nu sunt sigur

+Quote Post
The_Napster
mesaj 10th July 2007, 08:51
Mesaj #11

wzup?

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 1-April 05
Locație: Constanta
ID membru: 33 769

Din poze par a fi 5, trebuia sa zica " macar de-un 5 sa imi dati si mie" si poate iesea cu media 10 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
SeNsaTioNs
mesaj 12th July 2007, 01:00
Mesaj #12

Member

Data înscrierii: 16-October 05
Locație: God's hands
ID membru: 50 173

cu franceza cred ca e universal valabil.. la noi e ultima ora, si se pleaca pe capete. fara absente, decat cand i se scoala profei. si daca te simti mai nesimtit, te duci la ea cu inca vreo 5 dupa tine si spui ca ai proiecte la romana si tre` sa te duci la biblioteca. si saraca e o super doamna..am 10 si nush sa zic nici buna ziua

Acest mesaj a fost modificat de SeNsaTioNs: 12th July 2007, 01:00

+Quote Post
Raynor152
mesaj 12th July 2007, 14:00
Mesaj #13

Junior

Data înscrierii: 4-January 07
Locație: Outside the box
ID membru: 121 853

Ok am si eu una care mi-au povestit-o niste colegi din alta clasa

Aveau lucrare grea
un baiat a chiulit
pana la urma n-au dat lucrare
baiatul care chiulise suna pe un coleg spre sfarsitul orei
colegului ii suna telefonul in ora, proful il prinde si ii i-a telefonul si raspunde (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
zice baiatul :
- Ba m**e, ba vo dat ala lucrare ? (Auu cat am putut sa rad (IMG:style_emoticons/default/roll2.gif) )
profu :
- Da wa dal' drak...
Atunci sa prins si a si inchis telefonul (IMG:style_emoticons/default/lol.gif)

+Quote Post
iulia89
mesaj 12th July 2007, 16:19
Mesaj #14

Junior

Data înscrierii: 22-April 07
Locație: Negresti-Oas...now Cluj Napoca
ID membru: 170 925

Mda...si eu am avut parte de una nasoala rau (IMG:style_emoticons/default/bigyellowgrin.gif)

Eram a 9-a si tot ma razboiam cu un coleg de-al meu in ora de mate...pana i-am dat o palma "din greseala" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nici bine nu s-a sunat ca acel coleg a inceput sa ma alerge prin clasa si pe urma prin liceu...
La un moment dat am fugit ca "nebuna" cu spatele...si cand m-am intors...m-am ciocnit agresiv cu profa de franceza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (pe care nu o suporta nimeni) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) si biata a cazut pe jos tragand inca un profesor dupa ea (IMG:style_emoticons/default/first.gif)
In momentul acela s-au auzit aplauze...toata lumea radea de numa' si aplauda...ca cica i-am facut faza la profa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Silver Wolf
mesaj 21st July 2007, 21:14
Mesaj #15

Active Member

Data înscrierii: 24-September 06
Locație: Galati
ID membru: 98 788

Apetisant topic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) chiar daca m-am trezit dupa bac... totusi e o amintire placuta.

Colegiul Economic "Virgil Madgearu" Galati

Ora de dirigentie in clasa a unsprezecea: Beethoven - auditie.
Citisem eu cum ca in momentul in care inchizi ochii limitezi informatiile pe care le absorbi si se imbunatateste asimilarea prin celelalte simturi, ce-mi zic: inchid ochii si "simt" muzica. Zis si facut, si uite asa am tras cel mai bun pui de somn de cand ma stiu. Totusi dirigintele a fost amabil si m-a trezit la sfarsitul orei (eram in prima banca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).

Am tinut ceva timp o poza in ipostaza aia la avatar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
press
mesaj 25th July 2007, 11:30
Mesaj #16

Junior

Data înscrierii: 20-July 07
Locație: Arad
ID membru: 204 476

Eu si un coleg am fost dati de la ora de romana. Era in penultima ora trebuia sa ne duca un test de sfarsit de an daca luam nota mica ramaneam corigent. Mergem pe coridor si ii zic colegului:
- Hai bai frate sa o scoatem pe baba de la ore (profesoara era suplinitoare, pensionara)
- Bine hai sa scoatem usa de la astia si sa ii ziceam ca am venit sa ii punem usa
Zis si facut ... am scos usa din balamale, clasa respectiva era la ora de sport si intram in clasa cu usa
- Buna ziua v-am adus usa ( si ma uit la usa noastra )
Speriata profa se uita la usa si zice:
- Dar aveti usa de ce ati mai adus
Iesim din clasa cu usa si intram iar dupa 5 minute
- Doamna profesoara suplinitoare va rugam sa parasiti incinta clasei .... suntem in reparatii
- Iesit afara
La care colegul : pai da f### dzo de usa ca tot o rup. Profesoara disperata urla sa iesim afara iesim inchidem usa frumos ne cerem scuze si dupa dam amandoi cu picioru in usa. Am scoso din balamale si a cazut. Era sa faca baba cu inima (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) . Totul bine si frumos stam pe coridor iese baba din clasa si merge la directoare, CONSILIU 3 puncte la purtare scazute + 1 de la absente + corigenta la romana (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Hai ca ne-am distrat enorm aces an scolar dar mai trebuie sa ne oprim de la anul.

+Quote Post
h4unt3r
mesaj 30th July 2007, 16:21
Mesaj #17

Junior

Data înscrierii: 30-June 05
ID membru: 40 354

Eram pe coridor in liceu mergeam in grup cu 5 baieti veneam de la magazin ne duceam spre clasa cand unu din colegi o ia cu 3 metri inainte si mergea cu spatele si spune catre mine in gluma: "O fo bine m**e aseara cand ti-am dat 80 de mii sa-mi sugi p**a?" Noi ramanem pe loc inmarmuriti si deodata din spatele lui se aude : O fo foarte bine. Se intoarce respectivul si constata cu stupoare ca cel care ii raspunse era chiar comunistu de dirigu. Spre surprinderea tuturor a scapat bazma curata.

+Quote Post
trestie-de-balta
mesaj 31st July 2007, 18:19
Mesaj #18

Active Member

Data înscrierii: 24-January 07
Locație: bucuresti
ID membru: 132 448

elev la liceu prin "87-"88.
impreuna cu trei colegi ne tiram in oras sa vedem un film chinezesc, ceva gen Sora 13.
coboram din metrou la romana cu gandul sa mergem la patria.
pe drum ne vede o patrula de militieni si ne legitimeaza.
nu stau prea mult pe ganduri si ne intreaba daca nu vrem sa vedem un film.
noi le zicem ca la film mergem, ca-i unul cu cafteala chinezeasca.
foarte bine, ne zice unul dintre ei, doar ca veti vedea un film despre cultura si sacrificiul personal.
asa ca ne duc la cinema studio si ne baga la un film rusesc despre un colhoz.
ne pune sa platim si ne zic sa-i cautam la intrare cand se termina filmul.
si iata cum am vizionat un film rusesc de cea mai mare plictiseala.

bineinteles ca am vazut si celalalt film, doar ca mai tarziu.

+Quote Post
Anunțuri noi
mesaj A minute ago
Mesaj #

Anunțuri publicate recent de forumiști >>

Grup: Bot

Vand Nikon D40 Kit
Preț: 1.000 RON
Timp rămas: 85 zile
Cumpar Media Player Xtreamer
Preț: 500 RON
Timp rămas: 88 zile
Cartier v8 Luxury DUAL SIM-suflat...
Preț: 599 RON
Timp rămas: 22 zile
Wifi Box
Preț: 260 RON
Timp rămas: 18 zile
   Anunțuri publicate recent de forumiști în secțiunea dedicată de anunțuri a Forumului Softpedia. Poți adăuga (gratuit) anunțurile tale chiar acum!

3 V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 9th February 2010 - 21:27
© 2001 - 2010 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia