QUOTE(Red9 @ Jul 5 2007, 12:49) [snapback]3060704[/snapback]
Mda, eram sigur de raspunsul asta! Dar, stiai macar ca A State of Trance (care la ora actuala este cel mai ascultat show trance din lume) este mixat in totalitate in Ableton?
Aici nu vorbim de mixat.
Si mai ales faptul ca 80 % din piesele lui Armin van Buuren sunt facute in el???
Asta nu stiam. Inseamna ca aplicatia e capabila, ca multe altele de fapt (IMG:
style_emoticons/default/smile.gif) . Circula mai demult un zvon, conform caruia ATB foloseste FL. (IMG:
style_emoticons/default/kisstogether.gif)
...sunt sanse minime de afirmare... piata actuala e prea aglomerata...
Nu sunt de acord. Sansele sunt minime cu productii mediocre si slabe. Tu vrei sa-mi spui mie ca o super creatie va fi ignorata?! In era tehnologiei informatiei te poti face auzit foarte repede. In permanenta apar nume noi. Problema consta in a produce ceva cu adevarat valoros.
Plus ca un "real" producer are ceva sanse avand asa ceva -> Exemplu, Arksun, a carui muzica e super:
http://www.arksun.co.uk/ , si da click pe S ca sa vezi cam cum arata un adevarat studio de producer....
Si mai am o intrebare: ai atins in viata ta un CDJ? 600, 800 sau macar 1000?
Datorita piesei "Arisen" am tot respectul pt Arksun. Poti face muzica "adevarata" si doar cu software.
tudoranadi, vad ca incerci sa faci ceva, esti pasionat, iar asta e crucial. Dar, cam toate piesele sunt dupa aceeasi piesa. Nu dezvolti ideile indeajuns, ca dovada duratele destul de mici, nu se exceleaza la nici un capitol. Ai destule creatii, dar eu propun sa te concentrezi pe mai putine proiecte. Quality first, quantity last (IMG:
style_emoticons/default/wink.gif) . Si cand crezi ai ceva demn de ASOT, sa incepi sa trimiti demouri (IMG:
style_emoticons/default/peacefingers.gif)