|
  |
Cu cortul la mare sau la munte, locații campinguri/rulote/condiții .... |
|
|
|
|
22nd July 2008, 08:30
|
Member
Grup: Members
Data înscrierii: 16-September 06
ID membru: 97 315

|
Intre neptun si Jupiter, camping Zodiac, si chiar alaturi, Elodie. Pretul acum vreo 4 saptamani: 1 masina, 1 cort mare, 4 persoane:95 de lei. Conditii bune. in Cosatinesti: aconditii relativ proaste. mai exista in Saturn un camping, dar nu am fost acolo.
|
|
|
|
|
|
|
|
22nd July 2008, 11:33
|
Active Member
Data înscrierii: 24-November 06
Locație: 44,46 N 26,11 E
ID membru: 111 395

|
|
|
|
|
|
|
|
|
23rd July 2008, 16:55
|
Junior
Data înscrierii: 3-July 08
Locație: Bucuresti
ID membru: 343 999

|
QUOTE (gafton26 @ Jul 18 2008, 20:20)  Deci pana la urma unde ma duc? Daca nu ai plecat inca, sa stii ca eu am fost mai demult, in 1998 (!!!!), undeva pe langa Gheorghieni. Am stat la casute. Nu mai tin minte daca erau si corturi. Stiu doar ca a fost ok, erau si dusuri cu apa calda (!!!!). Acum nu stiu cum mai e, dupa atatia ani. Dar de acolo poti merge la Lacul Rosu, Cheile Bicazului, Borsec. E chiar frumos.
|
|
|
|
|
|
|
|
23rd July 2008, 18:37
|
Junior
Data înscrierii: 13-May 08
Locație: suceava
ID membru: 325 865

|
Cu cortul la munte nu merge nimeni? Am dori sa mergem la sovata. imi poate da cineva ceva informatii despre camping-ul din sovata?
|
|
|
|
|
|
|
|
24th July 2008, 19:39
|
Active Member
Data înscrierii: 11-January 08
Locație: bucuresti, cartierul cu 3 litere
ID membru: 271 924

|
Nea gaftoane ai plecat? Si eu sunt adeptul muntelui la cort de cativa ani buni, dar cu masina, catrebuie si niste logistica, anul trecut am fost la lacul Valiug (tocmai am postat poze la aria cu lacuri, nu e camping amenajat, n-am auzit manele (nici eu nu le suport), am mai fost si in Retezat, pe langa cabana Rotunda, nu mai era nimeni pe acolo, superbe locuri, anul asta merg (peste o saptamana) in Apuseni, zona rachitele, Doda Pili, Padis, nu m-am hotarat inca, vreau sa pun si barcuta pe Fantanele, nu imi fac probleme cu manelele, daca sunt prea aproape de mine, strang cortul si ma mut mai incolo
|
|
|
|
|
|
|
|
24th July 2008, 20:04
|
Junior
Data înscrierii: 14-March 06
ID membru: 69 736

|
Nu este chiar la munte, dar zona este frumoasa; am fost acum 2 sapt la Sibiu si am stat la Cisnadioara, camping Ananas. Priveliste superba, aer curat, mirosea a iarba cosita, grupuri sanitare fff curate, bucatarioare, apa calda. Ultim argument: era linisteeee. De fapt, in ultima zi eram singurii romani de acolo, erau numai rulote de nemti. Deci... lipsa Guta! (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) De fapt, faptul ca este al unor nemti cred ca spune totul. Am si ceva poze pe aici, daca intereseaza pot posta. Noua ne-a placut f mult acolo, am stat la casuta, erau si corturi si multe rulote.
|
|
|
|
|
|
|
|
29th July 2008, 10:00
|
Junior
Data înscrierii: 9-June 05
ID membru: 38 548

|
daca vrei un loc unde sa stai linistit la cort, cel mai bine e sa studiezi site-urile Parcurilor Nationale. In majoritatea sunt locuri amenajate pentru campare. cu cat mai sus, cu atat mai mari sansele la liniste. si dupa ce alegi 2-3 locuri unde ai vrea sa mergi, pune aici o intrebara ca mai exista si exceptii. spre exemlu la lacul bucura, care este la peste 2000m, au prins niste amici un grup maaare de persoane foarte galagioase.
campare placuta, nicu | |
|
|
|
|
|
|
|
|
31st July 2008, 00:45
|
Member
Data înscrierii: 27-June 06
ID membru: 83 939

|
Buna, Am exclus 2 mai si vama veche dpv old boy.
Vreau sa merg cu cortul pe litoral la marea neagra...unde gasesc camping cu umbra pentu cort, tarife, etc... Am tot cautat pe net dar nu am gasit o oferta pentru "litoral_cazare la cort" generala.
Cu Multumiri
G
|
|
|
|
|
|
|
|
31st July 2008, 20:25
|
Junior
Data înscrierii: 3-February 08
Locație: Baicoi-PH
ID membru: 283 508

|
QUOTE (lori_2001 @ Jul 22 2008, 09:30)  Intre neptun si Jupiter, camping Zodiac, si chiar alaturi, Elodie. Pretul acum vreo 4 saptamani: 1 masina, 1 cort mare, 4 persoane:95 de lei. Conditii bune. in Cosatinesti: aconditii relativ proaste. mai exista in Saturn un camping, dar nu am fost acolo. Inainte de 15 iulie, costuri la Zodiac: 18ron/pers/zi + 7 ron/masina/zi. Conditii super: apa calda la orice ora, curent electric inclus in pret, internet wireless (nu stiu preturi). Camping Meduza, Eforie Nord: costuri mai mici decat la Zodiac dar apa calda cu program, curent electric intr-un colt restrans. Am sunat la camping MHT inainte sa plec si faceau pe nebunii: ca nu au locuri, ca mai bine reveniti... Bafta!
Acest mesaj a fost modificat de ririnel: 31st July 2008, 20:26
|
|
|
|
|
|
|
|
6th August 2008, 13:17
|
Junior
Data înscrierii: 8-November 03
ID membru: 7 960

|
Vreau sa plec la Costinesti cu cortul. ce variante am? exista camping-uri? in ce zone a statiunii ? preturi? sunt pazite? sau ma trezesc ca raman fara bani acte si celelalte lucruri din cort cand ma intorc de la plaja ? (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) eu am cautat pe net si nu prea am gasit prea multe informatii. exista F multe site-uri care spameaza practic google-ul cu ofertele lor sau linkuri, redirectionari si etc. + ca ma astept la reactii din partea unor persoane care chiar au fost anul asta la costinesti cu cortul (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) poate exista cineva pe acest forum (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) o alta varianta ar fi sa stau la cort la casele localnicilor. banuiesc ca au si astfel de oferte. dar inca nu stiu un pret pt aceasta varianta. astept raspunsuri. salutare (IMG: style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
13th August 2008, 22:11
|
Member
Data înscrierii: 27-June 06
ID membru: 83 939

|
QUOTE (wizi @ Aug 6 2008, 14:17)  Vreau sa plec la Costinesti cu cortul. ce variante am? exista camping-uri? in ce zone a statiunii ? preturi? sunt pazite? sau ma trezesc ca raman fara bani acte si celelalte lucruri din cort cand ma intorc de la plaja ? (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) eu am cautat pe net si nu prea am gasit prea multe informatii. exista F multe site-uri care spameaza practic google-ul cu ofertele lor sau linkuri, redirectionari si etc. + ca ma astept la reactii din partea unor persoane care chiar au fost anul asta la costinesti cu cortul (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) poate exista cineva pe acest forum (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) o alta varianta ar fi sa stau la cort la casele localnicilor. banuiesc ca au si astfel de oferte. dar inca nu stiu un pret pt aceasta varianta. astept raspunsuri. salutare (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) Salut, Costinestiul a devenit un fel de statiune de "FITZE" pentru tineri asa cum Mamaia este asemenea.... Daca nu ai plecat inca, iti recomand campingul de la Venus - langa Herghelie. Este foarte bun, aproape de plaja, neaglomerat, grupurile sanitare sunt curatzele daca le folosesti dimineatza Tariful: 29! lei pentru cort si doua persoane + 6 lei/zi masina parcata langa cort. Plaja excelenta...iesi din camping mergi cateva sute de metri spre Saturn si ai plaja de nota zece, greblata zilnic...fara taxe suplimentare si alte asemenea. Mancarea ieftina...mergi la "Impinge Tava" si cu 20 lei mananci, in doi, o ciorba si un felul doi. G
|
|
|
|
|
|
|
|
14th August 2008, 20:31
|
Junior
Data înscrierii: 12-August 08
Locație: Bucale
ID membru: 358 802

|
Cine imi recomanda si mie niste locuri frumoase de mers la munte cu cortul? Nu vreau campinguri amenajate, nu vreau sa fie zone pline de manelisti, vreau zone frumoase care merita vazute si umblate, si, cel mai important sa fie accesibil cu masina (peugeot 206 - garda la sol nu foarte mare (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Multumesc anticipat!
|
|
|
|
|
|
|
|
20th August 2008, 13:48
|
Junior
Data înscrierii: 12-August 08
Locație: Bucale
ID membru: 358 802

|
|
|
|
|
|
|
|
|
24th August 2008, 18:02
|
Active Member
Data înscrierii: 11-January 08
Locație: bucuresti, cartierul cu 3 litere
ID membru: 271 924

|
QUOTE (spooker @ Aug 20 2008, 14:48)  Eu abia m-am intors de la Padis, in Apuseni, cred ca a fost cel mai frumos concediu din ultimii 3-4 ani, e o zona cu multiple posibilitati de campare, in week-end e cel mai aglomerat, dar nu exista sa nu gasesti loc, de acolo mai ai vreo 10 km pana la cantonul Glavoiu, in viata mea n-am vazut mai multe corturi la un loc ca acolo- peste 200, cred, si romani si straini, nu auzi o manea! Si ai o gramada de obiective turistice, la picior, de acolo, toate frumoase rau! ia de aici cateva poze!
concediu_2008_056.jpg ( 117.92KB )
Număr de descărcări: 86
concediu_2008_042.jpg ( 104.55KB )
Număr de descărcări: 111
concediu_2008_049.jpg ( 115.5KB )
Număr de descărcări: 100
concediu_2008_051.jpg ( 100.93KB )
Număr de descărcări: 105
concediu_2008_052.jpg ( 118.17KB )
Număr de descărcări: 100
concediu_2008_053.jpg ( 106.16KB )
Număr de descărcări: 90
concediu_2008_054.jpg ( 125.92KB )
Număr de descărcări: 69
concediu_2008_055.jpg ( 133.41KB )
Număr de descărcări: 63primele 2 sunt de la Padis, urmatoarele 3 de la Glavoiu, ultimele 3 sunt Cetatile Ponorului; cu masina o sa te chinui un pic, cum m-am chinuit si eu si majoritatea care ajung acolo, eu am o masina asemanatoare cu a ta (suzuki swift), am facut-o barca cu toata logistica pt cort, inclusiv barca pneumatica (lacul fantanele), dar credema ca merita, te duci si tu mai usurel, unde e mai rau dai pasagerii jos, cum am facut si eu; nu merita sa mergi acolo pt mai putin de o saptamana!, daca nu ai atata concediu, las-o pt la anul; daca te coafeaza si vrei amanunte, cere! daca nu mai stiu o gramada de locuri, de vreo 10 ani merg la munte cu cortul, dar ar trebui sa spui tu unde ai fost, sau unde nu vrei sa mergi LE: s-au intercalat aiurea pozele: dreapta sus si randul 2 stanga sunt de la Padis
Acest mesaj a fost modificat de mutulica_41: 24th August 2008, 18:06
|
|
|
|
|
|
|
|
26th August 2008, 13:23
|
Junior
Data înscrierii: 1-May 07
Locație: Buzau
ID membru: 174 360

|
Salutare ... camping bun in Predeal (sau langa) stie cineva? MS
|
|
|
|
|
|
|
|
4th September 2008, 09:55
|
Junior
Data înscrierii: 3-September 08
ID membru: 366 555

|
minunat cu cortul, am fost de curand la sighisoara. mi-a placut tare mult, nu mai fusesem in astfel de aventura de ani de zile.(IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
A minute ago
|

Grup: Bot

|
In curand... autoevolution.roTeste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|