Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

11 V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cu cortul la mare sau la munte, locații campinguri/rulote/condiții ....
prelude_to_agony
mesaj 7th July 2008, 17:05
Mesaj #73

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 4-July 08
Locație: Bucuresti
ID membru: 344 545

e o problema pentru noi, astia care nu circulam decat cu trenul si n-avem masina personala.practic ar trebui sa ramana cineva mereu pe plaja sa stea cu portofelele,aparatele foto/video si alte chestii mai de valoare.d-asta ziceam ca am fost multumita de 2 Mai ca le-am lasat acolo,am plecat pe unde am avut chef si le-am si gasit la intoarcere.iar plaja e destul de curata,au multe cosuri de gunoi.partea proasta e ca sunt cam multi caini.si o alta parte proasta e ca nu prea ai cum/unde sa te distrezi pe acolo.
ar trebui totusi sa incerc si Vama,is curioasa:D
Go to the top of the page

+Quote Post
ioppo
mesaj 8th July 2008, 11:46
Mesaj #74

Junior

Data înscrierii: 20-February 08
Locație: Prahova
ID membru: 291 893

QUOTE (prelude_to_agony @ Jul 7 2008, 18:05) *
e o problema pentru noi, astia care nu circulam decat cu trenul si n-avem masina personala.practic ar trebui sa ramana cineva mereu pe plaja sa stea cu portofelele,aparatele foto/video si alte chestii mai de valoare.d-asta ziceam ca am fost multumita de 2 Mai ca le-am lasat acolo,am plecat pe unde am avut chef si le-am si gasit la intoarcere.iar plaja e destul de curata,au multe cosuri de gunoi.partea proasta e ca sunt cam multi caini.si o alta parte proasta e ca nu prea ai cum/unde sa te distrezi pe acolo.
ar trebui totusi sa incerc si Vama,is curioasa:D

Ideea e ca trenul merge pana in Mangalia, asa ca alternativa e ori masina personala/prieteni, ori autostopul (am vazut ca se poarta).
Altfel iti recomand Vama Veche, poate o sa incerc si eu 2 Mai (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) , facem schimb de locatii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu plec peste 2 sapt in Vama cu prietenii si sper sa umplem 2 masini...daca vad pe cineva (o fata)facand autostopul o sa oprim sa te luam (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
prelude_to_agony
mesaj 8th July 2008, 13:42
Mesaj #75

Junior

QUOTE (ioppo @ Jul 8 2008, 12:46) *
Ideea e ca trenul merge pana in Mangalia, asa ca alternativa e ori masina personala/prieteni, ori autostopul (am vazut ca se poarta).
Altfel iti recomand Vama Veche, poate o sa incerc si eu 2 Mai (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) , facem schimb de locatii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu plec peste 2 sapt in Vama cu prietenii si sper sa umplem 2 masini...daca vad pe cineva (o fata)facand autostopul o sa oprim sa te luam (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

mersi mersi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
dar n-ai inteles ideea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .eu ma refeream la faptul ca daca te-ai duce la mare(cu cortul) cu masina personala,ai putea sa-ti lasi lucrurile de valoare inauntru,ca e mai sigur decat daca ti le-ai lasa in cort(unde poate sa intre toata lumea,ca doar nu se poate incuia).

era sa uit!din Constanta iar autocarul spre Mangalia si de acolo iau maxi-taxi spre unde vreau.autostopul n-a fost niciodata o optiune (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

Acest mesaj a fost modificat de prelude_to_agony: 8th July 2008, 13:44

+Quote Post
LunaCrystal
mesaj 9th July 2008, 18:16
Mesaj #76

CDMA 450 Mhz

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 20-October 06
ID membru: 103 724

Sa inteleg ca daca de exemplu merge o singura persoana cu un cort (mic), trebuie sa plateasca 20 RON/zi ? HUH, cam mult.

+Quote Post
jderjerpelit
mesaj 9th July 2008, 18:58
Mesaj #77

Junior

Data înscrierii: 8-July 06
Locație: zombia
ID membru: 85 524

Salut! Stie cineva de vreun camping in Ramnicu Valcea sau pe langa(maxim 10-15 km)? Frate-miu trebuie sa mearga in Ramnic la interviuri timp de 3 zile, dar pe la pensiuni preturile variaza intre 95 si 200 RON/zi, asa ca s-a gandit la varianta aceasta, statul la cort (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Multumesc!

+Quote Post
prelude_to_agony
mesaj 9th July 2008, 21:47
Mesaj #78

Junior

da,dai 20.dar nu mi se pare mult.gandeste-te ca daca te duci la un hotel/pensiune/casuta dai de la 80 lei(la cel mai ieftin) in sus pe camera dubla pe noapte.cu 80 lei stai 4 zile la cort,si nu una.eu una cred ca trebuia sa scada din pretul de persoana(adica 15 lei) si sa mareasca tariful la cort.iar cortul mic inseamna si cel de 3-4 persoane(eu m-am mirat ca ne-a cerut doar 5 lei pe ala,credeam ca intra in categoria corturilor mari).

+Quote Post
eneyonut
mesaj 10th July 2008, 16:32
Mesaj #79

Junior

Grup: Validating
Data înscrierii: 14-January 08
ID membru: 273 703

Salutare,

La inceputul lunii august intra ai mei in concediu si vor sa mergem la cort (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . M-aica-mea e panicata cu ursii, frate-meu cu galagia, eu sa am acces la curent electric, prietena cu toaleta/ dusu. Cum nu stiu multe locuri de campare care sa indeplineasca cerintele apelez la voi. Prima optiune este Cabana Plaiul Foii de la Zarnesti. Am fost de cateva ori acolo si mi-a placut foarte mult. Unde se mai poate pune cortul pentru 3-4 zile fara sa stai cu stres ca vine Martinel sau ca nu ai unde sa elimini diavolu fara sa te urzice la .... piele, ca nu ai unde face un dus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

PS : Neaparat trebuie sa fie accesibil cu masina !. Doua mai exact, doua Matz-uri ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
cikin
mesaj 15th July 2008, 07:54
Mesaj #80

Junior

Data înscrierii: 18-November 07
ID membru: 249 665

QUOTE (eneyonut @ Jul 10 2008, 17:32) *
Salutare,

La inceputul lunii august intra ai mei in concediu si vor sa mergem la cort (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . M-aica-mea e panicata cu ursii, frate-meu cu galagia, eu sa am acces la curent electric, prietena cu toaleta/ dusu. Cum nu stiu multe locuri de campare care sa indeplineasca cerintele apelez la voi. Prima optiune este Cabana Plaiul Foii de la Zarnesti. Am fost de cateva ori acolo si mi-a placut foarte mult. Unde se mai poate pune cortul pentru 3-4 zile fara sa stai cu stres ca vine Martinel sau ca nu ai unde sa elimini diavolu fara sa te urzice la .... piele, ca nu ai unde face un dus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

PS : Neaparat trebuie sa fie accesibil cu masina !. Doua mai exact, doua Matz-uri ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

La Cumpana, de la Vidraru un pic mai sus.. nu stiu exact pe unde se face dreapta (am mers mai multe masini.. si chiar n-am fost atenta), dar e ffff frumos...
Drumul de la sosea e destul de... forestier, dar tinand cont ca eu am mers cu tico cu care mai merg si dupa 2 ani... e accesibil si pt matiz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) soferul face tot.
repet... peisajul e sublim.

+Quote Post
mishi
mesaj 16th July 2008, 16:58
Mesaj #81

Junior

Data înscrierii: 22-May 08
ID membru: 329 410

QUOTE (jderjerpelit @ Jul 9 2008, 19:58) *
Salut! Stie cineva de vreun camping in Ramnicu Valcea sau pe langa(maxim 10-15 km)? Frate-miu trebuie sa mearga in Ramnic la interviuri timp de 3 zile, dar pe la pensiuni preturile variaza intre 95 si 200 RON/zi, asa ca s-a gandit la varianta aceasta, statul la cort (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Multumesc!

Daca nu e prea tarziu, camping se afla in oras, in zona strandului Ostroveni (sa intrebe taximetristii sau oamenii pe strada). Sunt si casute (dar nu stiu preturi) si loc de cort.

+Quote Post
gafton26
mesaj 18th July 2008, 09:11
Mesaj #82

Junior

Data înscrierii: 8-August 06
ID membru: 90 294

Salut!
Incerc sa gasesc de ceva vreme un camping la munte, intr-o zona frumoasa si lipsita de manelisti oameni care asculta muzica tare. Vreau sa ma bucur de natura. E destul de batraneasca treaba, dar vreau relaxare in mijlocul naturii si mai ales la cort. Ideea e ca pe langa Brasov stiu ca se gasesc ursuleti.
Despre alte locuri nu prea am nici o idee... Si inca ceva: Ma intereseaza un loc unde NU se ajunge cu masina (unde nu e masina nu e nici guta).

Pliz help (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Multumesc.

Deci da. Ati plecat toti la munte?

Camping la munte? anyone ?

Acest mesaj a fost modificat de gafton26: 18th July 2008, 08:44

+Quote Post
gafton26
mesaj 18th July 2008, 09:42
Mesaj #83

Junior

Ok..am sa caut eu ... dar sigur nu va zic! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
skippy2008
mesaj 18th July 2008, 10:04
Mesaj #84

Junior

Data înscrierii: 5-June 08
Locație: galati
ID membru: 333 864

Poiana Pelegii in Retezat,e un loc de campare nu e camping,se ajunge cu masina,despre manele nu stiu daca au ajuns pana acolo,cand am fost eu nu erau;sa te interesezi de starea drumului daca te hotarasti;
La Cheia,PH,era un camping,Mos Martin parca(nici o legatura cu mamiferul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) );erau casute curatele,grup sanitar(au trecut ceva ani de atunci,sper sa fi ramas la fel) si cred ca am vazut si corturi,despre guta,nu stiu ce sa zic.

+Quote Post
gafton26
mesaj 18th July 2008, 14:41
Mesaj #85

Junior

Totusi m-ar interesa un loc unde se poate ajunge si fara masina.

+Quote Post
gafton26
mesaj 18th July 2008, 19:20
Mesaj #86

Junior

Deci pana la urma unde ma duc?

+Quote Post
alexino
mesaj 19th July 2008, 12:08
Mesaj #87

Junior

Data înscrierii: 12-February 06
ID membru: 65 777

Unde se afla mai exact strandul Ostroveni?

+Quote Post
gafytz
mesaj 19th July 2008, 14:06
Mesaj #88

Junior

Data înscrierii: 6-September 06
ID membru: 95 588

cum exista post pentru cortul pe litoral 2007, am deschis acest topic pentru anul 2008.
eu personal chiar vreau sa merg cu cortul, doar ca fara masina, cu trenul. ma intereseaza strict camping pentru cort, preferabil in costinesti.
preturi, conditii, pile, cunostinte, recomnadari, sfaturi cineva ? [suntem un grup de 6 tineri de 18-19 ani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ]

ps: daca s'ar putea si fara manelari pe langa... desi nu cred ca e posibil (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

+Quote Post
gherghe81
mesaj 21st July 2008, 19:07
Mesaj #89

Junior

Data înscrierii: 1-July 08
ID membru: 343 452

Salut
Va rog sa ma ajutati cu niste informatii despre campingurile din Eforie ( nord sau Sud ) , deoarece pe net nu prea gasesc nimic , daca a fost cineva recent , preturi , umbra , etc... merci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
pavelmihaela
mesaj 21st July 2008, 20:41
Mesaj #90

Junior

Data înscrierii: 9-July 08
ID membru: 346 095

Am vrea sa mergem la Cap Aurora cu cortul...adica doi adulti si doi copii de 11,respectiv 9 ani...stiti prin apropiere vreun camping?Asta inseaman chiar si o statiune apropiata...Multumesc tare mult si sper sa ma primiti in marea familie a "cortistilor"!Noi am fost la mare in urma cu 8 ani cu cortul si vreau sa va spun ca a fost CEA MAI FAINA vacanta la mare!
Astept cu nerabdare raspunsul vostru!

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

11 V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 23:14
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia