|
  |
Cu cortul la mare sau la munte, locații campinguri/rulote/condiții .... |
|
|
|
|
17th November 2008, 12:51
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 25-April 08
ID membru: 319 260

|
Salut,am o intrebare pentru bucuresteni... Mai exista in Bucuresti vreo statie de incarcat cu gaz buteliile alea mici de voiaj?..si unde... Multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
17th November 2008, 13:00
|
Active Member
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 7-July 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 85 375

|
| Eu incarc pe la particularii din Damaroaia, de linga Butan Gaz. Fiind in zona unde inainte se incarcau buteliile, s-au specializat si ei. Nu tre sa tin minte date de contact, de aia nici nu nimeresc mereu la aceiasi meseriasi. Merg pe strada si intreb, nu se poate sa nu gasesc in maxim 5 minute. Zona unde sa cauti e Strada Coralilor, ultimele strazi pe stinga cum vii pe Coralilor dinspre capatul tramvaiului catre Sos Straulesti, adica strazile Izbiceni, Oinei, Robanesti, Neajlovului. Mergi cu masina si unde vezi un localnic il intrebi cine incarca butelii de voiaj. E posibil sa vezi si vreun afis, pe vreun garaj sau pe vreo poarta. | |
Acest mesaj a fost modificat de abancor: 17th November 2008, 13:01
|
|
|
|
|
|
|
|
17th November 2008, 14:55
|
Junior
Data înscrierii: 25-April 08
ID membru: 319 260

|
Multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
17th November 2008, 15:16
|
Active Member
Data înscrierii: 7-July 06
ID membru: 85 375

|
Cu placere!
Daca mergi acolo, te rog sa vii cu informatii proaspete, adica - mai sint care incarca butelii? Pret? OK sau tepari? Ca n-am mai fost de vreo 2 ani. (apropo de tepe - n-am luat, mereu oamenii au fost constiinciosi, au umplut-o calumea, dar cine stie cum s-au schimbat lucrurile).
|
|
|
|
|
|
|
|
22nd December 2008, 12:28
|
Junior
Data înscrierii: 3-August 06
Locație: Roman
ID membru: 89 465

|
vreau sa-mi achizitionez si eu un cort de 2-3 persoane, si sa aiba un antreu mare unde sa pot pune 2 biciclete, imi puteti recomanda ceva mai rezistent la intemperii
|
|
|
|
|
|
|
|
21st May 2009, 10:41
|
Junior
Data înscrierii: 7-April 08
ID membru: 311 928

|
QUOTE (mutulica_41 @ Aug 24 2008, 19:02)  Eu abia m-am intors de la Padis, in Apuseni, cred ca a fost cel mai frumos concediu din ultimii 3-4 ani, e o zona cu multiple posibilitati de campare, in week-end e cel mai aglomerat, dar nu exista sa nu gasesti loc, de acolo mai ai vreo 10 km pana la cantonul Glavoiu, in viata mea n-am vazut mai multe corturi la un loc ca acolo- peste 200, cred, si romani si straini, nu auzi o manea! Si ai o gramada de obiective turistice, la picior, de acolo, toate frumoase rau! ia de aici cateva poze![attachment=446821:concediu_2008_056.jpg][attachment=446812:concediu_2008_04 2.jpg][attachment=446813:concediu_2008_049.jpg][attachment=446814:concediu_2008_ 0 51.jpg][attachment=446815:concediu_2008_052.jpg][attachment=446816:concediu_2008 _ 053.jpg][attachment=446818:concediu_2008_054.jpg][attachment=446820:concediu_200 8 _055.jpg] primele 2 sunt de la Padis, urmatoarele 3 de la Glavoiu, ultimele 3 sunt Cetatile Ponorului; cu masina o sa te chinui un pic, cum m-am chinuit si eu si majoritatea care ajung acolo, eu am o masina asemanatoare cu a ta (suzuki swift), am facut-o barca cu toata logistica pt cort, inclusiv barca pneumatica (lacul fantanele), dar credema ca merita, te duci si tu mai usurel, unde e mai rau dai pasagerii jos, cum am facut si eu; nu merita sa mergi acolo pt mai putin de o saptamana!, daca nu ai atata concediu, las-o pt la anul; daca te coafeaza si vrei amanunte, cere! daca nu mai stiu o gramada de locuri, de vreo 10 ani merg la munte cu cortul, dar ar trebui sa spui tu unde ai fost, sau unde nu vrei sa mergi LE: s-au intercalat aiurea pozele: dreapta sus si randul 2 stanga sunt de la Padis
|
|
|
|
|
|
|
|
21st May 2009, 14:32
|
Junior
Data înscrierii: 25-February 07
Locație: Tulcea
ID membru: 147 430

|
| SI pe mine m-ar interesa o campare cu cortul la munte in august in muntii apuseni desi nu am stat in cort decat la mare (locuiesc aproape de mare si nu m-am aventurat prea departe) dar doresc sa campez intr-un camping curat dotat cu dusuri cu apa calda , pe langa Cluj ca plecam din Vatra Dornei . Astept sugestii. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
25th May 2009, 09:47
|
Junior
Data înscrierii: 25-May 09
ID membru: 463 173

|
eu si cu prietenii vrem sa mergem in 20-21 iunie undeva cu cortul dar in afara de valea prahovei de care ne-am saturat. ce ne recomanda-ti ceva sa avem si un rau si peisaje si cum se poate ajunge.
|
|
|
|
|
|
|
|
25th May 2009, 13:49
|
Junior
Data înscrierii: 13-January 09
ID membru: 407 243

|
QUOTE (aurora56 @ May 21 2009, 15:32)  SI pe mine m-ar interesa o campare cu cortul la munte in august in muntii apuseni desi nu am stat in cort decat la mare (locuiesc aproape de mare si nu m-am aventurat prea departe) dar doresc sa campez intr-un camping curat dotat cu dusuri cu apa calda , pe langa Cluj ca plecam din Vatra Dornei . Astept sugestii. Gilau -cativa zeci de km de cluj. am stat acolo acum 3-4 ani. foarte mare, curat, e ok. cred ca are si un site, dar nu m-il amintesc acuma. ca pret, undeva pe la 40 ron masina, cort, 4 persoane.
|
|
|
|
|
|
|
|
12th June 2009, 21:55
|
Junior
Data înscrierii: 13-May 09
ID membru: 458 418

|
daca va doriti sa mergeti cu cortul la munte, incercati in zona campulung muscel,spre bughea de sus, candesti. acolo veti gasi un peisaj de vis, cu multa verdeata, raul in apropiere, pastravarie.
|
|
|
|
|
|
|
|
15th June 2009, 11:45
|
Junior
Data înscrierii: 16-February 08
ID membru: 289 832

|
(IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/coolspeak.gif) Salutare!!!! Vreau sa merg pentru prima data cu cortul la mare si nu stiu unde, cum, ce conditii....As dori niste informatii exacte, referitoare la locuri de campare. conditii, tarife (daca se poate), specific ca o sa merg cu masina, deci implicit loc de parcare... Multam' Fain!
|
|
|
|
|
|
|
|
15th June 2009, 11:53
|
Active Member
Data înscrierii: 26-November 06
Locație: nu
ID membru: 111 899

|
Salutare!!!! Vreau să merg pentru prima dată cu cortul la mare și nu știu unde, cum, ce condiții....Aș dori niște informații exacte, referitoare la locuri de campare. condiții, tarife (dacă se poate), specific ca o să merg cu mașina, deci implicit loc de parcare... Mulțam' Fain!
Vama Veche! Prețurile la campare sunt mici, dar cele din stațiune sunt mari....
|
|
|
|
|
|
|
|
15th June 2009, 16:28
|
Junior
Data înscrierii: 14-May 07
Locație: Bucharest
ID membru: 179 619

|
Salutare. Am fost weekendul trecut in Navodari. Am campat la Camping S Au cateva grupuri sanitare, care mi s-au parut foarte curate, cu dusuri cu apa calda. Preturi: 10 RON/persoana/zi 10 RON/masina/zi Plaja este foarte aproape, sezlonguri cu umbrelute, 10 RON/zi/sezlong. Plaja curata, preturi in incinta campingului foarte mari. 1 sticla de ice tea la 1,5 litri = 7 RON Se poate manca vis-a-vis la Scoica Land foarte bine si preturi ok. Eu unul am avut mancare in lada frigorifica si am mancat 1 singura data la scoica cand neam vazut cu niste prieteni. Numai bine.
|
|
|
|
|
|
|
|
15th June 2009, 21:50
|
Junior
Data înscrierii: 9-August 08
ID membru: 358 007

|
Mai poti incerca in Jupiter.Momentan nu au preturile afisate,motiv pentru care am postat si numerele de telefon.Si aici era curat si liniste anul trecut. www.campingzodiac.ro Tel./fax 0241 731404 0743.334.194
|
|
|
|
|
|
|
|
16th June 2009, 09:51
|
Senior Member
Data înscrierii: 8-June 06
Locație: Rahova-Petre Ispirescu-mai spre Salaj asa...
ID membru: 81 050

|
CITAT (adighetu1 @ 25th May 2009, 06:47)  eu si cu prietenii vrem sa mergem in 20-21 iunie undeva cu cortul dar in afara de valea prahovei de care ne-am saturat. ce ne recomanda-ti ceva sa avem si un rau si peisaje si cum se poate ajunge. Mergeți la Cheile Dâmbovicioarei, aveți și râu și peisaje.
|
|
|
|
|
|
|
|
16th June 2009, 10:33
|
Junior
Data înscrierii: 5-March 04
ID membru: 12 354

|
La 2 mai am vazut multe corturi, si numai lume buna, deasemenea e zona de plaja dinspre vama, in cucu gol, gratis (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wink.gif)
Acest mesaj a fost modificat de Cipiamon: 16th June 2009, 10:34
|
|
|
|
|
|
|
|
18th June 2009, 21:48
|
Junior
Data înscrierii: 7-May 07
ID membru: 176 674

|
intradevar la 2 Mai totul e OK mai putin plaja care a cam disparut, cel putin in zona de nudisti
|
|
|
|
|
|
|
|
19th June 2009, 01:00
|
Senior Member
Data înscrierii: 13-October 06
ID membru: 102 397

|
CITAT (alexpet @ 18th June 2009, 22:48)  intradevar la 2 Mai totul e OK mai putin plaja care a cam disparut, cel putin in zona de nudisti 2 Mai rulllez...dar nu mai e ce era inainte. Odata cu inaltarea acelui hotel pe plaja, in incinta campuingului practic, s-a cam micsorat locul; in plus si acolo s-a erodat nitelplaja, nu mult ca e aparata de digul de la santierul naval dar oricum...ce a de l atabara de copii la fel e dusa... In rest, ce sa zic, am fost de cel putin 20 de ori cu cortul la 2 Mai pana acuma-prima data in 1972 parca, asa ca numai de bine, chiar daca e un satuc intepenit in tranzitie, nu a reusit sa scoata capul pana acuma in pofida vilelor care au aparut in multe locuri . Contrastul ia din farmecul localitatii, poti vedea case duse la vale si super vile.Inainte erau numai case si era f frumos. Liniste, copii din tabara mai faceau cate o discoteca in aer liber si TOATA lumea ar s-ar fi bucurat sa existe asa ceva si pt adulti. Pe vremuri erau mii de straini cu corturile la Dobrogean si chiar si la nudisti. Greu gaseai loc de cort in sezon. Niciodata nu a fost apa calda la vreun dus! Erau 2 restaurante in camping, apoi a ramas doar unul... De neuitat: Micii de 2Mai, rosiile culese din unele curti ale localnicilor, serile petrecute la un restaurant, o baie la miezul noptii cand uneori se manifesta fenomenul ala de fosforescenta al algelor (rar! dar l-am apucat de vreo 2 ori), foc facut pe plaja, Graniceri care mai intepau barcile turistilor, prieteni care nu se uita, melodii laun castofon vai mama lui dar cemelodiise ascultau acolo intr-un timp, etc,etc). Am uitat sa mentionez blatul in camping, un element plin de farmec. (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wink.gif) Cam asta era la 2 Mai asa, la o prima privire. plus cea mai curata apa de mare si cea mai calda de pe litoral. MAI ZICETI SI VOI! EU MA OPRESC CA NU VREAU SA MA APUCE DIMINEATA SCRIIND. Ce pana mea oi cauta in TAILANDA anul asta nu stiu.... LE Cine a fost acolo cu persoana iubita, cred ca are si mai multe amintiri. Eu mi le-am reprimat ca cine stie cine mai citeste pe-aici. (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/hypocrite.gif)
Acest mesaj a fost modificat de sanddy1964: 19th June 2009, 01:05
|
|
|
|
|
|
|
|
A minute ago
|

Grup: Bot

|
In curand... autoevolution.roTeste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|