Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

2 V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> marca PLATINIUM
raulm
mesaj 11th June 2007, 19:25
Mesaj #19

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 1-September 06
ID membru: 94 776

QUOTE(ches @ May 15 2007, 14:19) [snapback]2837067[/snapback]
De acord cu Eugen_M, multe firme cu renume isi fabrica aparatura in China.
In plus exista foarte multe firme chinezesti care au produse de o calitate exceptionala, dar sunt necunoscute la noi. La fel cum la noi sunt cunoscute multe marci pe care chinezii le considera proaste calitativ.

Spre exemplu Kingmax, marca taiwaneza care se gaseste peste tot in China, ei o considera o firma proasta, pe cand la noi memoriile Kingmax sunt considerate printre cele mai bune.

Invers, Meizu, o marca de renume la ei pe piata de mp3playere, care concureaza cu Apple iPod la noi nu ar cumpara-o nimeni. Reclama este sufletul comertului.

Pana la urma, daca vei comanda in China 10000 de frigidere sau de aparate de aer conditionat sau de televizoare, iti vor scrie ce vrei tu pe ele. Depinde de cei de la Platinium, Vortex etc de la ce fabrica chinezeasca vor comanda produsele, si de aici calitatea mai buna sau mai proasta. Deci calitatea va diferi de la un produs la altul pentru ca isi cumpara aspiratoarele din Wuhan, frigiderele din Beijing, iar televizoarele din Chengdu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

Seful de la mine de la serviciu este un tip mai zgarcit, asa ca a cumparat electrocasnice cat mai ieftine: un aspirator Brown, un cuptor cu microunde Alaska, un cuptor cu microunde Vortex, un filtru de cafea Vortex si un frigider Platinium. Frigiderul este de numai 6 luni in firma si merge bine, desi toti angajatii il fataie cum le vine. Filtrul de cafea s-a stricat dupa vreo 2 ani, cuptoarele cu microundemerg bine-merci de 3 ani, iar aspiratorul da urme de oboseala dupa 5 ani.

meizu nu concureaza cu Ipod!
caracteristicile tehnice sunt cu totul altele( mp3, xvid, radio, recorder audio si fm, vizualizator de poze, etc ) vezi pe meizu.ro daca chiar te intereseaza...
Alaska e o marca a grupului Metro si intro vreme cuptoarele cu microunde se faceau de fapt de Moulinex...
Kingmax nu e considerata nicaieri o firma proasta, nu de alta dar nici nu e...
Go to the top of the page

+Quote Post
PEM
mesaj 25th July 2007, 21:11
Mesaj #20

Junior

Data înscrierii: 25-July 07
ID membru: 206 519

Dant, eu auzisem ca astia asambleaza toate produsele aici la noi... nici nu stiu daca e mai bine sa fie importate sau asamblate aici...

Stii mai multe despre produsele lor? Ma gandeam sa ii iau un aer de la ei, ai ceva informatii?

Mersi,

+Quote Post
dant
mesaj 27th July 2007, 13:19
Mesaj #21

Member

Data înscrierii: 1-October 05
Locație: Romania
ID membru: 48 711

QUOTE(PEM @ Jul 25 2007, 22:11) *
Dant, eu auzisem ca astia asambleaza toate produsele aici la noi... nici nu stiu daca e mai bine sa fie importate sau asamblate aici...

Stii mai multe despre produsele lor? Ma gandeam sa ii iau un aer de la ei, ai ceva informatii?

Mersi,

Cauta ceva serios !

+Quote Post
PEM
mesaj 28th July 2007, 10:14
Mesaj #22

Junior

Am vazut ca au acum oferta la aere conditionate in Selgros... io zic ca sunt produse bune daca se vand in Selgros nu cred ca iau aia toate ciurucurile pe urma sa sa vina clientii sa ii omoare... si in plus am un prieten care si-a luat un aer conditionat clasa A de energie cu filtru ionizator de la Platinium si este super multumit omu... arata mult mai bine decat multe produse pe piata nu a avut probleme pana acum ( l-a luat omu in februarie nu a avut probleme nici cu instalarea ) si la super pret.... in jur de vreo 12 mil ala de 12000BTU.

Stii tu ceva in plus, de zici sa caut ceva mai serios?

Mersi,

+Quote Post
rocsi6666
mesaj 30th July 2007, 11:06
Mesaj #23

Junior

Data înscrierii: 5-September 06
ID membru: 95 352

aparatele astea no name gen platinium sunt o mare porcarie....de cand l-am luat, zici ca mi-am pus ventilator,ca nu face altceva....nu au freon cat trebuie, service-ul e de tot rahatul, te programeaza in 3 saptamani.....cand il opresc imi curge apa in casa,sper sa i i iau banii pe el inapoi....
sfatul meu e sa nu aruncati banii pe fereastra...

+Quote Post
PEM
mesaj 31st July 2007, 14:25
Mesaj #24

Junior

Cred ca la tine e mai mult o problema legata de firma de instalare si nu de aparatul propriu zis. E instalat prost daca iti curge apa in casa cand il opresti...

Aparate no name.... la aere nu stiu ce sa zic... in afara de 2-3 branduri cunoscute toate poti sa zici ca sunt no name. Practic ele se produc toate in China in aceleasi fabrici...

+Quote Post
Andreea
mesaj 25th October 2007, 14:57
Mesaj #25

Member

Data înscrierii: 26-August 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 45 031

Eu am un blender de la astia si ieri mi s-a stricat cana. Aveti idee unde pot sa merg sa mi-l repare? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
bibacj
mesaj 30th December 2007, 11:33
Mesaj #26

Junior

Data înscrierii: 24-August 06
ID membru: 93 239

Imi recomandati si mie ce sa aleg intre Platinum si Euroline? Vreau un frigider si nu ma pot hotara.

+Quote Post
Clovis
mesaj 1st January 2008, 16:32
Mesaj #27

Member

Data înscrierii: 24-April 07
Locație: Somewhere in Romania
ID membru: 171 544

QUOTE (bibacj @ Dec 30 2007, 11:33) *
Imi recomandati si mie ce sa aleg intre Platinum si Euroline? Vreau un frigider si nu ma pot hotara.

Whirlpool sau Electrolux (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
geitza
mesaj 8th June 2009, 16:06
Mesaj #28

Junior

Data înscrierii: 3-May 07
ID membru: 175 197

O reactivare a topicului...
Foloseste cineva un aparat de aer conditional mobil Platinium?
Probleme, experiente neplacute?

P.S. - trebuie sa cumpar neaparat aparat mobil, nu pot instala nimic altceva in locatia respectiva.
multumesc.

+Quote Post
irinuca8082
mesaj 10th June 2009, 18:41
Mesaj #29

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 4-March 07
Locație: in fata calculatorului
ID membru: 150 416

io nu mi-as lua de la baietii astia vortex, platinium , euroline (sau cum s-o numi), alaska si alte rahatisuri, nici macar un bec sau cablu.

get serious. (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

2 V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 18:38
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia