si eu sunt interesat. lucrez in geodezie si mi-ar prinde bine niste sugestii, eventual daca stiu la randul meu, anumite chestii, pot detalia cum am gasit rezolvarea.
eu folosesc arcgis 9.1 sp2 cu cateva extensii. daca sunt doritori si vor sa mai discutam pe aceasta tema, rog sa posteze aici.
m-am uitat pe site - excelent, srtm-urile le aveam de ceva timp, insa nu stiu daca sunt reproiectate in stereo70.
QUOTE (cove_adrian @ May 6 2007, 13:10)

f interesant acest topic...
De mult imi doream sa se deschida un topic pe aceasta tema.
Si eu sunt un pasionat al acestui domeniu (lucrez de vreo 2 ani). Sunt geograf si am lucrat/lucrez in diverse softuri de tehnica GIS, de genul ArcGIS 9.X, TNT Mips de la Microimages 6.x (lucrez momentan in 6.9), Autodesk Map 3D 2005.
Este un domeniu f nou in Romania.
Mentionez ca sunt din Iasi si lucrez pe GIS la o firma de proiectare. Daca sunt doritori si impatimiti ai acestui domeniu...putem comunica si schimba idei.
Pe mine personal m-ar interesa un soft (free daca se poate), ce poate interpreta date brute (raw data containing XYZ ) din LIDAR. Am incercat cu softul celor de la VLS insa e trial (30 zile).
Pe curand si tinem legatura.
P.S. Ma numesc Covasnianu Adrian.
id mess: cove_adrian
id skype: cove_adrian
Bafta!
salut, pentru interpretarea datelor brute iti pot pune la dispozitie un soft. insa nu poate face clasificarea datelor. asta se face in softuri specializate. daca vrei sa discutam mai multe pe tema asta, vezi ca ti-am dat add in skype: "mihaic99" e id-ul meu.
Acest mesaj a fost modificat de websitefinder: 18th October 2007, 16:52