Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

5 V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Un sfat, o parere
Ana_Karr
mesaj 28th April 2009, 14:42
Mesaj #19

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 6-April 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 34 136

QUOTE (portocaLeu @ Apr 28 2009, 12:58) *
Vrei neaparat ca fiica ta sa ajunga prim ministru, pilot sau chirurg de prima mana? Crezi ca numai asa va fi fericita?

Cati dintre noi sunt fericiti ? Poate am avut momente ...
In schimb succesele cred ca pot compensa alte lipsuri. Pe dealta parte poate excela intr-o profesie, si sa iubeasca un porc care-si bate joc de ea. Iar la faze din astea, eu ca mama nu stiu ce as putea face.
Si daca facem treburi minutioase de ce am fi mai putin importante decat barbatii?

Pt ca nu conducem, de asta ! Pt ca intotdeauna sunt alte 50 la usa, care asteapta sa fie poftite inauntru.
Ana, vei avea grija sa nu cresti o fata plina de complexe, daca vei fi langa ea o vei face sa inteleaga sa se iubeasca asa cum a facut-o Dumnezeu, chiar cu sanii mari sau cu nustiu cate kg in plus...

Fii-mea a invatat ca este cea mai frumoasa si cea mai iubita din lume. Sa vedem cum rezolvam cu kilogramele in plus ca deja nu dorm noaptea.
Eu am doua prietene supraponderale care se intretin singure, muncesc foarte mult si nu se sinchisesc de burtile lor si de sanii lor imensi...le iubesc pentru echilibrul lor psihic exceptional!

Dar nu cred ca sunt fericite. Din schema de mai sus, lipsesc "porcii".
Go to the top of the page

+Quote Post
portocaLeu
mesaj 28th April 2009, 15:22
Mesaj #20

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 16-August 08
ID membru: 360 441

QUOTE (Ana_Karr @ Apr 28 2009, 15:42) *
Dar nu cred ca sunt fericite. Din schema de mai sus, lipsesc "porcii".

Of, cred ca tu ai niste suparari...Tu sau altcineva din preajma ta. (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/console.gif)

Eu zic asa : multe fete/ femei gresesc inca de la inceputul unei relatii, cand isi aleg omul cu care vor convietui ani si ani. Pur si simplu ele nu stiu cum sa se comporte pentru a-l alege pe cel mai potrivit barbat si de aici apar supararile de mai tarziu...Si stii de ce ? Fiindca aceste fete/femei nu cunosc regulile seductiei, sunt cateva zeci de reguli nescrise pana nu demult cand cineva a avut geniala idee sa le impartaseasca femeilor de pretutindeni, sa le ajute sa nu faca greseli fatale in alegerea barbatilor . Ce femeie dornica de casatoria cu un barbat nu viseaza la o relatie bazata pe armonie, prietenie, respect, iubire, fara tradari din partea lui, fara comportamentul dezgustator ce ne face sa-i numim "porci"? Barbatii devin porci doar daca le permitem, crede-ma!!

De curiozitate iti scriu una dintre reguli :"Nu te intalni cu el la jumatatea drumului si nu contribui cumva la plata primelor cheltuieli" ...Asta e regula numarul 4.
Comentati, fetelor!

+Quote Post
CICI&Co
mesaj 28th April 2009, 16:25
Mesaj #21

PMS Zone

Grup: Moderators
Data înscrierii: 22-August 07
Locație: Echipa adversă
ID membru: 217 845

QUOTE (portocaLeu @ Apr 28 2009, 16:22) *
De curiozitate iti scriu una dintre reguli :"Nu te intalni cu el la jumatatea drumului si nu contribui cumva la plata primelor cheltuieli" ...Asta e regula numarul 4.
Comentati, fetelor!

Păi da, o stau cu coada pe sus și o să-l trimit de câteva ori pe Lună și înapoi, iar până în săptămâna/luna X de relație, o să stau cu mâna întinsă să văd un suc.
Fii serioasă!

Fiecare generație trăiește după alte reguli și norme.

+Quote Post
Ana_Karr
mesaj 28th April 2009, 17:04
Mesaj #22

Active Member

Of, cred ca tu ai niste suparari...Tu sau altcineva din preajma ta. (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/console.gif)

Nu am nici o suparare, numai ca sunt la curent cu realitatea. Plus ca nu m-am maritat la 18 ani si am cunoscut un singur barbat.
Eu zic asa : multe fete/ femei gresesc inca de la inceputul unei relatii, cand isi aleg omul cu care vor convietui ani si ani.

Deobicei femeile raman agatate de barbatii de care s-au indragostit. Si-i accepta cu bune si rele, ca doar nici ele nu sunt facute numai din calitati. Pe langa asta, mai fac niste compromisuri din cand in cand, iar dupa ani de zile se intreaba cum naiba s-a ajuns unde s-a ajuns.

Continui mai tarziu ca mi-a venit pacienta !

+Quote Post
Ana_Karr
mesaj 28th April 2009, 20:36
Mesaj #23

Active Member

Sa continui !
In afara de asta, deobicei nu-ti alegi barbatul cu ratiunea, ci cu inima. Deci ai sanse mari sa faci o alegere proasta. Ti-l alegi cu ratiunea cand esti genul Monica Columbeanu.

Ce femeie dornica de casatoria cu un barbat nu viseaza la o relatie bazata pe armonie, prietenie, respect, iubire, fara tradari din partea lui, fara comportamentul dezgustator ce ne face sa-i numim "porci"? Barbatii devin porci doar daca le permitem, crede-ma!!

Cuvantul "porc" este complex, cuprinde o arie larga. Nu ma refer ca e porc ca nu-ti deschide usa la masina. Daca nu e porc de la inceput ca doar cand impresionezi te abtii, devine incet pe parcurs, cu acceptul ei. Pt ca ea accepta mici compromisuri care par inofensive. Il dresezi cum vrei atunci cand nu prea tii la el, si nu-ti pasa daca pleaca, ca-l poti inlocui cu altul. Cand il iubesti (chiar si cu defectele lui colorate intr-o culoare pastelata), e greu si dureros de inlocuit

Comentati, fetelor!

Chiar e o regula tampita ! Sunt unii cu bani, pt care chiar nu conteaza ca-ti platesc cina, vacanta sau mai stiu eu ce. Ca doar o fac si pt ei, asa sunt invatati si asa considera ca e normal. Dar tocmai aia te pot considera la un moment dat animalul lor de companie, ca doar ei te intretin. Si te inlocuiesc cand au chef, pe motive mai mult sau mai putin imaginare. Doar bubuie tabloidele de frecventa cu care sunt schimbate pitipoancele de Dorobanti.
Eu cred ca o fata trebuie sa fie independenta, sa tina capul sus. Sa nu astepte sa-i plateasca el sucul, sa aiba bani la ea, sa poate pleca in orice secunda daca ceva nu-i place.

+Quote Post
portocaLeu
mesaj 28th April 2009, 21:03
Mesaj #24

Junior

QUOTE (CICI&Co @ Apr 28 2009, 17:25) *
Fiecare generație trăiește după alte reguli și norme.

CICI, sunt foarte serioasa! Faptul ca sunt atatea femei nefericite in casnicie, nu inseamna ca regulile pe care le urmeaza ele sunt bune...
Intr-adevar, Regulile despre care vorbesc eu sunt stricte si demodate dar sunt extrem de eficiente ! Regulile seductiei reprezinta un cod de comportament fata de barbatii din jur, cu ajutorul caruia orice femeie are sansa sa castige inima celui la care viseaza.
Scopul Regulilor este sa-l faca pe barbatul "ideal" complet obsedat de gandul ca trebuie sa fii numai a lui. Cum? Dandu-i impresia ca esti imposibil de obtinut. Pe limba tuturor asta inseamna ca " te lasi greu". Urmeaza Regulile seductiei si el nu numai ca se va casatori cu tine dar va fi chiar " nebun" dupa tine - pentru totdeauna!

Sa ne lamurim, nu trebuie sa trimiti pe nimeni pe Luna, ma refeream la atitudinea corecta a unei femei la primele intalniri cu un barbat cand inca nu stie ce va fi mai departe...si inafara de asta, chiar logodita sau casatorita tot avem nevoie de Reguli ! Daca urmezi Regulile poti trai linistita, avand certitudinea ca te va trata ca pe o regina chiar si atunci cand l-ai suparat ! De ce? Pentru ca a investit prea mult incercand sa te obtina. Ai capatat o asemenea valoare incat nu te considera ceva firesc, dimpotriva, te are in minte tot timpul, e prietenul tau cel mai bun, stanca de care te poti agata in vremuri tulburi, se simte ranit daca nu-i impartasesti problemele tale. Iti este mereu alaturi cand esti bolnava sau ai un necaz. Cand aplici Regulile nu trebuie sa fii nelinistita ca umbla cu alte femei chiar daca e vorba de vecina cea ademenitoare, cu sani generosi, pentru ca atunci cand aplici Regulile, el crede - nu se stie cum - ca tu esti femeia cea mai sexi de pe pamant!

Sa mai dezvalui o regula , poate va trezesc interesul :regula numarul 22: "Nu locuiti impreuna si nici nu-ti lasa lucrurile la el acasa" !

QUOTE (Ana_Karr @ Apr 28 2009, 21:36) *
Doar bubuie tabloidele de frecventa cu care sunt schimbate pitipoancele de Dorobanti.
Eu cred ca o fata trebuie sa fie independenta, sa tina capul sus. Sa nu astepte sa-i plateasca el sucul, sa aiba bani la ea, sa poate pleca in orice secunda daca ceva nu-i place.

Nu ne intereseaza pitipoancele de Dorobanti, adeptele Regulilor nu sunt pitipoance... Si nu e vorba despre incapacitatea femeilor de a plati ceea ce consuma. Ma refeream la cavalerism. Egalitatea si plata "nemteasca" sunt bune la serviciu, intre colegi dar nu "pe terenul de joc" sentimental. Dragostea merge doar cand barbatul "vaneaza" femeia si...plateste pentru ea. De ce sa-i rapesti placerea de a se purta ca un adevarat gentleman? El are impresia ca banii dati pe mancare, pe bautura, pe un spactacol sau taxi intra in pretul pa care il are ca sa fie cu tine. Si se simte rasplatit astfel. Iar tu ar trebui sa te simti fericita si mandra, in niciun caz vinovata.

+Quote Post
CICI&Co
mesaj 28th April 2009, 21:38
Mesaj #25

PMS Zone

QUOTE (portocaLeu @ Apr 28 2009, 22:03) *
regula numarul 22: "Nu locuiti impreuna si nici nu-ti lasa lucrurile la el acasa" !

Parcă și văd... o seară romantică în doi, cină la lumina lumânărilor, eu într-o rochie vaporoasă cu spatele gol și cu o poșetuță minusculă în care am... periuța de dinți și bikinii de schimb! (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wacko.gif)

Nu vrei să ne spui toate regulile?

+Quote Post
Al1
mesaj 28th April 2009, 21:43
Mesaj #26

tata balamuc

Data înscrierii: 1-September 05
ID membru: 45 784

S-a ajuns în halul ăsta în care un om nu mai poate judeca pentru el însăși într-o situație și trebuie să apeleze la reguli făcute de alții privind aspecte în care subiectivismul este o componentă importantă?

+Quote Post
CICI&Co
mesaj 28th April 2009, 21:47
Mesaj #27

PMS Zone

QUOTE (Al1 @ Apr 28 2009, 22:43) *
S-a ajuns în halul ăsta în care un om nu mai poate judeca pentru el însăși într-o situație și trebuie să apeleze la reguli făcute de alții privind aspecte în care subiectivismul este o componentă importantă?

E și ăsta tot un fel de glossy love, dar de pe vremurile când primeai o dulceață de nuci verzi și apă minerală Biborțeni, nu id-uri de mess și numere de telefon.

+Quote Post
Ana_Karr
mesaj 28th April 2009, 22:45
Mesaj #28

Active Member

Ufff ! Parca traim in epoci diferite ! Sincer, nu prea am auzit idei ca astea ale tale, la nici una dintre prietenele mele. Nici reviste colorate pt femei nu citesc decat intr-o sala de asteptare pe la vreun doctor, iar prezentarea ta miroase a genul ala de reviste.
Faptul ca sunt atatea femei nefericite in casnicie, nu inseamna ca regulile pe care le urmeaza ele sunt bune...

Deobicei, in viata de zi cu zi, nu prea avem reguli. Poate principii si prioritati.
Regulile seductiei reprezinta un cod de comportament fata de barbatii din jur, cu ajutorul caruia orice femeie are sansa sa castige inima celui la care viseaza.

Problema nu este sa-l castigi. Nu trebuie sa fii academician sa faci asta. Problema este sa nu incerci sa te schimbi tu de dragul lui. Oamenii nu se schimba, dar pot deveni un vulcan care mocneste. Deobicei cand iubesti, incerci sa dai cat mai bine, chiar daca fortezi imaginea.
Scopul Regulilor este sa-l faca pe barbatul "ideal" complet obsedat de gandul ca trebuie sa fii numai a lui. Cum? Dandu-i impresia ca esti imposibil de obtinut. Pe limba tuturor asta inseamna ca " te lasi greu".

OK. Daca trebuie sa se casatoreasca cu tine pt "a te avea", o va face. Sunt destul de caposi si perseverenti. La cate divorturi sunt in ziua de azi, nici casatoria nu mai mi se pare marea institutie care era odata.
Urmeaza Regulile seductiei si el nu numai ca se va casatori cu tine dar va fi chiar " nebun" dupa tine - pentru totdeauna!

Pt totdeauna ? Cuvintele astea mari ma sperie. Unele femei simt nevoia sa fie incitate (astea sunt cele care fac alegeri proaste deobicei). Un "catel" in limba dupa ele, nu le va incita niciodata.
Pana la urma, in viata le prinde mai bine un catel decat un leu. Numai ca majoritatea descopera asta, prea tarziu.
ma refeream la atitudinea corecta a unei femei la primele intalniri cu un barbat cand inca nu stie ce va fi mai departe...

Mare chestie. Daca e sa nu fie, nu va fi ! Important este sa te simti bine, nu sa joci teatru. Ehhh ... oricum am trecut de faza asta.

Daca urmezi Regulile poti trai linistita, avand certitudinea ca te va trata ca pe o regina chiar si atunci cand l-ai suparat !

Te trateaza ca pe o regina cand nu depinzi de el. Cand te maturizezi si nu mai pui botul la rahaturi si cand iti permiti sa iei decizii. Ca sa poti face asta, nu trebuie sa urmezi reguli. Trebuie sa fii puternica si independenta. Santajele sentimentale sau de orice natura (chiar si mascate) nu tin la nesfarsit.
Pentru ca a investit prea mult incercand sa te obtina.

Daca il freci prea mult, va fi un mizilic in comparatie cu libertatea.
Ai capatat o asemenea valoare incat nu te considera ceva firesc, dimpotriva, te are in minte tot timpul, e prietenul tau cel mai bun, stanca de care te poti agata in vremuri tulburi, se simte ranit daca nu-i impartasesti problemele tale. Iti este mereu alaturi cand esti bolnava sau ai un necaz.

Asa visezi tu ca e ? Sau asa este intr-o lume ideala ?
Hai sa-ti traduc fraza asta in realitatea de zi cu zi :
Nu te considera ceva firesc ? Ia iesi vreo saptamana seara de seara prin baruri sa vedem daca i se pare firesc. Iti spun eu ca mai firesc i se pare sa-l astepti acasa cu ceva mancare.
Te are in minte non stop ? Normal ca se gandeste de doua ori inainte sa iasa cu baietii, in loc sa mearga cu tine la cumparaturi. Asta pt ca-ti cunoaste reactiile. Adica ori tipi o ora, ori faci bot o zi, ori ii scoti ochii si -i reprosezi o saptamana, ori nu i-o mai tragi o luna.
Prietenul tau cel mai bun ? Asta este iar ceva absurd. Teoretic, mama ar trebui sa-mi fie cea mai buna prietena. Dar cu toate astea, nu-i puteam impartasti experientele mele sexuale. O faceam cu prietenele. Exista prieteni pt orice : prieteni pt impartasit aventurile cu amanta, prieteni pt iesiri cu familia, prieteni pt iesit la masa de pranz, prieteni pt paintball sau alte tampenii. Tie nu-ti poate spune unde se intalneste cu amanta, si nici fanteziile sexuale pe care, ii e rusine sa ti le propuna.
"Stanca de care te poti agata" e mai mult o chestie sociala. E doar insurat cu tine, aveti viata de cuplu relativ normala, asa ca nu te poate lasa fara tampoane si sa mori de foame daca ai ramas somera si nu mai aduci bani in casa. Deasemenea te va sustine in ceea ce faci, cel putin aparent si daca nu-l afecteaza, pt ca e mai rau pt confortul si linistea lui daca nu o face.
Se simte ranit daca nu-i impartasesti problemele tale ? Asta chiar ma face sa rad ! Ii impartasesti problemele tale chiar daca nu are chef. Iar el spera sa taci odata si sa te cari mai repede ca sa vada ce-i nou pe torente.
Ma intreb cum ii impartasesti ca ai un coleg nou, dragut cu care iei masa de pranz si te simti super bine, Chair incepi sa simti niste fluturasi. E intradevar o problema. Pana unde poti continua ? Poate te ajuta el cu un sfat.

Cand aplici Regulile nu trebuie sa fii nelinistita ca umbla cu alte femei chiar daca e vorba de vecina cea ademenitoare, cu sani generosi, pentru ca atunci cand aplici Regulile, el crede - nu se stie cum - ca tu esti femeia cea mai sexi de pe pamant!

Asta cu alte femei este o chestie relativa. O vreme nu stii. Apoi poate simti, dar nu poti dovedi. Apoi lui ii trece si e linsite. Apoi nu-ti mai pasa.
Sa mai dezvalui o regula , poate va trezesc interesul :regula numarul 22: "Nu locuiti impreuna si nici nu-ti lasa lucrurile la el acasa" !

Am facut eu asta, pt ca asa vroia mama. Nu se "cadea" sa locuiesc cu el. Dar stateam singura in casa mea, unde aveam si un caine care trebuia plimbat deci obligat trebuia sa dau pe-acasa pt dulau (nu puteam sa car namila cu RATB-ul toata ziua) . Sa vezi ce misto e sa traiesti in 2 case, sa stai mereu pe drumuri. Sa vezi ce misto e sa pierzi timpul pe drumuri, pt niste principii de rahat. Si pt ce ? Sa ai in geanta intotdeuana periuta de dinti, farduri, parfumuri deodorante, poate si un tricou indesat, etc.
Pana la urma i s-a facut lui mila de mine, si s-a mutat el la mine. Pt un barbat e greu sa renunte la casa si teritoriul lui.

+Quote Post
miha_pinkcat
mesaj 29th April 2009, 00:36
Mesaj #29

Junior

Data înscrierii: 27-November 08
ID membru: 392 438

(IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)
Sincer e cel mai interesant topic(nu stiu daca asta e termenul corect) pe care l-am citit pana acum pe Softpedia.
Nu ma refer aici la subiectele gen casa,gradina si alte sfaturi precise si la obiect,ci la genul discutii libere,ganduri, etc.

Parerea mea personala - nu exista reguli care sa-ti garanteze ca l-ai "prins" pe EL in plasa seductiei,ca va fi totul numai lapte si miere.
-nu cred in reguli,deoarece fiecare are alt tip de personalitate,de educatie,samd.

Cunosc fete frumoase care au "aplicat 'o tactica de cucerire,buna dupa parerea mea,dar au ramas cu ochii-n soare totusi.Culmea este ca in unul din cazuri cunosc si persoana(rivala) care a reusit sa-l cucereasca totusi pe el,folosind exact aceeasi strategie...De ce a ales-o el pe a doua,care pot sa zic era si mai uratica,in locul primei fete?
Uratica avea cativa asi in maneca oferiti de mama natura/genetica...spontaneitate si sex appeal cat cuprinde.

Regula nr. 22 "nu locuiti impreuna"-FALS. Daca aveti posibilitatea,chiar e indicat sa locuiti impreuna...asa vedeti daca va intelegeti /suportati mai mult de 3-4 ore.Vezi ce tabieturi are, daca barfeste/ragaie/se scarpina in nas la meciuri/te ajuta la bucatarie.
"Stanca de care te poti agata"sa fie el???? Intotdeauna am avut impresia ca femeia e stanca de care se agata barbatul si nu invers....Am vazut si casnicii in care el o fi stanca,dar situata pe fundul oceanului,iar ea,femeia,agatata si in pragul inecului .

Ar mai fi si experienta personala,dar acum ma opresc aici.

+Quote Post
yasmi
mesaj 29th April 2009, 07:22
Mesaj #30

Active Member

Data înscrierii: 20-February 09
ID membru: 421 463

QUOTE (CICI&Co @ Apr 28 2009, 22:47) *
E și ăsta tot un fel de glossy love, dar de pe vremurile când primeai o dulceață de nuci verzi și apă minerală Biborțeni, nu id-uri de mess și numere de telefon.

Si incepem din nou cu diferentele de generatii. Pt. cei care nu inteleg de ce noi mai "trecute" ne pierdem vremea pe forum, uita explicatia "inveti realitatea", buna de stiut pt. tine si mai ales in cazul meu cel putin buna de inteles copii mei care se invirt in aceasta generatie cu alte reguli. Regulile glossy , puteti sa le ziceti cum vreti si sa le luati in deridere cit vreti, intotdeauna au existat intr-un fel sau altul pt. simplul motiv ca femeile sunt "nascute" pt a cuceri barbatii. Avem asta in gene si pt. ca mai trebuie sa ii si pastram sau creat si promovat tot felul de tertipuri pt. ca marele adevar este ca tacit - FEMEIA DE VEACURI INCEARCA SA INTRE IN GRATII FACIND MOFTURILE BARBATULUI. Motivele difera insa : sa-l seduca, sa o ia de nevasta, sa profite financiar, sa obtina o functie, sa avanseze, sa-l manipuleze in interesul ei , sa poata duce intrigi, sa fie scutita de probleme, sa ramina linga ea, sa nu umble cu altele......etc. E oricum ideea prosteasca si impamintenita ca daca EL e multumit EA va avea sanse mai mari sa aiba toata atentia lui, pe o perioada cit mai lunga= SIGURANTA si STABILITATE. Multe reguli se schimba sau se aplica altfel, esenta e aceeasi. Poti incerca si sa nu faci asta si sa fii o fitoasa non-stop si.....sa vedem ce barbat sta pe termen lung in astfel de relatie?

Unde e echilibrul? Fiecare generatie il cauta, trebuie sa se adapteze noilor relitati + "reguli" pt. fiecare in parte si uite asa.....nu sunt reguli.

+Quote Post
yasmi
mesaj 29th April 2009, 08:14
Mesaj #31

Active Member

Am scris ca naiba, scuze, am vazut dupa...e prea dimineata.

Portocaleu- si eu iti zic ca faza cu :
-nu-ti lasa lucrurile la el , mergea pe vremuri , acu' nu e valabil,
-sa fi de neatins, merge pina pica, daca o tii mult asa se plicti ca sunt altele
-nici casatoria nu-i stabila ca pe vremuri ,ca nu mai e asa deosebit divortul, va ajunge o normalitate ca la americani
- sa fii afurisita si fitoasa merge si aia dar tot se plicti cu vremea si apare una abordabila
- nu e rusinos sa faci multe in ziua de azi , asa ca regulile alea s-au cam dus si ii cam dau dreptate la Ana Karr
Regula de "aur" care se pare ca merge la generatia asta noua ,e ca fetele ajung sa gindeasca ca si ei si nici lor nu le pasa prea mult....asa ca , trebuie incet-incet sa invete si baietii sa munceasca pt. durata unei relatii serioase. Ele nu mai fac atitea compromisuri si bine fac . Doar ca pe termen lung , nu stiu inca sa spun cum va functiona genul asta de abordare si daca nu cumva ajungem la divorturi pe linie si o gramada de familii destramate(ca e modern).

+Quote Post
portocaLeu
mesaj 29th April 2009, 10:44
Mesaj #32

Junior

Eh, fetelor, e de lucru, aici...de fapt, nu ma mir: am crescut - macar cele mai tinere dintre noi - cu visul de a deveni directoare de firma, nu sotii de directori. Dar oricat ne-ar placea sa devenim femei de afaceri, asta nu ne ajunge... Sa spunem adevarul pana la capat: in strafundul sufletelor noastre dorim de fapt casatoria - povestea de dragoste, rochia de mireasa, rochia, darurile, luna de miere...tot tacamul. Nu vrem sa renuntam la independenta castigata dar nici nu dorim sa gasim venind acasa un apartament pustiu. Si, de fapt, cine spune ca nu putem avea tot?

Eu ma refer la "conspiratia" care duce la casatoria adevarata, durabila, nu asocierea lipsita de iubire. E vorba de cateva Reguli simple care te invata cum sa-ti gasesti sotul visat dintotdeauna...Urmandu-le, nu veti face niciodata greseli.
Scriam mai devreme ca daca aplici Regulile seductiei nu trebuie sa ai grija ca te paraseste, te neglijeaza sau te ignora. Cunosc o femeie, adepta a Regulilor, casatorita cu un barbat extraordinar, barbat care nici macar nu incearca sa scape din cand in cand de ea ca sa iasa in oras, cu baietii. Ba, chiar, devine putin gelos cand ea isi vede de ale ei. Mai mult, se inteleg excelent in toate si ii leaga o prietenie de invidiat !
Barbatii sunt altfel decat femeile.Femeile care ii cauta ele pe barbati, le cer sa iasa impreuna, au ca din intamplare doua bilete la un spectacol sau se arata disponibile sexual de la prima intalnire distrug ambitia si pornirile senzuale masculine: rapeste-le provocarea si vei vedea cum interesul lor se volatilizeaza. Iata, in cateva cuvinte, premiza Regulilor. Desigur, e posibil ca un barbat sa se insoare cu tine si daca nu aplici Regulile dar nu iti pot garanta o casatorie fericita.

Inainte sa incep sa scriu primele doua reguli din cartea mea o sa mai dau cateva explicatii.
As dori ca barbatii sa nu se amestece, imi pare rau, invataturile astea sunt pentru femei,; ar fi fost bine ca ei nici macar sa nu traga cu ochiul dar conditiile sunt imposibile, va rog, inca o data sa nu va amestecati! Multumesc!

Inainte ca Regulile sa poata fi puse in aplicare, cu rezultate incredibile - cererea in casatorie din partea barbatului multvisat - trebuie sa-ti atingi nivelul maxim. Asta nu inseamna sa fii perfecta ori de o frumusete ametitoare ci exact ce am spus: sa fii la nivelul tau cel mai bun!
Prin urmare, arata cat poti tu de bine! Cu cat arati mai bine, cu atat te vei simti mai bine iar el te va dori mai mult. S-ar putea ca si alti barbati sa fie atrasi de tine si sa incerce o apropiere....he, he, n-o sa mai ai impresia ca cel cu care te intalnesti de obicei e singurul barbat de pe pamant. Vei fi mai destinsa si mai increzatoare in tine insati. Iar cand arati bine sansele sa incalci Regulile scad.

Regimul alimentar, exercitiul fizic si Regulile au multe in comun. Toate presupun sa pui scopurile pe termen lung inaintea satisfactiilor imediate. Vrei, nu vrei, o sa resimti o usoara neplacere cand te vei abtine sa mananci fursecuri si, la fel , cand vei renunta sa telefonezi unui barbat...Dar tu vrei sa fii in forma si vrei sa te casatoresti, asa ca vei face ceea ce trebuie. Ameliorarea propriului caracter te va ajuta nu numai sa cuceresti un barbat dar si sa il pastrezi.
Adu-ti intotdeauna aminte, cand iti cumperi ceva de imbracat ca esti o persoana unica, nu nazui la stilul unisex, cumpara-ti, prin urmare, o imbracaminte care arata feminin, fie ca este pentru ocazii speciale sau pentru serviciu. Nu uita ca te imbraci ca sa placi barbatilor, nu altor femei, asa ca straduieste-te sa-ti pui intotdeauna in valoare feminitatea! Fii o cumparatoare inteligenta, nu risipi banii prosteste: faptul de a fi la moda nu transforma automat un obiect de imbracaminte in ceva care-ti vine bine si atrage automat barbatii...Lor nu le place neaparat stilul "decontractat", barbatilor le plac femeile imbracate feminin, poarta mai degraba fuste scurte ( nu exagerat) daca ai picioare care merita aratate!
Fa ce poti ca sa arati lumii cel mai frumos chip al tau. Daca ai un nas urat nu ezita sa-ti faci o mica corectura estetica...Vopseste-ti parul daca e cenusiu...Si lasa-l sa creasca! Barbatii au o predilectie pentru parul lung - motiv de joaca amoroasa si de mangaieri...

Mai sunt multe explicatii, sfaturi si lamuriri dar tre' sa plec acum dupa treburi. Am sa deschid usor pagina urmatoare unde se intrezareste prima regula: Fii o faptura altfel-decat-toate-celelalte!
Regula numarul 2 : Nu te adresa tu, prima unui barbat ( si nu il invita la dans ) (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)
O sa va dau explicatiile acestor Reguli mai tarziu...daca mai vreti...

+Quote Post
yasmi
mesaj 29th April 2009, 11:04
Mesaj #33

Active Member

QUOTE (portocaLeu @ Apr 29 2009, 11:44) *
Eh, fetelor, e de lucru, aici...de fapt, nu ma mir: am crescut - macar cele mai tinere dintre noi - cu visul de a deveni directoare de firma, nu sotii de directori. Dar oricat ne-ar placea sa devenim femei de afaceri, asta nu ne ajunge... Sa spunem adevarul pana la capat: in strafundul sufletelor noastre dorim de fapt casatoria - povestea de dragoste, rochia de mireasa, rochia, darurile, luna de miere...tot tacamul. Nu vrem sa renuntam la independenta castigata dar nici nu dorim sa gasim venind acasa un apartament pustiu. Si, de fapt, cine spune ca nu putem avea tot?

Eu ma refer la "conspiratia" care duce la casatoria adevarata, durabila, nu asocierea lipsita de iubire. E vorba de cateva Reguli simple care te invata cum sa-ti gasesti sotul visat dintotdeauna...Urmandu-le, nu veti face niciodata greseli.
Scriam mai devreme ca daca aplici Regulile seductiei nu trebuie sa ai grija ca te paraseste, te neglijeaza sau te ignora. Cunosc o femeie, adepta a Regulilor, casatorita cu un barbat extraordinar, barbat care nici macar nu incearca sa scape din cand in cand de ea ca sa iasa in oras, cu baietii. Ba, chiar, devine putin gelos cand ea isi vede de ale ei. Mai mult, se inteleg excelent in toate si ii leaga o prietenie de invidiat !
Barbatii sunt altfel decat femeile.Femeile care ii cauta ele pe barbati, le cer sa iasa impreuna, au ca din intamplare doua bilete la un spectacol sau se arata disponibile sexual de la prima intalnire distrug ambitia si pornirile senzuale masculine: rapeste-le provocarea si vei vedea cum interesul lor se volatilizeaza. Iata, in cateva cuvinte, premiza Regulilor. Desigur, e posibil ca un barbat sa se insoare cu tine si daca nu aplici Regulile dar nu iti pot garanta o casatorie fericita.

Inainte sa incep sa scriu primele doua reguli din cartea mea o sa mai dau cateva explicatii.
As dori ca barbatii sa nu se amestece, imi pare rau, invataturile astea sunt pentru femei,; ar fi fost bine ca ei nici macar sa nu traga cu ochiul dar conditiile sunt imposibile, va rog, inca o data sa nu va amestecati! Multumesc!

Inainte ca Regulile sa poata fi puse in aplicare, cu rezultate incredibile - cererea in casatorie din partea barbatului multvisat - trebuie sa-ti atingi nivelul maxim. Asta nu inseamna sa fii perfecta ori de o frumusete ametitoare ci exact ce am spus: sa fii la nivelul tau cel mai bun!
Prin urmare, arata cat poti tu de bine! Cu cat arati mai bine, cu atat te vei simti mai bine iar el te va dori mai mult. S-ar putea ca si alti barbati sa fie atrasi de tine si sa incerce o apropiere....he, he, n-o sa mai ai impresia ca cel cu care te intalnesti de obicei e singurul barbat de pe pamant. Vei fi mai destinsa si mai increzatoare in tine insati. Iar cand arati bine sansele sa incalci Regulile scad.

Regimul alimentar, exercitiul fizic si Regulile au multe in comun. Toate presupun sa pui scopurile pe termen lung inaintea satisfactiilor imediate. Vrei, nu vrei, o sa resimti o usoara neplacere cand te vei abtine sa mananci fursecuri si, la fel , cand vei renunta sa telefonezi unui barbat...Dar tu vrei sa fii in forma si vrei sa te casatoresti, asa ca vei face ceea ce trebuie. Ameliorarea propriului caracter te va ajuta nu numai sa cuceresti un barbat dar si sa il pastrezi.
Adu-ti intotdeauna aminte, cand iti cumperi ceva de imbracat ca esti o persoana unica, nu nazui la stilul unisex, cumpara-ti, prin urmare, o imbracaminte care arata feminin, fie ca este pentru ocazii speciale sau pentru serviciu. Nu uita ca te imbraci ca sa placi barbatilor, nu altor femei, asa ca straduieste-te sa-ti pui intotdeauna in valoare feminitatea! Fii o cumparatoare inteligenta, nu risipi banii prosteste: faptul de a fi la moda nu transforma automat un obiect de imbracaminte in ceva care-ti vine bine si atrage automat barbatii...Lor nu le place neaparat stilul "decontractat", barbatilor le plac femeile imbracate feminin, poarta mai degraba fuste scurte ( nu exagerat) daca ai picioare care merita aratate!
Fa ce poti ca sa arati lumii cel mai frumos chip al tau. Daca ai un nas urat nu ezita sa-ti faci o mica corectura estetica...Vopseste-ti parul daca e cenusiu...Si lasa-l sa creasca! Barbatii au o predilectie pentru parul lung - motiv de joaca amoroasa si de mangaieri...

Mai sunt multe explicatii, sfaturi si lamuriri dar tre' sa plec acum dupa treburi. Am sa deschid usor pagina urmatoare unde se intrezareste prima regula: Fii o faptura altfel-decat-toate-celelalte!
Regula numarul 2 : Nu te adresa tu, prima unui barbat ( si nu il invita la dans ) (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)
O sa va dau explicatiile acestor Reguli mai tarziu...daca mai vreti...

Trebuie sa spun ca daca cele din generatia tinara (ex: fiica mea) ar face asa, ar ramine izolata de restul si mai tirziu probabil singura si frustrata. Inabordabila la inceput dar nu poti fi toata viata inabordabila cu partenerul . In schimb poti fi independenta, sigura pe tine, sa ai si viata ta, ale tale treburi in general si sa dai bine in societate sa fie mindru de partenera ....si ce daca....iti raspund eu - se plictiseste oricum la un moment dat, faptul ca ramine sa te "poarte din priviri" nu inseamna neaparat ca e innebunit dupa tine. Parerea mea e ca si daca umbla cu alta , soata lui tot a lui vrea sa ramina. Si stii cum e "hotului de hot e frica". Insa asta nu e iubire, nici afectiune macar ci simtul proprietatii foarte dezvoltat si POSESIVITATE. Nici macar gelozie nu tre' sa fie si tot asa se comporta. Dar nu e un interes REAL pt. tine.Toate pot fi mimate.

P.S. As fi vrut sa aud si parerea barbatilor, tocmai asta e greseala , degeaba ne sfatuim si ne incurajam intre noi, e modul nostru de a gindi si interpreta . Al lor ? Nu cred.

Ceea ce ai scris tu, am mai spus si eu pe un topic de genul "cum vrajim masculul" si ce e important pt. el

VINATOAREA si COMPETITIA

In general, in particular inclusiv pt. femeia lui.

+Quote Post
portocaLeu
mesaj 29th April 2009, 17:49
Mesaj #34

Junior

QUOTE (yasmi @ Apr 29 2009, 12:04) *
Trebuie sa spun ca daca cele din generatia tinara (ex: fiica mea) ar face asa, ar ramine izolata de restul si mai tirziu probabil singura si frustrata. Inabordabila la inceput dar nu poti fi toata viata inabordabila cu partenerul . In schimb

Nici n-am zis ca trebuie sa fii inabordabila mereu : e vorba despre primele saptamani, cateva luni, din momentul in care l-ai cunoscut pe barbatul visurilor tale si pana cand primesti cererea de casatorie. Desigur, nici dupa aia nu lasi lucrurile sa o ia razna, doar ca jocul se schimba si, odata cu el si Regulile : de acum, rolul femeii e sa fie o partenera cu care viata barbatului trebuie sa fie usoara. Pe cat de mult te-ai straduit candva sa te" lasi greu", pe atat straduieste-te sa fii o partenera agreabila, blanda, atenta si ingaduitoare! E natural sa ai tendinta de a-ti iesi din fire ori de cate ori ceva merge anapoda in imperiul iubirii ( caci in imaginatia ta raiul conjugal era fara fisuri). Dar daca vrei sa fii printesa fericita din povesti, n-ai de ales ; straduieste-te sa fii senina si neegoista!
Practicanta Regulilor seductiei va gasi un barbat mandru de sotia lui si de care nu se va plictisi, asa cum credeti multe dintre voi; chiar daca acest lucru se intampla adesea in familiile pe care le cunoastem, asta nu inseamna ca femeile respective au respectat Regulile despre care scriu eu, acum.

Pana sa incep sa dezvolt Regulile o sa va spun ce nu veti obtinein cazul aplicarii lor:
1. N-o sa ai parte de dovort. Casatoria dupa Reguli este eterna, el te va iubi cu adevarat, pana la capat si iti va purta de grija la batranete.
2. N-o sa ai parte de conflicte majore. Cand aplici Regulile el nu considera ca problemele ce apar intre voi sunt grave. N-ar vrea ca tu sa fi fost altfel decat esti. iubirea lui pentru tine nu e conditionata de nimic. Este posibil, desigur, sa te fi vrut mai chibzuita cu banii, mai ordonata, mai slaba cu cinci kilograme...dar micile tale defecte nu-l preocupa si nu-l supara, ci il amuza. La urma urmei, este incredintat ca tot ceea ce te defineste merita iubit. Nu simte nevoia sa marturiseasca sentimentele unui psiholog, e prea plina de tine viata lui...
3. N-o sa ai parte de neliniste. N-o sa te afli mereu pe un teren minat, n-o sa te intrebi mereu daca l-ai jignit ori ai spus ceva ce nu trebuie. Stii ca o sa te ierte, ca n-o sa te raneasca, stii ca intotdeauna e dispus sa se impace cu tine...
4.N-o sa ai parte de violenta fizica. Cand aplici Regulile el se poarta cu tine de parca ai fi o floare fragila si delicata...N-ai niciun motiv sa te temi de forta lui fizica.
5. N-o sa fii inselata. Cand aplici Regulile el te crede frumoasa si sexi, mai sexi decat toate celelalte femei ( chiar daca in realitate nu esti).Nu vrea sa se culce cu altcineva: niciodata nu se simte satul de tine, niciodata nu e sigur ca il doresti la fel d mult cat te doreste el pe tine. Poti sa-l lasi linistita intr-o camera plina de femei frumoase...Iubirea lui pentru tine e cel mai bun paznic...

+Quote Post
Ana_Karr
mesaj 29th April 2009, 19:00
Mesaj #35

Active Member

Deja chestia cu regulile, ma duce cu gandul la o secta. Numai aia au reguli stricte si cred in ele. De fapt au creierul spalat. Regulile astea poate sunt respectate de grase disperate si frustrate, care se vor afunda si mai rau, urmandu-le.
Pot combate fiecare idee cu exemple din viata reala, dar a devenit deja obositor.
In concluzie : regulile astea sunt puerile, prostesti si in principal nu-ti garanteaza nimic. Poti sa fii perfecata, daca el are ocazia sa te insele - in proportie de 70% - o va face. Si s-au scris sute de pagini pe tema asta. De ce o face ? Uite asa ! Poti sa stai si in cap, nu cu regulile astea il controlezi. Nu sunt aplicabile in realitatea de zi cu zi.
Sa inteleg cu tu ai scris cartea aia. Probabil din experienta ta personala. Barbatii sunt de mai multe genuri. Genul tau de barbat la care raportezi regulile, nu este universal. In concluzie regulile nu sunt universale. Sunt pt un anumit profil psihologic si intelectual. Si chiar si pt acel tip de barbati : nu-ti garanteaza nimic. Sa nu-l apuce crizele de la 40 de ani, ca vor fi ca un dus rece in lumea ta perfecta.

+Quote Post
CICI&Co
mesaj 29th April 2009, 19:00
Mesaj #36

PMS Zone

Am obosit numai citind...(IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/sad.gif)

portocaLeu, am înțeles ideea. Regulile mă ajută să am un cățel pe preș. Bon! Dar dacă îl aleg prost și apoi vreau altul? Cum mai scap de el?

+Quote Post

5 V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 23:40
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia