|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
21st February 2008, 20:16
|
|
|
Senior Member Grup: Senior Members Mesaje: 5 742 Data înscrierii: 8-June 06 Locație: Rahova-Petre Ispirescu-mai spre Salaj asa... ID membru: 81 050 |
, Crin Antonescu este un bun candidat la președinție. Este un kk maka care are doar 5% din simpatii, in timp ce tariceanu are 34%! Si are niste ochi de alcolist mai rau ca BASE. Basarabe hai ca faci progrese...incepi si tu sa ai opinii Tariceanu are 34 ca e la putere dar in curand va veni decontul, atunci sa vad pe unde mai scoate camasa. Oricum, Antonescu este mult mai putin atacabil fata de Tariceanu. Eu sper ca Antonescu sa fie candidatul PNL la presedintie. |
|
|
|
21st February 2008, 20:28
|
|||
|
Guru Member Grup: Senior Members Mesaje: 11 897 Data înscrierii: 27-March 03 Locație: Hogwarts ID membru: 3 332 |
|
||
|
|
|||
21st February 2008, 20:37
|
|
|
Senior Member Grup: Senior Members Mesaje: 5 742 Data înscrierii: 8-June 06 Locație: Rahova-Petre Ispirescu-mai spre Salaj asa... ID membru: 81 050 |
Eu am inteles ca n-o sa mai fie alegeri pentru presedinte; o sa avem monarhie, dinastia Basel. (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) fanarioate, nu uita cu cine e combinata aia mica a lui Basescu (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
21st February 2008, 20:42
|
|
|
Guru Member Grup: Senior Members Mesaje: 11 897 Data înscrierii: 27-March 03 Locație: Hogwarts ID membru: 3 332 |
fanarioate, nu uita cu cine e combinata aia mica a lui Basescu (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Pai are scoala aia mica, tu ce crezi ?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar ea zice ca nu mai e, ca s-au despartit de revelion. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) P.S. Iti dai seama ce le combina Hrebe in seara/noaptea asta ?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acest mesaj a fost modificat de fanariotul: 21st February 2008, 20:43 |
|
|
|
21st February 2008, 20:45
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 899 Data înscrierii: 6-February 06 Locație: Cluj-Napoca, RO ID membru: 64 728 |
fanarioate, nu uita cu cine e combinata aia mica a lui Basescu (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Si ce daca? Eu cred ca, daca Base ar avea de ales intre fata lui si presedintie, nu ar sta mult pe ganduri... |
|
|
|
21st February 2008, 20:57
|
|
|
|
|
|
|
21st February 2008, 20:58
|
|||
|
|
||
|
|
|||
21st February 2008, 21:17
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 727 Data înscrierii: 15-October 04 Locație: Bucuresti ID membru: 24 326 |
Ar fi bine sa se instaleze un presedinte gen Tiriac ar fi un pas catre un regim parlamentar autentic. Oricum presedintele prin atributiile pe care le are acum singur nu poate juca un rol activ in viata politica. Presedintele poate sa faca ceva numai daca are o majoritate Parlamentara fidela. Daca nu are o astfel de majoritate atunci nu va face altceva decat sa saboteze guvernul cum vedem de fapt ca face Basescu. Presedintele e cu vorbaria faptele sunt facute de Guvern si Parlament.
Ar trebui ales presedinte o persoana reprezentativa pentru Romania care sa nu se implice activ in viata politica ci doar sa medieze corect nu cum au facut sefii nosti de stat pana acum. Un astfel de presedinte ar fi recomandat sa fie ales de Parlament. |
|
|
|
21st February 2008, 22:19
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 4 047 Data înscrierii: 31-October 05 ID membru: 51 808 |
|
|
|
|
21st February 2008, 22:19
|
|
|
↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑ Grup: Banned by Moderators Mesaje: 40 934 Data înscrierii: 16-May 05 Locație: Iași ID membru: 36 806 |
Ar fi bine sa se instaleze un presedinte gen Tiriac ar fi un pas catre un regim parlamentar autentic. Oricum presedintele prin atributiile pe care le are acum singur nu poate juca un rol activ in viata politica. Presedintele poate sa faca ceva numai daca are o majoritate Parlamentara fidela. Daca nu are o astfel de majoritate atunci nu va face altceva decat sa saboteze guvernul cum vedem de fapt ca face Basescu. Presedintele e cu vorbaria faptele sunt facute de Guvern si Parlament. Ar trebui ales presedinte o persoana reprezentativa pentru Romania care sa nu se implice activ in viata politica ci doar sa medieze corect nu cum au facut sefii nosti de stat pana acum. Un astfel de presedinte ar fi recomandat sa fie ales de Parlament. (IMG:style_emoticons/default/roll2.gif) (IMG:style_emoticons/default/lol.gif) (IMG:style_emoticons/default/lol.gif) adica unul care sa tina ciocul mic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sincer eu unul nu prefer asa ceva, poate intr-o tara normala ar fi buna medierea aia, da intr-o tara unde doar mafioti avem la conducere un ins ca si basescu a alegerea naturala . Si cea mai buna. Pentru ca altfel isi iau aia nasul la purtare,a se vedea cum a fost romania pe vremea lui nastase si iliescu |
|
|
|
21st February 2008, 22:25
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 720 Data înscrierii: 19-December 06 Locație: BUH ID membru: 117 553 |
Eu am inteles ca n-o sa mai fie alegeri pentru presedinte; o sa avem monarhie, dinastia Basel. (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) Ca bine spui... Excelenta impune. (IMG:style_emoticons/default/thumbup.gif) P.S. E adevarat, cu tanara nu prea sunt lamurit. |
|
|
|
21st February 2008, 22:31
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 2 670 Data înscrierii: 9-February 04 ID membru: 11 217 |
Ca bine spui... Excelenta impune. (IMG:style_emoticons/default/thumbup.gif) Ooo, tov Hobby, ne bucuram ca va doriti o dictatura a clanului Basel. Desi nu mai am 18 ani ca in 90, va asigur tov Hobby ca in acest caz voi fi din nou in strada si veti lua teapa cu dorinta d-voastra (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif) |
|
|
|
21st February 2008, 22:34
|
|
|
Ca bine spui... Excelenta impune. (IMG:style_emoticons/default/thumbup.gif) P.S. E adevarat, cu tanara nu prea sunt lamurit. Impune la Ghencea, langa Ceausesti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
22nd February 2008, 09:31
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 3 474 Data înscrierii: 29-June 05 ID membru: 40 253 |
Impune la Ghencea, langa Ceausesti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ceaușescu? Cine-i ăla? aici vorbeam de Băsescu. Tu nu știi, dar Băsescu nu greșește niciodată. Toate ideile lui sunt bune și este singurul om din România, dar ce zic eu din România, din lume! care nu greșește niciodată. Este incoruptibil și imparțial. A refuzat chiar să i se pună poza pe afișul electoral în care scria că dirigintele e ocupat cu referendumul, asta ca să nu zică careva că e implicat politic de o parte sau alta. Și te găsești tu să deschizi gura. Ai tu habar ce e bine de făcut pentru România așa cum știe dl. Băsescu? Hai, gura! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
22nd February 2008, 10:03
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 2 670 Data înscrierii: 9-February 04 ID membru: 11 217 |
Pai normal sa nu greseasca, doar el a declarat textual ca e perfect (nu glumesc, declaratia exista) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
22nd February 2008, 11:42
|
|
|
Ceaușescu? Cine-i ăla? aici vorbeam de Băsescu. Tu nu știi, dar Băsescu nu greșește niciodată. Toate ideile lui sunt bune și este singurul om din România, dar ce zic eu din România, din lume! care nu greșește niciodată. Este incoruptibil și imparțial. A refuzat chiar să i se pună poza pe afișul electoral în care scria că dirigintele e ocupat cu referendumul, asta ca să nu zică careva că e implicat politic de o parte sau alta. Și te găsești tu să deschizi gura. Ai tu habar ce e bine de făcut pentru România așa cum știe dl. Băsescu? Hai, gura! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Stii care diferenta dintre noi doi ? Tu l-ai votat pe Basel, eu nu. (IMG:style_emoticons/default/clapping.gif) Deci...care-i om, si care-i caine ?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
22nd February 2008, 12:53
|
|
|
Pe Cristian Tudor Popescu nu îl vrea nimeni?
|
|
|
|
22nd February 2008, 13:47
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 358 Data înscrierii: 3-June 06 Locație: Craiova ID membru: 80 349 |
Ar fi bine sa se instaleze un presedinte gen Tiriac ar fi un pas catre un regim parlamentar autentic. Oricum presedintele prin atributiile pe care le are acum singur nu poate juca un rol activ in viata politica. Presedintele poate sa faca ceva numai daca are o majoritate Parlamentara fidela. Daca nu are o astfel de majoritate atunci nu va face altceva decat sa saboteze guvernul cum vedem de fapt ca face Basescu. Presedintele e cu vorbaria faptele sunt facute de Guvern si Parlament. Ar trebui ales presedinte o persoana reprezentativa pentru Romania care sa nu se implice activ in viata politica ci doar sa medieze corect nu cum au facut sefii nosti de stat pana acum. Un astfel de presedinte ar fi recomandat sa fie ales de Parlament. si asta ar fi tiriac? da-ti peste gura! n-am ajuns chiar in halul ala sa-l votam pe tiriac presedinte. daca a fost cum a fost cu alde iliescu, basescu, tariceanu, nastase, va dati seama cu tiriac, cum ar lua el romania ca pe o afacere? nu cred ca o tara poate fi considerata o afacere, iar tiriac exact asa ar lua-o.. cat despre isarescu, pe mine ma frapeaza fiecare discurs al lui..vorbeste mai prost decat discursul fara vocale al lui basescu, decat fluieraturile lui nastase, decat lipsa de acuzativ in vorbirea lui tariceanu.. |
|
|
|
A minute ago
|
|
![]() Grup: Bot |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 23rd November 2009 - 16:59 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |