Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

> ATENTIE !

Deoarece Noi (cei ce am fondat acest forum) NU facem politica si CREDEM in libertatea de exprimare, am creat aceasta arie pentru ca userii sa poata discuta LIBER. MILITANTII, cei implicati DIRECT in fenomenul politic ce au diverse interese si TOTI fanaticii care nu au nici o legatura cu obiectul acestei arii sunt RUGATI INSISTENT sa NU mai polueze aceasta ARIE si sa se rezume la a scrie O parere si nu 100 folosind 100 de clone.

Moderatorii sunt rugati sa NU permita aceste abuzuri si sa actioneze in consecinta. Oricine poate sa-si spuna parerea dar de aici si pana la a veni cu 100 de useri pentru a IMPUNE o parere e cale lunga. (si pierdere masiva de timp in a crea conturi pe Yahoo and stuff)

Also, userii sunt rugati sa fie precauti in a-si insusi informatii prezentate "amabil" de diversi useri cu scopul clar de a dezinforma. Este dupa cum spuneam un FORUM, deci un loc unde ORICINE poate sa spuna cam tot ce-i trece prin cap. Noi nu putem garanta pentru calitatea datelor referitoare la sondaje si diverse alte cifre oferite de diversi useri atata timp cat nu este mentionata foarte clar o sursa serioasa.

Multumim pentru intelegere !

3 V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> PNL si PSD vaneaza noi candidati la presedentie!
fracture
mesaj 21st February 2008, 20:16
Mesaj #19

Senior Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 8-June 06
Locație: Rahova-Petre Ispirescu-mai spre Salaj asa...
ID membru: 81 050

QUOTE (Basarab @ Feb 21 2008, 16:52) *
, Crin Antonescu este un bun candidat la președinție.

Este un kk maka care are doar 5% din simpatii, in timp ce tariceanu are 34%!

Si are niste ochi de alcolist mai rau ca BASE.

Basarabe hai ca faci progrese...incepi si tu sa ai opinii
Tariceanu are 34 ca e la putere dar in curand va veni decontul, atunci sa vad pe unde mai scoate camasa.
Oricum, Antonescu este mult mai putin atacabil fata de Tariceanu.
Eu sper ca Antonescu sa fie candidatul PNL la presedintie.
Go to the top of the page

+Quote Post
fanariotul
mesaj 21st February 2008, 20:28
Mesaj #20

Guru Member

Data înscrierii: 27-March 03
Locație: Hogwarts
ID membru: 3 332

Eu am inteles ca n-o sa mai fie alegeri pentru presedinte; o sa avem monarhie, dinastia Basel. (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)  

+Quote Post
fracture
mesaj 21st February 2008, 20:37
Mesaj #21

Senior Member

QUOTE (fanariotul @ Feb 21 2008, 17:28) *
Eu am inteles ca n-o sa mai fie alegeri pentru presedinte; o sa avem monarhie, dinastia Basel. (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)

fanarioate, nu uita cu cine e combinata aia mica a lui Basescu (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

+Quote Post
fanariotul
mesaj 21st February 2008, 20:42
Mesaj #22

Guru Member

QUOTE (fracture @ Feb 21 2008, 20:37) *
fanarioate, nu uita cu cine e combinata aia mica a lui Basescu (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Pai are scoala aia mica, tu ce crezi ?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Dar ea zice ca nu mai e, ca s-au despartit de revelion.  (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

P.S. Iti dai seama ce le combina Hrebe in seara/noaptea asta ?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Acest mesaj a fost modificat de fanariotul: 21st February 2008, 20:43

+Quote Post
edmund.chevul
mesaj 21st February 2008, 20:45
Mesaj #23

Member

Grup: Members
Data înscrierii: 6-February 06
Locație: Cluj-Napoca, RO
ID membru: 64 728

QUOTE (fracture @ Feb 21 2008, 20:37) *

Si ce daca? Eu cred ca, daca Base ar avea de ales intre fata lui si presedintie, nu ar sta mult pe ganduri...

+Quote Post
fracture
mesaj 21st February 2008, 20:57
Mesaj #24

Senior Member

QUOTE (edmund.chevul @ Feb 21 2008, 17:45) *
Si ce daca? Eu cred ca, daca Base ar avea de ales intre fata lui si presedintie, nu ar sta mult pe ganduri...

Aha, si imagineaza-ti ce copil ar iesi din fata lui Base si baiatul lui Hrebe...ar fi un fel de superman in politica

+Quote Post
fanariotul
mesaj 21st February 2008, 20:58
Mesaj #25

Guru Member

QUOTE (fracture @ Feb 21 2008, 20:57) *
Aha, si imagineaza-ti ce copil ar iesi din fata lui Base si baiatul lui Hrebe...ar fi un fel de superman in politica

Si n-ar fi cool ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Ca doar asa se voteaza la noi.

+Quote Post
e2k
mesaj 21st February 2008, 21:17
Mesaj #26

Member

Data înscrierii: 15-October 04
Locație: Bucuresti
ID membru: 24 326

Ar fi bine sa se instaleze un presedinte gen Tiriac ar fi un pas catre un regim parlamentar autentic. Oricum presedintele prin atributiile pe care le are acum singur nu poate juca un rol activ in viata politica. Presedintele poate sa faca ceva numai daca are o majoritate Parlamentara fidela. Daca nu are o astfel de majoritate atunci nu va face altceva decat sa saboteze guvernul cum vedem de fapt ca face Basescu. Presedintele e cu vorbaria faptele sunt facute de Guvern si Parlament.

Ar trebui ales presedinte o persoana reprezentativa pentru Romania care sa nu se implice activ in viata politica ci doar sa medieze corect nu cum au facut sefii nosti de stat pana acum. Un astfel de presedinte ar fi recomandat sa fie ales de Parlament.

+Quote Post
Petrache_Lupu
mesaj 21st February 2008, 22:19
Mesaj #27

Active Member

Data înscrierii: 31-October 05
ID membru: 51 808

QUOTE (e2k @ Feb 21 2008, 21:17) *
Ar fi bine sa se instaleze un presedinte gen Tiriac ar fi un pas catre un regim parlamentar autentic.

Ce anume te face sa crezi ca Marele Macelar ar institui un astfel de regim?

+Quote Post
romaximusro
mesaj 21st February 2008, 22:19
Mesaj #28

↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 16-May 05
Locație: Iași
ID membru: 36 806

Ar fi bine sa se instaleze un presedinte gen Tiriac ar fi un pas catre un regim parlamentar autentic. Oricum presedintele prin atributiile pe care le are acum singur nu poate juca un rol activ in viata politica. Presedintele poate sa faca ceva numai daca are o majoritate Parlamentara fidela. Daca nu are o astfel de majoritate atunci nu va face altceva decat sa saboteze guvernul cum vedem de fapt ca face Basescu. Presedintele e cu vorbaria faptele sunt facute de Guvern si Parlament.

Ar trebui ales presedinte o persoana reprezentativa pentru Romania care sa nu se implice activ in viata politica ci doar sa medieze corect nu cum au facut sefii nosti de stat pana acum. Un astfel de presedinte ar fi recomandat sa fie ales de Parlament.

(IMG:style_emoticons/default/roll2.gif) (IMG:style_emoticons/default/lol.gif) (IMG:style_emoticons/default/lol.gif) adica unul care sa tina ciocul mic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sincer eu unul nu prefer asa ceva, poate intr-o tara normala ar fi buna medierea aia, da intr-o tara unde doar mafioti avem la conducere un ins ca si basescu a alegerea naturala . Si cea mai buna. Pentru ca altfel isi iau aia nasul la purtare,a se vedea cum a fost romania pe vremea lui nastase si iliescu

+Quote Post
hobbysat
mesaj 21st February 2008, 22:25
Mesaj #29

Active Member

Data înscrierii: 19-December 06
Locație: BUH
ID membru: 117 553

QUOTE (fanariotul @ Feb 21 2008, 20:28) *

Ca bine spui...

Excelenta impune. (IMG:style_emoticons/default/thumbup.gif)

P.S. E adevarat, cu tanara nu prea sunt lamurit.

+Quote Post
kopu
mesaj 21st February 2008, 22:31
Mesaj #30

Active Member

Data înscrierii: 9-February 04
ID membru: 11 217

QUOTE (hobbysat @ Feb 21 2008, 22:25) *
Ca bine spui...

Ooo, tov Hobby, ne bucuram ca va doriti o dictatura a clanului Basel. Desi nu mai am 18 ani ca in 90, va asigur tov Hobby ca in acest caz voi fi din nou in strada si veti lua teapa cu dorinta d-voastra (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

+Quote Post
fanariotul
mesaj 21st February 2008, 22:34
Mesaj #31

Guru Member

QUOTE (hobbysat @ Feb 21 2008, 22:25) *
Ca bine spui...

P.S. E adevarat, cu tanara nu prea sunt lamurit.

Impune la Ghencea, langa Ceausesti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
gica_contra
mesaj 22nd February 2008, 09:31
Mesaj #32

Active Member

Data înscrierii: 29-June 05
ID membru: 40 253

QUOTE (fanariotul @ Feb 21 2008, 22:34) *
Impune la Ghencea, langa Ceausesti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ceaușescu? Cine-i ăla? aici vorbeam de Băsescu. Tu nu știi, dar Băsescu nu greșește niciodată. Toate ideile lui sunt bune și este singurul om din România, dar ce zic eu din România, din lume! care nu greșește niciodată. Este incoruptibil și imparțial. A refuzat chiar să i se pună poza pe afișul electoral în care scria că dirigintele e ocupat cu referendumul, asta ca să nu zică careva că e implicat politic de o parte sau alta.
Și te găsești tu să deschizi gura. Ai tu habar ce e bine de făcut pentru România așa cum știe dl. Băsescu?
Hai, gura! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kopu
mesaj 22nd February 2008, 10:03
Mesaj #33

Active Member

Data înscrierii: 9-February 04
ID membru: 11 217

Pai normal sa nu greseasca, doar el a declarat textual ca e perfect (nu glumesc, declaratia exista) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
fanariotul
mesaj 22nd February 2008, 11:42
Mesaj #34

Guru Member

QUOTE (gica_contra @ Feb 22 2008, 09:31) *
Ceaușescu? Cine-i ăla? aici vorbeam de Băsescu. Tu nu știi, dar Băsescu nu greșește niciodată. Toate ideile lui sunt bune și este singurul om din România, dar ce zic eu din România, din lume! care nu greșește niciodată. Este incoruptibil și imparțial. A refuzat chiar să i se pună poza pe afișul electoral în care scria că dirigintele e ocupat cu referendumul, asta ca să nu zică careva că e implicat politic de o parte sau alta.
Și te găsești tu să deschizi gura. Ai tu habar ce e bine de făcut pentru România așa cum știe dl. Băsescu?
Hai, gura! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Stii care diferenta dintre noi doi ?

Tu l-ai votat pe Basel, eu nu. (IMG:style_emoticons/default/clapping.gif)  

Deci...care-i om, si care-i caine ?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
fracture
mesaj 22nd February 2008, 12:53
Mesaj #35

Senior Member

Pe Cristian Tudor Popescu nu îl vrea nimeni?

+Quote Post
AndreicuKapp
mesaj 22nd February 2008, 13:47
Mesaj #36

Junior

Data înscrierii: 3-June 06
Locație: Craiova
ID membru: 80 349

si asta ar fi tiriac? da-ti peste gura! n-am ajuns chiar in halul ala sa-l votam pe tiriac presedinte. daca a fost cum a fost cu alde iliescu, basescu, tariceanu, nastase, va dati seama cu tiriac, cum ar lua el romania ca pe o afacere? nu cred ca o tara poate fi considerata o afacere, iar tiriac exact asa ar lua-o.. cat despre isarescu, pe mine ma frapeaza fiecare discurs al lui..vorbeste mai prost decat discursul fara vocale al lui basescu, decat fluieraturile lui nastase, decat lipsa de acuzativ in vorbirea lui tariceanu..

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

3 V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 16:59
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia