|
  |
Complex rezidential Gura Siriului si PALLADY |
|
|
|
|
14th October 2008, 17:05
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 9-April 08
ID membru: 312 894

|
Salut,
Am cumparat si eu un apartament in acest complex. Deci o sa fim vecini. As vrea sa stiu daca ati avut probleme cu punerea gresiei si faiantei. Eu am cerut sa mi se puna gresia si faianta (cea aleasa de mine de la Delta) dupa preferita, dar cu coltare din plastic pentru faianta din baie si plinta din hol si bucatarie. Mie mi s-a cerut cam mult pentru acest lucru. Mi se pare hotie pe fata.
|
|
|
|
|
|
|
|
14th October 2008, 18:50
|
Junior
Data înscrierii: 27-February 08
ID membru: 294 810

|
QUOTE (mat77 @ Oct 14 2008, 18:05)  Salut,
Am cumparat si eu un apartament in acest complex. Deci o sa fim vecini. As vrea sa stiu daca ati avut probleme cu punerea gresiei si faiantei. Eu am cerut sa mi se puna gresia si faianta (cea aleasa de mine de la Delta) dupa preferita, dar cu coltare din plastic pentru faianta din baie si plinta din hol si bucatarie. Mie mi s-a cerut cam mult pentru acest lucru. Mi se pare hotie pe fata.
Bine-ai venit vecine! Probleme n-am avut, cel putin de ordin tehnic sa-i spun asa...nu se potrivea ceva - m-au chemat sa ne punem de acord, mi-au zis si si de coltare daca vreau..eu una mi-am pus doar pt exterior..ma tot sunau sa ma intrebe una alta. Surpriza cea mare a venit la final, si anume sa platesc manopera celui care a pus faianta si gresia pe motiv ca am avut preferinte si nu mi-am pus ce modele aveau ei...nu vreau sa intru in detalii ca ma enervez, nici mie nu mi se pare corect , nu se justifica acesti bani ceruti, care da, pare a fi hotie pe fata. Inteleg sa platim pusul coltarelor sau te miri ce lucru in plus vrem, dar ce zic si cer ei intrece orice.... Tu ai platit, daca da ti-au dat si chitanta, sau cer prea mult?(IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) ) Eu n-am mai trecut si nici ca mai vreau sa trec, pt ca de cate ori ma duc plec de acolo cu nervi si dureri de cap - poate esti la curent, ti-au zis cand e gata, vad ca ne tot amana...ma rog termenul e 15 decembrie, dar ziceau ca se termina mult mai devreme...stii ceva?? Observ ca din cei care scriau pe-aici n-au mai dat niciun semn de viata.(IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/sad.gif) | |
|
|
|
|
|
|
|
|
14th October 2008, 20:20
|
Junior
Grup: Validating
Data înscrierii: 12-April 08
ID membru: 313 934

|
hello, am trecut astazi pe la santier, au inceput sa puna sapa in careu, au construit intrarea din careu in subsol, au terminat de vopsit exteriorul cladirilor si din informatiile pe care le-am primit mai au unul sau doua apartamente in T2 si se muta cu toata echipa de "faintari", "parchetari" in T1 cica pe la sf. acestei saptamini sau inceputul saptaminii viitoare. sunt surprins de ceea ce spune alinta vis-a-vis de acea plata a manoperei, sincer la faza asta au fost niste "ciubucari". Eu personal voi refuza aceasta plata a "ciubucului" daca o sa-mi spuna de ea, daca eu personal consider ca nea"faiantaru" merita ii fac io cinste cu o bere, dar sincer sa nu vina cu astfel de pretentii ca`i refuz categoric sa-mi lase gresia si faianta nemontata sa-mi sacada manopera din ultima transa si imi gasesc io faintar.... Mie personal mi-au facut o multime de gauri intr-o camera umblind dupa un cablu care nu exista, sunt curios cum vor "astupa" aceste gauri pe care le-a facut un "electrician" meserias. Noi trebuie sa fim foarte atenti in momentul in care semnam procesul de predare-primire al apartamentului. Avem vecini in T2 care deja au inceput sa-si aduca electrocasnice si cica le vine zilele astea si mobilierul din bucatarie, nice :-) daca mai am ceva "noutati" va anunt. Apropos de finalizare, iarasi bateau cimpii cei de pe acolo, afirmind ca la sf. acestei luni, sa fim seriosi, eu zic ca se incadreza in termen sau in cel mai frumos caz undeva pe la jumatatea-sfirsitul lunii noiembrie.
P.S. au afisat un programul de vizitare al apartamentelor cumparate Simbata intre 10.00-12.00
suma respectelor.
Acest mesaj a fost modificat de OlderMan: 14th October 2008, 20:21
|
|
|
|
|
|
|
|
15th October 2008, 00:19
|
Junior

|
QUOTE (OlderMan @ Oct 14 2008, 21:20)  hello, am trecut astazi pe la santier, au inceput sa puna sapa in careu, au construit intrarea din careu in subsol, au terminat de vopsit exteriorul cladirilor si din informatiile pe care le-am primit mai au unul sau doua apartamente in T2 si se muta cu toata echipa de "faintari", "parchetari" in T1 cica pe la sf. acestei saptamini sau inceputul saptaminii viitoare. sunt surprins de ceea ce spune alinta vis-a-vis de acea plata a manoperei, sincer la faza asta au fost niste "ciubucari". Eu personal voi refuza aceasta plata a "ciubucului" daca o sa-mi spuna de ea, daca eu personal consider ca nea"faiantaru" merita ii fac io cinste cu o bere, dar sincer sa nu vina cu astfel de pretentii ca`i refuz categoric sa-mi lase gresia si faianta nemontata sa-mi sacada manopera din ultima transa si imi gasesc io faintar.... Mie personal mi-au facut o multime de gauri intr-o camera umblind dupa un cablu care nu exista, sunt curios cum vor "astupa" aceste gauri pe care le-a facut un "electrician" meserias. Noi trebuie sa fim foarte atenti in momentul in care semnam procesul de predare-primire al apartamentului. Avem vecini in T2 care deja au inceput sa-si aduca electrocasnice si cica le vine zilele astea si mobilierul din bucatarie, nice :-) daca mai am ceva "noutati" va anunt. Apropos de finalizare, iarasi bateau cimpii cei de pe acolo, afirmind ca la sf. acestei luni, sa fim seriosi, eu zic ca se incadreza in termen sau in cel mai frumos caz undeva pe la jumatatea-sfirsitul lunii noiembrie.
P.S. au afisat un programul de vizitare al apartamentelor cumparate Simbata intre 10.00-12.00
suma respectelor. Dupa cate intelesesem eu faiantarul era platit cu 25Ron/mp, dar acesta lua in mod normal 35Ron...asa ca s-au sfatuit intre ei si ce-au zis...hai sa-i punem sa palteasca inca 10Ron / mp...tragand linie pt ce facusera la mine trebuia sa mai platesc inca vreo 350 - 400Ron - suma care daca era justificata era sa zicem ok, dar atata timp cat ne-au zis ca apartamentul v-a avea gresie si faianta, ca acesta se poate alege dupa gustul fiecaruia nu inteleg de ce se cramponeaza la aceste nimicuri. Sa va spun sincer daca spuneau acest lucru de la inceput si anume va cumparati de la Delta insa manopera va fi suportata si de catre voi nu aveam ce sa comentam. Banii oricum nu i-au primit si nici nu am de gand sa le dau, insa am vorbit cu faiantarul si l-am luat la bani marunti...i-am facut un calcul cu tot ce a facut in plus, coltarele mai sus amintite, a mai pus un rand fata de cel standard de faianta in baie si bucatarie...toate astea ajungand in jurul sumei de 100, bani pe care intr-un final i-am dat si mi s-a parut normal sa-i dau, plus ca nu avea el nicio vina...el trebuia platit si nu de noi. Inteleg eu bine...cu toate ca nu au trecut in T2 cu montatul gresiei deja si-au adus electrocasnice?? Ma gandeam si eu sa trec pe-acolo sa iau niste masuri pt mobila insa sa-le-aduc deja , mai ales ca nu am cheie sau altceva parca n-as face-o. Da suntem in termen, insa de ce tot zic inceputul lui octombrie ( nu mai e cazul), inceputul lui noiembrie (no waaay), mijlocul lui noiembrie ( I hop so) cand de fapt se va termina pe 15 decembrie. Ma gandesc cu stupoare ca va fi 15 dec si nu de alta dar ma gandesc ca sarbatorile bat la usa, iar noi trebuie sa umblam dupa contracte la lumina , gaze si ce-o mai fi si apoi sa-i mai si asteptam sa ne dea drumu'; la cum se misca toate la noi mai adaugati sarbatorile si cu siguranta va fi un fiasco total...eu traiesc cu speranta ca termenul de predare va fi totusi sfarsitul lui noiembrie. Cum naiba program de vizitare...vrei sa-mi zici ca daca vreau sa ma duc maine ma usuie..." va rugam veniti sambata, doar atunci puteti vizita" Sper sa nu va fi plictisit prea tare...va doresc nervi de otel si speeeer sa se termine odata.
|
|
|
|
|
|
|
|
15th October 2008, 10:43
|
Junior
Data înscrierii: 9-April 08
ID membru: 312 894

|
Cu privire la manopera celui care a pus gresia si faianta, am discutat innainte de incepe sa o puna si mi s-a spus ca trebuie sa plates doar manopera pentru coltare si nimic mai mult. Surpriza a fost aproappe de final cand mi s-a cerut 5 mil, pentru "coltare", dar ei facusera calculul pentru manopera gresiei si faiantei pentru simplul motiv ca am avut preferinta unui model. A urmat o intreaga cearta, spunandu-mi ca au uitat sa imi spuna si multe altele....... Nu iteleg de ce trebuie sa platesc in plus manopera, trebuia sa ne spuna de la inceput. Oricum problemele cred ca nu o sa se termine aici, deoarece luni am fost acolo si nu terminasera de pus plinta la bucatarie si hol (lucrarea a inceput la inceputul lunii octombrie 1 sau 2). In final mi s-a cerut 2 mil, iar acum mi se mai cere inca un mil pentru a termina lucrarea. Este o intreaga "tiganie" mai rau "ca la piata". Am platit cele 2 mil, "la negru" bineiteles. Nici nu as mai vrea sa trec pe acolo pana la receptie, oricum cel putin doua saptamani cred ca nu o sa am timp sa ajung. La receptie o sa fiu foarte atent la toate detaliile, ceea ce propun la toti viitorii vecini. La mine s-a pus si parchetul. O sa mai vorbim. Sa speram ca o sa ne mutam in curand, pentru ca eu m-am saturat de asteptare.
|
|
|
|
|
|
|
|
15th October 2008, 11:46
|
Junior

|
Nu trebuia sa le dai nimic..eu am dat doar pt ce am considerat eu ca au facut in plus si i-am dat de-o bere faiantarului...Vasile parca...si doar atat. Alti bani de la mine n-or sa vada si daca insista sa vezi cearta. De cand am avut eu tam-tam cu ei a trecut destul, cred ca-s 3 saptamani...parchetul nu era pus...nu ma duc ca poate am vreo surpriza (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) ) Ma gandeam sa iau masuratori pt mobila, vreau sa-mi fac la comanda, macar o parte. A mai fost cineva? Sper sa nu avem interdictie si la asta.(IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
|
|
|
|
|
15th October 2008, 13:09
|
Junior
Data înscrierii: 8-October 08
ID membru: 377 631

|
Buna! Dintre cei care si-au luat apartamente de 3 camere, imi puteti spune care care este suprafata utila? Ziceati ca sunt mici camerele Ma intereseaza sa achizitionez un apartament aici.
Multumesc! | |
|
|
|
|
|
|
|
|
15th October 2008, 20:48
|
Junior

|
QUOTE (mihaelads @ Oct 15 2008, 14:09)  Buna! Dintre cei care si-au luat apartamente de 3 camere, imi puteti spune care care este suprafata utila? Ziceati ca sunt mici camerele Ma intereseaza sa achizitionez un apartament aici.
Multumesc! Nu cred ca am auzit pe cineva sa zica ca sunt mici, prost impartite da, dar nu-s mici...tinand cont ca peretii sunt facuti din rigips poti face tu modificari, mai prost o sa fie cu sursa de lumina naturala (depinde cum vrei sa imparti). Dupa cate stiu apartamentele cu 3 camera ramase nevandute au o suprafata construita in jur de 120mp, util 100 - 105mp. Cp!
|
|
|
|
|
|
|
|
16th October 2008, 13:19
|
Junior
Data înscrierii: 8-October 08
ID membru: 377 631

|
QUOTE (alinta @ Oct 15 2008, 21:48)  Nu cred ca am auzit pe cineva sa zica ca sunt mici, prost impartite da, dar nu-s mici...tinand cont ca peretii sunt facuti din rigips poti face tu modificari, mai prost o sa fie cu sursa de lumina naturala (depinde cum vrei sa imparti). Dupa cate stiu apartamentele cu 3 camera ramase nevandute au o suprafata construita in jur de 120mp, util 100 - 105mp. Cp! multumesc de raspuns! azi am fost la ei pe santier, le-am vazut si am facut antecontractul pt 1 ap de 3 camere, asa ca o sa fim vecini (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
16th October 2008, 17:21
|
Junior

|
QUOTE (mihaelads @ Oct 16 2008, 14:19)  multumesc de raspuns! azi am fost la ei pe santier, le-am vazut si am facut antecontractul pt 1 ap de 3 camere, asa ca o sa fim vecini (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) Sa fie intr-un ceas bun si sa-l stapanesti sanatoasa, In ce tronson ai luat?
|
|
|
|
|
|
|
|
19th October 2008, 12:28
|
Junior
Data înscrierii: 4-July 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 84 941

|
Buna ziua dragi vecini! Daca acum o luna de zile se simtea tensiunea si nerabdarea acumulata in multele luni de asteptare, acum vad ca aproape toti am cedat nervos....si cu cat se apropie extraodinarul si oficialul (cel putin in contract asa e!) 15 decembrie, cu atat suntem mai nervosi. Pentru fiecare milion pe care trebuie sa il scot din portofel ma apuca toti dracii pentru ca leafa vine la fel dar cheltuieleile se multiplica/divesifica pe zi ce trece. Pana saptamana trecuta stiam ca onorariul pe care il voi plati notarului in momentul semnarii actelor finale este de 5600 RON....GRESIT! Mai trebuie 1400 RON pentru intabularea ipotecii (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/w00t.gif) ....si asta am aflat asa intr-o doara, ca m-am gandit sa nu ma fac de kko cand ajung la banca. Imi cer scuze ca e prima data in viata mea cand cumpar un apartament si nu am stiut ce costuri implica (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/death.gif) ! In privinta gresiei si a faiantei, incepand de luni echipele de faiantari vor incepe sa monteze pe T1 iar in urma lor vin parchetarii, instalatorii cu centralele termince, mobilierul de baie etc. Abia dupa ce o sa vad astea montate o sa imi mai creasca nitel moralul si o sa incep iar sa sper ca vom face Craciunul la noi acasa. Pana acum noi ne-am facut probleme in privinta internetului: cine e prin zona si cat de repede se monteaza avand in vedere ca va fi perioada sarbatorilor? Vai ce naivi suntem.......din ce am ce am citit mai sus, acum ne facem probleme pentru curent, apa si gaze. Voi avea o discutie cu dl. Serban cat mai curand posibil ca sa stiu naibii la ce sa ma astept. Hai ca iar m-am enervat (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/mad.gif) . Noi ne gandeam ca GigantConstruct va in incheia contracte standard cu Distrigaz, Electrica si Apanova iar noi dupa semnarea contractului de vanzare-cumpare vom merge pe la cei 3 monopolisti cu actele necesare pentru schimbarea proprietarului (si eventual al tipului de abonament). Asa ar fi logic!!! Azi este 19 octombrie .....cred ca voi incepe AMR-ul ca in armata (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif) .....au mai ramas 56 de zile, suna mai optimist, parca ar fi mai putin..... Multa bafta tuturor!!!! PS: pentru mihaelads, SA FIE INTR-UN CEAS BUN!
Acest mesaj a fost modificat de carinutza: 19th October 2008, 12:45
|
|
|
|
|
|
|
|
19th October 2008, 14:52
|
Junior

|
Offff, ca bine le zici carinutza...netul era ultima optiune a noastra, nu zic ca nu ne faceam probleme in legatura cu el, dar daca nu-s utilitatile degeaba. Mai mult ca sigur contractele se vor face individual, deci noi trebuie sa strabatem orasul pt fiecare si sa mai si asteptam venirea lor...proces care fara pile dureaza cel putin o saptamana. In ce priveste notarul nu stiu pe unde citisem ca ar lua 2% din pretul total al imobilului, deci ma asteptam la o suma mai mare...ca sa ne facem o idee cam cat reprezinta suma de care zici tu....stii cumva daca intabularea e stas sau si aia e in functie de mp,..etc. Tu ai vb cu un notar?? Ma scot din minti aceste costuri suplimentare...daca primesti detalii si cu altele:(( da si tu de veste. Cu d-l Serban n-am mai vorbit ca m-as enerva cu siguranta, dansul a fost prima persoana cu care am intrat in contact si m-a asigurat acum mai bine de jumatate de an ca se va termina cu totul in octombrie. Ce-ar putea sa spuna acum..nimic nou...poate doar mi-ar zice ca termenul final e 15 decembrie.
|
|
|
|
|
|
|
|
20th October 2008, 08:53
|
Junior
Data înscrierii: 9-May 08
ID membru: 324 342

|
QUOTE (alinta @ Oct 19 2008, 15:52)  Offff, ca bine le zici carinutza...netul era ultima optiune a noastra, nu zic ca nu ne faceam probleme in legatura cu el, dar daca nu-s utilitatile degeaba. Mai mult ca sigur contractele se vor face individual, deci noi trebuie sa strabatem orasul pt fiecare si sa mai si asteptam venirea lor...proces care fara pile dureaza cel putin o saptamana. In ce priveste notarul nu stiu pe unde citisem ca ar lua 2% din pretul total al imobilului, deci ma asteptam la o suma mai mare...ca sa ne facem o idee cam cat reprezinta suma de care zici tu....stii cumva daca intabularea e stas sau si aia e in functie de mp,..etc. Tu ai vb cu un notar?? Ma scot din minti aceste costuri suplimentare...daca primesti detalii si cu altele:(( da si tu de veste. Cu d-l Serban n-am mai vorbit ca m-as enerva cu siguranta, dansul a fost prima persoana cu care am intrat in contact si m-a asigurat acum mai bine de jumatate de an ca se va termina cu totul in octombrie. Ce-ar putea sa spuna acum..nimic nou...poate doar mi-ar zice ca termenul final e 15 decembrie. Salutare, Nu va faceti probleme de net. Langa noi este sediul i-link ! Au pret super ok , viteza buna si oricum plang sa gaseasca clienti. Din cate stiu urmeaza sa ofere si telefonie +tv in viitorul apropiat ! O zi buna tuturor
|
|
|
|
|
|
|
|
20th October 2008, 16:54
|
Junior

|
ilink-ul asta e fostul evolva??
|
|
|
|
|
|
|
|
20th October 2008, 20:03
|
Junior
Data înscrierii: 18-July 08
ID membru: 349 743

|
eftiniri la doua ansambluri imobiliare: "Trebuie sa ramanem pe piata" de I.M. HotNews.ro Luni, 20 octombrie 2008, 18:41 Economie | Imobiliar
Doi dezvoltatori au anuntat reduceri la preturile apartamentelor, pentru ansambluri rezidentiale si comerciale, finalizate sau in curs de finalizare. Corneliu Serban, directorul uneia dintre companii, a declarat pentru HotNews.ro ca reducerea se va resimti in profitul companiei, insa "trebuie sa ramana pe piata".
Dezvoltatorul imobiliar Gigant Construct vinde 10 apartamente in complexul Pallady Towers la prețul de 1.000 euro + TVA pe metrul pătrat construit. Este cea de-a doua ieftinire in complexul amintit, dupa o prima reducere de la 1.400 euro + TVA, la 1.180 euro + TVA, care a avut loc cu aproximativ o luna si jumatate in urma.
Corneliu Serban, directorul firmei, a declarat pentru HotNews.ro ca aceasta este strategia lui de vanzare pentru o treime din cele 30 de apartamente care au ramas din cele 300 scoase la vanzare la inceputul anului.
"Sa vedem cum reactioneaza piata. Dupa ce am anuntat noul pret (vineri, 16 octombrie - n.r.), am semnat deja antecontract pentru patru dintre acestea", spune Serban. Potrivit acestuia, toti cei 4 cumparatori sunt tineri si 3 dintre ei dispuneau de bani cash.
Gigant Construct are, la randul sau, de rambursat credite bancare insa directorul firmei spune ca nu exista probleme financiare in acest moment.
Un al doilea dezvoltator, Europa Group, a anuntat la randul sau ca va prelungi promotia de ieftinire" cu pana la 100.000 de euro a imobilelor din centrul Bucurestiului", din 3 proiecte rezidentiale si comerciale.
Potrivit informatiilor de pe website-ul companiei, in complexul Dona Block mai sunt sase apartamente la pret redus, in medie, cu 30.000 - 40.000 de euro. In City Center Residence, au fost ieftinite cu 500 euro/mp spatiile comerciale iar in Carol Park Complex, aflat inca in constructie, tot spatiile comerciale au resimtit reducerea, cu pana la 900 euro/mp.
|
|
|
|
|
|
|
|
21st October 2008, 06:20
|
Junior
Data înscrierii: 9-May 08
ID membru: 324 342

|
QUOTE (alinta @ Oct 20 2008, 17:54)  ilink-ul asta e fostul evolva?? Sincer sa fiu nu stiu ! A fost o retea de cartier initial cumparata de cei de la i-link ! i-link acopera destul de mult in sectorul 3 ! cred ca au in spate rds (este o parere nu o certitudine )!
|
|
|
|
|
|
|
|
21st October 2008, 09:56
|
Junior
Data înscrierii: 4-July 06
ID membru: 84 941

|
QUOTE (alinta @ Oct 19 2008, 15:52)  In ce priveste notarul nu stiu pe unde citisem ca ar lua 2% din pretul total al imobilului, deci ma asteptam la o suma mai mare...ca sa ne facem o idee cam cat reprezinta suma de care zici tu....stii cumva daca intabularea e stas sau si aia e in functie de mp,..etc. Tu ai vb cu un notar?? Ma scot din minti aceste costuri suplimentare...daca primesti detalii si cu altele:(( da si tu de veste. Sfatul meu este sa trimiteti un mail la "Marius Amzulescu <bnpamzulescu@gmail.com>" , notariatul cu care lucreaza AlphaBank - Drumul Taberei, cu rugamintea de a va calcula toate taxele. Le spuneti care este valoarea apartamentului si cea a creditului si in 24h aveti raspunsul clar. Pentru potspeedy eftiniri la doua ansambluri imobiliare: "Trebuie sa ramanem pe piata" de I.M. HotNews.ro Luni, 20 octombrie 2008, 18:41 Economie | Imobiliar Doi dezvoltatori au anuntat reduceri la preturile apartamentelor...... E foarte normal sa se intample asa ceva si stai linistit ca nu pierde nimic compania, important e sa le vanda cat mai repede, ideal ar fi pana pe 15 decembrie! E ca in aviatie (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif) .... cand se deschide o cursa, pe avionul respectiv sunt 10 locuri la 50EURO....vezi alea din reclame, 20 locuri la 100euro, 50 locuri la 180euro si restul la 250euro, daca faci la final un pret mediu te-ai scos foarte bine si ai si cursa plina (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/coolspeak.gif)
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|