|
  |
Complex rezidential Gura Siriului si PALLADY |
|
|
|
|
26th August 2008, 18:55
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 11-February 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 141 140

|
QUOTE (OlderMan @ Aug 26 2008, 11:06)  site-ul oficial al complexului PALLADY RESIDENCE unde sunt afisate si preturile: http://gigantconstruct.ro/ bafta in regula... mersi... nu e acelasi proiect... astea sunt clar mai scumpe decat in celalalt proiect. desi nu vad diferente intre ele thanks anyway
|
|
|
|
|
|
|
|
28th August 2008, 14:47
|
Junior
Data înscrierii: 27-February 08
ID membru: 294 810

|
| Am trecut ieri pe acolo...nimic notabil. n-am vazut schimbari majore, dar se lucra de zor...am intrebat a nu stiu a cata oara daca se termina intr-o luna si mi-au dat vesnicul raspuns "cu siguranta". Poate mai treceti si voi pe-acolo...poate voi sunteti mai norocosi, am inteles ca s-a pus gresia si faianta la apartamentele nevandute...la mine e acelasi stadiu de acum o luna...vedem... | |
|
|
|
|
|
|
|
|
29th August 2008, 13:01
|
Junior
Data înscrierii: 24-August 07
ID membru: 218 493

|
QUOTE (alinta @ Aug 28 2008, 15:47)  Am trecut ieri pe acolo...nimic notabil. n-am vazut schimbari majore, dar se lucra de zor...am intrebat a nu stiu a cata oara daca se termina intr-o luna si mi-au dat vesnicul raspuns "cu siguranta". Poate mai treceti si voi pe-acolo...poate voi sunteti mai norocosi, am inteles ca s-a pus gresia si faianta la apartamentele nevandute...la mine e acelasi stadiu de acum o luna...vedem... Pe mine m-au sunat sa ma cheme pt deviz. A mai primit cineva deviz? Eu am cerut niste modificari, dar in minus, nu in plus (de ex am renuntat la niste pereti despartitori). Alte modificari nu am avut. Inteleg ca tb sa platesc si pt asta?
|
|
|
|
|
|
|
|
30th August 2008, 23:13
|
Junior

|
QUOTE (missy_09_09 @ Aug 29 2008, 13:01)  Pe mine m-au sunat sa ma cheme pt deviz. A mai primit cineva deviz? Eu am cerut niste modificari, dar in minus, nu in plus (de ex am renuntat la niste pereti despartitori). Alte modificari nu am avut. Inteleg ca tb sa platesc si pt asta? Eu una n-am primit nimic...dar nici n-am vrut sa modific ceva, cand ma mut ma gandesc daca le las asa sau mai schimb ceva...sa nu fie cumva diferenta de la gresie si fainata, presupun ca nu te-ai incadrat in 35ron/mp.
|
|
|
|
|
|
|
|
1st September 2008, 08:29
|
Junior
Grup: Validating
Data înscrierii: 12-April 08
ID membru: 313 934

|
QUOTE (alinta @ Aug 31 2008, 00:13)  Eu una n-am primit nimic...dar nici n-am vrut sa modific ceva, cand ma mut ma gandesc daca le las asa sau mai schimb ceva...sa nu fie cumva diferenta de la gresie si fainata, presupun ca nu te-ai incadrat in 35ron/mp. buna, nici noi nu am primit inca devizul, care personal cred ca este vorba de diferenta de la gresie&faianta, am mai auzit ca pe la sfirsitul lui octombrie ar fi termenul de finalizare. nu stiu daca ati vazut dar la ultimul etaj din T3 sunt inchise doua balcoane, la intrebarea mea cum de acel balcoane sunt inchise, raspunsul a fost de genul "asa prevedea proiectul intitial", eu personal imediat dupa ce intru in posesia apartamentului voi incerca sa si il inchid. am fost si am vazut un apartament nevindut, in care s-au montat usile interioare, gresia si faianta, sincer la prima vizualizare arata bine, nu am intrat in detalii, am vazut ca au fost folosite distantiere de 2 mm la gresie&faianta. cam astea sunt informatiile pe care la detin eu. suma respectelor
|
|
|
|
|
|
|
|
1st September 2008, 13:54
|
Junior

|
S-a clarificat (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) Nu era vorba de diferenta de la gresie&faianta ci de faptul ca am cerut pentru dormitor (pentru ca este foarte mic) sa-mi fie trase firele si priza pt televizor astfel incat sa-l pot pune direct pe perete (ca altfel nu mai am loc sa trec pe langa pat). Apropo, dormitoarele sunt mici si la voi? La mine nu numai ca e mic dar e si construit ciudat (pe lung). Va fi necesar un mare efort de imaginatie pentru a-l mobila
|
|
|
|
|
|
|
|
1st September 2008, 14:39
|
Junior

|
Cred ca toti vrem sa inchidem balcoanele , dar sigur vor trebui autorizatii si cand ma gandesc iar la birocratii ma apuca groaza. Eu n-am urcat sa vad cum arata, dar la prima vedere cred ca-s ok. Missy fa comada de un pat mai mic:))). Lasand gluma la o parte, unele nici mie nu mi se par ok compartimentate, dar suntem inventivi gasim noi ceva sa arate si bine si sa ne simtim in largul nostru. Dar e casa noastra - urata sau nu, luninoasa sau nu, ingusta sau nu, dar e a noastra. Hai ca devin optimista. Citeam acum cateva zile de faza cu racordare la energia electrica, apa, gaze si am gasit destule sa le zic tampenii - pe scurt spuneau ca in ansamblurile rezidentiale nu putem face contract individual. Contractul va fi facut de dezvoltator si noi vom efectua platile catre el...ma rog nu-mi prea vine a crede asta...Vom vedea!
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
1st September 2008, 16:07
|
Junior
Data înscrierii: 9-May 08
ID membru: 324 342

|
Salutare , Langa noi ADAMA a inceput sa construiasca. Am gasit un link http://www.financiarul.com/articol_8756/ad...onstructor.html unde gasim informatii despre proiect. In plus pe site adama la bucuresti proiecte viitoare gasim titan residence. Pe placuta de la teren sunt trecute doar 2 blocuri. In ziar anunta 6 blocuri. La modul lor de lucru si la cum merge piata imobiliara imi e frica sa nu ramana santier pentru mai multi ani. In plus unde a fost rataria , adica tot langa noi se va face un alt mare proiect imobiliar casablanca (pallady 43). Detalii aici http://www.casablancaresidence.rosau articol din ziar http://www.curierulnational.ro/Eveniment/2...are+bucurestene Dupa mine totul este o poveste dar sa vedem ce ne astepata pe viitor. Toate cele bune, Boboloi
Acest mesaj a fost modificat de boboloi70: 1st September 2008, 16:19
|
|
|
|
|
|
|
|
1st September 2008, 23:04
|
Junior

|
Urata treaba..insa ma asteptam sa se construiasca, e muult spatiu inutil. Ce e mai rau - e ca Adama merge fff lent sau deloc, poate gresesc dar in drum spre birou trec pe langa o constructie pe care o fac ei in Baneasa , sunt 2 ani si nu pare ca s-a modificat semnificativ.
|
|
|
|
|
|
|
|
1st September 2008, 23:51
|
Junior

|
QUOTE (boboloi70 @ Sep 1 2008, 16:07)  Salutare , Langa noi ADAMA a inceput sa construiasca. Am gasit un link http://www.financiarul.com/articol_8756/ad...onstructor.html unde gasim informatii despre proiect. In plus pe site adama la bucuresti proiecte viitoare gasim titan residence. Pe placuta de la teren sunt trecute doar 2 blocuri. In ziar anunta 6 blocuri. La modul lor de lucru si la cum merge piata imobiliara imi e frica sa nu ramana santier pentru mai multi ani. In plus unde a fost rataria , adica tot langa noi se va face un alt mare proiect imobiliar casablanca (pallady 43). Detalii aici http://www.casablancaresidence.rosau articol din ziar http://www.curierulnational.ro/Eveniment/2...are+bucurestene Dupa mine totul este o poveste dar sa vedem ce ne astepata pe viitor. Toate cele bune, Boboloi Si eu cred ca ne-am pricopsit cu ceva santiere in vecinatate pentru urmatorii ani, dar n-avem ce face, zona e in plina dezvoltare.
|
|
|
|
|
|
|
|
6th September 2008, 12:01
|
Junior
Data înscrierii: 4-July 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 84 941

|
Buna ziua dragi vecini (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu am mai intrat pe forum de vreo luna de zile si dupa ce am citit posturile voastre am recunoscut imediat senzatia aia de nerabdare si tensiune....se pare ca toti ne cam roadem unghiile si asteptam caci din nefericire nu prea mai avem altceva de facut (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/upset.gif) . Daca pana luna trecuta ziceam: in octombrie, de ziua mea, ma mut in casa noua si o sa fac si o sa dreg.....acum ma consolez cu gandul ca de Craciun o sa fiu la mine acasa (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/santa.gif) (refuz sa cred nu va fi asa). E foarte frustrant semntimentul pe care il incerc atunci cand ajung pe santier si nu mai vad furnicarul ala de muncitori dar e logic sa nu mai fie asa...acum sunt in interior.....si faptul ca nu vad ce fac, ma face sa ma gandesc ca nu fac nimic. Stiu ca nu e asa, stiu ca nu e nici in interesul lor sa frece menta si sa amane livrarea imobilelor dar inevitabil ma enervez. Apoi mi-am zis: si daca apartamentul meu e gata ....LA CE BUN!!!!! ca pana nu sunt toate gata nu se intabuleaza blocul, nu ma suna banca sa semnez actele finale, deci nu ma incalzeste cu nimc....asa ca respir adanc, ma calmez si ma gandesc la altele (mobila de bucatarie, lustre, canapea, rafturi pentru carti etc). Am vazut ca s-a zis ceva de chitul de rosturi, presupun ca ei la santier au doar chit alb sau cel mult bej si gri, nu au chituri colorate. Faianta/gresia mea din baie sunt mov-violet si nu vreau ca rosturile sa fie albe asa ca am decis cu dl.Florin ca ii voi duce eu saptamana viitoare chitul de rosturi in ce culoare imi convine mie ....iar acum caut culoarea mov (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/frust.gif) . In ceea ce priveste vecinatatea, cu siguranta in 5 ani nu vom mai fi pe harta la marginea bucurestiului, tot ce pot spera e ca aia de la ADAMA sa isi tina molozul pe santierul lor si sa nu ne obtureze noua calea de acces cu fel si fel de utilaje, mormane sau noroaie (si cred ca vor face doar 2 blocuri, ca imi da cu virgula daca incerc sa bag 6 pe parcela aia). OlderMan, la ultimul etaj din T3 sunt 2 apartamente care cu siguranta au fost cumparate pe vremea cand proiectul era doar pe hartie la stadiul de schita (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wink.gif) , la probabil 900eur mp, asa ca intre prieteni, (desi cred ca cel mai bine se aplica "cine imparte, parte isi face" ca sa intelegem si mai bine cum sta treaba) iar raspunsul pentru balcoane "asa prevedea proiectul intitial" este varianta politicoasa la "ce te BIP pe tine grija de alte apartamente" (te rog din suflet nu te supara pe mine, dar eu asa vad lucrurile). La final mai adaug ca speranta moare ultima....poate ne vom muta in octombrie...cine stie....ca cei de la santier "cu siguranta" nu stiu.
Acest mesaj a fost modificat de carinutza: 6th September 2008, 12:06
|
|
|
|
|
|
|
|
18th September 2008, 14:45
|
Junior

|
Salutare, Ati mai aflat ceva?? Eu am sunat acum cateva zile la santier si am intrebat daca a venit gresia. Am inteles ca de saptamana viitoare incep si la mine si ca a ajuns. Eu una nu m-am incadrat in pretul impus si mi-au zis sa trec cand am timp sa platesc diferenta. Presupun ca nu sunt singura in aceeasi situatie...a mai fost cineva sa plateasca? Se palteste la sediu sau pe santier? Am intrebat si de chit...se pare ca ei au doar alb si un gri...mi s-a spus ca daca vreau o anumita culoare la chit mi-l pot cumpara, daca nu vor pune ei ce au.
|
|
|
|
|
|
|
|
19th September 2008, 13:46
|
Junior

|
QUOTE (alinta @ Sep 18 2008, 15:45)  Salutare, Ati mai aflat ceva?? Eu am sunat acum cateva zile la santier si am intrebat daca a venit gresia. Am inteles ca de saptamana viitoare incep si la mine si ca a ajuns. Eu una nu m-am incadrat in pretul impus si mi-au zis sa trec cand am timp sa platesc diferenta. Presupun ca nu sunt singura in aceeasi situatie...a mai fost cineva sa plateasca? Se palteste la sediu sau pe santier? Am intrebat si de chit...se pare ca ei au doar alb si un gri...mi s-a spus ca daca vreau o anumita culoare la chit mi-l pot cumpara, daca nu vor pune ei ce au. Si eu am de platit in plus pt faianta si gresie dar inca n-am facut-o. Imi amintesc ca dl. Serban mi-a spus ca ma vor suna ei si voi plati direct la sediu la Gigant (pentru ca intai fac ei decontarea cu Delta).
|
|
|
|
|
|
|
|
21st September 2008, 12:03
|
Junior

|
Hello again,
Luni ma duc sa platesc...am inteles ca nu-si mai au sediul pe str. Lanariei ci pe str. Magura Vulturului, nr.2, intrarea e mai usoara din Vatra Luminoasa decat din Sos Iancului.
|
|
|
|
|
|
|
|
24th September 2008, 08:15
|
Junior
Grup: Validating
Data înscrierii: 12-April 08
ID membru: 313 934

|
Hello, dragi vecini, ati vazut ca au scazut preturile in complexul nostru...... dupa calculele mele au scazut cu 10%.... paracri gratuite, mai putin la garsoniere...eeeeeeeeehhhhh....
am inteles ca de saptamina asta incep sa finiseze apartamentele cumparate, in rest mai stiti ceva?
suma respectelor.
|
|
|
|
|
|
|
|
24th September 2008, 11:12
|
Junior

|
QUOTE (OlderMan @ Sep 24 2008, 09:15)  Hello, dragi vecini, ati vazut ca au scazut preturile in complexul nostru...... dupa calculele mele au scazut cu 10%.... paracri gratuite, mai putin la garsoniere...eeeeeeeeehhhhh....
am inteles ca de saptamina asta incep sa finiseze apartamentele cumparate, in rest mai stiti ceva?
suma respectelor. Asta e, faptul e consumat...in T2 sper sa nu gresesc sunt terminate in proportie de 70-80%, in sensul ca mai au doar parchetul de adus sau de montat sanitarele. In T1 si T3 nu-s asa avansati, dar sa vedem cum se misca...oricum e cert nu vor fi gata in octombrie. Sunt terminate doar apartamentele nevandute! Cu bine!
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd October 2008, 13:00
|
Junior
Data înscrierii: 9-May 08
ID membru: 324 342

|
Salutare,
Eu unul nu cred ca se doreste terminarea complexului. Din cate vad mai sunt aproape 50 de apartamente de vanzare. In plus sunt 35 de apt. vandute catre straini care la finalizare trebuie sa le si plateasca. Din prezentari existente pt piata din UK ale acestui proiect se observa ca pt. expati s-a cerut numai avans de 15%-20%, restul urmand sa fie platit la finalizare. In acelele prezentari se faceau niste calcule de rentabiliate foarte atractive (si nerealiste). Nu cred ca exista un cumparator strain care a luat apt. pt a locui in el. Toate cele 35 de pat. pentru care s-a platit avans de catre straini vor fi scoase la vanzare. Cum in momentul de fata exista multa oferta si fffff putina cerere sunt sigur ca acest nou val de 35 de apt detinute (pe hartie) de straini va genera o si mai mare presiune pentru reducerea pretului de vanzare. Pana la urma vor vinde si cu 1000 de euro pe mp pentru a se forta vanzarea. Daca presupunem ca straini au luat deja credit pentru achizitia celor 35 de apt sunt sigur ca le vor scoate la vanzare la 80% din pretul de acizitie pentru a scapa de datorii (100% - 20% valoaer avans). Asta inseamna o presiune suplimentara. In prezent nici o banca nu mai finanteaza proiecte imobiliare. Ma indoiesc de puterea financiara a celor ce au construit la noi astfel incat sa aduca bani de acasa pentru finalizare si apoi sa astepte sa vanda la pretul dorit initial. In concluzie vor trebui sa forteze vanzarea, sa amane finalizarea sperand sa piarda cat mai putin. Nu vedeti ca tot ce se face acum se face cu un ritm fffff lent ?!?!?!. Nu se face nimic la drumuri, nu exista inca racordare la curent electric (curent este doar pt organizare de santier), fatadele nici ele nu sunt gata toate si exemplele pot continua. Imi doresc sa se finalizeze odata acest complex insa nu cred ca in Decembrie ne vom putea muta. Oricum nu am incredere in modul in care se va face amenajarea exterioara (drum acces, spatii verzii). Cu speranta unui viitor cat mai bun, Boboloi
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd October 2008, 22:16
|
Junior

|
Amin...no comment:( As putea spune ca tu ai fost singurul care ai pus punctul pe "i"...acelasi lucru il gandeam si-l gandesc in clipele pesimiste, incerc sa nu ma gandesc, insa ai dreptate, de cateva luni nu prea se misca...parca imi pare rau ca am facut o asemenea investitie...decat sa astept 8 luni de zile cu banii blocati (plus cate-or mai fi), mai bine mi-as fi luat un apartament intr-un bloc vechi..eram si mutata acum...dar prinde orbul scoate-i ochii:(( Speeer sa ne auzim de bine si sa ne cunoastem cat mai curand, sper ca acest viitor sa fie unul apropiat. Toate cele bune! pa pa
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|