|
  |
Complex rezidential Gura Siriului si PALLADY |
|
|
|
|
23rd May 2008, 16:25
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 24-August 07
ID membru: 218 493

|
QUOTE (boboloi70 @ May 21 2008, 19:21)  ati vazut cate apt sunt vandute cf site www.gigantconstruct.ro ? ultima oara cand am adunat apt cu pret am ajuns aproape de 60 adica pe la 50%. Am vazut pe net ca in jur de 30 de apt sunt vandute catre britanici ! Tot pe net am gasit o prezentare catre UK . Iata link http://international.propertyfinder.com/2/...ROPERTY_DETAILSDaca va uitati la detalii va "bucurati" ca suntem romani ! Sunt mult mai bune conditiile pentru cetatenii straini ! Incerc sa fac un calcul din 50% de apt vandute (30) 25% sunt catre britanici care au dat doar un mic avans. Presupunem ca de la 25% hai 30% din apt cumparate de romani s-a platit 75%. Mai vine ceva avans de la cele 30 de apt vandute catre staini (sa zicem 25%) ! In concluzie s-a obtinut finantare de 35% de la clienti ! Restul de bani cred ca nu au de unde sa vina asa usor ! In aceste conditii nu ma mira ca se lucreaza cu putini oameni si ca se fac economii majore (spatii verzi, faianta, geam termpoan care nu se inchide). Este si o parte buna ! Ac proiect este model pt Pallady Towers ! Daca dau chix aici vor avea probleme mari acolo ! Cu respect, Boboloi 70 PS sper sa avem vecini OK ! In cazul asta, eu sper sa avem vecini!
|
|
|
|
|
|
|
|
23rd May 2008, 16:50
|
Junior
Data înscrierii: 9-May 08
ID membru: 324 476

|
QUOTE (missy_09_09 @ May 23 2008, 16:25) 
In cazul asta, eu sper sa avem vecini!
eu inca nu am semnat am dosarul la banca si ma gandesc f bine ca nu sunt ferm convinsa ca este ceea ce vreau. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
23rd May 2008, 21:55
|
Junior
Grup: Validating
Data înscrierii: 12-April 08
ID membru: 313 934

|
QUOTE (ciupeta @ May 23 2008, 17:50)  eu inca nu am semnat am dosarul la banca si ma gandesc f bine ca nu sunt ferm convinsa ca este ceea ce vreau. hello, - aruncati`va o privire peste un interviu dat in ZF despre Padday residence: interviu despre Palldy Residencesper ca acesti 25 apartamente cumaparate de catre investitori britanici + 2 apartamente luate de 2 israelieni (info. din alte surse) sa nu ajunga pe diverse miine care sa ma "bine dispuna" cu Adi the wonderboy si altzi salami si minunatzi de genul asta....(IMG: style_emoticons/default/sad.gif) - in acest moment situatia conform sit-ului este cam asa: 6% rezervate si 57% vindute. - am trecut astazi pe acolo, prin Str.Fetesti si nu am putut intra in complex pentru ca se lucra (decoperta) intrarea din Fetesti, am intrebat s eu muncitorii aia de acolo (erau de la primarie) si imi spuneau sa vor astfalta intrarea in complex prin str. fetesti, sper sa fie adevarat. - au inceput sa vopseasa exteriorul care face legatura dintre T2 si T1 - au izolat cam 3/4 din fatada Nord a T1. - la T3 au cam izolat tot exteriorul, la unele balcoane au pus si grilajul. - apropos de parcare, eu mi-am luat si parcare la exterior si ma gindesc sa-mi achizitionez si un sistem de blocaj al parcarii impotriva "parcarii accidentale", stie cineva despre asa ceva, mai sunt doritori? (eu am gasit asa ceva, poate dezvoltam subiectul pe msg cu cine este interesat) daca mai aveti ceva informatiiar fi bine sa le postati pe aici. suma respectelor
|
|
|
|
|
|
|
|
24th May 2008, 14:35
|
Junior
Data înscrierii: 9-May 08
ID membru: 324 342

|
Salutare,
Primaria asfalteaza intrarea pana in dreptul primei vile. Cei de la gigantcostruct trebuie sa faca restul. Nu imi e clar cum fac drum peste imensa gura de canalizare de la intrare si ma refer la nivelul mai sacuzt al drumului care vine din spatele blocului de pe Fetesti. De luni se va demara racordul de apa. Canalizarea este facuta insa este destul de mica. Sper sa fie ok construita.
O zi buna tuturor !
Sper sa nu avem vecini cu manele !
|
|
|
|
|
|
|
|
26th May 2008, 13:25
|
Junior
Data înscrierii: 27-February 08
ID membru: 294 810

|
QUOTE (boboloi70 @ May 24 2008, 14:35)  Sper sa nu avem vecini cu manele ! Toti cred ca speram acest lucru, insa sincer nu cred...eu sper insa sa avem vecini, sa nu fim doar 6-7 familii.
|
|
|
|
|
|
|
|
30th May 2008, 14:12
|
Junior

|
am trecut astazi pe la santier.... - au montat usile de apartamente - in T1 se lucreza la interioare, am vazut ca au tras si cablurile electrice, am fost si intr-un apartament unde montasera gresia in bucatarie, DAR se pare ca acea gresie a fost pusa doar ca "model" acolo, cica ar fi trebuit pusa pe holurile comune - aproopos, cica au venit 4 modele de gresie si faianta (este plina curtea de cutii), mi-am aruncat si eu un ochi peste ele si sincer nu-mi plac, dar nu am confirmarea ca sunt cele definitive - la T3 deja se vopseste in mare parte exteriorul, urmind sa treca la interioare, ca sunt putine apartament pe etaj si il termina mai repede, - la T2 termina de izolat exterior si sper sa se apuce si acolo de interioare. - ii intrebam pe muncitorii aia de pe acolo cind il vor termina (tot ansamblul) si zicea si ei ca pe la sf. lui septembrie ar fi gata.
p.s. sper ca pot pune si citeva poze mai pe seara.
suma respectelor.
|
|
|
|
|
|
|
|
1st June 2008, 01:12
|
Junior

|
|
|
|
|
|
|
|
|
1st June 2008, 08:50
|
Junior

|
M-ai facut curioasa...am avut ceva probleme de sanatate si n-am mai putut trece. Exteriorul vad ca-i aproape gata...dar "ceramica" aratata de tine ti-a fost aratata de d-l Serban sau era pe santier. Doar modelele alea sunt, stii ceva?? Ma asteptam sa vedem si ceva mai "viu". Au inceput ceva la interioare in T2...intreb pt ca d-l Serban ramasese sa ne anunte sa venim pt alegerea parchetului, gresiei si faiantei. Mersic pentru poze...poate mai vin si altele!
|
|
|
|
|
|
|
|
1st June 2008, 19:50
|
Junior

|
QUOTE (alinta @ Jun 1 2008, 09:50)  M-ai facut curioasa...am avut ceva probleme de sanatate si n-am mai putut trece. Exteriorul vad ca-i aproape gata...dar "ceramica" aratata de tine ti-a fost aratata de d-l Serban sau era pe santier. Doar modelele alea sunt, stii ceva?? Ma asteptam sa vedem si ceva mai "viu". Au inceput ceva la interioare in T2...intreb pt ca d-l Serban ramasese sa ne anunte sa venim pt alegerea parchetului, gresiei si faiantei. Mersic pentru poze...poate mai vin si altele! Buna, in primul rind, Multa Sanatate!!! -"ceramica" este cea de pe santier, din pacate nu pot spune ce-i cu ea :-( (este doar de mostra, va trebui sa ne alegem vreun model ??, nu stiu), alte detalii nu am (IMG: style_emoticons/default/sad.gif) (inca) (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) - da, au inceput interioarele la T2, daca ai acolo, ar fi indicat , sa dai un telefon sa intrebi daca au "venit" "ceramicele" - sper ca saptamina asta sa mai fac o vizita pe acolo si sa mai fac niste poze... suma respectelor
|
|
|
|
|
|
|
|
16th June 2008, 14:19
|
Junior
Data înscrierii: 22-January 08
ID membru: 277 336

|
Salut,
Am contractat un apartament in T3 si saptamana trecuta am fost sa vad gresia si faianta si am avut o mare surpriza: nu am vazut nimic altceva decat gresia care va fi pusa in spatiile comune si pe balcoane (exista un singur model, deci nu exista alternative) si in ceea ce priveste gresia si faianta baie/bucatarie am constatat ca s-au cam schimbat regulile fata de momentul in care am contractat apartamentul in sensul ca noutatea e ca noi trebuie sa alegem gresia si faianta, DOAR de la magazinul DELTADESIGN, in limita a 8EUR + TVA/mp, orice depaseste aceasta suma fiind implicit suportat de noi. Problema e ca in acesta magazin sunt doar foarte putine modele care sa se incadreze in banii mai sus mentionati ... cum vezi un model mai decent, pretul ajunge imediat la 20-25EUR/mp. In plus nu am inteles foarte bine pana la ce nivel va fi pusa faianta? (pana la tavan, doar un brau de 1m.. am auzit mai multe variante, dar nimic clar). Stie cineva ceva concret?
Multumesc,
|
|
|
|
|
|
|
|
28th June 2008, 11:38
|
Junior
Data înscrierii: 4-July 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 84 941

|
QUOTE (ariciu2001 @ Jun 16 2008, 15:19)  Salut,
Am contractat un apartament in T3 si saptamana trecuta am fost sa vad gresia si faianta si am avut o mare surpriza: nu am vazut nimic altceva decat gresia care va fi pusa in spatiile comune si pe balcoane (exista un singur model, deci nu exista alternative) si in ceea ce priveste gresia si faianta baie/bucatarie am constatat ca s-au cam schimbat regulile fata de momentul in care am contractat apartamentul in sensul ca noutatea e ca noi trebuie sa alegem gresia si faianta, DOAR de la magazinul DELTADESIGN, in limita a 8EUR + TVA/mp, orice depaseste aceasta suma fiind implicit suportat de noi. Problema e ca in acesta magazin sunt doar foarte putine modele care sa se incadreze in banii mai sus mentionati ... cum vezi un model mai decent, pretul ajunge imediat la 20-25EUR/mp. In plus nu am inteles foarte bine pana la ce nivel va fi pusa faianta? (pana la tavan, doar un brau de 1m.. am auzit mai multe variante, dar nimic clar). Stie cineva ceva concret?
Multumesc, Buna, noi am luat un apartament in T1 si pot spune ca pana acum am colaborat foarte bine atat cu Dl Serban cat si cu inginerii de la santier. Ideea este ca trebuie sa sti CLAR ce vrei si sa sti sa ceri! Initial pe santier au "aparut" niste placi dubioase de faianta....sunt postate si niste poze cu ciudateniile alea. Dupa ce toata lumea s-a oripilat (inclusiv domnii Serban, Balanescu si Florin) am vorbit cu Dl. Serban si mi-a explicat destul de clar ca putem merge la magazinul DeltaDesign din Nerva Traian si ne putem alege gresia si faianta care ne place in limita a 35ron mp. Ideea asta mie personal mi s-a parut foarte buna. Ce ai fi facut daca ar fi adus 5 modele de prezentare si iti spuneau: Astea sunt, din astea alegi, daca vrei altceva iti iei matale pe banii tai! La revedere! (IMG: style_emoticons/default/w00t.gif) Treaba sta in felul urmator: fiecare apartament are prevazuta (s-a masurat, s-a socotit) o anumita suprafata de gresie si faianta pentru baie, bucatarie si hol (la magazin, Octav are tabelul cu fiecare apartament); spre exemplu pentru bucataria mea sunt prevazuti 2mp de faianta......adica un brau format din 2 randuri de placi (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) ; pentru hol 8mp, pentru baie 20mp faianta si 7mp gresie......eu mi-am ales faianta pentru bucatarie, faianta si gresia pentru baie. Desigur am depasit socoteala lor (si in baie si in bucatarie); spre exemplu mie imi trebuie 23.5mp de fainata in baie (la cum am vrut eu sa o aranjez si la inaltimea dorita de mine) si in consecinta voi plati diferenta de 3.5mp din buzunar! In privinta dimensiunilor standard (prevazute de constructor) pot sa iti spun ca toate bucatariile sunt prevazute cu un brau (lat cat 2 placi de faianta) iar faianta in baie se va pune pana la 2,4m inaltime.....TEORETIC.......dar nu te opreste nimeni sa iti pui faianta pana in tavan si la baie si la bucatarie, doar ca platesti tot ce depaseste din portofelul tau (inclusiv manopera suplimentara). Nu vreau sa crezi ca te jignesc atunci cand spun ca esti un pic cam pretentios (te rog nu mi-o lua in nume de rau!) dar la DeltaDesign sunt multe modele DECENTE de gresie si faianta cu preturi intre 28ron-38ron, adica te poti incadra in pretul comunicat de Dl. Serban. E adevarat ca am vazut foarte multe modele la 60ron-80ron mp cu muuuuuuuuult mai FRUMOASE....dar ce pot sa spun E DUPA BUGET! Daca tu iti permiti pretul asta NU STA PE GANDURI, use your money and imagination!!!!! Un sfat: dupa ce ai ales gresia si faianta si ai decis cum o se va monta, pe vertical/pe orizontal/sah/romburi etc. faci o schita detaliata si pe hartie pentru cei de la santier ca sa nu existe nici un dubiu in privinta doleantelor tale. Multa bafta, nervi de otel si putina rabdare ca nu mai e mult! Carina
|
|
|
|
|
|
|
|
28th June 2008, 14:09
|
Junior

|
Buna, confirm si eu ceea ce spunea vecina Carinutza, sunt multe modele la DeltaDesign, ai *n varianate, dupa buget... au am fost saptamina trecuta pe la santier, si aici vrb despre T1, au intrat instalatorii, au tras instalatiile pentru calorifere, instalatiile pentru alimentarea cu apa si implicit conductele de scurgere (astea cel putin pin ala etajul 2) saptamina viitoare am inteles ca vor intra si electricienii, incet incet se apropie de finisajele interioare, unde trebuie sa le lasam (sincer) o schita cum vrem sa apara gresia si faianata, exact cum spunea si carinutza.... si inca un aspect, sa fiti atenti ca aveti in casa gresia si faianta pe care ati comandat-o, nu de alta dar sa nu se incurce cu ale altora (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) ... colaborarea cu Dl. Serban , Dl. Balanescu & Dl. Florin, pina in prezent nota 10, sper sa ramina asa pina la sfirsitul colaborarii, cel putin (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) suma respectelor
|
|
|
|
|
|
|
|
17th August 2008, 13:28
|
Junior

|
Salutare! Nimeni nu mai zice nimic...sau sunteti plecati cu totii in vacanta??
|
|
|
|
|
|
|
|
18th August 2008, 12:59
|
Junior
Data înscrierii: 24-August 07
ID membru: 218 493

|
QUOTE (alinta @ Aug 17 2008, 14:28)  Salutare! Nimeni nu mai zice nimic...sau sunteti plecati cu totii in vacanta?? Eu n-am plecat, sunt pe-aici prin zona, doar ca nu s-a mai intamplat nimic notabil. Astept sa se puna gresia, faianta, parchetul ca sa mai comentam. Deocamdata, la mine in T1 abia s-a turnat sapa.... Voi aveti ceva noutati?
|
|
|
|
|
|
|
|
18th August 2008, 16:43
|
Junior

|
QUOTE (missy_09_09 @ Aug 18 2008, 13:59)  Eu n-am plecat, sunt pe-aici prin zona, doar ca nu s-a mai intamplat nimic notabil. Astept sa se puna gresia, faianta, parchetul ca sa mai comentam. Deocamdata, la mine in T1 abia s-a turnat sapa....
Voi aveti ceva noutati? Salutare, cu sapa azi (18.08.2008) erau pe la etaju` 2 in T1.. apropos de gresie & faianta (de la Delta Design)... asigurati-va cind si cum va vine, adica sa va vina ce a-ti comandat si ce v-at ales... ca eu unu am comandat ceva si mi-au trimis o parte din ea, urmind ca restul sa vina in cel mai scurt timp, zic ei... sincer am dubii in a-mi livra la termen restul de faianta... in rest, mi-au uita sa-mi traga citeva intreupatoare si citeva prize (sper ca intre timp sa se fi rezolvat) am inteles ca in T@ si T3 deja se monteaza gresia si faianta in apartamentele nevindute inca. deja vecinii din spatele lui T3 au inceput excavarile, deci cel putin vreo 2 ani vom avea un alt santier in zona. daca mai stiti ceva noutati mai postati. suma respectelor.
|
|
|
|
|
|
|
|
20th August 2008, 18:45
|
Junior

|
mda, zona linistita ce mai:))...dar ce sunt 2 ani?? (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu n-am mai fost de vreo luna pe acolo, am vazut ca se misca destul de greu, probabil ca sunt maruntisuri pe care nu le-am luat in calcul...oare vor termina asa cum au zis? Octombrie bate la usa si nu cred ca se va face receptia intr-o luna jumatate...eu speeeer! Cei de la Delta m-au cam dezamagit...cand am fost la ei mi-au zis ca au pe stoc ce voiam eu...factura e facuta pe loc, dar inca n-a ajuns pe santier, din ce motive nici eu nu stiu....dar am pe cine sa bat la cap, il sun pe Octav la saptamana, poate poate aflu si vesti bune. Dupa cate am inteles s-a trimis doar o parte din ce-am comandat, undeva la 7 tone urmand sa trimita urmatorul transport cand cei de pe santier o termina pe cea din "stoc". Si inca ceva , care mie personal mi s-a parut haios...cica ar trebui sa ne alegem si chitul pt faianta si gresie...oare daca am gresia verde vor pune chit rosu sau albastru?(IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif) Voi ati auzit ceva de chitul asta...eu oricum merg pe mana lor, am foarte putin timp liber si chiar mi-e peste putinta sa trec pe-acolo. Aveti grija de voi! Tinem legatura!
|
|
|
|
|
|
|
|
26th August 2008, 08:44
|
Junior
Data înscrierii: 11-February 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 141 140

|
QUOTE (alinta @ Aug 20 2008, 18:45)  mda, zona linistita ce mai:))...dar ce sunt 2 ani?? (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu n-am mai fost de vreo luna pe acolo, am vazut ca se misca destul de greu, probabil ca sunt maruntisuri pe care nu le-am luat in calcul...oare vor termina asa cum au zis? Octombrie bate la usa si nu cred ca se va face receptia intr-o luna jumatate...eu speeeer! Cei de la Delta m-au cam dezamagit...cand am fost la ei mi-au zis ca au pe stoc ce voiam eu...factura e facuta pe loc, dar inca n-a ajuns pe santier, din ce motive nici eu nu stiu....dar am pe cine sa bat la cap, il sun pe Octav la saptamana, poate poate aflu si vesti bune. Dupa cate am inteles s-a trimis doar o parte din ce-am comandat, undeva la 7 tone urmand sa trimita urmatorul transport cand cei de pe santier o termina pe cea din "stoc". Si inca ceva , care mie personal mi s-a parut haios...cica ar trebui sa ne alegem si chitul pt faianta si gresie...oare daca am gresia verde vor pune chit rosu sau albastru?(IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif) Voi ati auzit ceva de chitul asta...eu oricum merg pe mana lor, am foarte putin timp liber si chiar mi-e peste putinta sa trec pe-acolo. Aveti grija de voi! Tinem legatura! o prietena a mea a cumparat apt cu 2 camere intr-un complex care intamplator se chema tot Th. Pallady Residence sau Sarah residence, ceva de genul asta. daca nu ma insel a costat 124.000 Eur si arata destul de bine, si din pct de vedere al compartimentarii si dpdv al finisajelor si al suprafetelor (care mi s-au parut chiar generoase). voiam sa stiu daca e vorba de acelasi complex, desi daca nu ma insel ea spunea ca era pe dreapta de pallady. cat sunt apt aici in complexul acesta ?
|
|
|
|
|
|
|
|
26th August 2008, 11:06
|
Junior

|
QUOTE (dantes87 @ Aug 26 2008, 09:44)  o prietena a mea a cumparat apt cu 2 camere intr-un complex care intamplator se chema tot Th. Pallady Residence sau Sarah residence, ceva de genul asta. daca nu ma insel a costat 124.000 Eur si arata destul de bine, si din pct de vedere al compartimentarii si dpdv al finisajelor si al suprafetelor (care mi s-au parut chiar generoase). voiam sa stiu daca e vorba de acelasi complex, desi daca nu ma insel ea spunea ca era pe dreapta de pallady. cat sunt apt aici in complexul acesta ? site-ul oficial al complexului PALLADY RESIDENCE unde sunt afisate si preturile: http://gigantconstruct.ro/ bafta
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|