Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

10 V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Complex rezidential Gura Siriului si PALLADY
cristeamax
mesaj 9th May 2007, 10:03
Mesaj #19

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 14-June 05
ID membru: 38 970

QUOTE(moonchild11 @ May 8 2007, 20:27) [snapback]2807267[/snapback]
<BR>Dar tu unde ti-ai luat? Ca n-ai zis pe celelalt topic, cu Confort Park. Banuiesc ca oamenii sunt familiari cu cartierul, stau sau lucreaza in zona, si sunt in g-ral multumiti. Pt. mine: Gara de Nord e prea departe, si de servici, si de unde sta mama, langa statii de metrou (in afara de Militari si asta) nu am gasit, in Vitan nu m-am putut apropia de preturi, iar la Ilioara nu-mi plac apartamentele - cu bucataria in sufragerie, si mi s-au parut mici/prost impartite. Ca pret, cel mai mic (63 mp utili) iese la 93K+ fara loc de parcare, dupa preturile de pe site (punand si TVA).<BR>
<BR><BR>La Ilioara am luat ... 2 camere in 65 m2 (util)... la vreo 76 mii pret total (fara loc parcare). Cele din Vitan construite de aceiasi firma sunt intr-adevar putin mai scumpe. Problema cu bucataria se poate rezolva dupa dorinta clientului ca sa zic asa, daca vrei se poate inchide (livingul cu totul are peste 30 de m2, dormitor de vreo 14,5 )... in fine... nu exista o alegere perfecta... trebuie sa faci compromisuri pe undeva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )<BR>

Acest mesaj a fost modificat de cristeamax: 9th May 2007, 10:08
Go to the top of the page

+Quote Post
moonchild11
mesaj 9th May 2007, 12:02
Mesaj #20

Junior

Data înscrierii: 4-July 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 84 969

QUOTE(cristeamax @ May 9 2007, 11:03) [snapback]2809439[/snapback]
<BR><BR>La Ilioara am luat ... 2 camere in 65 m2 (util)... la vreo 76 mii pret total (fara loc parcare). Cele din Vitan construite de aceiasi firma sunt intr-adevar putin mai scumpe. Problema cu bucataria se poate rezolva dupa dorinta clientului ca sa zic asa, daca vrei se poate inchide (livingul cu totul are peste 30 de m2, dormitor de vreo 14,5 )... in fine... nu exista o alegere perfecta... trebuie sa faci compromisuri pe undeva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )<BR>

De unde diferenta de pret? Nu percep TVA sau erau mai ieftine in februarie? Ca in Confort Park voi da 90K pe 63.5 mp utili dar cu loc de parcare, si Ilioara mi-ar conveni mai mult ca locatie (desi zona Vitan-Barzesti e mai de viitor) daca zici ca se poate inchide bucataria. Unde e showroomul lor, ca m-as duce azi sa vad 'la fata locului'.

+Quote Post
kusti
mesaj 15th September 2007, 17:34
Mesaj #21

Junior

Data înscrierii: 16-July 07
ID membru: 202 955

QUOTE(vali matei @ Apr 18 2007, 18:52) *
L-am vizitat si eu acum vreo 1-2 luni. Nu mai tin minte exact de ce l-am "exclus" de pe lista mea. E intr-o zona in dezvoltare, oricum. Cred ca mi s-a parut departe de metrou si parca nici modalitatile de plata nu erau foarte avantajoase, dar aici nu mai tin minte exact. Cum ziceau ca sunt modalitatile de plata, toti banii deodata, cu avans, pe parcurs? ma gandesc ca poate cer mai multi bani initial si de aia nu e asa tentant. Ca in rest pare ok (pret). Atunci cand m-am interesat am ajuns la concluzia ca si compania care-l dezvolta e ok. De altminteri parca au promovare si prin Eurolines (da, se pare ca au si o aripa "imobiliara").

Uite ca am dat si eu quote la vali (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Am fost si eu aproape de blocul cu Siriului - mi s-a parut serios si se vede ca si-au facut treaba. Pe site, sunt poze de cand era blocul pana cand s-a terminat. Desi am fost foarte aproape sa cumpar un apartament, am optat pentru alt complex din cauza amplasamentului - era prea departe de Pallady. Aici nu este vina antreprenorului care construieste un este liber ci mai degraba a strategiei de dezvoltare a bucurestiului.
De asemeni, garajele aruncate pe camp, tiganii aciuati pe acolo si cainii au atarnat in balanta. Iarasi, nu e vina constructorului ci doar o problema de conjunctura.
Am incercat sa merg pe acolo noaptea si era cam hard-core. Nu spun, sunt o groaza de parti in bucuresti in care e la fel dar as dori totusi daca iau intr-un bloc nou, sa pot sa si ajung la el.
Cred ca e o investitie buna fiindca zona se dezvolta. In cazul meu, este viteza dezvoltarii care ma ingrijoreaza si m-a facut sa ma reorientez.

+Quote Post
missy_09_09
mesaj 1st October 2007, 15:58
Mesaj #22

Junior

Data înscrierii: 24-August 07
ID membru: 218 493

Chiar nu a mai contractat nimeni apartament in Pallady residence? Nu vreau sa ma trezesc la anul ca locuiesc singura in complex (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

+Quote Post
badescus
mesaj 4th December 2007, 17:48
Mesaj #23

Junior

Data înscrierii: 4-December 07
ID membru: 256 090

Inca mai sunt disponibile cateva de doua camere la preturi acesibile mie.
Daca primesc un credit (pt avans) in timp util s-ar putea sa iau.

Pe de alta parte, fata de preturile vehiculate la data deschiderii topicului, ma tem ca preturile au crescut foarte mult... am primit o oferta de preturi zilele acestea.

+Quote Post
Max133
mesaj 7th December 2007, 14:52
Mesaj #24

Junior

Data înscrierii: 17-October 07
ID membru: 237 756

QUOTE (badescus @ Dec 4 2007, 17:48) *

Pe de alta parte, fata de preturile vehiculate la data deschiderii topicului, ma tem ca preturile au crescut foarte mult... am primit o oferta de preturi zilele acestea.

Care sunt preturile pentru apartamentele cu doua camere si ce suprafata utila au?

+Quote Post
badescus
mesaj 7th December 2007, 15:26
Mesaj #25

Junior

Data înscrierii: 4-December 07
ID membru: 256 090

QUOTE (Max133 @ Dec 7 2007, 14:52) *
Care sunt preturile pentru apartamentele cu doua camere si ce suprafata utila au?

Vezi attachment.
Gasesti schitele apartamentelor la www.gigantconstruct.ro.

Fișiere atașate
Fișier atașat  TRONSON_1_PALLADY_RESIDENCE_1_.doc ( 28.5KB ) Număr de descărcări: 113
Fișier atașat  TRONSON_2_PALLADY_RESIDENCE_1_.doc ( 28KB ) Număr de descărcări: 49

+Quote Post
alexsuciu1970
mesaj 11th December 2007, 11:42
Mesaj #26

Junior

Data înscrierii: 16-February 07
ID membru: 143 232

QUOTE (badescus @ Dec 4 2007, 17:48) *

De la acelasi developer s-a mai lansat un proiect nou tot in zona Pallady Towers. Are avantajul ca chiar pe bulevard, dar in acelasi timp e "protejat" de o cladire de birouri pe care o fac tot ei. Daca ai bafta sa lucrezi chiar la o firma care va inchiria spaiu aici te-ai scos! Mai gasesti ceva info si aici sau la Euroest agent exclusiv.
Cred ca Balta Alba/ Titan este zona cu cele mai multe proiecte. O fi asa de mare cererea in zona?

+Quote Post
soff
mesaj 23rd February 2008, 23:58
Mesaj #27

Junior

Data înscrierii: 23-January 08
ID membru: 277 765

Care mai e stadiul complexelor astea? Au fost probleme cu dezvoltatorul GIGANT? A iesit totul ok?

+Quote Post
batrinu
mesaj 7th April 2008, 15:09
Mesaj #28

Junior

Grup: Validating
Data înscrierii: 18-May 07
ID membru: 181 307

Salutare,
eu sunt unul dintre cei care au cumparat in acest complex si cam la 4-5 zile ma duc pe acolo, se lucreaza in draci, neoficial se pare ca termenul de predare este de 31.august.2008
la T2 s-au pus si izolatia exterioara, s-a tencuit si deja au inceput finisarile in apartamente.
la T1 au tras deja conductele de gaze.
la T3 s-au pus in mare parte ferestrele.

am fost azi pe acolo si tocmai vrb cu cei de pe santier si imi spuneau ca vom fi vecini cu un nou complex facut de cei de la Adama (Titan Residence II), deja au inceput s asape fundatia.

Daca mai sunt "vecini" pe aici, poate mai lasa si ei un mesaj.

O zi buna

+Quote Post
missy_09_09
mesaj 9th April 2008, 15:52
Mesaj #29

Junior

QUOTE (batrinu @ Apr 7 2008, 15:09) *
Salutare,
eu sunt unul dintre cei care au cumparat in acest complex si cam la 4-5 zile ma duc pe acolo, se lucreaza in draci, neoficial se pare ca termenul de predare este de 31.august.2008
la T2 s-au pus si izolatia exterioara, s-a tencuit si deja au inceput finisarile in apartamente.
la T1 au tras deja conductele de gaze.
la T3 s-au pus in mare parte ferestrele.

am fost azi pe acolo si tocmai vrb cu cei de pe santier si imi spuneau ca vom fi vecini cu un nou complex facut de cei de la Adama (Titan Residence II), deja au inceput s asape fundatia.

Daca mai sunt "vecini" pe aici, poate mai lasa si ei un mesaj.

O zi buna

Buna,

am cumparat si eu in Pallady Residence si am observat ca se lucreaza foarte bine in ultima perioada. Mie mi s-a dat ca termen estimativ de predare octombrie, dar cred ca vor termina mai devreme.

Eu am luat in T1. Daca la T2 au inceput finisarile, a fost cineva sa aleaga parchet, gresie, faianta etc?

+Quote Post
h0stile
mesaj 10th April 2008, 13:17
Mesaj #30

Junior

Data înscrierii: 1-March 08
ID membru: 296 353

QUOTE (missy_09_09 @ Apr 9 2008, 15:52) *
Buna,

am cumparat si eu in Pallady Residence si am observat ca se lucreaza foarte bine in ultima perioada. Mie mi s-a dat ca termen estimativ de predare octombrie, dar cred ca vor termina mai devreme.

Eu am luat in T1. Daca la T2 au inceput finisarile, a fost cineva sa aleaga parchet, gresie, faianta etc?

tot in T1 am rezervat si noi. initial, ne gindeam sa luam in T3 insa au ramas numai apartamentele scumpe. lucrarile vad ca avanseaza destul de repede. daca obtinem imprumutul la timp atunci noi il si achitam integral. are cineva idee ce hipermarket se face in spatele complexului? acolo unde e groapa aia mare (pe google earth apare ca 'balta cu stiuci')?

+Quote Post
missy_09_09
mesaj 10th April 2008, 15:45
Mesaj #31

Junior

QUOTE (h0stile @ Apr 10 2008, 13:17) *
tot in T1 am rezervat si noi. initial, ne gindeam sa luam in T3 insa au ramas numai apartamentele scumpe. lucrarile vad ca avanseaza destul de repede. daca obtinem imprumutul la timp atunci noi il si achitam integral. are cineva idee ce hipermarket se face in spatele complexului? acolo unde e groapa aia mare (pe google earth apare ca 'balta cu stiuci')?

Da, este hypermarketul Real, care se va deschide la toamna. Iar in vara vor incepe constructia si la Carrefour (asta va fi gata in 2009).

+Quote Post
soff
mesaj 10th April 2008, 17:37
Mesaj #32

Junior

Data înscrierii: 23-January 08
ID membru: 277 765

QUOTE (missy_09_09 @ Apr 10 2008, 16:45) *
Da, este hypermarketul Real, care se va deschide la toamna. Iar in vara vor incepe constructia si la Carrefour (asta va fi gata in 2009).

Unde anume va fi carrefour?

+Quote Post
missy_09_09
mesaj 10th April 2008, 18:33
Mesaj #33

Junior

QUOTE (soff @ Apr 10 2008, 18:37) *
Unde anume va fi carrefour?

Cica pe un fost teren de peste 5 ha al Sicomed, dar n-am idee unde anume e terenul asta.

+Quote Post
OlderMan
mesaj 12th April 2008, 14:19
Mesaj #34

Junior

Data înscrierii: 12-April 08
ID membru: 313 934

QUOTE (missy_09_09 @ Apr 10 2008, 18:33) *
Cica pe un fost teren de peste 5 ha al Sicomed, dar n-am idee unde anume e terenul asta.

Referitor la acesti 5ha de la fosta Sicomed, pot preciza sunt amplasati vis-a-vis de POLICOLR, la aprx.1000 de intrarea pe Autostrada Soarelui, in acest moment , toate cladirile de pe acest teren sunt demolate si se lucreaza la evacuarea deseurolr rezultate din demolare.
Chiar vis-a-vis de acest amplsament sunt doua viitoare iesiri de metrou (statia Policolor), care dupa cum ar trebui, in acest an sa fie date in folosinta.

daca tot veni vrb de HyperMarket, chiar in spatele complexului Pallady Residence se pare ca se va construi un astfel de Hypermarket (pentru cunoascatoari, pe locul fostei "ratari")

poate cei care au mai fost pe la Complex, au vazut ca in spatele lui T3 la vreo 200-300 mp deja se fac pregatiri pentru un nou bloc, are cineva vreo informatie legata de acest lucru?

+Quote Post
h0stile
mesaj 13th April 2008, 12:54
Mesaj #35

Junior

Data înscrierii: 1-March 08
ID membru: 296 353

QUOTE (OlderMan @ Apr 12 2008, 14:19) *
poate cei care au mai fost pe la Complex, au vazut ca in spatele lui T3 la vreo 200-300 mp deja se fac pregatiri pentru un nou bloc, are cineva vreo informatie legata de acest lucru?

din cite am inteles acolo construieste Adama (cei cu Edenia) un nou complex (Titan Residences II).

oricum, cu Real si Carrefour si Auchan linga noi e o sa fie destul de bine dpdv al optiunilor. btw, cade si Policolor pina la urma? am trecut ieri p'acolo si de obicei intru prin curtea fabricii. erau unii care renovau o cladire, in timp ce altele sunt clar lasate in paragina. pina la urma cad toate cladirile alea sau nu? d-l Serban parca spunea ca Policolor si-a mutat productia in Bulgaria si ca pina la urma o sa le rada pe toate, insa nu stiu cit de exacta este informatia asta.

+Quote Post
OlderMan
mesaj 13th April 2008, 22:16
Mesaj #36

Junior

Data înscrierii: 12-April 08
ID membru: 313 934

QUOTE (h0stile @ Apr 13 2008, 13:54) *
din cite am inteles acolo construieste Adama (cei cu Edenia) un nou complex (Titan Residences II).

oricum, cu Real si Carrefour si Auchan linga noi e o sa fie destul de bine dpdv al optiunilor. btw, cade si Policolor pina la urma? am trecut ieri p'acolo si de obicei intru prin curtea fabricii. erau unii care renovau o cladire, in timp ce altele sunt clar lasate in paragina. pina la urma cad toate cladirile alea sau nu? d-l Serban parca spunea ca Policolor si-a mutat productia in Bulgaria si ca pina la urma o sa le rada pe toate, insa nu stiu cit de exacta este informatia asta.

momentan vreo 2-3 ani cu siguanta Policoloru` nu cade, o mica informatie are si Dl. Serban, da o parte din productia fabricii s-a mutat in Bulgaria, dar nu toata, cel putin se lucreaza pe parte de cercetare, si btw Policoloru este la vreo 1km de noi, si oricum nu ne afecteaza d.p.d.v. al noxelor, noi intram prin fosta IOR 2, care s-a desfintat si si-a inchiriat spatiile divesior intreprinzatori, tipografii, service`uri auto, la intrare in "fabrica" era si un restaurant, etc.
Titan residences II va avea 11 etaje si doua etaje la subsol pentru parcare.

Apropos v-ati achizitionat si parcare?
zilele aceseta vreau sa-l sun pe Dl serban sa-l intreb de gresie, fainata, etc., voi stiti ceva?

Acest mesaj a fost modificat de OlderMan: 13th April 2008, 22:16

+Quote Post

10 V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 13:39
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia