Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

10 V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Complex rezidential Gura Siriului si PALLADY
danutz76
mesaj 18th April 2007, 15:26
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 18-April 07
ID membru: 169 195

Salut,
Stie cineva ceva de complexele Gura Siriului si PALLADY? Construite de GIGACONSTRUCT in Titan (zic ei, de fapt e Salajan). http://www.gigantconstruct.ro/

Par intersesante, preturi bune, blocuri mici de 4-5 etaje, unul e aproape gata.
Ce mi se pare suspect e ca au multe apartamente nevandute, desi blocul e aproape gata. La altii se vand toate apartamentele inca din faza de fundatie.
Go to the top of the page

+Quote Post
tartorul
mesaj 18th April 2007, 15:32
Mesaj #2

Junior

Data înscrierii: 24-January 06
Locație: Planorama
ID membru: 62 845

Da un telefon la biroul de vanzari. E posibil sa nu fie site-ul actualizat (nici la preturinici la apartamente vandute).

Fa un drum pana acolo sa vezi cum arata imprejurimile. E posibil sa ai o surpriza ...

+Quote Post
danutz76
mesaj 18th April 2007, 15:51
Mesaj #3

Junior

Data înscrierii: 18-April 07
ID membru: 169 195

Tocmai asta e, ca am dat telefon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Preturile sunt valabile si pot sa-mi aleg apartament la ce etaj vreau.

+Quote Post
vali matei
mesaj 18th April 2007, 17:52
Mesaj #4

Junior

Data înscrierii: 1-March 07
Locație: bucuresti
ID membru: 149 432

QUOTE(danutz76 @ Apr 18 2007, 15:51) [snapback]2716171[/snapback]
Tocmai asta e, ca am dat telefon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Preturile sunt valabile si pot sa-mi aleg apartament la ce etaj vreau.

L-am vizitat si eu acum vreo 1-2 luni. Nu mai tin minte exact de ce l-am "exclus" de pe lista mea. E intr-o zona in dezvoltare, oricum. Cred ca mi s-a parut departe de metrou si parca nici modalitatile de plata nu erau foarte avantajoase, dar aici nu mai tin minte exact. Cum ziceau ca sunt modalitatile de plata, toti banii deodata, cu avans, pe parcurs? ma gandesc ca poate cer mai multi bani initial si de aia nu e asa tentant. Ca in rest pare ok (pret). Atunci cand m-am interesat am ajuns la concluzia ca si compania care-l dezvolta e ok. De altminteri parca au promovare si prin Eurolines (da, se pare ca au si o aripa "imobiliara").

+Quote Post
vali matei
mesaj 18th April 2007, 19:12
Mesaj #5

Junior

Data înscrierii: 1-March 07
Locație: bucuresti
ID membru: 149 432

QUOTE(vali matei @ Apr 18 2007, 17:52) [snapback]2716680[/snapback]
L-am vizitat si eu acum vreo 1-2 luni. Nu mai tin minte exact de ce l-am "exclus" de pe lista mea. E intr-o zona in dezvoltare, oricum. Cred ca mi s-a parut departe de metrou si parca nici modalitatile de plata nu erau foarte avantajoase, dar aici nu mai tin minte exact. Cum ziceau ca sunt modalitatile de plata, toti banii deodata, cu avans, pe parcurs? ma gandesc ca poate cer mai multi bani initial si de aia nu e asa tentant. Ca in rest pare ok (pret). Atunci cand m-am interesat am ajuns la concluzia ca si compania care-l dezvolta e ok. De altminteri parca au promovare si prin Eurolines (da, se pare ca au si o aripa "imobiliara").

Hai ca am ajuns sa ma quote pe mine. Uite, dau mai mai jos ce mi-a raspuns nenea de l-am intrebat despre proiectele astea. Acum imi aduc aminte mai bine de ce nu am luat la ei. La Gura Siriului era gata prea devreme si nu aveam inca banii, iar la Th Pallady Residence nu i-a placut nevesti-mii locatia si nici cum sunt structucturate camerele. Mie mi s-a parut insa zona ok si in plina dezvoltare. Iar despre cum sunt structurate camerele pe mine personal nu ma intereseaza prea mult, asa ca pana la urma am ascultat nevasta si am luat in alta parte. Nici eu nu inteleg de ce nu s-a vandut mai bine??!! Ar fi toate motivele. Si e oarecum ...contraintuitiv la modul in care s-au vandut cam toate proiectele in stadiul de debut. Aveti vreo explicatie?
Dau mai jos ce mi-a raspuns nenea directorul de la dezvoltator.

Proiectul Gura Siriului ( Str.Drumul Gura Siriului 67-69 ,langa Scoala nr.116, si Str.Postasului ,mai exact zona Ozana ) se va finaliza la sfarsitul lunii Mai a.c. Suntem in faza de finisaje deci puteti face o vizionare edificatoare din punct de vedere calitativ.
Preturile ( nemodificate inca le aveti in lista : 1000 Euro/mp + TVA)
Alte plati nu sunt necesare daca optati sa cumparati de la noi.Prin agentii imobiliare se plateste comision (3%).
Modalitatea de plata este foarte elastica.De ex. puteti plati un avans de 30 % la semnarea antecontractului ,apoi putem esalona platile ,ultima plata se va face la final cand se va face Contractul de vanzare-cumparare la Notariat. Cei 70 % se pot plati la final de asemenea.
Garajul este optional dar nu uitati ca in Sectorul 3 au fost ridicate toate garajele din beton amplasate pe domeniul public.
Proiectul Pallady Residence a debutat la 1 martie 2007 si va fi finalizat in 15-18 luni.
Adresa exacta Str.Fetesti nr.52 ( in curte la IOR 2) prin curtea IOR2 la 50 metri de Bd.Theodor Pallady.
In cel mai scurt timp va aparea pe site lista de preturi. Va pot comunica pretul de 1.050 Euro + TVA in acest moment.Preturile vor creste pe masura ce lucrarile vor avansa.Daca cumparati acum va garantam acest pret pana la finalizarea constructiei.
Asteptam raspunsul dvs. General Manager
Corneliu Serban

+Quote Post
george2
mesaj 18th April 2007, 22:06
Mesaj #6

Junior

Data înscrierii: 13-April 07
ID membru: 166 996

QUOTE(vali matei @ Apr 18 2007, 20:12) [snapback]2717011[/snapback]
Hai ca am ajuns sa ma quote pe mine. Uite, dau mai mai jos ce mi-a raspuns nenea de l-am intrebat despre proiectele astea. Acum imi aduc aminte mai bine de ce nu am luat la ei. La Gura Siriului era gata prea devreme si nu aveam inca banii, iar la Th Pallady Residence nu i-a placut nevesti-mii locatia si nici cum sunt structucturate camerele. Mie mi s-a parut insa zona ok si in plina dezvoltare. Iar despre cum sunt structurate camerele pe mine personal nu ma intereseaza prea mult, asa ca pana la urma am ascultat nevasta si am luat in alta parte. Nici eu nu inteleg de ce nu s-a vandut mai bine??!! Ar fi toate motivele. Si e oarecum ...contraintuitiv la modul in care s-au vandut cam toate proiectele in stadiul de debut. Aveti vreo explicatie?

Ati trecut vreodata pe acolo in zilele ( cel putin 3-4 pe luna ) cand au loc deversari "accidentale" de la departamentul de fabricat faina de oase ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Senzatiile tari se obtin mai ales in lunile de vara, cand nu poti sta cu geamul inchis ca fierbi in casa si nici deschis ca iti vine sa vomiti.

+Quote Post
aeon
mesaj 19th April 2007, 11:08
Mesaj #7

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 5-August 02
Locație: Bucuresti
ID membru: 1 739

am fost chiar in dimineata aceasta la Gura Siriului ca treceam prin zona:
impresii:
- accesul este greoi, practic urmezi stadutele dintre blocurile de langa, inguste (unele au o singura banda) sau pline de masini parcate; alt drum nu exista pentru ca accesul catre Th Pallady e blocat de Policolor (blocul se afla practic in dreptul acelui bazin in forma de ciuperca de langa cladirea aceea de pe Th pallady, inspre nord ~800m) ; probabil ca pe jos pana la tramvai faci 15 minute, dar e de mers printre blocuri intotocheate (inteleg ca o sa apara si un metrou la policolor, probabil in line dreapta nu e mai mult de 1km dar trebuie sa ocolesti mult...)
- zona intradevar e in plina dezvoltare, in jurul blocului sunt mai multe vilute, unele terminate, altele in constructie, cei de aici mai construiesc inca un bloc in apropiere (nu ansamblul celalalt, e un bloc separat), se vad si alte santiere mai departe
- apartamentele sunt la stadiul de finisare (aratau bine finisajele, parea lucrat frumos), am vazut cateva; unele spatioase, altele destul de inghesuite; mi-a placut ca la toate livingurile ai geam pe tot peretele exterior; din pacate la multe dormitoare sunt niste ferestre foarte mici; peretii interiori am remarcat ca sunt din rigips, dar nu stiu daca toti
- holuri mari, spatioase, exista parcare subterana, terasele la aparamente sunt spatioase, blocul are o curte in jur
- din pacate in spatele blocului se intinde o mare de garaje ridicate din sectorul 3, unele peste altele (sunt cel putin 100 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) si sunt 2 curti cu "autentici" pline de gunoaie, fiare, gaini si caini (am vazut multi caini vagabonzi prin jur, ba cand am plecat era o femeie cu vreo 15 capre care le scotea la pascut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
- partea de rasarit e un camp punctat cu ceva gunoaie, hartii dar pare ok, partea de sud (intrarea) da intr-o viluta si apoi un spatiu liber unde ar putea creste un bloc, dar e distanta destula; partea de apus da inspre ultimul rand de blocuri si o scoala, dar e ok distanta
- toate apartamentele cu 2 camere au ferestrele spre nord, never soare (spre garajele stivuite si curtile cu mizerii (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , in departare se vede un fel de fabrica si un fel de santier..mai degraba o movila de pamant facuta acolo... ); din cele de 3 camere unele sunt spre sud, celelalte pe colturi

referitor la preturi, am inteles ca de zi vor creste cu 100 eur/mp (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
iulian.prodea
mesaj 5th May 2007, 07:48
Mesaj #8

Junior

Data înscrierii: 5-May 07
ID membru: 175 774

QUOTE(danutz76 @ Apr 18 2007, 16:26) *
Salut,
Stie cineva ceva de complexele Gura Siriului si PALLADY? Construite de GIGACONSTRUCT in Titan (zic ei, de fapt e Salajan). http://www.gigantconstruct.ro/

Par intersesante, preturi bune, blocuri mici de 4-5 etaje, unul e aproape gata.
Ce mi se pare suspect e ca au multe apartamente nevandute, desi blocul e aproape gata. La altii se vand toate apartamentele inca din faza de fundatie.

Pentru toata lumea interesata si inca retinuta in a achizitiona un apartament in ansamblurile Gura Siriului si Theodor Pallady Residence: exista o explicatie logica pentru faptul ca inca nu s-au epuizat apartamentele in aceste ansambluri. S-a intamplat peste tot ca un ansamblu care patrunde intr-o zona "virgina" sa se vanda ceva mai greu pentru ca lumea inca nu cunoaste avantajele si potentialul zonelor respective. Domnul Serban, Directorul General al companiei care construieste ar trebui felicitat pentru ca a stiut sa vada atuurile care le va oferi zona respectiva. Daca mentionez ca, pe langa hipermarketul Auchan deja functional, si-au anuntat investitii in zona, au terenuri cumparate, Carrefour, Metro, Real, faptul ca in zona va mai apare un ansamblu de 600 apartamente, faptul ca sectorul 3 are un primar ca Dnul Negoita (probabil ati vazut si dvs cum arata intreg sectorul, si conteaza foarte mult ca administratia sa tina pasul din punct de vedere al infrastructurii cu investitiile), faptul ca zona va fi un punct extrem de important de intrare si iesire din capitala, faptul ca in luna noiembrie va fi data in folosinta magistrala V metrou, Grigorescu-Linia de Centura... avem toate premisele de a face o investiei foarte buna. Daca inca nu v-am convins.... puteti reveni peste un an-doi sa cumparati la preturi ce vor depasi cu siguranta 1300-1400 euro/mp. Nu reprezint interesele nimanui. Numele meu este Iulian Prodea, reprezint agentia imobiliara RECLAMA cu o experienta pe piata imobiliara de 12 ani. Agentia noastra este singura care promoveaza aceste ansambluri la COMISION ZERO fara alte costuri ascunse pentru ca derulam o colaborare directa cu developerul. Cred ca este in avantajul cumparatorului sa fie reprezentat din punct de vedere juridic si nu numai in achizitionarea unui apartament nou. Daca este cazul va putem sta la dispozitie cu recomandari pertinente. Sper ca am reusit sa va fac sa va mai ganditi odata inainte de a lua o decizie. Mult succes tuturor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Acest mesaj a fost modificat de Courage: 5th May 2007, 08:40

+Quote Post
val18
mesaj 5th May 2007, 15:19
Mesaj #9

Junior

Data înscrierii: 9-April 07
Locație: Bucharest
ID membru: 164 919

Gura Siriului (end of story)
http://biz.hotnews.ro/articol_71704-Primar...expropriati.htm

+Quote Post
iulian.prodea
mesaj 6th May 2007, 13:34
Mesaj #10

Junior

QUOTE(val18 @ May 5 2007, 16:19) *

Pentru interlocutorul de mai sus...... Tranzactia de care vorbiti A PICAT din cauza faptului ca Primaria Capitalei nu s-a inteles la pret cu constructorul. Va stau la dispozitie cu detalii.

+Quote Post
moonchild11
mesaj 6th May 2007, 18:30
Mesaj #11

Junior

Data înscrierii: 4-July 06
ID membru: 84 969

QUOTE(iulian.prodea @ May 6 2007, 14:34) *
Pentru interlocutorul de mai sus...... Tranzactia de care vorbiti A PICAT din cauza faptului ca Primaria Capitalei nu s-a inteles la pret cu constructorul. Va stau la dispozitie cu detalii.

Uite, pt. ca esti agent la aceste complexe, iti spun ce ma retine pe mine sa contractez in ele: 1) amplasarea, nu atat ca e departe, ci ca sunt departe de Pallady fara acces direct la el - degeaba va fi metroul la o aruncatura de bat daca eu trebuie sa merg 15 minute pe stradute printre blocuri si apoi inapoi 'in sus' ca sa ajung la el si 2) orientarea apartamentelor - in loc sa fie 'de-a lungul' blocului, majoritatea sunt in adancime, si atunci ori sufrageria, ori dormitorul nu au nici o sursa de lumina naturala (nici un geam), ceea ce e cam aiurea si ma face sa nu prea vreau sa dau 100.000 euro pe unul din ele.

+Quote Post
turbo trabannt
mesaj 6th May 2007, 22:32
Mesaj #12

gogule, probleme mah? no, stai sa termin berea asta

Data înscrierii: 18-May 06
Locație: undeva in Univers
ID membru: 78 106

QUOTE(moonchild11 @ May 7 2007, 05:30) *
2) orientarea apartamentelor - in loc sa fie 'de-a lungul' blocului, majoritatea sunt in adancime, si atunci ori sufrageria, ori dormitorul nu au nici o sursa de lumina naturala (nici un geam), ceea ce e cam aiurea si ma face sa nu prea vreau sa dau 100.000 euro pe unul din ele.

vrei sa spui ca exista camere in ap fara iluminare naturala? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
val18
mesaj 7th May 2007, 09:10
Mesaj #13

Junior

Data înscrierii: 9-April 07
Locație: Bucharest
ID membru: 164 919

QUOTE(iulian.prodea @ May 6 2007, 14:34) *

Eu ma intreb de ce oare primaria nu cumpara de la ANL??? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
aeon
mesaj 7th May 2007, 09:53
Mesaj #14

Active Member

Data înscrierii: 5-August 02
ID membru: 1 739

vrei sa spui ca exista camere in ap fara iluminare naturala?

eu am vizitat cam toate ap. de la un etaj, dar nu am remarcat sa nu aiba fereasta afara vreo camera.
e drept, toate apartamentele cu 2 camere sunt spre nord, soare never
si unele dormitoare au un geam cam mic, cred ca e de 60 cm latime
livingurile in schimb au geam pe tot peretele exterior

+Quote Post
iulian.prodea
mesaj 7th May 2007, 18:06
Mesaj #15

Junior

QUOTE(moonchild11 @ May 6 2007, 19:30) *
Uite, pt. ca esti agent la aceste complexe, iti spun ce ma retine pe mine sa contractez in ele: 1) amplasarea, nu atat ca e departe, ci ca sunt departe de Pallady fara acces direct la el - degeaba va fi metroul la o aruncatura de bat daca eu trebuie sa merg 15 minute pe stradute printre blocuri si apoi inapoi 'in sus' ca sa ajung la el si 2) orientarea apartamentelor - in loc sa fie 'de-a lungul' blocului, majoritatea sunt in adancime, si atunci ori sufrageria, ori dormitorul nu au nici o sursa de lumina naturala (nici un geam), ceea ce e cam aiurea si ma face sa nu prea vreau sa dau 100.000 euro pe unul din ele.

Intr-adevar, deocamdata accesul este cam greoi dar vor fi amenajate strazi cu iesire directa la bulevard. In ceea ce priveste sursa de lumina naturala aici nu sunt de acord cu dvs, categoric.... va pot furniza schitele apartamentelor sa vedeti singur ca va inselati.

+Quote Post
moonchild11
mesaj 8th May 2007, 11:17
Mesaj #16

Junior

QUOTE(iulian.prodea @ May 7 2007, 19:06) *
Intr-adevar, deocamdata accesul este cam greoi dar vor fi amenajate strazi cu iesire directa la bulevard. In ceea ce priveste sursa de lumina naturala aici nu sunt de acord cu dvs, categoric.... va pot furniza schitele apartamentelor sa vedeti singur ca va inselati.

Am gresit - partial - nu trebuia sa spun 'apartamente', ci 'studiouri' - la ele ma refeream, nu la cele mai mari, care au intr-adevar cate un geam la fiecare camera. Ca pret, cu loc de parcare, sunt acolo, putin sub 100.000. La schitele de pe site-ul gigaconstruct m-am uitat, asa arata (cu 'dormitorul' fara geam).

+Quote Post
cristeamax
mesaj 8th May 2007, 17:43
Mesaj #17

Junior

Data înscrierii: 14-June 05
ID membru: 38 970

QUOTE(moonchild11 @ May 8 2007, 12:17) *
Am gresit - partial - nu trebuia sa spun 'apartamente', ci 'studiouri' - la ele ma refeream, nu la cele mai mari, care au intr-adevar cate un geam la fiecare camera. Ca pret, cu loc de parcare, sunt acolo, putin sub 100.000. La schitele de pe site-ul gigaconstruct m-am uitat, asa arata (cu 'dormitorul' fara geam).

... ma intreb ce va face sa luati in calcul apartamente in zone periferice cand la banii astia exista apartamente in zone apropiate de statii de metrou sau chiar in vitan la 2-3 strazi de mall, langa Gara de Nord (vile de apartamente pe stradute intre Plevnei si Dinicu Golescu)... Cred ca mai sunt apartamente si la Ilioara (imediat langa statia Grigorescu).... in stadiul de fundatie.
Pate ma insel eu.

+Quote Post
moonchild11
mesaj 8th May 2007, 19:27
Mesaj #18

Junior

QUOTE(cristeamax @ May 8 2007, 18:43) *
... ma intreb ce va face sa luati in calcul apartamente in zone periferice cand la banii astia exista apartamente in zone apropiate de statii de metrou sau chiar in vitan la 2-3 strazi de mall, langa Gara de Nord (vile de apartamente pe stradute intre Plevnei si Dinicu Golescu)... Cred ca mai sunt apartamente si la Ilioara (imediat langa statia Grigorescu).... in stadiul de fundatie.
Pate ma insel eu.

Dar tu unde ti-ai luat? Ca n-ai zis pe celelalt topic, cu Confort Park. Banuiesc ca oamenii sunt familiari cu cartierul, stau sau lucreaza in zona, si sunt in g-ral multumiti. Pt. mine: Gara de Nord e prea departe, si de servici, si de unde sta mama, langa statii de metrou (in afara de Militari si asta) nu am gasit, in Vitan nu m-am putut apropia de preturi, iar la Ilioara nu-mi plac apartamentele - cu bucataria in sufragerie, si mi s-au parut mici/prost impartite. Ca pret, cel mai mic (63 mp utili) iese la 93K+ fara loc de parcare, dupa preturile de pe site (punand si TVA).

Acest mesaj a fost modificat de moonchild11: 8th May 2007, 19:40

+Quote Post

10 V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 18:54
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia