|
  |
Voineasa, Vidra, Obârșia Lotrului |
|
|
|
|
26th August 2008, 17:59
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 3-July 08
Locație: Bucuresti
ID membru: 343 999

|
Cateva poze cu flora zonei, apoi Voineasa vazuta de la etajul 5 al hotelului Lotru, apoi eclipsa partiala de luna din noaptea de 16 spre 17 august 2008, vazuta tot de la hotel.
|
|
|
|
|
|
|
|
4th September 2008, 10:41
|
Junior
Data înscrierii: 3-September 08
ID membru: 366 555

|
| voineasa...o parte foarte frumoasa a romaniei, cam uitata in ultimul timp | |
|
|
|
|
|
|
|
|
4th September 2008, 16:09
|
Junior

|
Uitata?... hm... n-as zice, la ritmul in care se construieste.... si la cati turisti erau.... Numai uitata nu mi se pare... (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif) Multumiri celor care m-au indemnat sa incerc bucataria de la Obarsia Lotrului! La randul meu, dupa ce-am incercat-o, recomand cu incredere pastravul de la Obarsie, care e bestial, te lingi pe degete! De asemenea, bulzul e super (mamaliga+unt+ou prajit+branza+smantana). Am halit acolo si ciorba de curcan si ciorba de burta, super, superbune, ca la mama acasa. Dar nu le incercati chiar pe toate odata, ca nu le razbiti, luati-le pe rand! (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif) A, si afinata: daca nu sunteti cu masina, neaparat incercati afinata, e foarte buna!
|
|
|
|
|
|
|
|
8th September 2008, 23:56
|
Junior
Data înscrierii: 22-April 08
ID membru: 317 766

|
Cazare in conditii bune la vidra pe unde se mai gaseste?! prv ..plese
|
|
|
|
|
|
|
|
9th September 2008, 07:50
|
Junior
Data înscrierii: 27-March 07
Locație: Craiova
ID membru: 160 122

|
QUOTE (dragosionut @ Sep 8 2008, 23:56)  Cazare in conditii bune la vidra pe unde se mai gaseste?! prv ..plese Singura posibilitate de cazare de la Vidra este la vilele olanesti...........conditii acceptabile ...depinde de pretentii...vezi aici: http://www.valcea-romania.ro/viewUnitateCazare.php?lang=ro&idUnitateCazare=85Condittii mai bune de cazare sunt la Obarsia Lotrului la Pensiunea Bradul......dar si preturile pe masura..........
|
|
|
|
|
|
|
|
10th September 2008, 14:22
|
Junior
Data înscrierii: 22-April 08
ID membru: 317 766

|
QUOTE (spaduretu @ Sep 9 2008, 08:50)  Singura posibilitate de cazare de la Vidra este la vilele olanesti...........conditii acceptabile ...depinde de pretentii...vezi aici: http://www.valcea-romania.ro/viewUnitateCazare.php?lang=ro&idUnitateCazare=85
Condittii mai bune de cazare sunt la Obarsia Lotrului la Pensiunea Bradul......dar si preturile pe masura.......... Cum vilele olanesti? Poate vilele Vidra!?(IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
|
|
|
|
|
10th September 2008, 15:12
|
Junior
Data înscrierii: 24-March 08
ID membru: 306 185

|
| Stie cineva ceva de oferte pentru Revelion in aceasta zona? | |
|
|
|
|
|
|
|
|
10th September 2008, 16:01
|
Junior

|
@dragosionut E corect, e vorba de complexul de vile Olanesti-Vidra, cel putin asa scrie pe indicatorul spre Vidra.
Am pus mai sus o poza cu indicatorul....
|
|
|
|
|
|
|
|
11th September 2008, 08:46
|
Junior
ID membru: 160 172

|
[quote name='maktweet' date='Sep 10 2008, 17:01' post='5196955'] @dragosionut E corect, e vorba de complexul de vile Olanesti-Vidra, cel putin asa scrie pe indicatorul spre Vidra.
Am pus mai sus o poza cu indicatorul....
Misto concediul, nu? Eu m-am plimbat pana m-am plictisit in vara asta, dar cand m-am intors acasa, nu mi-a fost prea dor de locurile pe unde am fost. Anul trecut, insa, am incercat un sentiment de regret cand am plecat de la Voineasa. Vazand pozele tale, mi-e si mai dor de zona Brezoi-Voineasa-Obarsia Lotrului-Vidra. Felicitari pentru concediu!
Acest mesaj a fost modificat de loopoo: 11th September 2008, 08:47
|
|
|
|
|
|
|
|
11th September 2008, 10:12
|
Junior

|
@loopoo Multumesc si nu fi trist, poti merge oricand acolo, chiar si pentru un week-end, sunt acum destule pensiuni, e imposibil sa nu gasesti cazare undeva. Eu trebuie neaparat sa mai merg, mi-a scapat Runculetul si de data asta, nu l-am "cucerit", pentru ca am avut o problema la un genunchi dupa primele doua zile de "cuceriri" (Chica Lupului si Dalmele, plus drumuri lungi pe jos). Musai trebuie cucerit Runculetul ala, mai ales ca mi-au pus sare pe rana niste prieteni care l-au cucerit si au zis ca nu e greu, e si drumul marcat si e foarte frumos. Chiar asteptam cu nerabdare sa ne povestesti cum a fost in vacanta ta, ma bag acum pe topicul celalalt sa vad si eu ce si cum.... (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
18th September 2008, 16:32
|
Junior
Data înscrierii: 10-May 07
Locație: sbiu
ID membru: 177 939

|
QUOTE (maktweet @ Sep 11 2008, 11:12)  @loopoo Multumesc si nu fi trist, poti merge oricand acolo, chiar si pentru un week-end, sunt acum destule pensiuni, e imposibil sa nu gasesti cazare undeva. Eu trebuie neaparat sa mai merg, mi-a scapat Runculetul si de data asta, nu l-am "cucerit", pentru ca am avut o problema la un genunchi dupa primele doua zile de "cuceriri" (Chica Lupului si Dalmele, plus drumuri lungi pe jos). Musai trebuie cucerit Runculetul ala, mai ales ca mi-au pus sare pe rana niste prieteni care l-au cucerit si au zis ca nu e greu, e si drumul marcat si e foarte frumos. Chiar asteptam cu nerabdare sa ne povestesti cum a fost in vacanta ta, ma bag acum pe topicul celalalt sa vad si eu ce si cum.... (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wink.gif) salut.poate cad si eu din copac cu intrebarea asta...imi cer scuze ca nu am citit tot forumul.din cate am citit la voineasa nu este partie?asa este?la vidra stiu ca este..dar ma interesa voineasa..daca se poate skia acolo si in ce conditii.multumesc anticipat
|
|
|
|
|
|
|
|
30th December 2008, 16:34
|
Junior
Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 6-May 06
ID membru: 76 501

|
Salut,
In perioada 2007- 2008 am trecut de 4 ori prin zona si n-am gasit nimic atragator la cazare. Drumurile sunt cam proaste.
Recunosc ca peisajul este demential.......linistea este deranjata numai de pasari si de sursurul apei.... Dar pacat ca nu ai unde sa stai in mod civilizat. Inca n-au aparut ATV-uri prin zona !!
Catalin
|
|
|
|
|
|
|
|
30th December 2008, 23:11
|
Junior
ID membru: 160 172

|
QUOTE (maktweet @ Aug 26 2008, 17:59)  Cateva poze cu flora zonei, apoi Voineasa vazuta de la etajul 5 al hotelului Lotru, apoi eclipsa partiala de luna din noaptea de 16 spre 17 august 2008, vazuta tot de la hotel. Pe aceeasi parte a hotelului am stat si noi. Superb peisaj! Frumoasa tara! La Multi Ani tuturor!
|
|
|
|
|
|
|
|
5th January 2009, 12:33
|
Junior
Data înscrierii: 5-January 09
ID membru: 403 877

|
QUOTE (loopoo @ Dec 30 2008, 23:11)  Pe aceeasi parte a hotelului am stat si noi. Superb peisaj! Frumoasa tara! La Multi Ani tuturor! Ati fost acum la Vidra? Iarna? Cum e? Cazare, mancare, drum??? Orice informatie mi-ar fi de folos! Multumesc!
|
|
|
|
|
|
|
|
11th January 2009, 17:24
|
Junior

|
@loopoo La Multi Ani si tie, si un 2009 asa cum ti-l doresti tu!
@Jemoi Imi pare rau ca nu te pot ajuta, nu am fost iarna acolo. Tot ce stiu este ca acum vreo 2 nopti au fost -24 de grade la Obarsia Lotrului (bine, e la o altitudine in jur de 1400m din cate imi amintesc).
|
|
|
|
|
|
|
|
15th January 2009, 01:59
|
Junior
Data înscrierii: 27-March 03
ID membru: 3 334

|
Ma poate ajuta cineva cu un contact de la o pensiune din zona Vidra ? Am citit pe la pag 10 de aici de o pensiune intre Complexul Vidra si Barajul Vidra . Ar fi de ajutor si nr. administratorului de la Vidra . As vrea sa stau cit mai apropa de Vidra . Cele mai apropiate pensiuni pe care le-am gasit sunt la Voineasa . Obarsia nu o iau in calcul la cazare .
Mersi .
|
|
|
|
|
|
|
|
14th February 2009, 20:20
|
Junior
Data înscrierii: 24-January 09
ID membru: 411 239

|
QUOTE (vivalldi @ Jan 15 2009, 00:59)  Ma poate ajuta cineva cu un contact de la o pensiune din zona Vidra ? Am citit pe la pag 10 de aici de o pensiune intre Complexul Vidra si Barajul Vidra . Ar fi de ajutor si nr. administratorului de la Vidra . As vrea sa stau cit mai apropa de Vidra . Cele mai apropiate pensiuni pe care le-am gasit sunt la Voineasa . Obarsia nu o iau in calcul la cazare .
Mersi . http://www.roturism.com/cazare/vrancea/vidra.html
|
|
|
|
|
|
|
|
26th February 2009, 22:04
|
Junior
Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 6-May 06
ID membru: 76 501

|
Iata niste poze pe care le-am facut in zona in toamna lui 2006 pe traseul Rm. Valcea - Obarsia Lotrului - Tg. Jiu. Enjoy !
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|