QUOTE (muntealb @ Apr 3 2007, 18:59)

Intr-adevar situl a luat ceva timp dar nu in ce priveste elaborarea structurii sau a aspectul lui, care sint de fapt preluate dupa cele ale sitului meu cu manuale despre calculatoare si internet. Ceea ce a luat timp a fost selectia softurilor. Exista destule softuri traduse in romana, insa in majoritatea cazurilor traducerile fie nu sint prea bune, fie nu sint complete, fie nu mai sint actualizate (de ex. sint pentru versiunea 3.0 a softului si acesta e acum la versiunea 6.0). Asa ca eu am ales numai traducerile bune (uneori si cele medii), complete si actualizate. Dar chiar si asa este o paleta destul de larga de softuri, indeajuns pentru o folosire obisnuita a calculatorului. Un avantaj este ca majoritatea traducerilor sint pentru softuri gratuite (si bune in acelasi timp), ceea ce inseamna ca nu este nevoie de nici un ban in plus pentru a avea o versiune in limba romana.
Scopul pentru care am creat situl a fost tocmai acela ca si eu stiu persoane care se simt mult mai bine daca le explici functionarea unui soft care are interfata in romana, asa cum mentiona si Antinari. Acestia uita mai greu ce le explici si au tendinta sa foloseasca mai mult softul, deci pina la urma ajung sa invete si singuri cum functioneaza, ceea ce este cel mai bine pentru ca devin independenti si nu mai sint nevoiti sa ceara tot timpul sfaturi.
Subscriu si eu la
antinari,succes in continuare!