Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

37 V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sony Ericsson k810, urmasul lui k800
manea_razvanro
mesaj 13th August 2008, 07:28
Mesaj #55

Member

Grup: Members
Data înscrierii: 26-March 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 33 258

E normal sa se incalzeasca putin in acea zona din cauza ledulilor care ilumineaza acea portiune. Intrebare : cum se poate decoda telefonul pentru a fi folosit pe Cosmote (doar decodare ma intereseaza , nu si altceva) .Multumesc anticipat de raspunsuri.

PS: EU am instalat programul M3 pentru a face filmulete care sa poata fi citite de telefon , insa problema este ca dupa ce instalez M3-ul si il deschid , imi apare fereastra cu mesajul "M3 stop working" si asta este tot. Sa aiba legatura ca folosesc Vista?
Go to the top of the page

+Quote Post
cedry2kio
mesaj 13th August 2008, 10:28
Mesaj #56

Junior

Data înscrierii: 24-December 07
Locație: Ploiesti
ID membru: 263 844

QUOTE (manea_razvanro @ Aug 13 2008, 08:28) *
E normal sa se incalzeasca putin in acea zona din cauza ledulilor care ilumineaza acea portiune. Intrebare : cum se poate decoda telefonul pentru a fi folosit pe Cosmote (doar decodare ma intereseaza , nu si altceva) .Multumesc anticipat de raspunsuri.

PS: EU am instalat programul M3 pentru a face filmulete care sa poata fi citite de telefon , insa problema este ca dupa ce instalez M3-ul si il deschid , imi apare fereastra cu mesajul "M3 stop working" si asta este tot. Sa aiba legatura ca folosesc Vista?

Se decodeaza prin patch foarte usor.Este pe acest forum raspunsul la intrebarea ta,dar ptr softul orange pe care banuiesc k il ai este mai difiicila decodarea,deoarece gaseti mai dificil main Orange pe net,decodarea facudu-se prin main,deci daca nu gasesti main ptr ca se decodezi cu softul orange resofteaza cu main generic si sigur o sa il ai decodat.
offtopic:wtf dude asculti manele sau e pus nickul la panarama?
Am telefonul de 4 ore si uitati deja cum arata

Acest mesaj a fost modificat de cedry2kio: 13th August 2008, 10:33
Fișiere atașate
Fișier atașat  telu_meu.png ( 698.51KB ) Număr de descărcări: 408

+Quote Post
manea_razvanro
mesaj 13th August 2008, 10:58
Mesaj #57

Member

Nu ascult manele...e numele meu de familie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) M-ar interesa sa-l decodez...crezi ca ma poti ajuta?Nu am mai facut pana acum asa ceva si am oarecare teama. Bafta

+Quote Post
duki
mesaj 13th August 2008, 13:22
Mesaj #58

Junior

Data înscrierii: 8-October 06
Locație: Barlad
ID membru: 101 438

Va recomand un site special pentru SE, gasitit tutoriale despre cum sa decodati telefoane mai mult ca sigur.
http://www.se-tuning.net/index.php

+Quote Post
manea_razvanro
mesaj 13th August 2008, 14:02
Mesaj #59

Member

Intradevar , vad ca este un site plin de informatii. Problema ptr un incepator este ca sunt atat de multe informatii incat nu reusesc sa gasesc strict ce ma intereseaza pe mine - decodarea telefonului (nimic mai mult).
O zi buna.

+Quote Post
duki
mesaj 13th August 2008, 14:03
Mesaj #60

Junior

QUOTE (cedry2kio @ Aug 13 2008, 11:28) *
Se decodeaza prin patch foarte usor.Este pe acest forum raspunsul la intrebarea ta,dar ptr softul orange pe care banuiesc k il ai este mai difiicila decodarea,deoarece gaseti mai dificil main Orange pe net,decodarea facudu-se prin main,deci daca nu gasesti main ptr ca se decodezi cu softul orange resofteaza cu main generic si sigur o sa il ai decodat.
offtopic:wtf dude asculti manele sau e pus nickul la panarama?
Am telefonul de 4 ore si uitati deja cum arata

Cum ai reusit sa faci menu flash?Mie mia zis cineva pe un forum, ca pe k810i nu merge sa pui theme flash pentru ca nu are suport flash, si nici daca instalezi soft de W.Poate ne zici si noua cum ai reusit.

+Quote Post
tubro
mesaj 13th August 2008, 14:18
Mesaj #61

Junior

Data înscrierii: 14-July 08
ID membru: 348 243

Vreau si eu sa cumpar tel asta. Ce puteti zice de el de rau, ce minusuri are care se observa doar in utilizare? Ca plusurile le vad din specificatii...

+Quote Post
duki
mesaj 13th August 2008, 14:40
Mesaj #62

Junior

QUOTE (tubro @ Aug 13 2008, 15:18) *
Vreau si eu sa cumpar tel asta. Ce puteti zice de el de rau, ce minusuri are care se observa doar in utilizare? Ca plusurile le vad din specificatii...

Pana acum eu am descoperit un singur minus, cand umbli pe el se incalzeste in zona joystickului din cauza ledurilor puternice care lumineaza tastatura, dar nu e un motiv din cauza caruia sa nu-l cumperi, in rest, are de toate:Ecran mare, camera de rezolutie inalta, muzica se aude destul de bine, bateria o sa te tina doar 2-3 zile in primele 4-5 incarcari ,dupa aia nu stiu pentru ca si eu sunt abia la a 3-a, poti sa iti pui theme, poti chiar sa-ti faci tu theme pentru el cu un program special pe pc.Telefonu este o alegere foarte buna pentru.Nu vei regreta.

Acest mesaj a fost modificat de duki: 13th August 2008, 14:40

+Quote Post
tubro
mesaj 13th August 2008, 15:08
Mesaj #63

Junior

Data înscrierii: 14-July 08
ID membru: 348 243

QUOTE (duki @ Aug 13 2008, 15:40) *
Pana acum eu am descoperit un singur minus, cand umbli pe el se incalzeste in zona joystickului din cauza ledurilor puternice care lumineaza tastatura, dar nu e un motiv din cauza caruia sa nu-l cumperi, in rest, are de toate:Ecran mare, camera de rezolutie inalta, muzica se aude destul de bine, bateria o sa te tina doar 2-3 zile in primele 4-5 incarcari ,dupa aia nu stiu pentru ca si eu sunt abia la a 3-a, poti sa iti pui theme, poti chiar sa-ti faci tu theme pentru el cu un program special pe pc.Telefonu este o alegere foarte buna pentru.Nu vei regreta.

Multumesc de raspuns.

M-am apucat de citit pe arena despre el si cele mai mari probleme pe care le-am intalnit la userii de acolo sunt ca tastele isi pierd cromul ala de pe ele si devin mate nu stiu cum, joystick-ul raspunde mai greu in timp iar capacul care acopera camera incepe sa umble teleu in timp. Din cauza asta inca oscilez intre k810 si w880 (chiar daca stiu ce are in plus k810). Parca sunt in povestea cu drobul de sare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Oricum maine cumpar unul din astea doua.

Acest mesaj a fost modificat de tubro: 13th August 2008, 15:10

+Quote Post
bogdzy
mesaj 13th August 2008, 17:23
Mesaj #64

Junior

Locație: Iasi
ID membru: 263 855

Mi-am luat si eu unul azi si se cam incalzeste ,trebuie sa trec in cateva zile din nou pe la shop sa vad ce zic si aia .

+Quote Post
4ndr3i-13
mesaj 13th August 2008, 18:47
Mesaj #65

Junior

Data înscrierii: 2-January 08
ID membru: 267 299

si la mine se incalzeste, da' cred ca e doar din cauza ledurilor, ca dupa ce il las in pace se raceste rapid in max 5min ..
@bogdzy, daca afli ceva de la orange shop sa ne spui si noua (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
manea_razvanro
mesaj 13th August 2008, 19:35
Mesaj #66

Member

Nu este o incalzire exagerata si sigur motivul incalzirii este caldura dispersata de leduri. Eu zic ca iti faci griji degeaba.

+Quote Post
duki
mesaj 13th August 2008, 20:12
Mesaj #67

Junior

QUOTE (manea_razvanro @ Aug 13 2008, 20:35) *
Nu este o incalzire exagerata si sigur motivul incalzirii este caldura dispersata de leduri. Eu zic ca iti faci griji degeaba.

Asa face si al meu, si da cred ca, cauza e ledurile de la tastatura.Totusi ce fel de leduri au pus astia de la SE de se incalzesc in halu asta?Eu prefer sa tin capacul de la camera deschis tot timpul decat sal foiesc de fiecare data cand vreau sa fac o poza, si dupa un timp sa se slabeasca sania pe care culiseaza.Despre joystick e de asteptat, se stie ca aceste joystickuri dupa 1 jumate-2 se cam duc.Dar se schimba nui mare bai.E un telefon care poate multe.
@bogdzy: daca cei de la orange shop iti zic ca este vorba de o problema din telefon, te rugam sa ne zici si noua ca sa stim despre ce este vorba.Multumim.

Acest mesaj a fost modificat de duki: 13th August 2008, 20:14

+Quote Post
adicted69
mesaj 13th August 2008, 21:33
Mesaj #68

Member

Data înscrierii: 19-March 08
Locație: Brambura
ID membru: 303 995

o intrebare pentru cei care l-au luat de la orange la best deal: are pe undeva logo-ul orange pe el?ca pe site la orange in poza apare ca unul nebranduit.daca are, unde este logo-ul?

o poza eventual

+Quote Post
manea_razvanro
mesaj 13th August 2008, 23:00
Mesaj #69

Member

Nu am cum sa-ti pun poza acum..dar are emblema orange exact in partea de jos a ecranului , loc unde ar trebuii sa scrie defapt "cybershot"

+Quote Post
duki
mesaj 13th August 2008, 23:45
Mesaj #70

Junior

Dintre cei de pe topicul asta cu k810i, care are binevointa sa imi dea si mie menu.ml.Mi-am schimbat iconitele din meniu dar vreau sa le pun inapoi pe cele vechi, vreau sa incerc unele treburi.Daca nu stiti cum sa il luati din telefon va spun eu.

+Quote Post
icamaster
mesaj 14th August 2008, 08:45
Mesaj #71

Member

Data înscrierii: 13-February 08
Locație: Solca, Suceava
ID membru: 288 697

Am si eu o intrebare, cu ce vine la pachet (modelul de baterie, casti, etc. ca nu am puterea sa caut ca tocmai am venit dintr-o tabara de astronomie si in 3 zile am dormit numa vreo 5 ore.).
OffTopic : in ce regiune se zice Acilea? In oradea?

Acest mesaj a fost modificat de icamaster: 14th August 2008, 08:46

+Quote Post
cedry2kio
mesaj 14th August 2008, 09:42
Mesaj #72

Junior

Locație: Ploiesti
ID membru: 263 844

QUOTE (duki @ Aug 13 2008, 15:03) *
Cum ai reusit sa faci menu flash?Mie mia zis cineva pe un forum, ca pe k810i nu merge sa pui theme flash pentru ca nu are suport flash, si nici daca instalezi soft de W.Poate ne zici si noua cum ai reusit.

Dude,este un simplu meniu normal,atat.O sa postez tutoriale despre cum sa-l decodati,sa-l resoftati,sa-l moddati cand o sa am timp.Anyway in decursul zilei de azi, oricum

QUOTE (tubro @ Aug 13 2008, 16:08) *
Multumesc de raspuns.

M-am apucat de citit pe arena despre el si cele mai mari probleme pe care le-am intalnit la userii de acolo sunt ca tastele isi pierd cromul ala de pe ele si devin mate nu stiu cum, joystick-ul raspunde mai greu in timp iar capacul care acopera camera incepe sa umble teleu in timp. Din cauza asta inca oscilez intre k810 si w880 (chiar daca stiu ce are in plus k810). Parca sunt in povestea cu drobul de sare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Oricum maine cumpar unul din astea doua.

W880i nu merita,mai bine iti iei w660i daca vrei neaparat walkman.Oricum telefonul este extraordinar,nota 10\10,chiar merita.

QUOTE (duki @ Aug 14 2008, 00:45) *
Dintre cei de pe topicul asta cu k810i, care are binevointa sa imi dea si mie menu.ml.Mi-am schimbat iconitele din meniu dar vreau sa le pun inapoi pe cele vechi, vreau sa incerc unele treburi.Daca nu stiti cum sa il luati din telefon va spun eu.

Here is it,download din atasament.Ii dai extract files si il pui cu far in tpa presest system menu.

Acest mesaj a fost modificat de cedry2kio: 14th August 2008, 09:43
Fișiere atașate
Fișier atașat  k810menu.rar ( 6.85KB ) Număr de descărcări: 141

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

37 V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 21:26
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia