|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
17th February 2004, 11:40
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 117 Data înscrierii: 22-August 03 ID membru: 5 736 |
am scris un post la threadul Lia Roberts, pt ca a durat cam mult mi-a cerut sa ma re logez si postul s-a pierdut... nu il mai rescriu ca nu mai am nervi dupa ce l-am terminat mi-a venit ideea pe care o supun dezbaterii voastre aici: E POSIBIL SA SESCHIMBE CEVA IN RO LA NIVEL POLITIC ? io cred ca nu si niciodata argumente: este unul care le genereaza pe toate in sistemul administrativ (Guvern, Prefecturii, Primarii, alte institutii aparent descentralizate) sunt foarte multi oameni care au ceva in comun (nu ma refer la marii lideri, ci la cei care sunt rotite mai mici..) acesti oameni tin foarte mult la postul lor ei nu stiu sa faca altceva in viata sunt dependenti de statutul lor de avantajele materiale sau nemateriale pe care le au daca se gandesc mai bine nu isi pot imagina cum ar fi sa traiasca altfel si atunci ei fac absolut oirce ca sa ramana acolo unde sunt si atunci ce se poate schimba nimic trist dar asta este astept parerile voastre |
|
|
|
17th February 2004, 11:55
|
|||
|
Moderator Grup: Moderators Mesaje: 2 698 Data înscrierii: 11-August 02 ID membru: 1 776 |
|
||
|
|
|||
17th February 2004, 12:07
|
|
|
Senior Member Grup: Banned by Moderators Mesaje: 8 583 Data înscrierii: 9-December 01 ID membru: 184 |
de putut se poate... dar masura ar fi way prea radicala... si whats the point anyway? decat sa astepti sa se schimbe toata societatea mai bine saltzi tu, personal...
vorba aia, de nu vine muntele la allah, vine allah la munte ! |
|
|
|
17th February 2004, 13:32
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 3 361 Data înscrierii: 18-December 03 Locație: pe malul marii ID membru: 9 201 |
nu se vrea schimbarea cred ca 60 din romani mai ales cei peste 40 de ani ar innebuni daca ar vrea cineva vreo schimbare radicala mai ales in politica sau in administratie poti sa schimbi toata legislatia daca nu schimbi si oamenii de la conducere degeaba
|
|
|
|
17th February 2004, 14:12
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 439 Data înscrierii: 25-July 03 ID membru: 5 048 |
daca-i schimbi si ii dai pe toti afara, pe cine pui in loc ? ca la salariile de la bugetari nu o sa se inghesuie nimeni f. competent, stiu multe cazuri in care oameni f. buni au plecat de la bugetari din motiv de bani, deci ...
|
|
|
|
17th February 2004, 14:41
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 3 361 Data înscrierii: 18-December 03 Locație: pe malul marii ID membru: 9 201 |
sunt o gramada de oameni capabili care ar veni pentru niste salarii cat de cat decente si oricum sunt destui bugetari cu salrii mari care nu fac nimic
|
|
|
|
20th February 2004, 10:59
|
|||
|
Moderator Grup: Moderators Mesaje: 2 698 Data înscrierii: 11-August 02 ID membru: 1 776 |
|
||
|
|
|||
20th February 2004, 11:34
|
|
|
exista si bugetari responsabili faptul ca ei sunt putini nu inseamna ca nu exista
dca economia ar fi una de piata in adevaratul sens al cuvantului nu ca este sau nu declarata PSD nu va face niciodata ca functionarii publici sa fie independenti sau echidistanti politic nu vezi ca ei vor si pe preoti sa-i oblige sa intre in partid daca economia nu va mai depinde de stat se duce si 50% din coruptie justitia este corupta pentru ca oamenii nu s-au schimbat acolo majoritatea sunt fosti comunisti securisti oameni santajabili iar cei tineri nu pot urca decat cu spaga sau pile ceea ce implica sa ia recurga la aceleasi metode pt a-si recupera banii |
|
|
|
20th February 2004, 14:32
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 439 Data înscrierii: 25-July 03 ID membru: 5 048 |
atat timp cat un directorash de doi lei are drept de semnatura pt. milioane de para la cine vrea muschii lui (a se vedea exceptiile din lege la obligativitate achizitii publice prin licitatii), nu o sa se rezolve nimic.
daca se ia din mana statului banul greu (adik pensii, asigurari sanatate, etc, etc) shi ce ramane se trece numai prin licitatii (eventual numai electronice), atunci sa vezi: - cum pleaca imediat 50% din functiorati de la stat la privati - cum dau faliment instant jdemii de firme - cum iese banul shi de strazi, shi de profesori, shi de medici, etc ... parerea mea ... |
|
|
|
20th February 2004, 22:03
|
|
|
ai mare dreptate oricum se stie cel mai prost manager e statul |
|
|
|
23rd February 2004, 19:17
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 117 Data înscrierii: 22-August 03 ID membru: 5 736 |
am raspuns la cateva din posturile voastre si vad ca raspunsurile mele nu mai sunt
am scris ceva ce nu trebuia ? |
|
|
|
23rd February 2004, 22:32
|
|
|
nu stiu dar poate era suparat pe tine
|
|
|
|
23rd August 2008, 14:17
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 38 Data înscrierii: 19-August 08 ID membru: 361 334 |
da. structura populatiei.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 24th November 2009 - 04:09 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |