|
  |
tudorel666 |
|
|
|
|
4th March 2007, 23:16
|
Senior Member
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 7-February 07
Locație: Focsani - Vrancea
ID membru: 139 256

|
Sfântul Petru prinse-o curvă Ce făcea ce știe-a face Orice curvă pricepută De-jde-mii de ani încoace Si-o-ntrebă mult prea sfințitul: „Dragă, când păcătuiești că vei putrezi prin iaduri doar vreo clipa te gândești?” Însă curva deșănțată Îl privi în ochi ca proasta Și-i răspunse liniștită „Asta știu să fac , și basta. Și-apoi, sfinte, eu în viață tot ce am a fost primit; sărăcia si dorința, domnul tău mi-a dăruit. Si prostia, si plăcerea tot El mi-a dat cu prisos să refuzi ce-ți dete Domnul, este domnul meu frumos?” Și-a plecat în ceruri sfântul Și la Domnu-a fost primit, Care-i spuse desenând: Curva bine a grăit ! Dar, fin’că a vrut dreptate Sfântul nostru prea iubit Curva fuse răsplătită Iar pe el l-a pedepsit. De-asta-acum, când văd o curvă Mă întreb cu-o voce mută: Este proastă, păcătoasă, Sau ascunde-n ea o sfântă? Și sămânța i-aș stârpi-o De la Domnul vrând dreptate, Dar mi-e teama c-aș primi-o Si-eu ca sfântul, drept pe spate !
|
|
|
|
|
|
|
|
7th March 2007, 00:22
|
Senior Member

|
Poezia următoare am scris-o când eram foarte supărat pe Dumnezeu și ideea de iad (încă mai sunt!) . Din această cauză un anumit cuvânt se repetă cu obstinație și l-am băgat în gura tuturor, inclusiv a mea . Pentru cei mai sensibili, rog sa nu citească poezia !
In iad dac-oi ajunge M-oi boteza in smoală Iar Duhul Sfânt va suge Oua la mine-n poală.
Cu dracii voi juca Barbut pe dezbrăcate Isus mă va ruga Sa-l iau si pe la spate
Iar Dumnezeu prea sfânt Va suge lupa bine C-apoi și El oricând Va sta cu lupa-n mine
Satana pe la toți Ne-o băga lupa-n gura Și-apoi fără chiloți La lupi ne-om lua măsură
Ha, ha, ha și ha, ha, ha Să vezi ce ne-om mai distra Ha, ha, ha și ho, ho, ho Că în iad tare-i mișto !
Pe maica Măriuța, Mămuca lui Hristos Vom sta să-i radem mâța Și-om râde copios
Ioan Botezătorul Cu chiloțeii-n vine Va sta cu sucitorul Colo, în gât la mine
Că mult, mult prea stricată Mi-a fost mie gurița Că fost-a fermecată De Dumnezeu bădița
Ha, ha, ha și ha, ha, ha Să vezi ce ne-om mai distra Ha, ha, ha si ho, ho, ho Că în Iad tare-i mișto !
Femei, fără măsură Vor sta cu lupa-n gură Iar sfintele vor plânge Că lupe-ar vrea a suge
Iar sfinți cu bale-n gură Pierduți cu judecata Vor vrea să stea o tură În lupița lui Tata.
Și vin, țuică, friptură În iad fi-vor pe masă Dar sfinți-or lua în gură Doar nafură și-aghiasmă .
Ha, ha, ha și ha, ha, ha Ce plâns în Rai s-o făcea Ha, ha, ha și ha, ha, ha Nici la draci nu le-ar plăcea !
Sau poate-ar fi mai bine Hristoși mici să mănânce Și-apoi din sfinte vene Să bea-n evlavii sânge .
Da’ ce or zice sfinții Că-n Iad se va dansa Iar colo-n rai părinții Doar în genunchi vor sta !
De posturi și mătănii Vor fi cam străvezii Și-n iad cele dihănii Sătui și rozalii !
Ha, ha, ha și ha, ha, ha Să vezi ce ne-om mai distra În smoală și-n râu de foc De la creștet la mijloc.
De limbă agățată Cu lupe drept cârlig Va sta orișice fată Care-a mâncat covrig
Bărbați ce le-a plăcut Să stea cu lupa-n gură Vor fi numai în rut Veseli fără măsură.
Și-orișice păcătos Ce și-a urmat dorința Va râde copios Cu Dumnezeu bădița !
Ha, ha, ha și ha, ha, ha În iad acum m-aș ducea Și tare m-aș supăra Dacă dracii nu m-ar vrea !
Nu știu cum vă simțiți voi acum, dar mie mi-a trecut frica de iad și de draci după ce am scris aceasta poezie. Sper sa folosească și altora !
Eu unul m-am răcorit astfel pentru toată frica ce învățătura unor idioți mi-a băgat-o până în măduva oaselor și m-a împiedicat să fiu fericit.
Acum cred în Dumnezeu și îl iubesc din toată inima fără să-mi mai frică că mă va fierbe pe mine sau pe cineva drag în smoală !!! | |
|
|
|
|
|
|
|
|
7th March 2007, 01:15
|
Senior Member

|
Ca să vedeți că totuși îl iubesc, vă dăruiesc și cele ce urmează :
O, Domnul Meu, durerea Ta E dulce-n gură cum îi mierea Dar pântecul mi-a amărât Și duhul tot mi-i chinuit
Doar moartea Doamne, mi-o doresc Când adierea nu-ți găsesc Sau biciul Tău necontenit, Ori de-am iubit, ori de-am greșit
Genune, fundul nu-ți zăresc Și-orice îmi dai, tot te iubesc. Fiorii fricii sunt sublimi Iar groaza-i sfânt joc de lumini.
Un vârf de bici, dac-am primit, Ca un măslin am înflorit Și de plăcere mă-nfior Când simt cum oasele mă dor.
O, Domnul meu, iubirea Ta E-o vipera și-o rană grea Dar, doar o clipă de m-atingi, Focul din mine iar încingi
Hai, vino, iarăși sunt al tău, Trezește-mă din somnul greu, Mai tare-n el sa mă afunzi Și-ntr-un alt iad sa mă scufunzi.
Dar știu acum că ești cu mine Și la necazuri și la bine De te iubesc, de te blestem, Doar mângâierea Ta o chem.
Și mângâierea Ta-i un bici, O clipa doar de mă atingi, Mai tare focul se încinge Și-n cleștii săi mai mult mă strânge.
Hai, vino, iarăși sunt al tău, Deși te-alung mereu, mereu, Ca palma Ta să n-o mai simt , Să nu mai simt al tău alint.
Stăpânul Meu, vorbirea Ta, E dulce tare-n gura mea. Dar, când o-nghit mă amărăște, Trupul și mintea-mi chinuiește.
Oprește-te, o clipa doar, Să pot muri, să n-ai habar, Că pe pământ am existat Și-o clipă doar, te-am înfruntat !
Dar, din neant m-oi re’ncarna, O clipa doar de m-oi chema, Să-ți fiu un vas de cinste doară, Sau chiar un vas, cel mai de-ocară !
Și te iubesc, și te slăvesc, De-s lemn uscat, sau de-nfrunzesc, Că sunt eu veci de veci al Tău, Un sclav, sau fiu, sau dumnezeu.
Și cum Ți-i voia, mă îmbraci Cu purpura sau mii de draci Și cine-s eu,sa zic „nu vreau”, Că-s beat mereu, nimic de beau !
Iar apele din mine-amare Se fac din pântece izvoare, Chemând pe toți să se-odihnească, Din munci, o clipa, să se-oprească.
Iar plânsul meu, e-o adiere Ce lor, le dă fiori de plăcere; Frunzișul meu, ce tot mă doare, Pe ei, ii apăra de soare.
Dar nu durerea mea mă doare, Ci că n-aud a Ta chemare, Deși în mine e mereu, Crescându-mă, ca dumnezeu.
O clipa, doar, mă voi opri, O clipa ,doar, m-oi odihni. Izvorule, curgi iar tăcere, Înghiteți iar, a ta durere !
P.S. Urmatoarea va fi vesela. Promit!
|
|
|
|
|
|
|
|
7th March 2007, 02:39
|
Senior Member

|
QUOTE(Cimp0aca @ Feb 21 2007, 22:51)  Până și Iuda a mâncat cu Tine cel din urmă Paște. Asta e bine de știut pentru cel care azi te înjură, mâine te cunoaște. Și toți greșim, în multe feluri, Doamne Sfinte, dar numai cine crede că-i perfect, numai acela minte. Eu n-am mințit, eu doar am vrut să știu, să știu, să știu, chiar dacă pentru mine este prea târziu. E prea tarziu, Cimpoaca ?! Meri te plimba ! Nu-i prea tarziu cat inca, mai ai limba ! Si inca ascutita ca o lama E prea devreme inca, Bag' de sama ! Si daca vrei sa stii, cin' te opreste, nu vezi ca balta inca, are peste ? Tu doar gresesti, ca miorlai , ca pisica. Te doare-n cur, La cap nu ai nimica ! Perfect e al ce crede, ca-i perfect, chiar de e prost ca noaptea, sau destept ! Hai nu mai plange-amar pe Dumnezeu, ca-si baga pixu-n gura ta mereu ! Mai bine baga-n gusa doua bere, si cata-n viata asta doar placere. Cu mana, cu gurita, cu pocalul, cu dracu, cu chitara si tambalul. Zau, nu mai plange-atata, ca ma doare in coate, cand aud cum urli tare. E buna si tristetea, doua clipe, si-apoi arunc-o, chiar de-ar fi sa tipe, ca strechea, ca momaia, ca uratul, imi place plansul, da mai mult fututul. Hai, tot mai plangi ? Si iadul s-a inchis Accesul, doar o ora, e permis. De vrei mai mult sa stai, tre' sa platesti ori sugi ceva, ori tre', sa o belesti. Pe-a ta, sau pe-a lu' dracu', nu conteaza, Pe Dumnezeu oricum nu-l deranjeaza. Hai nu mai plange-atata, ia o tzatza in gura ta , si-n mana cu-o fatutza. Nu ti-a trecut deochiul? Te descanta Cu-o tuica fiarta Si-o betie crunta. Si-apoi sa razi cu pofta, c-asta-i viata, e faina chiar si cand, se rupe ata!
|
|
|
|
|
|
|
|
7th March 2007, 02:41
|
Senior Member

|
V-am promis o poezie vesela. E mai sus !
Sper sa nu-mi faca Cimpoaca felul cand o citi-o !
Rugati-va pentru mine !
|
|
|
|
|
|
|
|
7th March 2007, 20:12
|
Senior Member

|
QUOTE(afterdeath @ Dec 17 2006, 11:58)  Doamne, mulțumim politicos, Că nimic în viața mea nu e frumos. Suferi si tu de boala lui Cimpoaca. Citeste si tu poezia pe care i-am dedicat-o. E valabila si pentru tine. Apropo, sunt Dumnezeu. Nu-ti dau bani inca. Imi place cum te lamentezi. Da-i inainte !
|
|
|
|
|
|
|
|
9th March 2007, 01:57
|
Senior Member

|
QUOTE(Cimpoacă @ Mar 8 2007, 17:52)  În țara asta, plină de morți, Degeaba, Nici să mai mori nu poți, Și morții vor să-și facă laba.
De mortii vor sa faca laba mai Cimpoaca Inseamna ca mai stiu ce tre' sa placa.
Doar tu te lamentezi precum o baba; decat sa plangi , mai buna e o laba ! | |
|
|
|
|
|
|
|
|
9th March 2007, 19:20
|
Senior Member

|
QUOTE(Cimpoacă @ Mar 9 2007, 18:15)  Dacă și asta o mai fi creație, Io-ți las tot topicul contra ramburs - felație.
Adu-ți aici toți dumnezeii și cristoșii, Toți dracii, mucenicii și bărboșii, Cu care te-ntreții-ntre două spasme, Ca să apari revigorat pe forum cu două-trei miasme!
Nu te banează nimeni, că n-avea nimeni despre tine știre! (Păreai bărbat, deși cântai subțire...) În comparație cu mine ești celebru, jeane, Eu am f***t, tu ai visat cucoane... In sfarsit, Cimpoaca, ti-ai dat drumul, Si vad ca-ncet, te-a excitat nebunul. Credeam ca doar femeile ma plac, Dar vad c-am prins in mreje si-un Cimpoac. Felatie cu tine as facea, Dar nu stiu de mai stii a o scula, De te tot plangi ca viata e urata, Incep sa cred ca scula ti-e bolanda. Tu ai f***t candva prin tinerete Eu inca nu-s atins de batranete, Si p**ii nu ii cant eu aleluia Mi-e acra gura, iara tie muia. Cu dracii ma-ntretin, ca-s mai barbati. Tu numa fusta mamei , vad ca cati, Sa plangi amar, ca viata e urata, Plutind spre moarte pe-o firava pluta. Subtire cant, ca de-as canta mai gros, Pe targa, de pe topic erai scos, Bolnav de suparare si necaz, Ca eu cant beat, mai fain ca tine treaz. Si spasme nici nu fac, nici n-am facut, Chiar de ma lupt cu morile da vant, Da-s bun, de ele latra cu duiumul Iar eu nu cad, desi sunt numa' unul!
Acest mesaj a fost modificat de tudorel666: 9th March 2007, 19:20
|
|
|
|
|
|
|
|
9th March 2007, 19:38
|
Senior Member

|
QUOTE(landscape10 @ Mar 9 2007, 09:50)  Isusii si profetii-s morti, Iar eu sunt viu, Asta conteaza, Din cand in cand un biet nebun, Mai abereaza.
Legat de maini, picioare, pat, Avand tovarasi doar peretii, Tu nu stiai c-acolo ajung, Numai nebunii si profetii?
Cat despre dumnezeu cel sfant, Ca ne-a creat, imi pare bine, Pacat c-acuma s-a retras, In cap la tine.
Iar fiecare clip-a vietii, Cu fiece bataie de pendula, Ea trece, dar pe mine fix ma doare, In ...
Te rog ramai, n-as vrea sa pleci, Esti amuzant, mai rad si eu, Iar de ce spui, sa stii ca rade, Si dumnezeu. O, tu esti viu, ca o masina: Te misti, doar daca ai benzina ! Eu, chiar de-s trist ca un mormant, De bucurie voi sa cant. Si aberez, da-s fericit, Ca ce cati tu , eu am gasit ! Desi pareai mult mai destept, Eu is mai prost, da' intelept. Acuma, nu-mi mai este frica, De iad, de rai , sau de nimica. Tu, scormoni carti, rand dupa rand, Pe-ascuns pe Dumnezeu catand ! Si n-ai curaj sa faci ca mine, Sa-si bata lumea joc de tine, Sau sa te pui ca prostu-n drum, Sa-ti zica lumea : Esti nebun ! Chiar nu observi ce forta am, Cand nu ma tem de lume-un dram? Si crezi ca singur de eram Cu-atati nebuni ma masuram ?!
|
|
|
|
|
|
|
|
9th March 2007, 20:32
|
Senior Member

|
QUOTE(Cimpoacă @ Mar 9 2007, 19:54)  Ai prins o legiune (de drăcoaice, level 1), plus o rimă, Dar ca să prinzi cimpocul sub drezină, E, nene, muncă grea și de Sisif, Așa că mreaja-ți plânge-a cataif. Ei, lasă fițele de domnișoară, O gură pui și-ndată mi se scoală. Mi-e acră muia, ce e drept, dar de-unde știi? Se pare că la a mea p***ă tu cam întârzii… Păi, te-ntreții, că dracii-s mai avari de anus, Dar maică-mii, până nu te dezbrac de pancreas, te rog să-i dai repaos. Mai beat ca mine chiar nu se există, Oi fi tu madrigalu, biată p**ă tristă… Nu cazi, amice, știi de ce? La demisol te-așteaptă două: punice… -----
De n-ai fi fost, nu mai erai, deci ești. O dedicație... să nu mă plictisești! Iar ma ameninti scumpul meu Cimpoaca, de-acuma mai ca-ncepe sa imi placa, De tine si de p**a ta belita, Ce-i tare ca o rama indoita ! Si-n anus zau, c-am mai avut limbrici, La fel ca amarata ta de mici; Mai mult decat sa scarpine nu stiu Si nu mai zic ca tu esti mort, nu viu. C-altfel in mila te-as lasa o tura, Da puti a cloroform si-a bautura, Si nu ma culc cu morti si cu cadavre Ce stiu atat : sa bengane palavre ! Punice, nu-s ce sunt, si nu mi-e frica: Ai gura mare, p**a ti-este mica !
|
|
|
|
|
|
|
|
9th March 2007, 20:54
|
Senior Member

|
QUOTE(landscape10 @ Mar 9 2007, 20:15)  C-ai forta vede toata lumea, Te crezi profet adevarat, Esti unul din miile de cazuri, De internat.
Tu spui ca stau in carti si caut, Ce am gasit, am cautat, Tu esti profetul autentic, De cacat.
Mai spui ca dumnezeu ti-o trage, De-ar fi asa, esti genial, Mie mi-a zis ca te asteapta, La spital.
Mai tii minte-acea doctora, Care atunci te-a dezlegat, Rusine, nici macar o limba, Nu i-ai dat.
Acum ca esti cu noi aicea, Te rog sa nu ne plictisesti, Ca de o faci, eu te asigur, C-o belesti. Ce-ai tu Landscape cu plictiseala Si ma ameninti cu beleala Au vrei sa-ti spun doar "sa traiti" Domnu' Landscape, vreti s-o be**ti? In gura-s tare ca si tine Da eu nu m-am cacat pe nime Doar tu cu-amicul tau Cimpoaca Radeti de mine ca la claca. Politicos eu am postat Cum de spital am fost scapat Bagandu-mi p**a-n gura mea Si-n Dumnezeu, si-n lumea rea. De Biblie cand va vorbeam Eram nebun si aiuram; De sex, cu Domnu, cand vorbesc, Sunt sanatos, nu aiuresc ! Deci nu-ntelegeti ca-mi vorbeste, Ca-n mintea voastra tace peste Dar de ma credeti ca ma f**e, deduc ca si pe voi va rupe Si-ncet va frange pe la spate Si-n cap cu parul tot va bate, Si-atunci nu e nici o mirare : Domnul e mut, da p**a are !
|
|
|
|
|
|
|
|
9th March 2007, 21:00
|
Senior Member

|
QUOTE(Cimpoacă @ Mar 9 2007, 20:51)  Chorus: Gaaaalbenăăă gutuieee, Iară ți-am dat m***eee, Laaaampă la fereastră, Laaampă ești, de zastră!!! Cimpoaca, nu te ambala prea tare ca-ti creste colesterolul si glicemia si ti se sparge vreo artera infundata si uiti sa-ti iei gerovitalul ! Uite, daca vrei, imi cer iertare, ca nu vreau sa te am pe constiinta . Saru' mana, nene Cimpoaca, va rog umil sa ma iertati ca v-am sculat oleaca din mormant. Doar mi-a spus taica-miu, Dumnezeu , sa nu scol spiritele din mormant ca-mi da peste bot, da' eu nu am vrut sa-l ascult. Iertare, boier Cimpoaca !
|
|
|
|
|
|
|
|
10th March 2007, 02:24
|
Senior Member

|
Mai Land si cu Cimpoaca, mai copii, eu am glumit cu voi, dar vad ca v-ati ambalat destul de tare si s-au inmultit doritorii la fundul meu. Chiar unul m-a cerut in casatorie, dar asta-i alta poveste. Mai, voi ori ati calcat pe alaturi si v-au lasat nevestele pe liber si mancati mamaliga rece ? Ca alta explicatie nu gasesc de v-ati inghesuit amandoi la fundul meu fara macar sa stiti cum arat. Ori credeti ca sunt un fel de Michael Jackson imediat dupa operatie ? Poate-s gras, urat si obez si nu se uita nici dracu la mine si v-ati gasit tocmai voi doi sa-mi faceti avansuri ! Mai baieti, veniti-va in fire si impacati-va cu nevestele sau mai faceti cate-o sfanta de dreapta sau stanga sa va mai racoriti ca vi se umfla ouale si vi le numara Nastase. Acuma iaca tac si nici versuri nu va mai fac ca nu mai pot de ras vazand ce catare am de cand am zis ca ma cordesc cu Dumnezeu in persoana ! Bai, si doar mi-a spus mie Babacu ca la muritori nu trebuie sa le vorbesti prea elevat sa te asculte. Cica, mai idiot mititel, vezi ca eu te trimit la ei, da nu le vorbi ceva din Biblie ca ii apuca somnul si nu te mai asculta nimeni. Tu spune-la numai asa cateva lucruri mai simplute si, cand vezi ca dau sa inchida ochii, pomeneste ceva de p**a, p***a si f***t si sa vezi cum se trezesc toti si incep sa-si dea cu parerea. Iote ca i-am urmat sfatul si i-am prins in navod pe cei mai destepti de pe topic si au inceput sa-mi dea replica. Ba, se vede treaba ca El v-a facut. Va cunoaste foarte bine !
|
|
|
|
|
|
|
|
14th March 2007, 16:30
|
Senior Member

|
Cine mi-s ?
Sunt sfântul cel mai slobod de la gură Ce s-a născut, nu știu de s-a născut, Ce mai întâi pe sine se bruftură Și-o ia mereu, mereu de la-nceput.
Și-ar vrea să tacă, să vorbească multe, Și-ar vrea, și-ar vrea, și-ar vrea , și-ar vrea , și-ar vrea, Să tacă, să vorbească, să asculte, Să știe, să nu știe, să nu vrea .
Sunt sfântul cel mai antisfânt vreodată, Ce s-a născut, nu știu de s-a născut, Și-ar vrea să facă, să nu facă multe, Și-ar vrea să poată tot ce n-a putut !
|
|
|
|
|
|
|
|
14th March 2007, 16:55
|
Senior Member

|
Alb și negru
O, adâncimi ale iadului, Mi-i dor de tenebrele voastre Din care am ieșit Mai luminos decât Soarele Ce luminează cetatea lui Dumnezeu ! Credeam că Satana este negru, Dar nu era decât O culoare din spectrul luminos Al luminii necreate; Egal al lui Dumnezeu Și mai măreț ca El, În nimicnicia-i ascultătoare Și întunericu-i dătător de viată. Că, ce ar fi lumina, Fără de întunericul ce o pune în valoare, Decât deșert orbitor Și lipsit de sens , Soare blestemat ce pârjolește Și distruge viata, Înainte de a o crea ! Și ce ar fi stelele, Dacă întunericul pe care s-au cocoțat, Ar dispărea ! Și ce s-ar face morții, Dacă întunericul, Nu le-ar veghea odihna? O, tu, Satano, Cerneala cu care Dumnezeu Și-a scris literele pe trupul Său; Actor, ce ai acceptat sa joci rolul negativ, Intr-o telenovelă nebună, Din care oamenii nu înțeleg Că lumina și întunericul Sunt UNA, tocmai prin Veșnica lor despărțire?! Durere nemărturisită, Din care s-au născut oamenii, Care au țintuit Lumina pe cruce, Și-au aruncat întunericul în Iad, Iar acum îl caută pe Dumnezeu ! Pupe, ce dorm, În mătasea propriilor credințe, Ochi fără de pleoape, ce visează, Și nu pot deschide ochii, Pentru ca, vor sa creadă... Că au pleoape !
Acest mesaj a fost modificat de tudorel666: 14th March 2007, 16:57
|
|
|
|
|
|
|
|
14th March 2007, 18:02
|
Senior Member

|
Se pare ca, fara sa urmaresc intentionat asta, am reusit sa starnesc ceva valva printre cititorii Softpedia. Deoarece topicurile din sectiunea religie mi-au fost inchise si nu din vina mea sau a moderatorilor, ci a anumitor useri cu vadite tendinte de fanatism religios si intoleranta la adevaruri spuse prea dur, deschid acest topic in care oricine poate discuta cu mine, orice subiect, de orice natura, si voi raspunde la orice intrebare, oricat de indiscreta. Pentru a nu mai jigni credintele unora sau altora, declar dinainte ca "orice asemanare cu personaje reale este o pura coincidenta, si tot ceea ce va fi declarat de mine aici sunt numai povesti SF. Daca acceptati sa-mi puneti intrebari cu acest risc, va stau la dispozitie ! Se poate folosi orice limbaj la adresa mea, chiar si cel suburban, dar va previn ca si eu sunt expert la folosirea unui astfel de limbaj.
Daca nu apar amatori de intrebari si raspunsuri, inseamna ca e ok, si pot sa dorm si eu linistit ca toata lumea .
TREZITI-VA !!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
15th March 2007, 08:22
|
Senior Member

|
Se pare ca, cel putin deocamdata, nimeni nu mai pare interesat de ceea ce am de spus, si mai ca nu-i condamn.Chiar si eu ma intreb ce rost au toate acestea: da, am reusit deja sa descifrez unele proorocii din Biblie, celelalte sunt in asteptare si e o chestiune de timp pana sa le descifrez pe toate, m-am convins ca Dumnezeu exista, imi vorbeste, ma sprijina si ma indruma, dar la ce bun ? Pe oameni nu-i mai intereseaza Dumnezeu si nici dezlegarea proorociilor. De parca mi-ar sufla in fata : ei, da, dumnezeu exista, si ce-i cu asta, cu ce se schimba situatia noastra ? Si le dau dreptate, cu ce se schimba situatia noastra?! Sa ne dea deodata tot ce dorim: bani, sanatate, fericire si libertate? Da, probabil ca ne-ar putea da. Dar dupa, cand vor disparea toate problemele actuale si nu vom mai avea de ce sa fim preocupati, ce vom face, cu ce ne-am mai ocupa ? Probabil ne vom apuca de droguri, batai, crime si furtisaguri cu o mica exceptie, cei preocupati de stiinte si de aflarea adevarului care vor avea de lucru pentru propria minte secole, milenii sau vesnicii. Dar si acestia sunt oameni, si tot vor simti nevoia unei distracatii, nevoia de a simti adrenalina scurgandu-se prin venele lor. Ei bine, cred ca asta e adevarata problema si de asta nu ni se descopera Dumnezeu deocamdata si nici nu se va descoperi decat celor care sunt pregatiti sa auda niste adevaruri fundamentale fara a incepe sa urle ca apucatii strigand ca nu mai vor sa auda, ca vor mai bine sa fie prosti, rai si ignoranti decat intelepti si cu inima uscata !
Acest mesaj a fost modificat de tudorel666: 15th March 2007, 08:23
|
|
|
|
|
|
|
|
15th March 2007, 09:09
|
Senior Member

|
Candva, suparat ca oamenii nu mai sunt interesati sa discute cu Dumnezeu, mi-am propus sa gasesc totusi o fiinta in stare sa asculte si am gasit-o ! M-am dus in grajd si am inceput sa discut cu Bruna. Da, de cand sunt eu nu am mai avut un auditor asa de atent, si nici nu cred ca voi mai avea ! Pacat ca am vandut-o !
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|