QUOTE(FlorinManea @ May 25 2007, 13:21) [snapback]2884441[/snapback]
Culorile noi se scriu in casuta respectiva si raman acolo (history), dar cred ca o sa le scot definitiv din prog.
Am lucrat la myStore ca sa apara factura si chit pe aceasi pagina si in 3 exemplare distincte (client, conta si arhiva)
si un pic la stocuri. (am pus pe site aceasta vers)
(Finito si dispozitiile de plata/incasare integrate cu reg de casa)
Florin
Nu sterge culorile, adauga o optiune de culori noi, unora le trebuie, de ex la mine pt niste sacouri verzi magazia de auxiliare nu poate sa elibereze ata rosie, de ex pt codul 1003 ata120 are stoc 5000m, din care trebuie sa elibereze 1000m ata culoare 35, va elibera doar 500m ata de pe codul asta daca doar atat are la cul 35 si restul de la alt cod.
Asta ar fi un alt criteriu, dupa firma si produs. Culoarea nu este insa necesar sa apara in situatiile pt ctb, respectiv in balantele de verificare, unde va aparea codul intreg, fara separare pe culori.
Exemplarul 1 apare bine, dar cand ai mai multe pozitii pe o factura , a doua pozitie apare undeva jos pe ex2 si 3, iar a 3a nu apare deloc. Asta in versiunea noua.
Daca tot ai facut OP ca incasari, fa si OP ca plati, adica emit un OP si-l transmit la banca ca sa platesc un FZ.
Apropo, la firma unde lucrez, magaziilor li se cere ca odata cu balanta de verificare lunara(la ei e doar cantitativa, la mine e cantitativa+valorica) sa prezinte si o situatie a miscarilor lunare, in caz de control, sa se poata verifica miscarile care au avut loc pe un anumit cod. Draq sta sa verifice si miscarile, dar e bine sa fie si astea acolo.
O sa ai ceva de lucru.
Acest mesaj a fost modificat de polymer: 25th May 2007, 17:22