Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

5 V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> unde se poate inota in Bucuresti
Tarzy
mesaj 2nd March 2004, 17:32
Mesaj #19

Active Member

Grup: Members
Data înscrierii: 28-November 01
Locație: Bucuresti
ID membru: 44

am aflat cum e la miramar

in fiecare zi pana la 21, nu stiu sigur dar parca deschideau la 9 am, sambata si duminica pana pe la 23

dar eu cred ca o sa merg la bazinul floreasca, au program doar seara (au si am de la 6-7 daca va vine sa credeti) dar oricum eu o sa merg doar sambata si duminica.

scorul este acceptabil, 500.000 / 12 intrari
Go to the top of the page

+Quote Post
Pac_Man
mesaj 26th January 2005, 02:27
Mesaj #20

Active Member

Data înscrierii: 10-December 01
Locație: Somewhere in Time
ID membru: 221

QUOTE(Tarzy @ Feb 2 2004, 09:50)
mai intai am rugamintea de a ma scuti de replici "dhashtepte" gen: in Dambovita!!!, in Herastrau!!!, in cada!!!, in pasajul Marasesti pe timp ploios!!!, etc.
as vrea sa stiu mai multe informatii despre piscine accesibile si iarna, cam cat costa?, care este programul?, conditii?, etc.
*

Hello

Ca sa nu mai deschid un nou topic, as dori sa readuc in atentie acest subiect, intru-cat as dori sa ma balacesc si eu un pic in timpul iernii si nu stiu unde...

As vrea sa stiu preturi, locatie, program, calitate si cate de aglomerat este.

Ma gandesc ca s-au mai schimbat lucrurile intr-un an de zile.

Thanx

Acest mesaj a fost modificat de Pac_Man: 26th January 2005, 02:29

+Quote Post
lex_arrow
mesaj 24th March 2005, 22:38
Mesaj #21

Junior

Data înscrierii: 24-March 05
ID membru: 33 187

salut

As vrea sa stiu daca noi studentii avem ceva facilitati si daca da ce fel de si unde?

+Quote Post
Tarzy
mesaj 25th March 2005, 11:12
Mesaj #22

Active Member

QUOTE(Pac_Man @ Jan 26 2005, 02:27)
Hello

Ca sa nu mai deschid un nou topic, as dori sa readuc in atentie acest subiect, intru-cat as dori sa ma balacesc si eu un pic in timpul iernii si nu stiu unde...

As vrea sa stiu preturi, locatie, program, calitate si cate de aglomerat este.

Ma gandesc ca s-au mai schimbat lucrurile intr-un an de zile.

Thanx
*

intradevar, s-au mai schimbat

la Floreasca acum este 800.000 ptr 12 intrari

+Quote Post
tanaka
mesaj 10th January 2006, 10:37
Mesaj #23

Junior

Data înscrierii: 17-November 05
ID membru: 54 036

QUOTE(Tarzy @ Mar 25 2005, 11:12) *
intradevar, s-au mai schimbat

la Floreasca acum este 800.000 ptr 12 intrari

Stiu ca a trecut suuuuuuuper mult timp de la ultimul post, dar chiar ma intereseaza subiectul....
Stie cineva ce program au cei de la Floreasca, m-ar interesa in special seara?

+Quote Post
narcis_epm
mesaj 10th January 2006, 11:44
Mesaj #24

Member

Data înscrierii: 28-April 04
ID membru: 15 313

QUOTE(tanaka @ Jan 10 2006, 10:37) *
Stiu ca a trecut suuuuuuuper mult timp de la ultimul post, dar chiar ma intereseaza subiectul....
Stie cineva ce program au cei de la Floreasca, m-ar interesa in special seara?

Am fost asta-vara la Floreasca si aveau seara program pana pe la 9 (cateodata mai vroia tanti de la bagaje sa plece mai repede sau la 9 si venea dupa intarziati prin sala -> deci se poate si un pic dupa 9 ... cam 5, 10 minute asa). Si era 1 milion pe luna/12 intrari cand am fost eu. Adica intr-o luna poti sa intri de 12 ori, daca ai intrat doar de 10 ori e pierderea ta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
CRG
mesaj 10th January 2006, 12:10
Mesaj #25

Active Member

Data înscrierii: 30-August 05
Locație: Buc
ID membru: 45 474

mai este si la Stad National (Lia Manoliu), 800,000 / 12 sedinte, cad mergeam eu. Destul de rigid (fie LMV, fie MJS), intre niste ore destul de tarzii, de la 20 sau 20:30, din cate tin minte.

+Quote Post
moshulik
mesaj 17th February 2006, 10:27
Mesaj #26

Junior

Data înscrierii: 17-February 06
ID membru: 66 441

Salutare.
Am fost eu ieri seara la miramar. www.clubmiramar.ro. Costa 120.000 intrarea (o intrare) sau abonament pe o luna cu 10 intrari, 800.000 de lei (deci vine pe la 80.000). Eu am fost insa la ora 6 si am vorbit cu tanti de la bilete de acolo, mi-a zis ca e aglomerat, ca au si antrenamente cu pitaci si echipa de polo. Mai ramane fix un culoar (din 3) pentru "public". Bazinul are 25 de metri, deci dai de 3 ori, de intalnesti cu altu, te ocolesti, mai mergi un pic, ajungi la capat. Zicea femeia aia ca de curand au facut contract cu astia cu polo si de-asta e aglomerat dupa 6. Inainte era mai liber. Atmosfera e asa, un pic "comunista", inghesuiala, vestiar obscur, toata chestia are asa, un aspect obscur, dar asta nu ar fi o problema daca ar fi loc in piscina. Dar nu e.

Daca ajungeti prin Pitesti - nu ratati acolo piscina serioasa, bazin olimpic chiar. Am fost sambata trecuta, cu 50 de mii intri si te saturi de inotat, bazinul mare are 10 culoare de cate 50 de metri lungime (si 2.5 latime).

Intre timp, revenind la Bucuresti. Din cate am inteles, Floreasca ar fi un pic mai aerisita, prin separarea programului de sportivi de cel pentru public. Partea nasoala insa este ca e cu abonament only pe de o parte si programul pentru public incepe abia la ora 20:00, deci cam nasol sa legi serviciul direct.

Cum este la piscina Parc ? Am inteles ca ar fi 250.000 intrarea. Fac si abonamente ? Stie cineva tarifele precis si recent ?

A... si la stadionul national lia manoliu ? Cum e ? (dimensiuni piscina, tarife, orar etc...)

+Quote Post
again
mesaj 17th February 2006, 13:38
Mesaj #27

WEB DUDE

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 21-October 05
ID membru: 50 707

la parc am fost eu recent si e super, bazin de 50m cu 10 culoare, apa curata, lumini in intrior,lume buna, am fost pe la 6 seara si erau decat vreo 15 persoane, insa nu toate inotau in sensul bun al cuvantului, mamicile stateau pe sezlonguri, vreo 4-5 persoane faceau lungimi de bazin, restu` se balaceau la margine

+Quote Post
Tarzy
mesaj 17th February 2006, 14:31
Mesaj #28

Active Member

pai ... ai uitat esentialui

cat costa? care-i programul? se poate abonament?

+Quote Post
moshulik
mesaj 17th February 2006, 15:53
Mesaj #29

Junior

Data înscrierii: 17-February 06
ID membru: 66 441

Am vorbit cu cineva care a inotat recent la parc.
Bazinul nu are 50 de metri, are doar 25, pe lungime.
Tariful e de 250.000 - o intrare sau 950.000 - 5 intrari (un fel de abonament), ce trebuie consumate intr-o luna (dar nu sunt asa stricti cu regula asta). Zicea ca e incomparabil mai bine decat la miramar. Se pare ca parc asta e cam singura alternativa acceptabila si ca ore de functionare si conditii. Pretul insa e cam mare, asa, in valoare absoluta, dar comparat cu alternativele din bucuresti nu mai e asa mare.

+Quote Post
sawyer53
mesaj 17th February 2006, 18:33
Mesaj #30

Junior

Data înscrierii: 19-January 06
ID membru: 62 105

sal.la piscina de la hotel parc intarrea e 250 000 lei,,nu 180000 cum zicea tipul de dinainte.eu merg de vreo luna acolo.poti opta pt permis cu 10 intrari si e 1,9 mil lei,luni e inchis iar seara de la 8.30 la 9.30 au unele ora de kinetica in apa.iar in weekend de la 12 la 13.

mai e o piscina misto olimpica la lia manoliu.nu se poate intra pt agrement decat 1 ora pe zi de la 8.30 la 9.30 seara.ab e 1,3 mil lei cu 12 intrati pe luna
si trebuie sa-ti alegi la inceput xilele.luni,miercuri si vineri,sau marti,joi si sambata.

+Quote Post
Tarzy
mesaj 17th February 2006, 19:39
Mesaj #31

Active Member

pai ... ala cu 180.000 zicea treaba asta acum vre-o 2 ani

interesant pretul la abonament, ai idee in w/e dupa masa (intre 15-20) e aglomeratie mare? a ... stii daca pot intra 2 persoane pe acelasi abonament?

+Quote Post
TzapInferno
mesaj 21st March 2006, 08:19
Mesaj #32

Junior

Data înscrierii: 21-March 06
ID membru: 70 534

Hmmm okay so.. 1st of all let me just say "hi" to everybody ! (IMG:style_emoticons/default/wave.gif)
Acum sa trecem la subiect, ma intereseaza informatzii CONCRETE despre 3 bazine : cel de la Hotel Parc, cel de la Miramar shi cel de la Sala Floreasca ! (IMG:style_emoticons/default/scratchchin.gif)
Ideea e ca eu personal locuiesc la 3 statzii cu 101 fatza de Miramar, serviciu` il am la cateva sute de metri de Hotel Parc ( adica lucrez in Casa Presei Libere, fosta Casa Scanteii ) shi in Floreasca pot sa ajung destul de ushor, zic eu.. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) K:
Acum, pana sa ma duc YO degeaba pana la fiecare in parte, m`am gandit sa dau un search pe google shi am dat de locu` asta.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
De aceea ash dori sa shtiu nishte pretzuri ( o singura intrare / abonament lunar ) shi nishte intervale orare pentru fiecare dintre cele 3 bazine mai sus mentzionate.. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Am citit tot ce s`a scris pana acum shi am intzeles cam asha : ca la Hotel Parc ar fi cel mai scump insa sunt shi cele mai bune conditzii, la Miramar este mai ieftin dar am vazut ca cineva a spus ca ar fi cam "obscur" p`acolo, bazinu` ar fi cam mic ca dimensiuni shi n`ai avea loc de catzi sunt mai zburda p`acolo shi alte chestii dubioase.. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Oricum ashtept raspunsuri cu privire la pretzuri shi programe ( intervalele orare intre care este deschis shi nu dau peste o armata de boraci mici shi veseli care fac galagie ca la gradinitza ). (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Acest mesaj a fost modificat de TzapInferno: 21st March 2006, 08:21

+Quote Post
bogwol
mesaj 21st March 2006, 08:38
Mesaj #33

Junior

Data înscrierii: 26-April 05
ID membru: 35 483

ce pot sa spun este faptul ca Bazinul Floresca isi repara nustiuce pe la centrala; trebuia sa fie gata de la 1 martie, dar mi s-a spus sa mai incerc dupa 1 aprilie

+Quote Post
mihai2303
mesaj 1st April 2006, 18:16
Mesaj #34

Junior

Data înscrierii: 29-June 04
ID membru: 19 155

Miramar e destul de mic bazinul pentru inotatori seriosi (si uneori apa cam calda, similar), vara in schimb e primul pe lista pentru ca are si loc de plaja. Bineinteles in weekend e plin.

Iarna pentru inotat, daca starea vestiarelor/dusurilor nu e o problema (sunt ok, functionale, doar ca arata prost), Floareasca e pe primul loc ca si calitate/pret, bazin mare, etc. Pentru un pret dublu ar fi parc, cu vetiare etc. in conditii bune.

Si s-a uitat sa se spuna, la Floreasca pe abonamentul de 12 intrari pe luna pot merge 3 persoane, asta inseamna 1 persoana - 4 ori pe luna - 400.000 lei, si cum oricum n-am timp pt mai mult e perfect.

+Quote Post
Goofy
mesaj 1st April 2006, 19:08
Mesaj #35

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 10-April 04
Locație: Bucuresti si prin tara (uneori si pe afara)
ID membru: 14 325

Piscine si Aici

+Quote Post
sadrian
mesaj 7th April 2006, 12:16
Mesaj #36

Junior

Data înscrierii: 7-February 06
ID membru: 64 964

Hotel Bucuresti
World Class Health Academy super conditii !

+Quote Post

5 V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 20:03
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia