Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

5 V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> recrutare, cum a mers
Ramona
mesaj 16th February 2007, 23:45
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 29-March 05
ID membru: 33 523

Mai deunazi , un prieten mi-a povestit o povestire oribila vis-a-vis de recrutarea in armata . Desigur ca nu l-am crezut . Probabil era vorba doar de imaginatia lui bolnava , dar chestia asta mi-a ramas in cap .
Mi-a povestit ca ar fi fost dezbracat in pielea goala si examinat medical in fata mai multor femei care nu aveau ce cauta acolo ...
Chestia asta mi se pare de-a dreptu' imposibila .
Sunt convinsa ca abera la greu , asa ca ma astept de la voi sa-mi confirmati ca asemenea porcarii se puteau petrece doar in imaginatia lui bolnava ....

Revenind ...
Etica medicala se aplica peste tot , chiar si in armata ...
Ce rost ar fi avut o examinare medicala de fata cu persoane straine ?? Nici unul !!

Eu cred ca spunea numai minciuni ....
I-am spus in fata ca eu cred ca abereaza , dar mi-a ras in fata ...
Go to the top of the page

+Quote Post
lokoman
mesaj 17th February 2007, 00:28
Mesaj #2

Junior

Data înscrierii: 2-June 06
ID membru: 80 197

eu am fost in liceu la recrutare si s-a desfasurat cam asa:

20 de baieti dezbracati la cucu gol... intr-o camera mica si rece unde am stat vre-o 2 ore. Dupa 2 ore cate 5 mergeam la comisie. Ne-au lasat sa ne luam bocancii in picioare pentru ca era iarna si frig... deci goi pusca !
In sala de "examinare" 4 asistente sau doctorite sau ce erau si un tip. Cantarire, masurare, bla bla...

ceea ce a fost penibil a fost ca ( in mod normal ) unul dintre noi si-a pus mainile in zona pubiana pentru a-si ascunde podoaba iar replica uneia dintre tipe a fost: "Ia draga maina ca doar am vazut-o la tot orasu ! "

(IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

Acest mesaj a fost modificat de lokoman: 17th February 2007, 00:29

+Quote Post
mianna
mesaj 17th February 2007, 00:38
Mesaj #3

Senior Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 29-June 05
ID membru: 40 214

QUOTE(Ramona @ Feb 16 2007, 23:45) *
Mai deunazi , un prieten mi-a povestit o povestire oribila vis-a-vis de recrutarea in armata . Desigur ca nu l-am crezut . Probabil era vorba doar de imaginatia lui bolnava , dar chestia asta mi-a ramas in cap .
Mi-a povestit ca ar fi fost dezbracat in pielea goala si examinat medical in fata mai multor femei care nu aveau ce cauta acolo ...
Chestia asta mi se pare de-a dreptu' imposibila .
Sunt convinsa ca abera la greu , asa ca ma astept de la voi sa-mi confirmati ca asemenea porcarii se puteau petrece doar in imaginatia lui bolnava ....

define "care nu aveau ce cauta acolo", plis. femeia de serviciu? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
Ramona
mesaj 17th February 2007, 00:44
Mesaj #4

Junior

QUOTE(mianna @ Feb 16 2007, 13:38) *
define "care nu aveau ce cauta acolo", plis. femeia de serviciu? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Habar nu am . Mi-a spus doar ca erau femei in civil care completau fisele de recrutare si care cascau ochii cat cepele la organele genitale ale examinatilor ...
Care va sa zica , la o examinare medicala participa doar personal cu pregatire medicala . Asa s-a exprimat si respectivu' , iar eu tind sa fiu de acord cu el ...

Acest mesaj a fost modificat de Ramona: 17th February 2007, 00:46

+Quote Post
mianna
mesaj 17th February 2007, 01:25
Mesaj #5

Senior Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 29-June 05
ID membru: 40 214

si le-ai verificat pregatirea medicala ... cum? masurand diametrul pupilei?

ps: butonul de edit serveste si la unirea posturilor. dupa cum vezi, nu se admit posturi consecutive scrise in intervalul in care este posibila editarea.

+Quote Post
AlexIP
mesaj 17th February 2007, 02:48
Mesaj #6

marele licurici

Grup: Moderators
Data înscrierii: 25-September 04
Locație: C-E DKTM
ID membru: 23 406

Big fuckin deal, o sa iti vada niste babe dotarile tale minuscule din cauza frigului. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
lucianf
mesaj 17th February 2007, 08:05
Mesaj #7

Junior

Data înscrierii: 3-October 04
ID membru: 23 752

Sincer sa fiu tind sa cred in putina "legenda urbana" (tipica adolescentilor).
Cand ne-a dus pe noi la recrutare...tot asa ne povesteau altii (mai mari): te dezbraca, alea...alea, ti se ridica instrumentul...etc.
Nimic. nici o dezbracare pana la nivelul ala. Doar un consult normal medical. (sau am nimerit noi pe o comisie...normala ? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )

+Quote Post
Ramona
mesaj 17th February 2007, 19:55
Mesaj #8

Junior

QUOTE(AlexIP @ Feb 16 2007, 15:48) *
Big fuckin deal, o sa iti vada niste babe dotarile tale minuscule din cauza frigului. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sa inteleg ca nu este adevarat ?? (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

+Quote Post
neobluenet
mesaj 17th February 2007, 20:23
Mesaj #9

Junior

Data înscrierii: 13-August 04
Locație: Cluj-Napoca
ID membru: 21 345

Vai, astea sunt povesti de speriat copiii. La recrutare dupa ce completezi o gramada de fise te duci la niste doctori care te pun sa iti dai bluza jos, se uita la tine si zic ca esti sanatos, chiar daca nu esti (eu am cifoza, dar nu au zis nimic). Apoi te mai tin un pic si te trimit acasa. La incorporare nu am stat mult ca sunt la facultate si m-au trimis acasa, dar si aici doctorii au fost amabili, in sensul ca m-au pus sa imi dau bluza jos si vreo 10 secunde cel mult s-au uitat la mine dupa care mi-au zis "Haide imbraca-te ca e tare frig".

+Quote Post
i0nutzb
mesaj 17th February 2007, 20:47
Mesaj #10

Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 12-December 01
Locație: Constanta
ID membru: 248

depinde de ce frustrați dai... dar parcă nu se mai fac recrutări (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)

+Quote Post
starpom
mesaj 17th February 2007, 22:44
Mesaj #11

Active Member

Data înscrierii: 6-September 06
ID membru: 95 567

sunt ofiter in rezerva si confirm faptul ca la comisiile de recrutare asa si se procedeaza. eu am trecut prin asta(nu a fost frig) insa cand am vazut o tanara doctorita(ahh, buna-buna...intr-un halatel scurt ca si acum tin minte purta bikini tricotati) instrumentul meu a reactionat cum trebuie. socot ca asta e absolut necesar pentru a depista de la mici varste probleme legate de malformatii genitale. in timpurile mele comisiile se faceau in fiecare an incepand cu varsta de 12 ani. una ce nu e bine asta e ca acum nu se mai fac comisii iar multi parinti nu isi arata copiii medicului ceea ce duce la depistarea multor boli cand e prea tarziu. in orice caz sa stiti ca nimeni in comisiile de recrutare nu a vrut sa-l intimideze sau sa-l violeze pe prietenul tau(mai bine ma viola pe mine doctorita aia (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) ).

referitor la cei ce nu au avut sanse sa faca serviciul armat din diferite cause(de exemplu faceau facultatea (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) ) se numeste "au fost respinsi" si pe aia nu-i verifica nimeni caci ei nu prezinta interes pentru armata. ce interes are armata intr-un om care-i innapt? nu prezinta nici interes cei care fug de armata - simulantii. astea in timp de razboi nimeresc pe linia 1-ai sau in randul tradatorilor. in schimb cei care au facut facultatea au sanse ca in timp de razboi sa fie numiti in caz de lipsa de ofiteri in grad de ofiter. plusuri:
1. nu te pune nimeni sa sapi transee
2. mananci in ospataria ofiterilor
3. dormi in alte conditii
4. ai mai multe tigari
5. alte facilitati
asta are si minusuri
1. ti se cere mai mult de la superiori
2. dormi mai putin(de exemplu eu. pana si acum dupa multi ani de "libertate" tot mai dorm doar 3-5 ore)
3. ai sanse sa fii omorat primul deoarece tragatorii inamici in primul rand omoara pe comandanti
4. si multe alte munusuri

in armata nu nimeresc cei ce nu au semne barbatesti adica:
1. par in regiunea pubiana.
2. un penis si testicule normal dezvoltate. penru un barbat(un testicul trebuie sa fie mai mare decat celalalt). in caziul cand
testiculele sunt mici si nu se observa vizual diferenta in marime atunci medicul chirurg le pipaie cu mana. in cea mai mare parte
ca sa nu se ajunga la pipaiala examinatii se tin in frig iar testiculele se protejaza strangandu-si pielea si in acest fel se observa
mai bine vizual. nu o sa stau sa descriu inportanta acestui punct caci deoarece "miana" stie mai bine ca mine aceasta
importanta si ma va pune sa o fac publica iar eu nu vreau sa o fac publica caci nu am dreptul. ahh? va dau un reper - "the seed"
3. se face doua teste psihologice din care macar unul sa fie negativ. aceste teste de obicei se fac fara ca examinatul sa stie ca e
testat.

asta e legat de topic. alte amanunte la dorinta dar numai "miana" sa nu fie impotriva ca iar ma ban-eaza iar eu si asa sunt intristat ca m-a ban-at si warn-uri mi-a pus.

Acest mesaj a fost modificat de starpom: 17th February 2007, 22:45

+Quote Post
lucianf
mesaj 18th February 2007, 00:41
Mesaj #12

Junior

Data înscrierii: 3-October 04
ID membru: 23 752

@starpom
Suntem in 2007 !
Nu mai e ca-n "Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi" !
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
gtk
mesaj 18th February 2007, 01:18
Mesaj #13

Senior Member

Grup: Moderators
Data înscrierii: 18-September 04
ID membru: 23 187

procedura standard e aia povestita de prietenul ramonei... ca altii procedeaza altfel, e alta poveste... iar despre cat de multe femei sunt si ce varsta au, e o chestie relativa(in cazul meu acum vreo 12 ani, era o doctorita de vreo 60 de ani)... probabil in functie de ce personal disponibil exista... (iar oficial nu se considera rusinos acest lucru deoarece e vorba de un consult medical cu doctori, doctorite, asistente & shit)... anyway, nu se verifica "aparatura" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Grasu150
mesaj 2nd March 2007, 03:22
Mesaj #14

Junior

Data înscrierii: 2-March 07
ID membru: 149 550

QUOTE(starpom @ Feb 17 2007, 23:44) *
referitor la cei ce nu au avut sanse sa faca serviciul armat din diferite cause

Eu am avut sansa sa fac armata si urasc si sansa si idiotii din armata si armata si pe aia de la recrutare.
Niciodata nu am vrut sa fac armata si am facut tot posibilul sa scap de ea. Faptul ca am fost incorporat denota prostia celor de la incorporare.
Si da trebuia (in ziua de azi nu stiu) sa te dezbraci complet. Si da erau o groaza de femei pe acolo. Asistente nu civile. Si ŽaparaturaŽ se verifica dar nu la toti. Eu am scapat dar au fost 2 baieti la care ŽaparatulŽ a fost palpat. De ce nu stiu, au ei niste criterii ca nu cred ca o fac degeaba!
La testul scris am gresit fiecare intrebare (intentionat), la intrebarile despre ginduri de sinucidere si incercari de sinucidere am raspuns afirmativ. Chestie cu care am obtinut o sedinta particulara cu psihologul, caruia i-am marturisit 3 tentative (false) de sinucidere.
In sala era interzis fumatul si a venit psihologul sa se uite la noi cu tigara aprinsa. Am aprins si eu moment in care a inceput sa zbiere ca fumatul este interzis. Am raspuns obraznic si am refuzat sa sting tigara inaintea lui.
In momentul controlului fizic am refuzat sa ma dezbrac de chiloti. Chestie care mi-a adus amenintari si 2-3 bastoane.
Am facut facultate doar ca sa scap de armata.
Si tot nu am scapat.
Sincer... nu vad nici macar un singur folos de pe urma armatii. Mint: am invatat sa schiez cu modalitate a la prosti! Adica: In rind, cu schiurile in picioare si impinsi din spate cu avertismentul: Vedeti ca la 1 km este o prapastie, daca cadeti in ea, muriti ca este adinca. Daca nu stiti sa schiati, trintitiva pe o parte, orice numai sa nu cadeti in prapastie.
Armata a fost, este si va fi o porcarie si o timpenie.

Acest mesaj a fost modificat de Grasu150: 2nd March 2007, 03:29

+Quote Post
Psycho23609
mesaj 2nd March 2007, 19:07
Mesaj #15

Junior

Data înscrierii: 25-February 07
ID membru: 147 359

Yo nu inteleg de ce va mai stresati oameni buni, armata nu mai e obligatorie, thanks god

+Quote Post
icynoangel
mesaj 2nd March 2007, 20:13
Mesaj #16

Active Member

Data înscrierii: 1-September 04
Locație: România
ID membru: 22 433

Cand am fost eu la recrutare te punea sa te dezbraci la pielea goala si era un cancer, si plus de asta ne-au dat niste halate jegoase ca am stat 3 ore in apa cand am ajuns acasa sa scap de senzatia aia. Din cei prezenti era doar o obosita da doctorita care mai avea o strigare sa iasa la pensie. Problema nu era ca te dezbracai ci faptul ca stateai ca tampitu si asteptai 3-4 ore in frig, in sala in care iti dadeau kkt-urile alea de teste frig ca afara, dezorganizare totala si nesimtire. Se comporta parca cei care vin la recrutare ar fi mai prosti ca ei. Bine ca nu am avut nici o treaba cu armata si nici nu am de gand sa am vreodata.

+Quote Post
starpom
mesaj 2nd March 2007, 23:23
Mesaj #17

Active Member

Data înscrierii: 6-September 06
ID membru: 95 567

QUOTE(icynoangel @ Mar 2 2007, 20:13) *
Cand am fost eu la recrutare te punea sa te dezbraci la pielea goala si era un cancer, si plus de asta ne-au dat niste halate jegoase ca am stat 3 ore in apa cand am ajuns acasa sa scap de senzatia aia. Din cei prezenti era doar o obosita da doctorita care mai avea o strigare sa iasa la pensie. Problema nu era ca te dezbracai ci faptul ca stateai ca tampitu si asteptai 3-4 ore in frig, in sala in care iti dadeau kkt-urile alea de teste frig ca afara, dezorganizare totala si nesimtire. Se comporta parca cei care vin la recrutare ar fi mai prosti ca ei. Bine ca nu am avut nici o treaba cu armata si nici nu am de gand sa am vreodata.

tu zici "cand am fost la recrutare" dar nu am auzit "cand am fost in armata". stiu ca in romania prietenia se socoate aia de la facultate dar la ine in tara se socoate aia din armata. la greu prietenul se vede si nu la betie si curvarit.

procedurile prin care se testeaza viitorii aparatori ai patriei sunt bine alese de catre oameni speciali care se numesc psihologi iar ceea ca ele nu se respecta sau cuiva nu-i place asta e alta chestie. din start va zic ca oamenii care au facut armata sunt mai ordonati, mai intelegatori pe cand cei care nu au facut-o sunt niste..... acus o sa primesc warn. nu incercati sa ma convingeti ca un om care nu a facut serviciul armat poate sa stea de vorba cu mine la egal dintr-un singur motiv - pe cand ceilalti aparau somnul linistit al cetatenilor cineva se tinea de fusta mamei si sugea piept. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) gata am warn. pa baieti, ne vedem peste 1 luna.

p.s. nu va suparati ce vorbesc pe dea dreptul dar asa e un sagetator.

+Quote Post
suny
mesaj 3rd March 2007, 10:55
Mesaj #18

Junior

Data înscrierii: 13-February 07
ID membru: 141 995

Pentru inceput, putina gramatica nu ti-ar strica... nu, nu asa sunt sagetatorii, ci doar oamenii cu perspective inguste. Armata nu te face mai barbat si nici mai disciplinat sau mai ordonat... poate pe cei ce fac din asta o cariera si se obisnuiesc cu rigoarea si regimul asta de viata.
Nu, nu-i apreciez pe cei ce se plangeau ca nu o sa pot face fata armatei si faceau din asta un "capat de tara", dar nici pe cei ce afirma cu tarie ca armata "te face barbat". Este foarte bine cum este acum... fiecare are posibilitatea sa aleaga daca vrea sa o faca si da si examen pentru asta... rezulta o armata mai bine pregatita si reduce riscurile aparitiei celor ce nu au ce cauta acolo si, implicit, a actiunilor lor nebunesti.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

5 V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 11:12
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia