sunt ofiter in rezerva si confirm faptul ca la comisiile de recrutare asa si se procedeaza. eu am trecut prin asta(nu a fost frig) insa cand am vazut o tanara doctorita(ahh, buna-buna...intr-un halatel scurt ca si acum tin minte purta bikini tricotati) instrumentul meu a reactionat cum trebuie. socot ca asta e absolut necesar pentru a depista de la mici varste probleme legate de malformatii genitale. in timpurile mele comisiile se faceau in fiecare an incepand cu varsta de 12 ani. una ce nu e bine asta e ca acum nu se mai fac comisii iar multi parinti nu isi arata copiii medicului ceea ce duce la depistarea multor boli cand e prea tarziu. in orice caz sa stiti ca nimeni in comisiile de recrutare nu a vrut sa-l intimideze sau sa-l violeze pe prietenul tau(mai bine ma viola pe mine doctorita aia (IMG:
style_emoticons/default/coolspeak.gif) ).
referitor la cei ce nu au avut sanse sa faca serviciul armat din diferite cause(de exemplu faceau facultatea (IMG:
style_emoticons/default/nono.gif) (IMG:
style_emoticons/default/coolspeak.gif) ) se numeste "au fost respinsi" si pe aia nu-i verifica nimeni caci ei nu prezinta interes pentru armata. ce interes are armata intr-un om care-i innapt? nu prezinta nici interes cei care fug de armata - simulantii. astea in timp de razboi nimeresc pe linia 1-ai sau in randul tradatorilor. in schimb cei care au facut facultatea au sanse ca in timp de razboi sa fie numiti in caz de lipsa de ofiteri in grad de ofiter. plusuri:
1. nu te pune nimeni sa sapi transee
2. mananci in ospataria ofiterilor
3. dormi in alte conditii
4. ai mai multe tigari
5. alte facilitati
asta are si minusuri
1. ti se cere mai mult de la superiori
2. dormi mai putin(de exemplu eu. pana si acum dupa multi ani de "libertate" tot mai dorm doar 3-5 ore)
3. ai sanse sa fii omorat primul deoarece tragatorii inamici in primul rand omoara pe comandanti
4. si multe alte munusuri
in armata nu nimeresc cei ce nu au semne barbatesti adica:
1. par in regiunea pubiana.
2. un penis si testicule normal dezvoltate. penru un barbat(un testicul trebuie sa fie mai mare decat celalalt). in caziul cand
testiculele sunt mici si nu se observa vizual diferenta in marime atunci medicul chirurg le pipaie cu mana. in cea mai mare parte
ca sa nu se ajunga la pipaiala examinatii se tin in frig iar testiculele se protejaza strangandu-si pielea si in acest fel se observa
mai bine vizual. nu o sa stau sa descriu inportanta acestui punct caci deoarece "miana" stie mai bine ca mine aceasta
importanta si ma va pune sa o fac publica iar eu nu vreau sa o fac publica caci nu am dreptul. ahh? va dau un reper - "the seed"
3. se face doua teste psihologice din care macar unul sa fie negativ. aceste teste de obicei se fac fara ca examinatul sa stie ca e
testat.
asta e legat de topic. alte amanunte la dorinta dar numai "miana" sa nu fie impotriva ca iar ma ban-eaza iar eu si asa sunt intristat ca m-a ban-at si warn-uri mi-a pus.
Acest mesaj a fost modificat de starpom: 17th February 2007, 22:45