|
  |
Locuri de campare în România și în Europa |
|
|
|
|
20th June 2005, 14:21
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 27-December 04
Locație: RFG ("Marean" area)
ID membru: 27 817

|
1. Sovata, chiar inainte de a intra in statiune, pe stanga e un nene cu un camping SUPER !!!! (foisoare, bai cu apa calde, prize, gratare, loc de joaca pt copii, ...) 2. Hanul Piratilor (din Navodari), am inteles ca a fost reamenajat si ca arata mortal !!! 3. Sighisoara, campare chiar in curtea fostei Case a Pionerilor (dusuri cu apa calda, ...) 4. La coada lacului Vidraru (conditii de cazare naspa dar privelistea face toti banii !!)
:-)
|
|
|
|
|
|
|
|
23rd June 2005, 14:55
|
.'. RL 118
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 4-April 04
Locație: Iasi
ID membru: 13 978

|
Tu vrei sa pui chiar cortul acolo? Sau ai nevoie de casute? Pentru ca stand la cort nu ai cine stie ce conditii...
Sau vrei o recomandare de un hotel ieftin si curat? | |
Acest mesaj a fost modificat de StGermain: 23rd June 2005, 14:56
|
|
|
|
|
|
|
|
30th June 2005, 15:32
|
Junior
Data înscrierii: 27-December 04
Locație: RFG ("Marean" area)
ID membru: 27 817

|
Poze si preturi Hanul PiratilorCu cortul sunt valabile preturile prezentate mai sus. Mai multe detalii in Escape nr.22 (numarul din 16-30 iunie). Bibicu
Acest mesaj a fost modificat de bibicu13: 30th June 2005, 15:37
|
|
|
|
|
|
|
|
31st July 2005, 18:17
|
Junior
Data înscrierii: 31-July 05
ID membru: 42 722

|
salut vreau mai multe detalii in ceea ce priveste campingul zodiac din jupiter ( pozitie , preturi , conditii cazare ) . am citit undeva ca cel de la intrarea dinspre neptun ar fi super ( sunt mai multe campinguri ??? ). de asemenea ma intereseaza si unde se poate servi masa ( sunt autoserviri in apropiere??)
|
|
|
|
|
|
|
|
22nd March 2006, 23:27
|
Junior
Data înscrierii: 21-July 04
Locație: acolo
ID membru: 20 273

|
Cauta in aria "Traveling" . Acolo de altfel trebuia si sa faci topicul asta . (IMG: style_emoticons/default/peacefingers.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
24th March 2006, 12:34
|
Junior
Data înscrierii: 15-September 05
ID membru: 47 190

|
QUOTE(Netshadow @ Mar 22 2006, 23:27)  Cauta in aria "Traveling" . Acolo de altfel trebuia si sa faci topicul asta . (IMG: style_emoticons/default/peacefingers.gif)
Sunt zeci de campinguri linga Roma. Daca mergi cu masina, te sfatuiesc sa fie ceva mai departe de oras (20-40 km) - sunt mai ieftine, mai putin aglomerate, iar accesul spre oras e simplu - cu metrourile suburbane, care circula la maxim 30 minute - iti lasi masina gratis in parcarea garii celei mai apropiate si in 20-35 de minute esti in centru. dai serach pe net camping rome sau campeggio roma si vei gasi ce-ti trebuie. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
7th June 2006, 00:11
|
Junior
Data înscrierii: 16-February 06
Locație: dambovita
ID membru: 66 289

|
Cum sunt campingurile in Franta,Italia,Germania,etc?Numai corturi si rulote sau se pot inchiria casute,etc?Am inteles ca unele au diverse dotari:loc sa-ti pregatesti hrana,masini de spalat,etc.Preturi?
|
|
|
|
|
|
|
|
7th June 2006, 05:42
|
Active Member
Data înscrierii: 5-June 06
ID membru: 80 681

|
foarte binevenit acest topic. imi pare rau ca nu imi pot aduce contributia... insa sunt foarte interesat de asa ceva.
|
|
|
|
|
|
|
|
7th June 2006, 05:57
|
Active Member
Data înscrierii: 5-June 06
ID membru: 80 681

|
sper ca nu va deranjeaza daca imi voi salva niste informatii pe acest topic... http://www.myswitzerland.com/en/navpage.cf...y=Accommodationhttp://www.camping.ch/QUOTE Camping code 8.01 Name Camping de Vidy Zip 1007 City Lausanne Phone +41-(0)21-622-5000 Fax +41-(0)21-622-5001 E-mail info@clv.ch Website www.campinglausannevidy.ch Contact person Sogexca Sàrl Region Waadt, Lake of Geneva
Language Main language French Additional languages German Italian English Spanish
Drain connections Foot sink Full equipped with sanitary tracks Caravan connectors Washing laundrette
Extras (Objects within 2 km distance)
Station Public transportation (Bus,Tram, etc.) Shop with wide range Shopping center Restaurant Take away food Bottled gas available Bathing facilities Children's play area Fishing Boat jetty Port Hiking Tennis Minigolf Fitness Horse riding Water skiing Windsurfing Dancing Room to rent Petrol station Information office
Fees Persons Adult 6.50 Teenager 5.00 Tent 8.00, 12.00 Caravan 12.00 Car 3.50 Motor-Caravan 12.00 Motorcycle 2.50 Miscellaneous Visitors 1.30 Animal (dogs) 2.00 Rent Bungalow möglich / possible Booking möglich / possible
|
|
|
|
|
|
|
|
7th June 2006, 07:58
|
Junior
Data înscrierii: 24-November 05
ID membru: 54 862

|
QUOTE(1024 @ Jun 7 2006, 00:11)  Cum sunt campingurile in Franta,Italia,Germania,etc?Numai corturi si rulote sau se pot inchiria casute,etc?Am inteles ca unele au diverse dotari:loc sa-ti pregatesti hrana,masini de spalat,etc.Preturi? te intereseaza un loc anume? am un cd de la automobil clubul olandez cu nenumarate campinguri din europa, pot sa caut acolo daca vrei.
|
|
|
|
|
|
|
|
7th June 2006, 12:52
|
Member
Data înscrierii: 31-March 05
Locație: cluj napoca
ID membru: 33 673

|
Buna,
Eu am stat pana acum in campinguri numai in Corsica si in Spania, dar banuiesc ca nivelul celor din Franta, Italia si Germania este net superior. In functie de camping exista de inchiriat si casute care sunt de mai multe feluri (bungalow-uri din prefabricate, rulote instalate acolo, corturi amenajate, casute din lemn - trebuie sa vezi oferta la fiecare camping in parte). Campingurile sunt clasificate la fel ca si hotelurile de la 1 la 5 stele. In functie de stele, campingurile au dotari de genul - piscina/piscine, jacuzzi, supermarket, internet, loc de joaca pentru copii, terenuri de sport, aer conditionat, televizor, plaja privata etc. Eu am fost foarte multumita de conditiile de acolo si m-am simtit de o mie de ori mai bine decat in hoteluri. Din motive de economie am preferat corturile amenajate care au paturi, dulapioare pentru haine, aragaz, frigider, vesela ptr. bucatarie + mobilier pentru terasa (scaune si mese din plastic). Grupurile sanitare in cazul corturilor sunt comune (extrem de curate) iar in cazul casutelor de obicei exista grupuri sanitare proprii. Partea proasta este ca in cazul campingurilor de la 3 stele in sus pretul pe noapte pe casuta in sezon este aproape la fel de mare ca si in rezidente sau apartamente, in schimb in extrasexon preturile scad foarte mult.
Codruta
|
|
|
|
|
|
|
|
7th June 2006, 20:43
|
Junior

|
QUOTE(gusteru @ Jun 7 2006, 06:58)  te intereseaza un loc anume? am un cd de la automobil clubul olandez cu nenumarate campinguri din europa, pot sa caut acolo daca vrei. ma intereseaza ,deocamdata,adica pentru vara asta,camping pe valea loarei,coasta de azur si nordul italiei,mai exact genoa,milano si venetia.si iti multumesc! pentru codruta:interesant ce ai povestit.nu am inteles eu bine,au si corturi pentru inchiriat?si ar fi interesant sa dai si locatiile,preturi,poate ajungem vreodata.
|
|
|
|
|
|
|
|
8th June 2006, 08:56
|
Junior
Data înscrierii: 24-November 05
ID membru: 54 862

|
[quote name='1024' date='Jun 7 2006, 20:43' post='1564658'] ma intereseaza ,deocamdata,adica pentru vara asta,camping pe valea loarei,coasta de azur si nordul italiei,mai exact genoa,milano si venetia.si iti multumesc!
am incercat sa-ti trimit ceva date pe personala dar se pare ca nu mai ai spatiu. am sa incerc din nou mai pe seara
|
|
|
|
|
|
|
|
8th June 2006, 14:36
|
Junior
Data înscrierii: 8-June 06
ID membru: 81 049

|
QUOTE(1024 @ Jun 7 2006, 21:43)  ma intereseaza ,deocamdata,adica pentru vara asta,camping pe valea loarei,coasta de azur si nordul italiei,mai exact genoa,milano si venetia.si iti multumesc!
pentru codruta:interesant ce ai povestit.nu am inteles eu bine,au si corturi pentru inchiriat?si ar fi interesant sa dai si locatiile,preturi,poate ajungem vreodata. eu am stat vara trecuta langa atena ( nu am gasit hotel liber la pret convenabil) si nu am fost incantata. scump si conditii precare grup sanitar curat, in rest jafuri de casutze
|
|
|
|
|
|
|
|
8th June 2006, 20:20
|
Junior

|
ptr.gusteru:nu a mers replay:ti-am trimis un mesaj!
|
|
|
|
|
|
|
|
9th June 2006, 09:45
|
Member
Data înscrierii: 31-March 05
Locație: cluj napoca
ID membru: 33 673

|
Uita-te pe www.vacansoleil.com (corturile amenajate se cheama tente de luxe - ai si niste poze). Iti dau si niste adrese de campinguri (www.homair.com, www.campeggi.it, www.francecamping.com, ww.vayacamping.net).
Codruta
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|