Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

5 V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Zoofilia
berlinish
mesaj 28th January 2007, 20:00
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 6-September 06
Locație: bucuresti
ID membru: 95 655

sunt curioasa daca exista cineva care sa o fi facut cu un animal ( valabil pt ambele sexe ) .nu va ganditi ca as vrea eu sa o fac , dar am vazut o gramada de filmulete xxx cu animal sex si ma intreb daca exista si in realitate asa ceva, adica sa o fi facut din pura placere

Acest mesaj a fost modificat de me_and_myself: 26th March 2007, 11:38
Go to the top of the page

+Quote Post
Natyy
mesaj 28th January 2007, 20:19
Mesaj #2

Junior

Grup: Validating
Data înscrierii: 14-January 07
ID membru: 127 606

ai subliniat bine din pura placere, ca eu personal nu cred ca exista doar daca esti platit multi multi bani... ma rog eu m-am speriat cand am avut ca porcul are penisul in forma de tirbuson, sa te mai apuci sa-l si freci mi se pare culmea (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
Cutzu
mesaj 28th January 2007, 20:19
Mesaj #3

SefuLaUrati

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 6-July 06
Locație: CONSTANTA
ID membru: 85 234

Daca ai initiat topicul inseamna ca te`ai si gandit sau te`a tentat sa incerci. Probabil astepti un user sa`ti confirme ca este misto sexul cu cainele sau limbile de la pisica.

Ii din ce in ce mai fain. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
berlinish
mesaj 28th January 2007, 20:22
Mesaj #4

Junior

QUOTE(Cutzu @ Jan 28 2007, 20:19) *
Daca ai initiat topicul inseamna ca te`ai si gandit sau te`a tentat sa incerci. Probabil astepti un user sa`ti confirme ca este misto sexul cu cainele sau limbile de la pisica.

Ii din ce in ce mai fain. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

domnu' cutzu' ,n-auzi ca nu m-am gandit sa o fac cu vreun animal ?am vazut de curand filmulete cu animal sex si ma intrebam daca or exista si in realitate .vreau experiente reale impartasite , nu misto-uri

+Quote Post
Franco222
mesaj 28th January 2007, 20:24
Mesaj #5

Active Member

Data înscrierii: 16-November 05
ID membru: 53 937

Cine crezi ca o sa vina sa se impartaseasca cand tie ti-e frica si sa se creada ca te-ai gandi sa o faci.

+Quote Post
Cutzu
mesaj 28th January 2007, 20:26
Mesaj #6

SefuLaUrati

QUOTE(berlinish @ Jan 28 2007, 20:22) *
domnu' cutzu' ,n-auzi ca nu m-am gandit sa o fac cu vreun animal ?am vazut de curand filmulete cu animal sex si ma intrebam daca or exista si in realitate .vreau experiente reale impartasite , nu misto-uri

Nu sunt mistouri. Cine crezi ca o sa vina sa`ti spuna ca si`a tras`o cu un cutzu?
Nu serios acum.
Stai ca nu inteleg... ca de obicei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .... esti curioasa de ce? Din pura curiozitate? Atat? Miram`as.

+Quote Post
Mosotti
mesaj 28th January 2007, 20:27
Mesaj #7

Geniu umil

Grup: Moderators
Data înscrierii: 21-April 04
Locație: Timisoara, orasul jeguletzului
ID membru: 14 919

banuiesc ca toti care au facut sex cu oameni au facut si sex cu animale, asta daca nu cumva omul o fi planta. oare cum ar fi sa faci sex cu un cactus?

+Quote Post
berlinish
mesaj 28th January 2007, 20:29
Mesaj #8

Junior

QUOTE(Franco222 @ Jan 28 2007, 20:24) *
Cine crezi ca o sa vina sa se impartaseasca cand tie ti-e frica si sa se creada ca te-ai gandi sa o faci.

nu am de ce sa-mi fie ''frica''. pana la urma de ce m-as feri ? aici sunt oameni care nu ma cunosc , nu-i cunosc . as fi recunoscut cu nonsalanta , dar de nu-i asa.
daca nu va fi nimeni care sa -mi impartaseasca , inseamna ca acela care a facut-o , nu este inregistrat aici inca....sunt sigura totusi ca din milioanele de romani , exista cineva care sa o fi facut-o , din pura placere

+Quote Post
ave_caesar
mesaj 28th January 2007, 20:33
Mesaj #9

Member

Data înscrierii: 20-December 06
ID membru: 117 739

QUOTE(berlinish @ Jan 28 2007, 20:00) *
sunt curioasa daca exista cineva care sa o fi facut cu un animal ( valabil pt ambele sexe ) .nu va ganditi ca as vrea eu sa o fac , dar am vazut o gramada de filmulete xxx cu animal sex si ma intreb daca exista si in realitate asa ceva, adica sa o fi facut din pura placere

Gizăs Craist, Hel NOU! (sau NĂU)
edit:
Si nu-s chiar atat de lipsit de prejudecati!
Pun stop la zoo, scat, dp si... cred ca astea-s toate... dar e posibil sa-mi mai fi scapat ceva.
edit2:
Si water sports!

Acest mesaj a fost modificat de ave_caesar: 28th January 2007, 20:36

+Quote Post
berlinish
mesaj 28th January 2007, 20:35
Mesaj #10

Junior

QUOTE(Cutzu @ Jan 28 2007, 20:26) *
Nu sunt mistouri. Cine crezi ca o sa vina sa`ti spuna ca si`a tras`o cu un cutzu?
Nu serios acum.
Stai ca nu inteleg... ca de obicei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .... esti curioasa de ce? Din pura curiozitate? Atat? Miram`as.

pana la urma nu ai decat sa crezi ce vrei , nu am de ce sa ma explic in continuu . am mai spus de ce am deschis topicul - din pura curiozitate , ca nu de multa vreme am vazut sex cu animale .auzisem pana acum de ciudati care au regulat gaini( cum naiba ?! ) , dar nu vazusem si actiune . am vazut niste filmulete in care erau penetrate si linse de caini .

Acest mesaj a fost modificat de berlinish: 28th January 2007, 20:36

+Quote Post
finalone
mesaj 28th January 2007, 20:36
Mesaj #11

Junior

Data înscrierii: 24-January 07
ID membru: 132 416

QUOTE(berlinish @ Jan 28 2007, 20:29) *
...sunt sigura totusi ca din milioanele de romani , exista cineva care sa o fi facut-o , din pura placere

si cred ca tare ai vrea sa-l cunosti pe cineva-ul ala.
Daca dai peste un zoofil dus cu capu' nu cred ca o sa mai fii asa curioasa , doar aia o fac din pura placere. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cutzu
mesaj 28th January 2007, 20:37
Mesaj #12

SefuLaUrati

QUOTE(berlinish @ Jan 28 2007, 20:29) *
nu am de ce sa-mi fie ''frica''. pana la urma de ce m-as feri ? aici sunt oameni care nu ma cunosc , nu-i cunosc . as fi recunoscut cu nonsalanta , dar de nu-i asa.
daca nu va fi nimeni care sa -mi impartaseasca , inseamna ca acela care a facut-o , nu este inregistrat aici inca....sunt sigura totusi ca din milioanele de romani , exista cineva care sa o fi facut-o , din pura placere

Corect dar sunt lucruri care nu se spun aici, chiar intr`o comunitate de useri anonimi. Me_and_myslef a sesizat lucrul asta si are dreptate.
Mai repede faceai un chestionar, daca ai vrea sau nu sa faci sex cu animale. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
E intime unele chestii de aia trebuie sa te feresti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Dar ma rog nu stiu unde sa te incadrez, ai trecut de pragul sinceritatii.
L.e. ... la inconstienta.

Acest mesaj a fost modificat de Cutzu: 28th January 2007, 20:38

+Quote Post
me_and_myself
mesaj 28th January 2007, 20:37
Mesaj #13

Produs de reacție

Grup: Moderators
Data înscrierii: 19-June 06
ID membru: 82 772

QUOTE(berlinish @ Jan 28 2007, 20:35) *
pana la urma nu ai decat sa crezi ce vrei , nu am de ce sa ma explic in continuu . am mai spus de ce am deschis topicul - din pura curiozitate , ca nu de multa vreme am vazut sex cu animale .auzisem pana acum de ciudati care au regulat gaini( cum naiba ?! ) , dar nu vazusem si actiune . am vazut niste filmulete in care erau penetrate si linse de caini .

Gainile?! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

Acest mesaj a fost modificat de me_and_myself: 28th January 2007, 20:46

+Quote Post
berlinish
mesaj 28th January 2007, 20:40
Mesaj #14

Junior

QUOTE(me_and_myself @ Jan 28 2007, 20:37) *

da , citisem in ziar mai demult

+Quote Post
mufa
mesaj 28th January 2007, 20:42
Mesaj #15

Porc misogin

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

QUOTE(Natyy @ Jan 28 2007, 20:19) *
ai subliniat bine din pura placere, ca eu personal nu cred ca exista doar daca esti platit multi multi bani... ma rog eu m-am speriat cand am avut ca porcul are penisul in forma de tirbuson, sa te mai apuci sa-l si freci mi se pare culmea (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Porcul are orgasm juma' de oră. Te rog frumos să nu te iei de acest animal blînd și înzestrat cu atîta noroc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Naga Queen
mesaj 28th January 2007, 20:46
Mesaj #16

Active Member

Data înscrierii: 3-December 05
ID membru: 55 901

Zicea un user mai devreme pe un alt topic....mare ti-e gradina Monitoaxee si Courageee si subscriu. Suntem noi deschisi dar cine dreaq ar recunoaste asa ceva? Bine, sincer tre sa fii si dus cu capu' sa faci asa ceva, si cum pe SP sunt doar useri normali si destepti, nu-si are rostul intrebarea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nici sa stiu ca s-au terminat toti barbatii de pe lume n-as incerca asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/death.gif)
Si daca se termina barbatii raman femeile (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

+Quote Post
mianna
mesaj 28th January 2007, 20:48
Mesaj #17

Senior Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 29-June 05
ID membru: 40 214

daca s-a introdus netu' la spitalul 9, ai mari sanse sa primesti un raspuns sincer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ehei, mi-ati adus aminte de stagiul de psihiatrie... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cutzu
mesaj 28th January 2007, 20:48
Mesaj #18

SefuLaUrati

QUOTE(Naga Queen @ Jan 28 2007, 20:46) *
Si daca se termina barbatii raman femeile (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

Si daca se termina femeile? Si am pareza la amandoua mainile? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) That`s sad too.
De aia e bine sa pui tot timpul raul in fata.

Acest mesaj a fost modificat de Cutzu: 28th January 2007, 20:49

+Quote Post

5 V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 14:42
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia