Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

11 V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> RCS&RDS Cluj-Napoca, Asstral incepe sa se clatine vizibil
Blitzkrieg
mesaj 8th April 2008, 12:27
Mesaj #91

SIR

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 13-February 05
Locație: the purgatory
ID membru: 30 600

QUOTE (geojoking @ Apr 7 2008, 19:19) *
Ma gandesc ca as face o mare economie. In Cluj-Napoca exista TV prin cablu (ca la UPC) de la RDS?

da
Go to the top of the page

+Quote Post
bujuu
mesaj 10th April 2008, 13:56
Mesaj #92

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 13-March 05
Locație: Cotineni
ID membru: 32 380

azi m-au sunat ca cica s-ar fi rezolvat problema(dupa 6 zile de sesizare)...sunt curios cand o sa ajung acasa daca am serviciile functionale...

+Quote Post
bujuu
mesaj 12th April 2008, 18:47
Mesaj #93

Junior

Data înscrierii: 13-March 05
Locație: Cotineni
ID membru: 32 380

se pare ca a meritat asteptarea...
super multumit de RDS...viteza super ok...de pe torrent am luat si cu 3,5 MB...
chiar recomand ,chiar daca a durat mai mult instalarea...

+Quote Post
poshtashul
mesaj 5th May 2008, 14:24
Mesaj #94

Junior

Data înscrierii: 30-July 05
Locație: cluj napoca
ID membru: 42 674

Am incheiat un contract pe 14 aprilie cu speranta ca voi avea si eu internet de la rds dar se pare ca merg greu de tot instalarile.
Am sunat si nici macar nu vor sa imi dea pe cineva care sa ma lamureasca cat mai dureaza.

Mi-a zis sec o doamna ca in termen de o luna sunt obligati sa faca instalarea si daca se trece peste sa ii sun si mai vedem.
Intre timp sa astept sa ma sune cei de la instalari. Mi-a rezolvat prompt problema.

Am trimis azi si un mail dar inca nu am primit raspuns.

Acum am internet wireless de la atlass telecom dar nu sunt multumit de viteza.

Voi cum ati procedat ca sa ii grabiti cu instalarea?
Sa ma duc si la sediu?

Eu stau pe Teodor Mihali fosta Cehoslovaciei.

+Quote Post
sitto
mesaj 6th May 2008, 20:10
Mesaj #95

Junior

Data înscrierii: 27-August 07
ID membru: 219 770

poate daca ajungi la "tata lor" te baga in seama. mailul poate a intrat la spam. sfatul meu ar fi sa te duci peste ei k la mine asa a tinut, si atunci cu scandal
rabdare si spor!

+Quote Post
poshtashul
mesaj 6th May 2008, 20:24
Mesaj #96

Junior

QUOTE (sitto @ May 6 2008, 20:10) *
poate daca ajungi la "tata lor" te baga in seama. mailul poate a intrat la spam. sfatul meu ar fi sa te duci peste ei k la mine asa a tinut, si atunci cu scandal
rabdare si spor!

Pai cred ca o sa merg pana la urma si la sediu.
Problema la mine e ca au venit in bloc si au incheiat contractele fara sa aibe infrastructura necesara instalarii serviciului, cu promisiunea ca in 3 zile vor incepe instalarile.

Acum ce e bine la blocul in care stau e ca infrastructura interioara a fost facuta cand au construit blocul fiind mai nou.
Dar cine stie cat le va lua astora pana cand vor ajunge cu cablul in fata blocului.
Ce bine era daca aveau si ei o concurenta serioasa ca nu mai stateam dupa ei.

Oricum mersi de sfat.

+Quote Post
gamezcdr
mesaj 10th May 2008, 09:08
Mesaj #97

Active Member

Data înscrierii: 26-August 05
Locație: Cluj Napoca
ID membru: 45 096

Eu am semnat in 23 februarie contractul atunci am si primit mobilul si azi 10 mai vin sa-mi puna internet si telefon fix. TV cablu nu stiu poate in viitor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Zona Godeanu-Titulescu.

+Quote Post
Blackhawk
mesaj 10th May 2008, 12:00
Mesaj #98

ssdd

Data înscrierii: 4-November 05
Locație: Bucuresti.4
ID membru: 52 220

QUOTE (gamezcdr @ May 10 2008, 10:08) *
Eu am semnat in 23 februarie contractul atunci am si primit mobilul si azi 10 mai vin sa-mi puna internet si telefon fix. TV cablu nu stiu poate in viitor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Zona Godeanu-Titulescu.

Dar care e treaba cu CATV? Trebuie tras un cablu separat pe stalpi in zona pt receptionarea unui astfel de serviciu?

Ai zice ca netul e mai pretentios.. dar cand colo (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
gamezcdr
mesaj 10th May 2008, 12:18
Mesaj #99

Active Member

M-am exprimat eu gresit in postul de mai sus, dna de la RDS mi-a zis ca vor veni 2 echipe una ptr internet si una pentru cabluTV iar dimineata m-au sunat baietii ca vin pentru internet. Dar mi-au pus si cablulTV pe firele vechi ale UPC-ului deci n-au mai tras alte cabluri prin apartament. In sfarsit l-au instalat de 1 ora calitatea imaginii e un pic mai proasta decat la UPC (o sa umblu la spliter ca acolo e sigur buba ptr ca initial mergea cristal deci o fi ceva la intrarea in apartament) iar torentele nu se compara cu UPC fac ratie de 10 ori mai rapid.

+Quote Post
Blackhawk
mesaj 10th May 2008, 13:05
Mesaj #100

ssdd

Data înscrierii: 4-November 05
Locație: Bucuresti.4
ID membru: 52 220

QUOTE (gamezcdr @ May 10 2008, 12:18) *
In sfarsit l-au instalat de 1 ora calitatea imaginii e un pic mai proasta decat la UPC (o sa umblu la spliter ca acolo e sigur buba ptr ca initial mergea cristal deci o fi ceva la intrarea in apartament)

Aha, ok. Mai bine recablezi totul, ia un spliter mai "solid" etc nu e greu si nici scump, timp sa ai (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Am auzit chestia asta de la altii pe UPC, au inlcuit cablaria veche si merge cristal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
13YTe
mesaj 10th May 2008, 20:07
Mesaj #101

Junior

Data înscrierii: 25-November 06
ID membru: 111 793

QUOTE (gamezcdr @ May 10 2008, 13:18) *
M-am exprimat eu gresit in postul de mai sus, dna de la RDS mi-a zis ca vor veni 2 echipe una ptr internet si una pentru cabluTV iar dimineata m-au sunat baietii ca vin pentru internet. Dar mi-au pus si cablulTV pe firele vechi ale UPC-ului deci n-au mai tras alte cabluri prin apartament. In sfarsit l-au instalat de 1 ora calitatea imaginii e un pic mai proasta decat la UPC (o sa umblu la spliter ca acolo e sigur buba ptr ca initial mergea cristal deci o fi ceva la intrarea in apartament) iar torentele nu se compara cu UPC fac ratie de 10 ori mai rapid.

Daca-ti vede putin mai slab iti dau o idee, incearca sa scoti banana din televizor si conecteazo foarte firav (adica abia introduci varful ei, cat sa faca contact firav) daca vede oglinda, inseamna ca ai prea mult semnal si trebuie sa suni la ei sa vina de la tehnic cu un limitator de semnal (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Eu asta am patit si mi-am rezolvat singur problemele. Reteaua lor inca nu este "populata" suficient in toate zonele si de asta apar anomalii de genul prea mult semnal, in mod normal ar trebui sa ai 67db semnal la intrare in televizor ca sa vezi la maxim de calitate ce depaseste nu este bun, iarasi daca semnalul scade sub 54db (asta in mod teoretic, ca poate sa fie si sub 63db si sa se vada prost) la intrare nu mai ai calitate la tv.

Acest mesaj a fost modificat de 13YTe: 10th May 2008, 20:11

+Quote Post
poshtashul
mesaj 11th May 2008, 17:37
Mesaj #102

Junior

QUOTE (gamezcdr @ May 10 2008, 09:08) *

Pai si ai platit ceva in timpul asta?
Sau nu ai folosit telefonul?

+Quote Post
gamezcdr
mesaj 11th May 2008, 17:44
Mesaj #103

Active Member

Nu am platit nimic iar telefonul mobil a ramas asa cum l-am primit in cutie. La Orange nu renunt plus ca imi raman in fiecare luna 100 minute nefolosite ca nu sunt prea vorbaret. In schimb la Romtelecom o sa renunt ptr ca "vad" ca se aude bine la RDS.
La UPC plateam 94 lei luna (34 TV + 60 net)
La Romtelecom plateam cam 40-45 lei /luna (50 minute incluse)
La RDS voi plati 35 lei netul + 21 lei TV cablul =56 lei si cred ca ma voi incadra in cele 100 de minute gratis catre Romtelecom.
Deci la prima vedere o economie de 90 lei/luna.

+Quote Post
jeekxoo
mesaj 12th May 2008, 01:19
Mesaj #104

Member

Data înscrierii: 4-July 05
Locație: Galati
ID membru: 40 643

La 35 internetul + 21 CaTV-ul ai 200 minute spre RTC.
Cel putin asa e la mine. Vezi ultima pagina a contractului.

+Quote Post
gamezcdr
mesaj 12th May 2008, 06:58
Mesaj #105

Active Member

QUOTE (13YTe @ May 10 2008, 21:07) *
Daca-ti vede putin mai slab iti dau o idee, incearca sa scoti banana din televizor si conecteazo foarte firav (adica abia introduci varful ei, cat sa faca contact firav) daca vede oglinda, inseamna ca ai prea mult semnal si trebuie sa suni la ei sa vina de la tehnic cu un limitator de semnal

Ai avut dreptate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
poshtashul
mesaj 14th May 2008, 23:14
Mesaj #106

Junior

M-au sunat azi exact cand sa implinit o luna de cand am semnat contractul sa stabilim o ora pentru instalare maine. De fapt e azi deja.
Ce oameni.

Dar macar bine ca vin pana la urma ca-ci cu wireless-ul de la Atlass Telecom nu prea puteam sa fac multe.

+Quote Post
poshtashul
mesaj 15th May 2008, 10:34
Mesaj #107

Junior

(IMG:http://www.speedtest.net/result/271607773.png)
(IMG:http://www.speedtest.net/result/271608051.png)
(IMG:http://www.speedtest.net/result/271608234.png)

+Quote Post
cristutzu
mesaj 15th May 2008, 22:58
Mesaj #108

Junior

Data înscrierii: 18-July 07
ID membru: 203 761

Daca se vede mai slabut, dar nu apar purici, trebuie reglat amplificatorul pentru ca e semnalul prea puternic. Se rezolva si cand s-or conecta mai mult utilizatori.

+Quote Post

11 V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 18:24
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia