Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

11 V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> RCS&RDS Cluj-Napoca, Asstral incepe sa se clatine vizibil
girll
mesaj 19th December 2007, 16:11
Mesaj #73

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 1-June 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 186 490

la RDS nu conteaza ca ai probleme… ia nu platiti nitel, cateva luni, si panditi cand vin la usa la decuplari, atunci dati-le peste nas ca sunteti deja decablati si ca nu merge nimic.
Go to the top of the page

+Quote Post
bujuu
mesaj 5th April 2008, 22:15
Mesaj #74

Junior

Data înscrierii: 13-March 05
Locație: Cotineni
ID membru: 32 380

tare dezamagit de rds ...au inceput prost din momentul instalarii cand au venit dupa 2 ore de la ora fixata cu ei la telefon.apoi dupa ce au instalat intr-un final mi-au zis ca va merge internetul a 2 zi...dar uite ca ma aflu in a "2" si inca nu merge...tare dezamagit sincer...o sa vad cand imi dau drumul cum merge ...da ii credeam mai seriosi...

+Quote Post
Blackhawk
mesaj 5th April 2008, 22:21
Mesaj #75

ssdd

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 4-November 05
Locație: Bucuresti.4
ID membru: 52 220

QUOTE (bujuu @ Apr 5 2008, 22:15) *
tare dezamagit de rds ...au inceput prost din momentul instalarii cand au venit dupa 2 ore de la ora fixata cu ei la telefon.apoi dupa ce au instalat intr-un final mi-au zis ca va merge internetul a 2 zi...dar uite ca ma aflu in a "2" si inca nu merge...

Au intarziat 2 ore.. un fleac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu te baza pe ce a zis echipa tehnica, din moment ce ai semnat contractul suna la RC pana ce ii dau drumul, explici clar si calm care e situatia

+Quote Post
bujuu
mesaj 6th April 2008, 10:48
Mesaj #76

Junior

am sunat si azi...pentru a doua oara....acum astept pana maine....cica s-a defectat ceva echipament...

+Quote Post
parintily
mesaj 6th April 2008, 12:21
Mesaj #77

Junior

Data înscrierii: 8-January 07
Locație: Republica Bananiera Romania
ID membru: 124 146

QUOTE (bujuu @ Apr 6 2008, 10:48) *
am sunat si azi...pentru a doua oara....acum astept pana maine....cica s-a defectat ceva echipament...

Insista cu telefonul, du-te si la ei la sediu, ca nu vin asa usor!

+Quote Post
bujuu
mesaj 6th April 2008, 22:17
Mesaj #78

Junior

da se pare ca voi suna si maine...desi domnisoara de la callcenter m-a asigurat ca nu va fi nevoie pentru ca problema va fi rezolvata....in contract am vazut ca scrie ca in 48 de ore trebuie sa iti rezolve problema...
apropo...teoretic tonul la telefon ar trebui sa fie activ cand va fi activa si conexiunea de internet nu?

+Quote Post
Blitzkrieg
mesaj 6th April 2008, 22:20
Mesaj #79

SIR

Data înscrierii: 13-February 05
Locație: the purgatory
ID membru: 30 600

Eu de 5 zile stau fara serviciul de televiziune prin cablu. Am dat si cate 3 telefoane pe zi.
Trageti voi concluziile.

Acest mesaj a fost modificat de Blitzkrieg: 6th April 2008, 22:21

+Quote Post
El-Vis
mesaj 6th April 2008, 22:35
Mesaj #80

Active Member

Data înscrierii: 24-November 04
ID membru: 26 193

Eu sincer nu inteleg de ce va asteptati la servicii de calitate in banii care-i dati. Voi va asteptati de la Daciile Golan sa zboare ca Ferrari-urile? Auzi... suport tehnic, uptime, telefonie, internet, televiziune, tel. mobila, toate la ~50 de lei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Sunteti copchii naivi. Daca la sediul lor din centrul Clujului lucreaza 2 persoane, una la ghiseul plati (~30 de persoane la coada tot timpul) si una la incheieri contracte (~4 persoane la coada). Sa stai la coada pentru contract? WTF? Ring any bells?

+Quote Post
Blackhawk
mesaj 6th April 2008, 22:49
Mesaj #81

ssdd

QUOTE (El-Vis @ Apr 6 2008, 23:35) *
Eu sincer nu inteleg de ce va asteptati la servicii de calitate in banii care-i dati. Voi va asteptati de la Daciile Golan sa zboare ca Ferrari-urile? Auzi... suport tehnic, uptime, telefonie, internet, televiziune, tel. mobila, toate la ~50 de lei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Sunteti copchii naivi. Daca la sediul lor din centrul Clujului lucreaza 2 persoane, una la ghiseul plati (~30 de persoane la coada tot timpul) si una la incheieri contracte (~4 persoane la coada). Sa stai la coada pentru contract? WTF? Ring any bells?

Daca se poate si la alti abonati RDS de ce nu si la ei? Eu n-am avut de-a face cu RC asa ca am ce le reprosa, deci probabil e pretul corect.. fac ei cum fac si scot profit.
Auzi si tu.. cate 30 de persoane la coada la contracte, pai da are succes nu gluma. Sau sunt vechile caserii mici si inghesuite? Aici in Bucuresti au terminat cu bataia de joc la ghiseu cam demult

P.S. Majoritatea care-i cunosc la RDS platesc aproape 100ron pe Catv+Net+telefoane, n-am inteles de ce.. eu am ales ce e mai ieftin ce e pe catv extra gasesc pe net la calitate HD, asta da ironie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Acest mesaj a fost modificat de Blackhawk: 6th April 2008, 22:54

+Quote Post
Blitzkrieg
mesaj 7th April 2008, 06:28
Mesaj #82

SIR

QUOTE (El-Vis @ Apr 6 2008, 22:35) *

Ma astept la toate acestea sa mearga impecabil la 50 de lei, chiar si la 1LEU daca asa scrie in contract!

+Quote Post
bujuu
mesaj 7th April 2008, 08:30
Mesaj #83

Junior

QUOTE (El-Vis @ Apr 6 2008, 22:35) *

pai nu eu am pus tariful lor....atata timp cat exista un contract ma astept sa se respecte indiferent de tarife...

+Quote Post
El-Vis
mesaj 7th April 2008, 11:19
Mesaj #84

Active Member

QUOTE (bujuu @ Apr 7 2008, 08:30) *
pai nu eu am pus tariful lor....atata timp cat exista un contract ma astept sa se respecte indiferent de tarife...

Ai citit, totusi, contractul ala? Scrie undeva ca ei se angajeaza sa te trateze exemplar, sa isi ceara scuze, sa iti ofere un serviciu fara intreruperi si de calitate?

QUOTE (Blitzkrieg @ Apr 7 2008, 06:28) *
Ma astept la toate acestea sa mearga impecabil la 50 de lei, chiar si la 1LEU daca asa scrie in contract!

Asteapta in continuare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Succes.!

+Quote Post
serban_bogdan
mesaj 7th April 2008, 11:36
Mesaj #85

Junior

Data înscrierii: 29-January 04
Locație: Cluj Napoca
ID membru: 10 822

Salutare tuturor.

Locuiesc in zona centrala a Clujului (str. Horea) si am un abonament de net la RDS 4 Mb download cu 4 Mb upload si sincer mie nu mi se intampla ceea ce patiti voi. Am contractul din anul 2005 si pot spune ca nu am avut decat de vre-o 2-3 ori probleme care s-au rezolvat a 2-a zi, poate am fost eu mai norocos. Oricum va doresc la toti cei din Cluj sa va mearga RDS-ul ca mie.

Succes

+Quote Post
Blackhawk
mesaj 7th April 2008, 15:19
Mesaj #86

ssdd

QUOTE (El-Vis @ Apr 7 2008, 12:19) *
Asteapta in continuare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Succes.!

Omul a postat pt eventuale sfaturi, nu ca sa fie luat peste picior, oricum ce sustii tu este total gresit (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

+Quote Post
El-Vis
mesaj 7th April 2008, 15:47
Mesaj #87

Active Member

QUOTE (Blackhawk @ Apr 7 2008, 16:19) *
Omul a postat pt eventuale sfaturi, nu ca sa fie luat peste picior, oricum ce sustii tu este total gresit (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

De ce? (IMG:style_emoticons/default/deadtongue.gif) Ba' ce sustii tu e total gresit! na! (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

+Quote Post
Blitzkrieg
mesaj 7th April 2008, 17:25
Mesaj #88

SIR

s-a rezolvat. a fost nevoie de 6 zile (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

+Quote Post
bujuu
mesaj 7th April 2008, 18:38
Mesaj #89

Junior

la mine nu s-a rezolvat...se pare ca voi mai suna la ei ...au zis ca trimit pe la 6,30 pe cineva...da se pare ca nu au zis in ce zi trimit....noroc ca nu am renuntat inca la vechiul provider de internet...

+Quote Post
geojoking
mesaj 7th April 2008, 19:19
Mesaj #90

Active Member

Locație: Cluj-Napoca
ID membru: 52 267

Vreau sa renunt la UPC si IPN si sa trec pe RDS. La internet nu am mari probleme cu IPN, si la TV UPC e UPC, adica scump.

M-ar tenta sa ma mut total pe ei. Locuiesc pe 21 Decembrie nr 134, si da, este posibil sa ma abonez la ei, cablurile sunt trase de azi vara si am confirmare ca ma pot abona.

Ma gandesc ca as face o mare economie. In Cluj-Napoca exista TV prin cablu (ca la UPC) de la RDS?

Acest mesaj a fost modificat de geojoking: 7th April 2008, 19:20

+Quote Post

11 V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 15:35
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia