Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

11 V  « < 7 8 9 10 11 >  
Reply to this topicStart new topic
> RCS&RDS Cluj-Napoca, Asstral incepe sa se clatine vizibil
burgher
mesaj 16th October 2008, 08:27
Mesaj #145

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 19-April 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 74 327

Eu as fi stat dupa RDS, din cate am auzit merge foarte bine in Clul.
Dar daca doresti neaparat, ingrasa-i pe aia de la Romtelepom, pune-ti clicknet. Nu costa mult, doar aproape dublu fata de RDS.
Go to the top of the page

+Quote Post
Blackhawk
mesaj 16th October 2008, 11:45
Mesaj #146

ssdd

Data înscrierii: 4-November 05
Locație: Bucuresti.4
ID membru: 52 220

QUOTE (flocea91 @ Oct 16 2008, 09:03) *
Buuun!!! Am stat o luna fara ca cei de la RDS sa vina sa ma cableze, am renuntat la ei. Ieri trebuia sa vina UPC-ul, dar surpriza... n-au venit. Azi o sa sun la ei sa vedem. Aparent nu avem firme serioase, oameni capabili si management eficient.
Ce alte solutii mai sunt pentru internet in Cluj, Marasti?

Parca am mai zis asta: daca tot ai tot ai asteptat 30zile fara stres, nu obtii nimic daca reziliezi la "termenul limita", mai astepti tot o saptamna doua si la ceilalti si nici nu beneficiezi de oferta dorita initial.

Iar faptul ca la RDS dureaza peste o luna instalarea, iar la altii jumatate sau chiar mai putin nu arata decat cat de cautate sunt serviciile. Nu frecatul mentei este de vina.
Sigur ar putea angaja mai multi oameni, dar dupa ce zonele devin saturate ar trebui sa-i disponibilizeze.

Bafta! (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)

Acest mesaj a fost modificat de Blackhawk: 16th October 2008, 11:47

+Quote Post
h_popica
mesaj 16th October 2008, 12:10
Mesaj #147

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 26-September 08
ID membru: 374 086

QUOTE (burgher @ Oct 16 2008, 09:27) *
Eu as fi stat dupa RDS, din cate am auzit merge foarte bine in Clul.
Dar daca doresti neaparat, ingrasa-i pe aia de la Romtelepom, pune-ti clicknet. Nu costa mult, doar aproape dublu fata de RDS.

problema nu se pune asa pt. ca bani dai la orice operator (daca-ti place cuvantul ingrasat... asa se ingrasa toti). tu ai astepta rdsu 3 luni? sincer, nu te cred in special daca ai firma. Toata lumea stie ca rds are probleme aici, asa ca nu neaparat ce e ieftin e si bun. (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
burgher
mesaj 16th October 2008, 12:23
Mesaj #148

Active Member

1. Daca sunt firma nu ma conecteaza RDS in 3 luni, crede-ma (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif)
2. Da, stau dupa RDS 3 luni decat sa platesc 3 ani abonament imens la RTC. Am mai multe servicii, mai bune si la un pret mai mic.
3. "Aici" inseamna unde? Eu vorbeam de Cluj, daca tot la Cluj te referi, cred ca te inseli. Eu am vorbit cu mai multi oameni din Cluj, din cartiere diferite (zorilor, gheorgheni, manastur si marasti) si toti zic ca merge super ok netul.

+Quote Post
flocea91
mesaj 17th October 2008, 06:39
Mesaj #149

Junior

Data înscrierii: 6-November 03
Locație: ghe la Cluuj
ID membru: 7 931

Gata, m-au instalat cei de la Upc. Au venit aseara mi-au lasat modemul, mi-au recablat toate camerele ca sa nu am probleme cu pierderea semnalului cica. Asta este, oricum au trecut vremurile cand descarcam la greu filme si jocuri de pe dc. Inca o data spun, as fi vrut RDS pentru amaratul ala de post cu fotbal si pentru reteaua de p2p (care am inteles ca merge bine pe rds), dar acu ce sa facem, doar n-o sa ne rugam zi de zi de erdeeshi.
Va salut!

+Quote Post
Heavyd
mesaj 17th October 2008, 07:37
Mesaj #150

Junior

Data înscrierii: 8-August 07
Locație: Cluj Napoca
ID membru: 212 030

Eu atept deja de o luna sa ma releaga la reea ca m-am mutat dar... in data de 13 Octombrie am fost la caserie se vad daca s-a schimbat adresa si poc in data de 7 Octombrie mi-a fost reziliat contractu si am fost obligat sa fac unu nou.
Nu stiti ce pot face?
Apropo unde e serviciul tehnic de la Cluj??

+Quote Post
burgher
mesaj 17th October 2008, 08:28
Mesaj #151

Active Member

Cum adica unde e serviciul tehnic?

+Quote Post
Heavyd
mesaj 17th October 2008, 10:30
Mesaj #152

Junior

Sa merg la iei personal si sa ii zic care e problema ca cei de la serviciul clinti cica nu au voie sa le sune.

In fine dupa a 5-ea sesizare dar asta deja la Punt Comercial pe Motilor ca astea din Gheorgheni nu stie nimic :| m-au sunat astaz si au zis ca vin luni la 11:30 dupa ce nu au venit ieri cum era initial!

+Quote Post
burgher
mesaj 17th October 2008, 10:39
Mesaj #153

Active Member

Si tu cum crezi ca functioneaza lucrurile: te refuza la relatii clienti, tu iei un autobuz si te trambalezi la sediul serviciului tehnic, unde e o receptionera care te pune sa astepti 2 minute, apoi apare un domn la costum care te intreaba de problema si ti-o solutioneaza?

Renunta la ideile astea, cu "sa ajung direct la serviciul tehnic", nu prea ai cum, si daca totusi ajungi, nu te vor baga in seamna pentru ca nu e de datoria lor sa te bage in seama.

+Quote Post
Heavyd
mesaj 19th October 2008, 07:49
Mesaj #154

Junior

Dra faza ii interesanta
Serviciul Clienti Nu Are Voie sa sune la serviciul tehnic numau scriu un tichet si gata (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) daca o sa fie citit astaazi sau peste o saptamana e diferenta.
Dar e prostie :|
Is curios daca vin baieti maine ca trebe sa vine la 11:30 (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Heavyd
mesaj 21st October 2008, 11:44
Mesaj #155

Junior

Pff in cluj is extrem de amatori astea de la RDS ieri nici nu la 11:30 au venit ci la 14:45 si intra si eu trebuia sa ma duc dupa iei ca se duceau la camanul gresit si le intreb echipament (adica switch) au dus se uite la mine ca nus despre ce am vorbi intra sus si zic ca nu este switch si se duca si zic pana vineri o sa vine POATE.
Am fost dupa la caseria mare pe motilor am am scris inca o sesizare nus a catelea este ca am depus o gramada si nici pana acuma nu m-au sunat

+Quote Post
cristian0007
mesaj 21st October 2008, 11:54
Mesaj #156

Mestec ciunga de zor !

Data înscrierii: 1-January 07
ID membru: 120 951

QUOTE (Heavyd @ Oct 21 2008, 12:44) *
Pff in cluj is extrem de amatori astea de la RDS ieri nici nu la 11:30 au venit ci la 14:45 si intra si eu trebuia sa ma duc dupa iei ca se duceau la camanul gresit si le intreb echipament (adica switch) au dus se uite la mine ca nus despre ce am vorbi intra sus si zic ca nu este switch si se duca si zic pana vineri o sa vine POATE.
Am fost dupa la caseria mare pe motilor am am scris inca o sesizare nus a catelea este ca am depus o gramada si nici pana acuma nu m-au sunat

Daca vrei sa ma crezi,nu se intelege nimic din ce ai scris (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/eek.gif)
Reformuleaza sau foloseste google translator.

+Quote Post
burgher
mesaj 21st October 2008, 11:54
Mesaj #157

Active Member

Nu ma mir ca s-au uitat la tine ca nu stiau ce vorbesti, si eu am citit de 3 ori ce ai scris acolo si inca nu am inteles tot. Vorbesti sigur romana in postul ala?

+Quote Post
Heavyd
mesaj 21st October 2008, 12:29
Mesaj #158

Junior

Ieri trebuia sa vine sa ma reconecteze la retea si vin la mine fara sa aduca switchuri ca trebuia tras inca de pe partea cealalta a caminului un cablu max de 60m si pus switchurile in cutie vin deschid cutie si se mir ca nu este echipament :|
Nu stiu dar astea de la RDSCluj is foarte amatori sau prosti!

+Quote Post
ailailou
mesaj 21st October 2008, 13:09
Mesaj #159

Junior

Data înscrierii: 19-August 08
Locație: Satu Mare
ID membru: 361 433

Omfg, this is epic. : D (Userul HeavyD just made my day). Oh, sry, continue pl.

Acest mesaj a fost modificat de ailailou: 21st October 2008, 13:10

+Quote Post
Radu18-
mesaj 21st October 2008, 14:51
Mesaj #160

Member

Data înscrierii: 16-February 08
Locație: Brasov
ID membru: 289 833

QUOTE (cristian0007 @ Oct 21 2008, 12:54) *
Daca vrei sa ma crezi,nu se intelege nimic din ce ai scris (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/eek.gif)

Cred ca "e ungur la el"

+Quote Post
easy90rider
mesaj 21st October 2008, 15:20
Mesaj #161

Member

Data înscrierii: 1-July 07
Locație: Mures, Tirgu Mures
ID membru: 197 522

QUOTE (Radu18- @ Oct 21 2008, 15:51) *
Cred ca "e ungur la el"

poate sa fie ce vrea el dar tot nu intelegem...
poate ca a folosit google translator care, din pacate, nu traduce prea bine in lb. romana.
si eu sunt maghiar, dar tot nu pot sa inteleg ce a vrut sa zica (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/laugh.gif)

ps.he just made my day too (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
flocea91
mesaj 22nd October 2008, 13:19
Mesaj #162

Junior

Data înscrierii: 6-November 03
Locație: ghe la Cluuj
ID membru: 7 931

Ungur, ne-ungur, ideea e clara, citez: "astea de la RDSCluj is foarte amatori sau prosti"
Daca este cineva multumit de serviciile RDS sa scrie aici, ca in ultima vreme doar de rau am auzit de ei. In special m-ar interesa daca e cineva care a fost cablat in mai putin de o luna si in ce conditii.
Mersi.

+Quote Post

11 V  « < 7 8 9 10 11 >
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 09:49
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia