|
  |
RCS&RDS Cluj-Napoca, Asstral incepe sa se clatine vizibil |
|
|
|
|
16th October 2008, 08:27
|
Active Member
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 19-April 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 74 327

|
Eu as fi stat dupa RDS, din cate am auzit merge foarte bine in Clul. Dar daca doresti neaparat, ingrasa-i pe aia de la Romtelepom, pune-ti clicknet. Nu costa mult, doar aproape dublu fata de RDS.
|
|
|
|
|
|
|
|
16th October 2008, 11:45
|
ssdd
Data înscrierii: 4-November 05
Locație: Bucuresti.4
ID membru: 52 220

|
QUOTE (flocea91 @ Oct 16 2008, 09:03)  Buuun!!! Am stat o luna fara ca cei de la RDS sa vina sa ma cableze, am renuntat la ei. Ieri trebuia sa vina UPC-ul, dar surpriza... n-au venit. Azi o sa sun la ei sa vedem. Aparent nu avem firme serioase, oameni capabili si management eficient. Ce alte solutii mai sunt pentru internet in Cluj, Marasti? Parca am mai zis asta: daca tot ai tot ai asteptat 30zile fara stres, nu obtii nimic daca reziliezi la "termenul limita", mai astepti tot o saptamna doua si la ceilalti si nici nu beneficiezi de oferta dorita initial.
Iar faptul ca la RDS dureaza peste o luna instalarea, iar la altii jumatate sau chiar mai putin nu arata decat cat de cautate sunt serviciile. Nu frecatul mentei este de vina. Sigur ar putea angaja mai multi oameni, dar dupa ce zonele devin saturate ar trebui sa-i disponibilizeze.
Bafta! (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) | |
Acest mesaj a fost modificat de Blackhawk: 16th October 2008, 11:47
|
|
|
|
|
|
|
|
16th October 2008, 12:10
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 26-September 08
ID membru: 374 086

|
QUOTE (burgher @ Oct 16 2008, 09:27)  Eu as fi stat dupa RDS, din cate am auzit merge foarte bine in Clul. Dar daca doresti neaparat, ingrasa-i pe aia de la Romtelepom, pune-ti clicknet. Nu costa mult, doar aproape dublu fata de RDS. problema nu se pune asa pt. ca bani dai la orice operator (daca-ti place cuvantul ingrasat... asa se ingrasa toti). tu ai astepta rdsu 3 luni? sincer, nu te cred in special daca ai firma. Toata lumea stie ca rds are probleme aici, asa ca nu neaparat ce e ieftin e si bun. (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
|
|
|
|
|
16th October 2008, 12:23
|
Active Member

|
1. Daca sunt firma nu ma conecteaza RDS in 3 luni, crede-ma (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif) 2. Da, stau dupa RDS 3 luni decat sa platesc 3 ani abonament imens la RTC. Am mai multe servicii, mai bune si la un pret mai mic. 3. "Aici" inseamna unde? Eu vorbeam de Cluj, daca tot la Cluj te referi, cred ca te inseli. Eu am vorbit cu mai multi oameni din Cluj, din cartiere diferite (zorilor, gheorgheni, manastur si marasti) si toti zic ca merge super ok netul.
|
|
|
|
|
|
|
|
17th October 2008, 06:39
|
Junior
Data înscrierii: 6-November 03
Locație: ghe la Cluuj
ID membru: 7 931

|
Gata, m-au instalat cei de la Upc. Au venit aseara mi-au lasat modemul, mi-au recablat toate camerele ca sa nu am probleme cu pierderea semnalului cica. Asta este, oricum au trecut vremurile cand descarcam la greu filme si jocuri de pe dc. Inca o data spun, as fi vrut RDS pentru amaratul ala de post cu fotbal si pentru reteaua de p2p (care am inteles ca merge bine pe rds), dar acu ce sa facem, doar n-o sa ne rugam zi de zi de erdeeshi. Va salut!
|
|
|
|
|
|
|
|
17th October 2008, 07:37
|
Junior
Data înscrierii: 8-August 07
Locație: Cluj Napoca
ID membru: 212 030

|
Eu atept deja de o luna sa ma releaga la reea ca m-am mutat dar... in data de 13 Octombrie am fost la caserie se vad daca s-a schimbat adresa si poc in data de 7 Octombrie mi-a fost reziliat contractu si am fost obligat sa fac unu nou. Nu stiti ce pot face? Apropo unde e serviciul tehnic de la Cluj??
|
|
|
|
|
|
|
|
17th October 2008, 08:28
|
Active Member

|
| Cum adica unde e serviciul tehnic? | |
|
|
|
|
|
|
|
|
17th October 2008, 10:30
|
Junior

|
Sa merg la iei personal si sa ii zic care e problema ca cei de la serviciul clinti cica nu au voie sa le sune.
In fine dupa a 5-ea sesizare dar asta deja la Punt Comercial pe Motilor ca astea din Gheorgheni nu stie nimic :| m-au sunat astaz si au zis ca vin luni la 11:30 dupa ce nu au venit ieri cum era initial!
|
|
|
|
|
|
|
|
17th October 2008, 10:39
|
Active Member

|
Si tu cum crezi ca functioneaza lucrurile: te refuza la relatii clienti, tu iei un autobuz si te trambalezi la sediul serviciului tehnic, unde e o receptionera care te pune sa astepti 2 minute, apoi apare un domn la costum care te intreaba de problema si ti-o solutioneaza?
Renunta la ideile astea, cu "sa ajung direct la serviciul tehnic", nu prea ai cum, si daca totusi ajungi, nu te vor baga in seamna pentru ca nu e de datoria lor sa te bage in seama.
|
|
|
|
|
|
|
|
21st October 2008, 11:44
|
Junior

|
Pff in cluj is extrem de amatori astea de la RDS ieri nici nu la 11:30 au venit ci la 14:45 si intra si eu trebuia sa ma duc dupa iei ca se duceau la camanul gresit si le intreb echipament (adica switch) au dus se uite la mine ca nus despre ce am vorbi intra sus si zic ca nu este switch si se duca si zic pana vineri o sa vine POATE. Am fost dupa la caseria mare pe motilor am am scris inca o sesizare nus a catelea este ca am depus o gramada si nici pana acuma nu m-au sunat
|
|
|
|
|
|
|
|
21st October 2008, 11:54
|
Mestec ciunga de zor !
Data înscrierii: 1-January 07
ID membru: 120 951

|
QUOTE (Heavyd @ Oct 21 2008, 12:44)  Pff in cluj is extrem de amatori astea de la RDS ieri nici nu la 11:30 au venit ci la 14:45 si intra si eu trebuia sa ma duc dupa iei ca se duceau la camanul gresit si le intreb echipament (adica switch) au dus se uite la mine ca nus despre ce am vorbi intra sus si zic ca nu este switch si se duca si zic pana vineri o sa vine POATE. Am fost dupa la caseria mare pe motilor am am scris inca o sesizare nus a catelea este ca am depus o gramada si nici pana acuma nu m-au sunat Daca vrei sa ma crezi,nu se intelege nimic din ce ai scris (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/eek.gif) Reformuleaza sau foloseste google translator.
|
|
|
|
|
|
|
|
21st October 2008, 11:54
|
Active Member

|
Nu ma mir ca s-au uitat la tine ca nu stiau ce vorbesti, si eu am citit de 3 ori ce ai scris acolo si inca nu am inteles tot. Vorbesti sigur romana in postul ala?
|
|
|
|
|
|
|
|
21st October 2008, 12:29
|
Junior

|
Ieri trebuia sa vine sa ma reconecteze la retea si vin la mine fara sa aduca switchuri ca trebuia tras inca de pe partea cealalta a caminului un cablu max de 60m si pus switchurile in cutie vin deschid cutie si se mir ca nu este echipament :| Nu stiu dar astea de la RDSCluj is foarte amatori sau prosti!
|
|
|
|
|
|
|
|
21st October 2008, 13:09
|
Junior
Data înscrierii: 19-August 08
Locație: Satu Mare
ID membru: 361 433

|
Omfg, this is epic. : D (Userul HeavyD just made my day). Oh, sry, continue pl.
Acest mesaj a fost modificat de ailailou: 21st October 2008, 13:10
|
|
|
|
|
|
|
|
21st October 2008, 14:51
|
Member
Data înscrierii: 16-February 08
Locație: Brasov
ID membru: 289 833

|
QUOTE (cristian0007 @ Oct 21 2008, 12:54)  Daca vrei sa ma crezi,nu se intelege nimic din ce ai scris (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/eek.gif) Cred ca "e ungur la el"
|
|
|
|
|
|
|
|
22nd October 2008, 13:19
|
Junior
Data înscrierii: 6-November 03
Locație: ghe la Cluuj
ID membru: 7 931

|
Ungur, ne-ungur, ideea e clara, citez: "astea de la RDSCluj is foarte amatori sau prosti" Daca este cineva multumit de serviciile RDS sa scrie aici, ca in ultima vreme doar de rau am auzit de ei. In special m-ar interesa daca e cineva care a fost cablat in mai putin de o luna si in ce conditii. Mersi.
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|