|
  |
Sa construim o casa 2007 - Aer conditionat, Climatizare, ventilatie, aer conditionat - produse, exploatare, montaj |
|
|
|
|
2nd May 2007, 13:52
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 8-December 04
Locație: Bucuresti
ID membru: 26 896

|
Si eu sunt in cautarea unui aparat de aer conditionat bun, din pacate pe forumuri gasesc foarte multe intrebari si foarte putine raspunsuri. M-am gandit la Whirpool AMB 968, @diesel, ce parere ai de aparatul asta? A gasit cineva specificatiile tehnice complete pt acest aparat? Site-ul domo este destul de sarac in informatii...
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd May 2007, 15:14
|
Member
Data înscrierii: 5-February 06
ID membru: 64 656

|
| Dar de aparatele EINHELL ce stiti? Sunt bune, ce stiti de aceasta marca? | |
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd May 2007, 17:56
|
Junior
Data înscrierii: 30-December 06
Locație: SSE
ID membru: 120 076

|
Urmaresc topicul de ceva timp si m-am hotarat sa achizitionez un AC WHITE WESTINGHOUSE de 12.000 BTU(pt. o camera de 15 mp, o fi suficient?), clasa A, garantie 3 ani(cel putin asa mi-a zis dealerului). Este o sulutie buna achizitionarea acestui AC? Ma intereseaza sa fie fiabil si relativ silentios, in primul rand.
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd May 2007, 18:19
|
Junior
Data înscrierii: 25-April 07
ID membru: 172 246

|
QUOTE(HADE 61 @ May 2 2007, 07:17) [snapback]2776041[/snapback] eu am un aux 12000 btu si nu-i trozneste nimic ,nici in casa nici afara ,cand l-am luat eu nu erau etichete cu clasa de consum etc ,dar nu pot sa spun ca mi-a incarcat nota la energie exagerat .acum de cand cu aceste etichete si pareri risc sa ma prinda caldura nehotarata si cu banii cheltuiti .as vrea sa intreb de ce unele unitati ext la 18000 ,au cutia diferita ca marime ?si influienteaza cu ceva ? depinde de cel care il face......nu stiu sa iti zic sigur...probabil ca diferea marimea compresorului ,la cele de china fata de cele de turcia....nu stiu sigur....nu cred ca influenteaza cu ceva buna functionare a aparatului ( parerea mea).
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd May 2007, 20:20
|
Junior
Data înscrierii: 2-May 07
ID membru: 174 841

|
Salut Am inteles ca noile WW sunt de clasa B, sau cel putin asa mi-a spus un dealer. Si tot legat de WW, acelasi dealer mi-a spus ca pretul pentru unul de 18 000 BTU este in jur de 1650 Ron. Aveti mai multe amanunte?
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd May 2007, 21:05
|
Junior

|
Stie cineva din ce clasa energetica sunt noile WW???
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd May 2007, 21:08
|
Junior
Data înscrierii: 6-March 03
ID membru: 3 162

|
Deci ... intre aux, lg si whirlpool ? Nimeni nu imi poate recomanda ceva ? Merita diferanta de la aux la celelate doua in conditiile unei folosiri sub medie ? Dar de hitachi ce parere aveti ? | |
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd May 2007, 21:48
|
Junior

|
Dar de Sanyo ce ziceti? Eu am auzit de bine despre aceasta marca in ceea ce priveste aerul conditionat, doar ca sunt cam scumpe... 1700 RON pt 12000 BTU, dar cu 3 ani garantie pt. unitatea de interior si 5 ani pt agregat. Sunt clasa A de consum energie. @raresh3r: unde ai gasit WW (la ce dealer, adresa, ceva) si la ce pret?
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd May 2007, 22:24
|
Member
Data înscrierii: 6-July 03
Locație: Romania
ID membru: 4 698

|
QUOTE(padrino @ May 2 2007, 14:52) [snapback]2777436[/snapback] Si eu sunt in cautarea unui aparat de aer conditionat bun, din pacate pe forumuri gasesc foarte multe intrebari si foarte putine raspunsuri. M-am gandit la Whirpool AMB 968, @diesel, ce parere ai de aparatul asta? A gasit cineva specificatiile tehnice complete pt acest aparat? Site-ul domo este destul de sarac in informatii... De whirlpool nu stiu mare lucru. Nu am montat dar din auzite sunt ok. Saptamana viitoare voi avea preturi oficiale la WW. Le voi da pe pm. S-ar putea sa fie un pic mai mari datorita unei taxe ecologice ce trebuie platita pt. fiecare aparat incepand de anul acesta..
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd May 2007, 22:49
|
Junior
Data înscrierii: 23-May 05
ID membru: 37 270

|
Sa inteleg ca WW nu au functia aia "sleep" ? Era o functie ... sanatoasa.
Cert e ca si eu sunt in cautari si-mi doresc o "scula" care sa BAGE AER, nu sa se faca si sa fie rece. Am mai vazut unele care deabia bateau sau daca bateau, bateau mai mult a ventilator, decat a aer conditionat. Ar trebui facut un top, o lista, de cei care deja au acasa sau pe la birouri, prin care sa ne dam seama intr-un tarziu care e mai puternic (iti da freza pe spate) si care iti ingheata si sufletul in tine. Chiar daca e NO NAME. Eu am dat intr-un hotel la turci de o vrajeala de AC, dar ce treaba faceaaa...., vai mama. Cand ii dadeai drumul ti se accelera respiratia. Parca arunca unu pe tine apa cu gheata. Si era o firma obscura. Turceasca.
Eu cred ca ne ducem prea usor spre lucruri scumpe si care fac acelasi lucru. Firmele mai noi pot face lucruri bune si mai ieftine ca sa scoata capul si ele pe piata. Sa castige si ele ceva procente. "Sunt prea sarac sa cumpar un lucru ieftin" asa e, dar nici sa exageram. Daca imi iau unu de vreo 8 mil. si ma tine vreo 5-6 ani, cand se strica il arunc. DIRECT. Nici nu ma uit la el.
Cert e ca si eu ma uit acum dupa un WW, dar daca vad un Panasonic, Toshiba, etc., chiar si un Whirpool nu o sa ma dau deoparte. Cica pana acum toti au stat cu stocurile in depozite ca sa astepte taxa de ecologizare. Deja toate depozitele explodeaza acum cu oferte catre comercianti. Mi-a spus cineva de la un magazin. Pana mai ieri nu avea nimeni nimic si zilele astea toti suna daca nu vor sa le trimita. Taxa, zic si eu acu, ca a fost cauza.
Eu, sincer, astept impresii de la cei ce au AC-uri si fiecare isi poate face un clasament, dupa propriile reguli, cu ce probleme au intalnit utilizatorii, astfel ne putem hotari si noi ce sa cautam. Oricat o sa ne spuna cineva : "Cumpara aia..." , noi, chiar daca o sa cumparam, tot o sa fim cu inima indoita ca nu ne-am cumparat ce-am VRUT NOI.
Deci, ce "scula" aveti ? Cum merge ? Ce probleme ati avut ? Ce problema aveti ?
Multumim mult.
Acest mesaj a fost modificat de Gabryel: 2nd May 2007, 22:54
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd May 2007, 07:12
|
Junior

|
QUOTE(padrino @ May 2 2007, 22:48) [snapback]2779790[/snapback] Dar de Sanyo ce ziceti? Eu am auzit de bine despre aceasta marca in ceea ce priveste aerul conditionat, doar ca sunt cam scumpe... 1700 RON pt 12000 BTU, dar cu 3 ani garantie pt. unitatea de interior si 5 ani pt agregat. Sunt clasa A de consum energie. @raresh3r: unde ai gasit WW (la ce dealer, adresa, ceva) si la ce pret? Am fost ieri la un dealer in galati, si mi-a spus ca AC WW o sa vina in tara pe 15 mai, si apoi or sa ajunga si la ei, de pret.......aproximativa ca anul trecut, banuieste. QUOTE(diesel @ May 2 2007, 23:24) [snapback]2779957[/snapback] De whirlpool nu stiu mare lucru. Nu am montat dar din auzite sunt ok.
Saptamana viitoare voi avea preturi oficiale la WW. Le voi da pe pm. S-ar putea sa fie un pic mai mari datorita unei taxe ecologice ce trebuie platita pt. fiecare aparat incepand de anul acesta.. Diesel, ce clasa energetica au noile WW? Astept un PM, daca poti sa-mi montezi si mie WW, in Galati, si cu unele detalii eventual.
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd May 2007, 08:19
|
Super Moderator
Grup: Moderators
Data înscrierii: 26-November 01
ID membru: 3

|
Ma intereseaza si pe mine lista de preturi pentru AC WW, mai ales daca sunt cu inverter. Diesel, astept si eu PM de la tine.
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd May 2007, 08:48
|
Junior
Data înscrierii: 7-April 05
ID membru: 34 164

|
Diesel, astept si eu preturile pentru AC de la WW (toate modelele disponibile) pe PM. Multumesc mult
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd May 2007, 08:53
|
Junior
Data înscrierii: 20-September 06
ID membru: 98 032

|
exista la noi firme care ofera AC centralizat pt case? cam cat ar costa fata de sistemul clasic?
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd May 2007, 09:45
|
Junior

|
@diesel: ce marci montezi? Ce marci recomanzi? Cu siguranta ai mult mai multe cunostinte in domeniu fata de mine.
Taxa ecologica este 7 RON, taxa fixa, indiferent de echipament si valoarea lui. Se aplica incepand cu 30 aprilie 2007. Deci preturile nu vor varia din cauza acestei taxe, cel mult vor creste cu maxim 7 RON.
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd May 2007, 10:24
|
Junior
Data înscrierii: 26-April 07
Locație: Galati
ID membru: 172 459

|
Am vazut in oferta de la Practiker niste aparate ESKIMO. Stie cineva ceva despre aceasta marca?
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd May 2007, 15:10
|
Junior
Data înscrierii: 19-February 07
ID membru: 144 578

|
beer
firma care le importa este frigotehnica buc . tel 0212503441 .
miki 3 : cel de 18000 trebuie dimensionat cam cat 2 de 9000 . teoretic . tehnologic cel de 9000 si 12000 a tost tipizat pt reducere costuri . cel de 18000 n a mai incaput .
e bun cel de 12000 , e cel mai folosit .
Acest mesaj a fost modificat de Eugen M: 3rd May 2007, 15:14
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd May 2007, 15:28
|
Junior
Data înscrierii: 19-February 07
ID membru: 144 578

|
miki3
e corect ce a spus courage . ai la el un tub pe unde trebuie sa ulimine caldura . ala trebuie scos afara deci tre sa faci gaura sau altfel . in plus face condens intr o tava care trebuie golita . chiar ca n as sfatui pe nimeni sa ia . la 12 13 mil gasesti ac bun . suporta deranjul si nu cauta gaselnite . daca era o solutie buna iti dai seama ca si lua toata lumea .
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|