Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

102 V   1 2 3 > »   
Closed TopicStart new topic
> Sa construim o casa 2007 - Aer conditionat, Climatizare, ventilatie, aer conditionat - produse, exploatare, montaj
Kidu
mesaj 22nd January 2007, 22:36
Mesaj #1

Moderator

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 19-October 03
ID membru: 7 400

Un alt topic de succes cu peste 3 ani de activitate si peste 100.000 de vizualizari va fi continuat aici. Vechiul topic este aici.

Acest mesaj a fost modificat de Kidu: 22nd January 2007, 22:42
Go to the top of the page

+Quote Post
adizaha
mesaj 23rd January 2007, 12:24
Mesaj #2

Member

Grup: Members
Data înscrierii: 17-June 05
Locație: galati
ID membru: 39 182

Vreau aer conditionat cu gura de ventilatie sus unde se imbina peretele cu tavanul, pe perete.
am inteles ca in italia se foloseste asta. se sparge caramida si se trag conductele si se monteaza.
este in romania? cine instaleaza? cat ar costa? unde pui "centrala"?

+Quote Post
ZorracK
mesaj 30th January 2007, 08:14
Mesaj #3

Junior

Data înscrierii: 26-November 03
Locație: Bucuresti
ID membru: 8 432

Mi-am luat un Whirpool 982 12000 BTU, ce compresor are?
Ca cei care l-au montat au zis Samsung. Montatul a durat 3 ore cu 5,5 m de tubulatura si 2 gauri in beton. Super baieti cei care l-au montat dar patronul lor nu prea stie sa vorbeasca cu clientii.

+Quote Post
georgegogu
mesaj 2nd February 2007, 23:06
Mesaj #4

Junior

Data înscrierii: 2-February 07
ID membru: 136 924

Salut,am si eu nevoie de un sfat de la voi
Yokohama de 9000bt este bun de ceva,vreau sa achizitionez unul de la Metro,multumesc anticipat

+Quote Post
sageata.albastra
mesaj 4th February 2007, 14:29
Mesaj #5

Junior

Data înscrierii: 4-February 07
ID membru: 137 662

Vreau sa-mi iau un aparat de aer conditionat, care sa aiba cateva caracteristici:

- sa poata sa raceasca un apartament cu de 60-65 metri patrati;
- sa fie de clasa energetica A;
- sa aiba un sistem performat de racire a aerului;
- sa aiba un sistem de filtrare performant;(nu as vrea sa cumpar si un filtru de aer ulterior, decat daca este neaparata nevoie). De 5 ani am o alergie nasoala de care nu mai reusesc sa scap, si ma gandesc ca un filtru ca lumea m-ar putea ajuta.
- sa aiba generator de ioni negativi;
- sa aiba termostat incorporat (sau posibilitate de adaugare un termostat extern)
- sa fie silentios

Caracteristici neinteresante:
- display;
- design;

Nu am inteles ce inseamna sistemul inverter. Daca DIESEL e pe-aproape sa imi expice ii multumesc.
Poate mai aflu si alte caracteristici importante si care merita sa fie luate in considerare pentru un aparat de aer conditionat.

Ce imi recomandati? Si cam la ce pret?

Acest mesaj a fost modificat de sageata.albastra: 4th February 2007, 14:30

+Quote Post
eac
mesaj 5th February 2007, 23:37
Mesaj #6

Junior

Data înscrierii: 17-January 03
ID membru: 2 794

Salut tuturor!

Stie cineva ceva despre AC marca Leader?
As avea o oferta, dar nu stiu daca ma incurc sau imi vad de treaba?

+Quote Post
sordio
mesaj 6th February 2007, 15:38
Mesaj #7

Junior

Data înscrierii: 6-February 07
ID membru: 138 696

Salutare tuturor !
Dupa 54 de pagini citite aproape integral , tragand concluzia ca nu merita sa te scumpesti la tarate si sa cumperi chinezarii ieftine sau din supermarketuri , mi-as monta unul dintre cele trei de mai jos , toate in jur de 16-17 milioane lei vechi cu tot cu montaj si TVA :

1.HAYER montat de MILCOM
2.TADIRAN cu CLIMALUX
3.DE LONGHI cu SMART CONSULTING
Ar mai fi vrut WW , dar nu gasesc nicaieri .

Va rog scoteti-ma din ceata ( deasa rau dupa ce am citit atatea pareri) privind cel mai bun raport calitate/pret/intretinere ulterioara ; cine mi-ar purea da si ceva informatii , din experinta , privind cele 3 firme de montaj .

Va multumesc anticipat !

+Quote Post
cr1stache
mesaj 6th February 2007, 17:30
Mesaj #8

Junior

Data înscrierii: 5-November 05
Locație: Ploiesti
ID membru: 52 385

Mi-am luat cu apoximativ o saptamana in urma un aparat de aer conditionat Yokohama de 12000 BTU din metro de la oferta cu gandul ca nu voi avea probleme la montaj dar uite ca au aparut. Firma care este trecuta in lista data de producator pentru a instala aparatele in judetul prahova spune ca importatorul nu si-a indeplinit obligatile contractuale cu ei asa ca nu mai instaleaza. Am sunat la importator care mi-a dat numele a inca doua firme care chipurile instaleaza dar se pare ca nici acestea nu mai au contract cu importatorul. In ultima instanta acesta a promis ca va trimite o echipa de la bucuresti sambata (ciudat) care sa instaleze AC-ul dar bineinteles ca nu au venit. Si de parca nu era de ajuns, in actele aparatului nu apare un termen maxim de zile in care importatorul sa fie obligat sa il instaleze.
Dati-mi o solutie de a rezolva aceasta problema de preferat alta decat de a plati eu instalarea.
Multumesc anticipat

+Quote Post
piri
mesaj 7th February 2007, 10:24
Mesaj #9

Junior

Data înscrierii: 19-November 06
ID membru: 110 362

Exista probleme de montaj la un aparat de dimensiuni normale pe un perete de rigips?
Exista solutii de prindere, daca pertele de rigips nu a fost inatrit inainte de a se monta?..acum este deja totul vopsit.

+Quote Post
diesel
mesaj 7th February 2007, 12:56
Mesaj #10

Member

Data înscrierii: 6-July 03
Locație: Romania
ID membru: 4 698

nu sunt probleme de montaj, nu va cade aparatul. Tabla de sustinere trebuie prinsa cu dibluri speciale de rigips(melc) in 5-6 puncte pentru a fi prinsa bine.

+Quote Post
diesel
mesaj 7th February 2007, 13:26
Mesaj #11

Member

QUOTE(sordio @ Feb 6 2007, 15:38) *
Salutare tuturor !
Dupa 54 de pagini citite aproape integral , tragand concluzia ca nu merita sa te scumpesti la tarate si sa cumperi chinezarii ieftine sau din supermarketuri , mi-as monta unul dintre cele trei de mai jos , toate in jur de 16-17 milioane lei vechi cu tot cu montaj si TVA :

1.HAYER montat de MILCOM
2.TADIRAN cu CLIMALUX
3.DE LONGHI cu SMART CONSULTING
Ar mai fi vrut WW , dar nu gasesc nicaieri .

Va rog scoteti-ma din ceata ( deasa rau dupa ce am citit atatea pareri) privind cel mai bun raport calitate/pret/intretinere ulterioara ; cine mi-ar purea da si ceva informatii , din experinta , privind cele 3 firme de montaj .

Va multumesc anticipat !

mergi pe Tadiran daca ai bani. Si Climalux si Milcom sunt ok.
WW mai tarziu vin. Cei care vor WW eu ii sfatuiesc sa astepte.

+Quote Post
sordio
mesaj 7th February 2007, 15:47
Mesaj #12

Junior

Data înscrierii: 6-February 07
ID membru: 138 696

QUOTE(diesel @ Feb 7 2007, 13:26) *
mergi pe Tadiran daca ai bani. Si Climalux si Milcom sunt ok.
WW mai tarziu vin. Cei care vor WW eu ii sfatuiesc sa astepte.

Merci frumos , Diesel ; asa ma gandeam si eu , am fost insa putin sceptic mergand prin centrul Bucurestiului cu ochii dupa aere si vazand foarte putine tadiranuri ( doua ,e drept ca erau unul intr-o patiserie , alta la o brutarie cu productie proprie , unde banuesc ca alea merg la greu , mai ales vara , cand efectul acesteia se suprapune cu cel al cuptoarelor ) ;

Diferenta de pret intre cele 3 e de doar 1 milion ; crezi ca poate fi tadiranul contrafacut ?

+Quote Post
tomane
mesaj 7th February 2007, 16:58
Mesaj #13

Junior

Data înscrierii: 5-January 07
ID membru: 122 397

QUOTE(sordio @ Feb 7 2007, 15:47) *
Diferenta de pret intre cele 3 e de doar 1 milion ; crezi ca poate fi tadiranul contrafacut ?

Nu cred ca trebuie sa blamam produsele fabricate in China. Majoritatea concernelor multinatioanale au fabrici in China. Zic eu ca trebuie sa fim atenti la societatea care importa aparatele si ne asigura service-ul. Din acest punct de vedere atat Climalux cat si Milcom sunt societati de multi ani in Romania dezvoltandu-si segmentul de service. Atat Haier (China) cat si Tadiran (Israel) sunt marci recunoscute in domeniul producerii frigului. Desfacerea unor produse contrafacute nu apare la distribuitori de genul Milcom sau Climalux. Cred eu !

+Quote Post
diesel
mesaj 7th February 2007, 17:52
Mesaj #14

Member

aprob ce zice Tomane.

+Quote Post
eac
mesaj 7th February 2007, 21:19
Mesaj #15

Junior

Data înscrierii: 17-January 03
ID membru: 2 794

Se pare ca numai eu am auzit de Leader.
Ma rog... si cel care imi propunea sa iau unul.

Oricum va multumesc la toti cei care macar au citit postul (sau celui...)

Seara buna!

+Quote Post
diesel
mesaj 8th February 2007, 10:24
Mesaj #16

Member

Leader sunt ok. Chiar eu am acasa un aparat Leader montat de 4 ani si merge brici. Are compresor Toshiba. Mie mi-a placut ca avea unitatea interna foarte plata, nu era bombat. Ti-l recomand daca ai pret bun la el.

+Quote Post
cris_ama
mesaj 8th February 2007, 15:46
Mesaj #17

Junior

Data înscrierii: 8-February 07
ID membru: 139 703

Am si eu o problema!!! Sunt student, sunt cazat in campusul Tudor Vladimirescu, Iasi. Pt cei care nu stiu cum e viata in camin vara, spun doar ca ne coacem la propriu.
Doresc sa-mi cumpar un aparat de aer conditionat portabil si nu stiu la ce sa ma opresc. Un avantaj ar avea DeLonghi CF210 pt ca nu necesita evacuarea aerului cald (chiar nu vreau sa stau cu geamul deschis, si modificari la camin sunt mai greu de facut), dar in schimb pe forumuri externe nu prea am gasit cuvinte de lauda. O alta problema referitoare la DeLonghi!!!
http://www.emania.ro/Produs.php?SesiuneId=...usId=28806&
http://www.emania.ro/Produs.php?SesiuneId=...IdLista=50&
Cum se justifica diferenta de preturi??? PLS
Daca aveti alte propuneri cu privire la AC portabil as dori sa le stiu si eu. Sunt genul de om care cerceteaza inante de a cumpara ceva.
10q (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
diesel
mesaj 8th February 2007, 16:13
Mesaj #18

Member

e greseala...

+Quote Post

102 V   1 2 3 > » 
Closed TopicStart new topic
2 utilizatori citesc acest subiect (2 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 21st November 2009 - 21:37
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia