Sora mea a avut prosibilitatea sa plece in Japonia pentru 1 an specializare, dupa ce a terminat facultatea de info. Asta cun un program numit AISEC, dar a ales Olanda pt ca-i mai aproape. Eu zic sa termini intai facultatea, la 18 ani nu rezisti in romania pe cont propriu, dapoi in japonia. Astea-s vise care o ramas de dinaintea majoratului. Totusi daca esti plin de bani atunci bafta ca sigur te poti stabili acolo.
Eu as vrea sa merg acolo intr-o vacanta mai lunga (as sta si 3 luni, dar de ramas nu). Cam cat costa un meniu la kfc de ziceti ca-i asa scumpa mancarea ? Ce japonezii traiesc doar cu aer ? Nu poti manca mancarea lor ?
Viza cred ca o primesti mai usor daca vb engleza fluent si esti student (dovada ca vrei sa te intorci sa continui studiile).
Cum ajungi in japonia fara avion ? Se poate sa pleci din RO cu un cargo ? Stiu ca vapoarele comerciale mai iau 3-4 pasageri la bord si nu cred ca-i asa de scump, chiar nu m-ar deranja sa merg si 2-3 saptamani pe mare.
De agatat agati si pe net o japoneza pe care o bati la cap cu buzz pana face chemare. Nu cred ca are ceva de pierdut decat bani de maxi taxi aka tren magnetic sau ce au ei acolo (IMG:
style_emoticons/default/naughty.gif)
Un european ar duceo bine in Japonia ca gigolo (IMG:
style_emoticons/default/coolspeak.gif) din cate stiu barbatii sunt pasionati de PS portable, Nintendo si alte chestii de genu astea, sunt femei care dupa casatorie nu au facut inca sex cu barbatii lor.
De proaste nu au cum sa fie proaste femeile, numai ca nu stiai tu japoneza. Daca era un neam prost nu erau ei cei mai avansati cand tehnologic.