Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

16 V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Tari care inca cer viza, care, unde, cum?
dragos_2007
mesaj 17th January 2007, 09:47
Mesaj #73

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 17-January 07
ID membru: 128 864

eu tocmai am sunat la consulatul Ucrainei sa intreb de viza si bineinteles ca ESTE NECESARA OBTINEREA VIZEI..............bineinteles ca doar la noi se poate asa ceva.Probabil Basescu si cu Yushchenko "au convenit" doar, nu au semnat nimic sau poate cei de la ambasada nu au facut inca formalitatile. Oricum nu stiu din ce data va intra in vigoare ce au convenit ei acolo. Si eu trebuia sa plec zilele astea...

Daca mai aflati ceva sa ziceti si voi
Go to the top of the page

+Quote Post
drumaru
mesaj 17th January 2007, 12:37
Mesaj #74

Junior

Data înscrierii: 15-September 05
ID membru: 47 190

QUOTE(dragos_2007 @ Jan 17 2007, 09:47) *
eu tocmai am sunat la consulatul Ucrainei sa intreb de viza si bineinteles ca ESTE NECESARA OBTINEREA VIZEI.............. bineinteles ca doar la noi se poate asa ceva.

Adica? Conform stirii pe care am postat-o mai sus, "romanii VOR putea calatori in Ucraina fara viza" si "detaliile pentru aplicarea acestor măsuri vor fi stabilite într-o întâlnire a autorităților specializate din cele două țări".

Cum naiba poti crede ca se intilnesc doi presedinti si de a doua zi nu mai trebuie viza? Sunt aspecte tehnice ce trebuie rezolvate, acorduri ce trebuie semnate, norme ce trebuie publicate in monitoarele oficiale etc.

+Quote Post
penca
mesaj 17th January 2007, 12:46
Mesaj #75

Junior

Data înscrierii: 15-January 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 61 486

QUOTE(dragos_2007 @ Jan 17 2007, 09:47) *
eu tocmai am sunat la consulatul Ucrainei sa intreb de viza si bineinteles ca ESTE NECESARA OBTINEREA VIZEI..............bineinteles ca doar la noi se poate asa ceva.Probabil Basescu si cu Yushchenko "au convenit" doar, nu au semnat nimic sau poate cei de la ambasada nu au facut inca formalitatile. Oricum nu stiu din ce data va intra in vigoare ce au convenit ei acolo. Si eu trebuia sa plec zilele astea...

Daca mai aflati ceva sa ziceti si voi

Maestre, te asteptai sa scrie ceva cu creta pe podul ala, pe asfalt ?

Presedintele NU semneaza acte executive. El semneaza conventii, tratate. Asta au discutat cei doi presedinti, ca sunt de acord. Restul este treaba de functionari.

+Quote Post
maltese
mesaj 17th January 2007, 20:54
Mesaj #76

DH

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 16-April 06
Locație: In the wind of change...
ID membru: 73 814

Eu cum stiu sigur de viza am plecat in Ucraina. Daca mai aflati ceva concret scrieti aici.

Eu credeam ca sunt singura care vreau sa ajung in Ucraina, cand toata lumea vede doar UE in fata ochilor.

+Quote Post
avgvstvs
mesaj 30th January 2007, 16:35
Mesaj #77

Junior

Data înscrierii: 28-May 06
ID membru: 79 488

mai vorbisem cu un baiat care vroia sa se faca preot budhist in japonia ... si s-a lasat pana la urma.
banuiesc ca de la anime ti se trage "dragostea" asta ...
inscrie-te la o facultate,si vezi cum obtii o bursa in jp.mai departe te descurci

@johnjohn preotul de la biserica din ueno (ochano mizu) e rus ... si cum te-ar ajuta cu viza?

atasata e o poza facuta de mine ,pt fani

sensoji temple din asakusa

(IMG:http://www.lostsoul.ro/forum/uploads/1130268660/gallery_43_5_732088.jpg)

+Quote Post
Valentine
mesaj 1st February 2007, 04:08
Mesaj #78

Un Mosotti mai serios.

Data înscrierii: 30-November 03
Locație: SD
ID membru: 8 528

QUOTE(johnjohn_40 @ Aug 30 2006, 17:20) *
ori te insori cu o japoneza(sunt f.f. proaste si reduse mintal, nu ai ce sa vb. cu ea.)
Ai vorbit tu cu toate, ai facut teste nationale de IQ si ai dedus afirmatiile de mai sus ... cred ca altcineva are probleme cu prostia, nu japonezele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nu vreau sa-ti mai spun de mancare, nu stiu ce stii tu dar e groaznica, poti sa gasesti si mancare europeana, ce se mananca pe la noi, dar nu-ti ajung 2500 de deloari pe luna/persoana.

Confirm, mancarea e de RAHAT. Eu nu mai o suportam dupa 3 saptamani, si am mancat aproape numai la restaurante de 5 stele ...

Singurele tari in care poti sa pleci la munca,sau sa te stabilesti sunt SUA,UK,Canada si Australia.
Iarasi citate memorabile. Oare ce s-a intamplat cu celebra Germania, locul clasic al romanului doritor de munca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (pentru cei mai vechi ne amintim cu drag de crapu' si menumorut) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
maltese
mesaj 1st February 2007, 14:15
Mesaj #79

DH

Data înscrierii: 16-April 06
Locație: In the wind of change...
ID membru: 73 814

Ati mai citit ceva despre vize? Poate au uitat ce au hotarat. Sa le aducem aminte?

+Quote Post
Ninja
mesaj 3rd February 2007, 12:22
Mesaj #80

Active Member

Data înscrierii: 7-December 02
Locație: oskJBB001.v4.kddi.ne.jp
ID membru: 2 537

Vise copile, asta nu e tara de imigranti. Stati acasa!

+Quote Post
Valentine
mesaj 4th February 2007, 09:03
Mesaj #81

Un Mosotti mai serios.

QUOTE(Ninja @ Feb 3 2007, 12:22) *
Vise copile, asta nu e tara de imigranti. Stati acasa!

TI-e frica sa nu invadeze romanii pietele din Tokio? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
avgvstvs
mesaj 4th February 2007, 19:03
Mesaj #82

Junior

Data înscrierii: 28-May 06
ID membru: 79 488

QUOTE(Valentine @ Feb 4 2007, 10:03) *
TI-e frica sa nu invadeze romanii pietele din Tokio? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

sunt romani destui ... deja

+Quote Post
Valentine
mesaj 5th February 2007, 21:20
Mesaj #83

Un Mosotti mai serios.

QUOTE(avgvstvs @ Feb 4 2007, 19:03) *
sunt romani destui ... deja

N-am intalnit nici unul cand am fost eu p-acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
keeekeeess
mesaj 7th February 2007, 14:44
Mesaj #84

Active Member

Data înscrierii: 5-October 05
Locație: Iasi
ID membru: 49 067

Sora mea a avut prosibilitatea sa plece in Japonia pentru 1 an specializare, dupa ce a terminat facultatea de info. Asta cun un program numit AISEC, dar a ales Olanda pt ca-i mai aproape. Eu zic sa termini intai facultatea, la 18 ani nu rezisti in romania pe cont propriu, dapoi in japonia. Astea-s vise care o ramas de dinaintea majoratului. Totusi daca esti plin de bani atunci bafta ca sigur te poti stabili acolo.

Eu as vrea sa merg acolo intr-o vacanta mai lunga (as sta si 3 luni, dar de ramas nu). Cam cat costa un meniu la kfc de ziceti ca-i asa scumpa mancarea ? Ce japonezii traiesc doar cu aer ? Nu poti manca mancarea lor ?

Viza cred ca o primesti mai usor daca vb engleza fluent si esti student (dovada ca vrei sa te intorci sa continui studiile).

Cum ajungi in japonia fara avion ? Se poate sa pleci din RO cu un cargo ? Stiu ca vapoarele comerciale mai iau 3-4 pasageri la bord si nu cred ca-i asa de scump, chiar nu m-ar deranja sa merg si 2-3 saptamani pe mare.

De agatat agati si pe net o japoneza pe care o bati la cap cu buzz pana face chemare. Nu cred ca are ceva de pierdut decat bani de maxi taxi aka tren magnetic sau ce au ei acolo (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

Un european ar duceo bine in Japonia ca gigolo (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) din cate stiu barbatii sunt pasionati de PS portable, Nintendo si alte chestii de genu astea, sunt femei care dupa casatorie nu au facut inca sex cu barbatii lor.

De proaste nu au cum sa fie proaste femeile, numai ca nu stiai tu japoneza. Daca era un neam prost nu erau ei cei mai avansati cand tehnologic.

+Quote Post
Valentine
mesaj 8th February 2007, 06:34
Mesaj #85

Un Mosotti mai serios.

QUOTE(keeekeeess @ Feb 7 2007, 14:44) *
Eu as vrea sa merg acolo intr-o vacanta mai lunga (as sta si 3 luni, dar de ramas nu). Cam cat costa un meniu la kfc de ziceti ca-i asa scumpa mancarea ? Ce japonezii traiesc doar cu aer ? Nu poti manca mancarea lor ?

Viza cred ca o primesti mai usor daca vb engleza fluent si esti student (dovada ca vrei sa te intorci sa continui studiile).

Cum ajungi in japonia fara avion ? Se poate sa pleci din RO cu un cargo ? Stiu ca vapoarele comerciale mai iau 3-4 pasageri la bord si nu cred ca-i asa de scump, chiar nu m-ar deranja sa merg si 2-3 saptamani pe mare.

Nu cred ca vrei sa ajungi in Japonia fara avion. Si oricum costa mai mult probabil cu vaporul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai bine mergi cu tren pana la Vladivostok in Siberia si iei de acolo un vapor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Fluenta in engleza nu te ajuta la nimic in Japonia. Aproape nimeni nu stie engleza p-acolo (e politica nationala, anti-imigranti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ).

De ce mancarea e asa de naspa? Pentru ca sunt numai alge si peste in marea majoritate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si soia! Mult soia. Mai eram cu cineva acolo care incepuse sa vomite cand mirosea soia deja. Nu chiar mancarea pentru europeni nu e deloc placuta. Nu se compara cu mancarea chinezeaza sau vietnameza (care e f. buna).

+Quote Post
78CAT
mesaj 12th February 2007, 00:43
Mesaj #86

Junior

Data înscrierii: 7-November 05
ID membru: 52 639

QUOTE(Valentine @ Feb 8 2007, 06:34) *
Nu cred ca vrei sa ajungi in Japonia fara avion. Si oricum costa mai mult probabil cu vaporul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai bine mergi cu tren pana la Vladivostok in Siberia si iei de acolo un vapor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Fluenta in engleza nu te ajuta la nimic in Japonia. Aproape nimeni nu stie engleza p-acolo (e politica nationala, anti-imigranti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ).

De ce mancarea e asa de naspa? Pentru ca sunt numai alge si peste in marea majoritate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si soia! Mult soia. Mai eram cu cineva acolo care incepuse sa vomite cand mirosea soia deja. Nu chiar mancarea pentru europeni nu e deloc placuta. Nu se compara cu mancarea chinezeaza sau vietnameza (care e f. buna).

imi place muzica japoneza . ma ajutra cineva cu ceva adrese de hub-uri din japonia?

+Quote Post
codruta
mesaj 14th February 2007, 13:28
Mesaj #87

Member

Data înscrierii: 31-March 05
Locație: cluj napoca
ID membru: 33 673

Planuiesc si eu sa ajung candva la Moscova, dar sunt cam ingrozita de partea cu viza. Puteti detalia un pic pentru ce fel de viza ati optat si care vi se pare cea mai usor de rezolvat? Eventual recomandari de cazare acolo.

+Quote Post
Bebeluska
mesaj 15th February 2007, 14:41
Mesaj #88

Bebelușka Reloaded

Data înscrierii: 20-December 05
ID membru: 58 019

QUOTE(codruta @ Feb 14 2007, 13:28) *
Planuiesc si eu sa ajung candva la Moscova, dar sunt cam ingrozita de partea cu viza. Puteti detalia un pic pentru ce fel de viza ati optat si care vi se pare cea mai usor de rezolvat? Eventual recomandari de cazare acolo.

Daca pleci printr-o agentie de tursm, iti rezolva ei problema vizei. Eu am fost la Moscova si nu m-am deranjat sa ma deplasez nicaieri pentru viza. Agentia a facut tot.

+Quote Post
herlino
mesaj 15th February 2007, 15:44
Mesaj #89

Active Member

Data înscrierii: 7-May 05
Locație: La Marinică Ciungu`
ID membru: 36 162

Nici macar la ambasada nu te-ai deplasat? Eventual, daca poti, da-mi pe PM ce agentie te-a rezolvat, ca sunt interesat si eu.

+Quote Post
Bebeluska
mesaj 15th February 2007, 18:26
Mesaj #90

Bebelușka Reloaded

Data înscrierii: 20-December 05
ID membru: 58 019

QUOTE(herlino @ Feb 15 2007, 15:44) *
Nici macar la ambasada nu te-ai deplasat? Eventual, daca poti, da-mi pe PM ce agentie te-a rezolvat, ca sunt interesat si eu.

Nici macar la ambasada. Ok, iti voi trimite pm.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

16 V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 17:39
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia