Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

3 V   1 2 3 >  
Closed TopicStart new topic
> Risc ejaculare prin pantaloni...posibil, Intrebare mai ciudata
mugurando
mesaj 3rd January 2007, 11:26
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 16-August 05
ID membru: 44 045

Va salut pe toti.
Am si eu o intrebare, mai "speciala" si poate ciudata dar la care as vrea sa imi dati un raspuns cat se poate de serios
Eu si pritena mea ne-am "jucat" (frecat unul de altul), imbracati amandoi cu pantaloni pe noi si chiloti. Eu am ejcaulat, am simtit ca vine i-am spus sa se dea la o parte, s-a dat iar eu am ejaculat in chiloti. A curs un pic pe pantaloni cand ma tineam cu mana. Amandoi eram tare transpirati este posibil, sau este vrun risc sa fi ajuns un pic de sperma prin pantalonii nostri(eu trening ea blugi)?
Din cate stim nu a avut nici o pata pe pantaloni, dar ne gandim ca fiind asa transpirati ...
Va rog foarte mult .. daca se poate un raspuns serios!
Multumesc anticipat!
Go to the top of the page

+Quote Post
shobi
mesaj 3rd January 2007, 11:29
Mesaj #2

dabăl iu ti ef?

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 18-January 05
Locație: p-ici p colo
ID membru: 29 054

prin blugi? slabe sanse (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

gandeste-te ca intestinu de capra era folosit ca prezervativ, si cred ca e comparabila densitatea cu blugu (i may be wrong)

in fine, pan la urma au renuntat ca totusi treceau virusii prin ea, da spermatozoizii nu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
mianna
mesaj 3rd January 2007, 11:44
Mesaj #3

Senior Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 29-June 05
ID membru: 40 214

oare cat timp mai trece pana voi gasi si intrebarea "eu eram la mare, ea la munte, am ejaculat gandindu-ma la ea, asa-i ca-i al meu copilu'?" (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
Mosotti
mesaj 3rd January 2007, 11:47
Mesaj #4

Geniu umil

Grup: Moderators
Data înscrierii: 21-April 04
Locație: Timisoara, orasul jeguletzului
ID membru: 14 919

data viitoare cind va frecati unu de celalalta, bagati-va in niste saci imensi de gunoi

+Quote Post
reclamagiu
mesaj 3rd January 2007, 12:10
Mesaj #5

Active Member

Data înscrierii: 9-September 04
Locație: Bucuresti - Brasov
ID membru: 22 852

stai ma linistit...prin 2 perechi de pantaloni si 2 de chiloti nu ai de ce sa iti faci pb.

pb sa-ti faci ca ai ejaculat stimulat prin 2 perechi de pantaloni si 2 de chiloti. asta ar fi problema.

si acum o intrebare si de la mine. am facut sex in 3 cu iubita si prietena ei. am ejaculat in gura iubitei care i-a facu sex oral prietenei ei. copilul o sa fie al meu sau a lor? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
mufa
mesaj 5th January 2007, 01:29
Mesaj #6

Porc misogin

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

@mugurando: Ai sperma ca diamantul? (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)

+Quote Post
Galul
mesaj 5th January 2007, 02:45
Mesaj #7

Junior

Data înscrierii: 27-December 06
ID membru: 119 313

@ mugurando - absolut nici un risc .

+Quote Post
barTenstein
mesaj 5th January 2007, 11:27
Mesaj #8

Junior

Data înscrierii: 20-August 05
Locație: Bucuresti, Romania
ID membru: 44 408

NU ! JEEZZZ (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png)

+Quote Post
Tussenfryd
mesaj 10th January 2007, 15:21
Mesaj #9

Junior

Data înscrierii: 10-January 07
Locație: Romania
ID membru: 125 186

QUOTE(mianna @ Jan 3 2007, 11:44) *
oare cat timp mai trece pana voi gasi si intrebarea "eu eram la mare, ea la munte, am ejaculat gandindu-ma la ea, asa-i ca-i al meu copilu'?" (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Ar trebui sa practici mai des masturbarea ca sa gasesti un raspuns la o asemenea intrebare . Si btw exista posibilitatea ca o persoana sa ramana insarcinata " la distanta "? Intrebam in general....

+Quote Post
pastel3005
mesaj 10th January 2007, 15:25
Mesaj #10

Senior Member

Data înscrierii: 11-August 06
Locație: Orasul(inca)al florilor, TG-Mures
ID membru: 90 895

e posibil sa ramina insarcinata, de la distanta. daca te masturbezi, si ea e la nudisti, la plaja. apoi restul de treaba o fac mustele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Tussenfryd
mesaj 10th January 2007, 16:17
Mesaj #11

Junior

QUOTE(pastel3005 @ Jan 10 2007, 15:25) *
e posibil sa ramina insarcinata, de la distanta. daca te masturbezi, si ea e la nudisti, la plaja. apoi restul de treaba o fac mustele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

mda....mustele sau sobolaniii. Mai sa fie cum se rapandeste iubirea asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
icynoangel
mesaj 11th January 2007, 15:51
Mesaj #12

Active Member

Data înscrierii: 1-September 04
Locație: România
ID membru: 22 433

Am citit-o si pe asta. (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif) Ce ti-a facut ma aia de ai reusit sa te pierzi in asa hal? Si imbracati? Ba tu glumesti nu? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Hai zi ca glumesti ...

+Quote Post
Hijacker
mesaj 12th January 2007, 00:44
Mesaj #13

Junior

Data înscrierii: 8-August 05
ID membru: 43 374

On Topic: (IMG:style_emoticons/default/bash.gif) (IMG:style_emoticons/default/wallbash.gif) (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

Off Topic:
Am si eu o problema asemanatoare, acum o luna eram la ski cu prietena si am inceput sa ne jucam in zapada si am alunecat peste ea si am avut o erectie si un orgasm spontan in chiloti, tin sa precizez ca pe langa salopeta de iarna aveam si izmene pe mine, ea fiind imbracata la fel (salopeta de iarna si strampi numa ca avea 2 perechi de chiloti). Dezamagirea a venit acum dupa o luna cand am aflat ca ea nu a ramas insarcinata dupa acea experienta desi era la ovulatie cand s-a produs incidentul (vreau sa va spun ca ne dorim mult un copil). Intrebarile mele sunt urmatoarele: Avem vreo sansa sa ducem o viata normala si sa avem si noi un copil al nostru? Puteti sa-mi recomandati niste medicamente cu care sa o indop pe prietena mea ca sa fie mai fertila? Este cazul sa o parasesc si sa caut altceva? Oare daca n-ar fi avut 2 perechi de chiloti rezultatul ar fi fost altul? Am multe nedumeriri si sincer nu stiu ce sa mai fac...Va rog din suflet sa-mi raspundeti cu cea mai mare seriozitate la aceste intrebari.

OnTopic: (IMG:style_emoticons/default/frust.gif) (IMG:style_emoticons/default/raygun.gif) (IMG:style_emoticons/default/deadtongue.gif)

Tot On Topic si pentru ultima data: (IMG:style_emoticons/default/thumbdown.gif)

+Quote Post
icynoangel
mesaj 12th January 2007, 09:32
Mesaj #14

Active Member

Mai are rost sa intrebam cati ani are? Hai sa intrebam, cati ani ai ma? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
pastel3005
mesaj 12th January 2007, 10:06
Mesaj #15

Senior Member

Data înscrierii: 11-August 06
Locație: Orasul(inca)al florilor, TG-Mures
ID membru: 90 895

tot masturbarea ramine cea mai sigura solutie. cu terminare in zapada. apoi, cu un bulgare bine tintit, sansele cresc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Tussenfryd
mesaj 12th January 2007, 12:56
Mesaj #16

Junior

QUOTE(pastel3005 @ Jan 12 2007, 10:06) *
tot masturbarea ramine cea mai sigura solutie. cu terminare in zapada. apoi, cu un bulgare bine tintit, sansele cresc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Si totusi daca bulgarele respectiv nu poate tinti una bucata strampi pe sub care sunt indesate 2 buc perechi chiloti tip gogosar ( a la bunica ? ) . Ne masturbam degeaba ? (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

+Quote Post
Naga Queen
mesaj 12th January 2007, 13:09
Mesaj #17

Active Member

Data înscrierii: 3-December 05
ID membru: 55 901

QUOTE(Tussenfryd @ Jan 12 2007, 12:56) *
Si totusi daca bulgarele respectiv nu poate tinti una bucata strampi pe sub care sunt indesate 2 buc perechi chiloti tip gogosar ( a la bunica ? ) . Ne masturbam degeaba ? (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

Mai, nu esti normal, de unde ai aparut? (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

+Quote Post
icynoangel
mesaj 12th January 2007, 16:50
Mesaj #18

Active Member

Pai nu se masturbeaza nimeni degeaba, daca ingheata la un moment dat se poate face un cocktail, se stie ca daca samanta este inghitita poate conduce la procreare... (IMG:style_emoticons/default/roll2.gif) asa se demonstreaza si procrearea la distanta (IMG:style_emoticons/default/lol.gif) ma doare burta de ras....

+Quote Post

3 V   1 2 3 >
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 9th February 2010 - 21:20
© 2001 - 2010 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia