QUOTE(Aprilia @ May 31 2006, 06:23)

Vezi ca scrie "almost no distance to the see" ceea ce inseamna ca nu are iesire la plaja, probabil trebuie sa mergi 50 - 100 m.
Ba chiar are iesire la plaja;mai mult e plaja propie,unde cu mici exceptii au acces doar clientii hotelului.(later: apa nu ajunge la scarile hotelului,tre` sa treci de piscine,diferitele baruri free ale hoteluilui,practic un parc de distractii..pana la nisip si apa)
Majoritatea hotelurilor din Lara sunt noi,mai putin cele din oras( ex.:Dedeman),avand in vedere ca Lara e partea estica a Antalyei ca oras,denumirea pastrand-o intreaga zona estica(si din afara orasului),pana la Belek.
Citisem mai sus ca "malurile turcesti sunt cam pietroase";referindu-ma exclusiv la Antalya va pot spune ca plaji pietroase sunt numai in partea vestica a zonei incepand cu Konialti (parte a orasului-cea mai mare plaja de marea Mediterana) continuand cu Kemer(o importanta statiune turistica) si pana dincolo de Tekirova!Aceasta parte se remarca in special prin zona muntoasa foarte apropiata de litoral,primavara devreme sau toamna tarziu fiind spectaculos prin faptul ca desi te "prajesti" sub soare la doar cateva sute de metri in spate,bineinteles la altitudine,se poate vedea zapada!Si as putea continua ,dar nu stiu daca intereseaza pe cineva..si mai ales daca postez in locul potrivit.
Partea estica e exclusiv nisipoasa.Majoritatea hotelurilor sunt de 5*.Lara e mai aproape de oras,asta in cazul in care mai are cineva chef sa faca o vizita orasului,avand in vedere ca hotelurile de acolo iti ofera cam tot ce ai nevoie pt o vacanta.Belek e la cativa km buni de oras,hoteluri cu traditie..o zona extrem de linistita.Toate zonele respective sunt superbe,cu specific diferit..si care nu pot fi comparate intre ele pt simplu motiv ca fiecare ofera cate ceva pt fiecare tip de turist.
Nah...poate am fost putin subiectiv,caci sunt legat intr-un fel de Antalya.Dar am locuit acolo o buna perioada de timp..si va spun din ce am vazut;si "din motive profesionale" am vizitat majoritatea hotelurilor...asa ca mi-am facut o impresie mai mult sau mai putin subiectiva!
Acest mesaj a fost modificat de .Cris.M.: 31st May 2006, 06:42