Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

75 V  « < 51 52 53 54 55 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ejacularea in gura
Practicati ?
Pe rand, nu va ingramaditi! :p
Da, si ne place la amandoi (zise el) [ 461 ] *52* [26.27%]
Da, desi nu cred ca partenerei ii place (tot el, usor dezamagit) [ 433 ] *49* [24.67%]
Nu, dar daca partenera vrea... (el, dispus sa se "sacrifice") [ 258 ] *29* [14.70%]
Nu, nici vorba(el, orilipilat)! [ 62 ] *7* [3.53%]
Da, pentru ca-mi place (zise ea, senina) [ 122 ] *13* [6.95%]
Da, pentru ca-i place partenerului (ea, altruista) [ 70 ] *7* [3.99%]
Nu, pentru ca nu vrea partenerul desi mi-ar placea (ea, usor frustrata) [ 57 ] *6* [3.25%]
Nu, nici vorba (ea, scarbita de idee)! [ 292 ] *33* [16.64%]
Total voturi: 1756
Utilizatorii neautentificați nu pot vota 
spdude
mesaj 10th March 2009, 16:47
Mesaj #937

Mă scă rich

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 4-February 07
Locație: cluj-napoca
ID membru: 137 663

QUOTE (Oana31 @ Mar 10 2009, 12:57) *
Ca să nu mai vorbim că sperma e plină de vitamine. (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/coolspeak.gif)

DA, gustul de spermă diferă, unele sunt bune la gust, adică au un gust super ok, parcă ar fi un milkshake fresh. Altele au așa un gust rău de nu poți înghiți, oricât ai vrea. De parcă e prea stătută. Chiar, ar trebui ca data viitoare când dau peste unu' cu gust nașpa, să-l întreb dacă a stat pe uscat. Poate că asta e chestia care face să fie așa de rea la gust!

Deci chiar, am întâlnit ff puține, dar am întâlnit când era mult prea nașpa la gust ca să pot înghiți !

Tu n-ai bani de frappe și guști bărbații ? (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Oana31
mesaj 11th March 2009, 10:24
Mesaj #938

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 14-July 08
Locație: Uptown Cluj
ID membru: 347 927

QUOTE (spdude @ Mar 10 2009, 16:47) *
Tu n-ai bani de frappe și guști bărbații ? (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nu, măi vecine, frappeul e cam plin de calorii, nu se poa'. (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/nono.gif)

+Quote Post
danpopescu m
mesaj 12th March 2009, 11:10
Mesaj #939

Junior

Data înscrierii: 1-March 07
ID membru: 149 461

multi ironici pe aici, care si-ar dori ejacularea in gura partemerei si putine femei care ne spun despre gustul spermei.astept noutati

+Quote Post
CICI&Co
mesaj 12th March 2009, 11:27
Mesaj #940

PMS Zone

Grup: Moderators
Data înscrierii: 22-August 07
Locație: Echipa adversă
ID membru: 217 845

QUOTE (danpopescu m @ Mar 12 2009, 11:10) *
putine femei care ne spun despre gustul spermei.

Și nici nu cred că o vor mai face și sincer mă bucur, pentru că ulterior sigur aș fi nevoită să suspend jumătate de arie. Ca și pe topicul despre sex anal, mereu se cer dezvăluiri, dar când se găsește una să vorbească, imediat e umplută cu noroi.

Unii ar trebui să se rezume la reviste, pentru că un dialog civilizat pe forum nu pot purta.

+Quote Post
danpopescu m
mesaj 12th March 2009, 18:57
Mesaj #941

Junior

din pacate nu se poate discuta civilizat. ar trebui ca activarea contului sa se faca pe baa unui act de identitate, asemani unuor site uri din afara si sa nu aiba acces sub o anumita varsta.s-ar mai imputina posturile stupide. cred.multi care posteaza nu cred ca au nici 20 de ani

+Quote Post
sergiuhusca
mesaj 12th March 2009, 19:16
Mesaj #942

Junior

Data înscrierii: 6-March 09
ID membru: 424 909

Unii dupa aici sau saturat de Hustler si joc de glezne cu mana stanga...Probabil de asta se trezesc vorbind!

+Quote Post
spdude
mesaj 12th March 2009, 22:18
Mesaj #943

Mă scă rich

Si multi cunoscatori pe aici ne lumineaza cu experientele lor fantastice (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Oana31
mesaj 13th March 2009, 11:05
Mesaj #944

Junior

Data înscrierii: 14-July 08
Locație: Uptown Cluj
ID membru: 347 927

Baieti, nu uitati insa ca aceste posturi le citesc si fetele.

Cu ce ramine o fata dupa ce citeste? Asa cum a spus si CICI...isi da seama ca pina la urma fetele care au curajul sa impartaseasca din "experientza lor fantastica" (cum "inteligent" a grait spdude) sunt luate la misto, ridiculizate etc-etc.
Concluzia? Daca pe un forum unde sunt sub protectia anonimatului nu pot vorbi fara sa se simta aiurea, atunci cum dracu pot avea o discutie deschisa face 2 face cu un barbat despre asta?

Si partea cea mai tare: tot barbatii se pling ulterior de partenerele lor ca sunt prea pudice, ca nu le place sa vb despre sex, nu le place aia, cealalta. O sa muriti din lume fara sa stiti cate lucruri le-ar place femeilor si nu va vor spune niciodata, din cauza mintii limitate pe care o aveti.

(Sa se simta doar cei care trebuie sa se simta!)

+Quote Post
danpopescu m
mesaj 13th March 2009, 12:42
Mesaj #945

Junior

QUOTE (Oana31 @ Mar 13 2009, 11:05) *

Cu ce ramine o fata dupa ce citeste? Asa cum a spus si CICI...isi da seama ca pina la urma fetele care au curajul sa impartaseasca din "experientza lor fantastica" (cum "inteligent" a grait spdude) sunt luate la misto, ridiculizate etc-etc.
Concluzia? Daca pe un forum unde sunt sub protectia anonimatului nu pot vorbi fara sa se simta aiurea, atunci cum dracu pot avea o discutie deschisa face 2 face cu un barbat despre asta?

Si partea cea mai tare: tot barbatii se pling ulterior de partenerele lor ca sunt prea pudice, ca nu le place sa vb despre sex, nu le place aia, cealalta. O sa muriti din lume fara sa stiti cate lucruri le-ar place femeilor si nu va vor spune niciodata, din cauza mintii limitate pe care o aveti.

sigur o sa se simta cu cateva ironii. discutie fata in fata, despre asta?? treb sa fie curajoasa fata sa vb despre asa ceva cu catva batbati in jurul ei. e posibil, sau mai mult ca sigur sa aiba parte de propuneri ''pe loc''.limitat nu cred ca e un cuvant potrivit.nu pot sa spun care ar fi cuvantul potrivit, sa nu fiu injurat. argumentarile mi-ar lua f mult timp , pe care nu il am.asa ca ma abtin

+Quote Post
Fr3ak
mesaj 13th March 2009, 15:15
Mesaj #946

Membru Senior

Data înscrierii: 19-July 05
Locație: Großwardein
ID membru: 41 833

și la urma urmei care-i problema dacă te ia cineva la mișto? cei interesați au aflat ceva, miștocarii au avut ocazia să-și mai ia mâna de pe sulă ca să mai posteze ceva.

mă rog, eu vorbesc ușor, că nici în viața reală nu prea am probleme de comunicare (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
spdude
mesaj 13th March 2009, 17:11
Mesaj #947

Mă scă rich

QUOTE (Oana31 @ Mar 13 2009, 11:05) *

Replica aia nu viza fetele cu experiente pe share, ci posturile alea de deasupra mea...
Nu stiu de ce te ataci, daca va place ca iubitul sa se termina in gura, e treaba voastra. Nu`i musai sa o spuneti daca va e jena(aici e general valabil) sau daca vi`e frica sa nu fiti luate la misto, cum a zis si Fr3ak. Care`i problema ?

Acest mesaj a fost modificat de spdude: 13th March 2009, 17:12

+Quote Post
Groh
mesaj 13th March 2009, 19:43
Mesaj #948

Junior

Data înscrierii: 3-September 08
ID membru: 366 520

multi ironici pe aici, care si-ar dori ejacularea in gura partemerei si putine femei care ne spun despre gustul spermei.astept noutati

Ce ai vrea sa iti spuna femeile?gustul spermei difera de la individ la individ chiar si la aceeasi persoana azi poate avea un gust iar maine sa aiba alt gust;depinde de alimentatie.

+Quote Post
Fr3ak
mesaj 13th March 2009, 19:49
Mesaj #949

Membru Senior

QUOTE (Groh @ Mar 13 2009, 19:43) *
Ce ai vrea sa iti spuna femeile?gustul spermei difera de la individ la individ chiar si la aceeasi persoana azi poate avea un gust iar maine sa aiba alt gust;depinde de alimentatie.

confirm... mi-a cerut prietena să evit consumul de ceapă și usturoi că put la ambele capete ale instalației.

+Quote Post
kretzu77
mesaj 13th March 2009, 20:42
Mesaj #950

Custom title

Data înscrierii: 6-June 06
Locație: după colț, vis a vis de clădirea aia din față
ID membru: 80 749

si tu crezi ca vei afla aici ce si cum?
intreraba-ti mandra ce gust are

+Quote Post
Judith
mesaj 13th March 2009, 20:46
Mesaj #951

Pitzi la orizont

Data înscrierii: 17-December 08
Locație: Cluj-Napoca.
ID membru: 398 380

Nu-i mai simplu sa gustati voi? (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kretzu77
mesaj 13th March 2009, 20:49
Mesaj #952

Custom title

QUOTE (Fr3ak @ Mar 13 2009, 19:49) *
confirm... mi-a cerut prietena să evit consumul de ceapă și usturoi că put la ambele capete ale instalației.

la mine este interzis usturoiul si pestele; de ceapa nu a zis nimica

+Quote Post
Fr3ak
mesaj 13th March 2009, 20:50
Mesaj #953

Membru Senior

QUOTE (Judith @ Mar 13 2009, 20:46) *

poi de aia întreabă, că i scârbă să guște sau să-și pupe iubita după ce aceasta i-a făcut felație.

deși e drept, la „mâna” a doua nu prea mai simți mult. ceva sărat acolo...

+Quote Post
kretzu77
mesaj 13th March 2009, 20:51
Mesaj #954

Custom title

QUOTE (Judith @ Mar 13 2009, 20:46) *

nu
mai simplu e sa dau un sut in cur celei care mi-ar zice asa ceva (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif)

QUOTE (Fr3ak @ Mar 13 2009, 20:50) *
deși e drept, la „mâna” a doua nu prea mai simți mult. ceva sărat acolo...

gura a doua, nu mana a doua

+Quote Post

75 V  « < 51 52 53 54 55 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 08:31
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia