|
  |
Ejacularea in gura |
|
|
|
|
25th September 2007, 21:17
|
Membru Senior
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 19-July 05
Locație: Großwardein
ID membru: 41 833

|
Poi cu cauciuc îmi dau des drumu-n ea (mă tog, în cauciuc). Fix pix. Ideea era că în acest moment „femeia” mea preferă pe ten decât pe „ouă” (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) Și asta doar în scopul safe-sex-ului (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
25th September 2007, 21:32
|
Active Member
Grup: Members
Data înscrierii: 10-May 07
Locație: .co.nz
ID membru: 178 011

|
QUOTE Ideea era că în acest moment „femeia” mea preferă pe ten decât pe „ouă”
Si te plangi? Spanioleasca e buna frate. Keep up the good work. Du mai departe cuvantul lui Ron Jeremy, al fiului Rocco Siffredi si al duhului sfant, John Stagliano. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) | |
|
|
|
|
|
|
|
|
25th September 2007, 21:50
|
Membru Senior

|
QUOTE(SeMeSeu @ Sep 25 2007, 22:32)  Si te plangi? Spanioleasca e buna frate. Keep up the good work. Du mai departe cuvantul lui Ron Jeremy, al fiului Rocco Siffredi si al duhului sfant, John Stagliano. (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) Nope...nu mă plâng. Doream să scot în evidență că de fapt nu e un mare lucru. Cel puțin pentru mine e mai kinky să fac sex fără prez decât ejacularea pe ten (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
25th September 2007, 21:57
|
Dig more...
Data înscrierii: 12-November 06
Locație: Bucuresti, Papua Noua Guinee
ID membru: 108 583

|
Ce e mai bine: sa-ti sufli mucii sau se ejaculezi in gura uneia? (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) Din pacate la mine este un arc reflex. Ori de cate ori am dat peste una care sa propuna destul de rapid o ejaculare in gura, mi-am dat seama ca am de-a face cu o janghina. Ba chiar am intalnit una care de la prima incercare mi-a zis ca nu ia pastile si ca nu pot ejacula "acolo", dar as putea incerca in gura daca vreau. Si instant m-am gandit ca am fost facut indirect o felatie cine stie cui... Bleah! Ah, daca ai o relatie tapana cu una, daca mai pune si suflet si intr-un final te iubeste asa tare incat ti-ar face si hatarul asta, atunci m-as incurca. Dar cu parasute, mai bine ma fac elicopter.
|
|
|
|
|
|
|
|
25th September 2007, 22:14
|
Membru Senior

|
QUOTE(Bean @ Sep 25 2007, 22:57)  Ba chiar am intalnit una care de la prima incercare mi-a zis ca nu ia pastile si ca nu pot ejacula "acolo", dar as putea incerca in gura daca vreau. Si instant m-am gandit ca am fost facut indirect o felatie cine stie cui... Aham...deci ți-ar place să le-o dai în gură dar alții să nu le dea. După logica asta, femeia ar trebui să fie de unică folosință. Că doar io nu bag p**a după altu, nu pun gura după altu, hey...nici cu gumă n-o mai f*t că oricum, probabil o mai pus-o și altcineva capră.
Acest mesaj a fost modificat de Fr3ak: 25th September 2007, 22:14
|
|
|
|
|
|
|
|
25th September 2007, 22:28
|
Dig more...
Data înscrierii: 12-November 06
Locație: Bucuresti, Papua Noua Guinee
ID membru: 108 583

|
QUOTE(Fr3ak @ Sep 25 2007, 23:14)  Aham...deci ți-ar place să le-o dai în gură dar alții să nu le dea. După logica asta, femeia ar trebui să fie de unică folosință. Că doar io nu bag p**a după altu, nu pun gura după altu, hey...nici cu gumă n-o mai f*t că oricum, probabil o mai pus-o și altcineva capră. Ai inteles tot... Tu crezi ca eu mi-as intreba iubita daca a mai luat-o'n bot, si daca da, as refuza s-o mai sarut? Teoria era alta...valoarea femeii de langa tine. Si nu in cele din urma, valoarea ta (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) Panarame exista, ejaculari in gura alteia poti efectua lejer. Problema era despre ejacularea intr-o relatie pe care o consideri initial de viitor. Daca de la primele tavaleli te roaga sa-i clatesti gura, e deja "gurmanda".
|
|
|
|
|
|
|
|
26th September 2007, 08:13
|
Membru Senior

|
QUOTE(Bean @ Sep 25 2007, 23:28)  Ai inteles tot... Tu crezi ca eu mi-as intreba iubita daca a mai luat-o'n bot, si daca da, as refuza s-o mai sarut? Teoria era alta...valoarea femeii de langa tine. Si nu in cele din urma, valoarea ta (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) Panarame exista, ejaculari in gura alteia poti efectua lejer. Problema era despre ejacularea intr-o relatie pe care o consideri initial de viitor. Daca de la primele tavaleli te roaga sa-i clatesti gura, e deja "gurmanda".
Poi rareori o să-ți ceară. Mie nu mi-a cerut, dar în momentul în care mi-a făcut sex oral, a considerat de bun simț să nu scuipe. Adică din default, a înghițit. N-o consider panaramă, nu mi-e scârbă de ce-a făcut înainte, pentru că nu mă interesează. Sigur, știu chestii din trecutul ei, dar am limitele decenței încât să nu fac nici o presupunere. Că m-ar putea surprinde. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
26th September 2007, 13:40
|
cereal killer
Grup: Moderators
Data înscrierii: 3-December 05
ID membru: 55 915

|
QUOTE(Bean @ Sep 25 2007, 21:57)  Si instant m-am gandit ca am fost facut indirect o felatie cine stie cui... scuza-ma, dar tu mai speli si refolosesti tacamurile dupa o masa sau le arunci si cumperi altele? intrebare secundara: alergie la latex?
|
|
|
|
|
|
|
|
27th September 2007, 15:00
|
Junior
Data înscrierii: 12-August 07
Locație: Busteni / Prahova
ID membru: 213 381

|
QUOTE(amsterdam_guy @ Dec 27 2006, 19:13)  nu inteleg ce e asa ciudat sa te termini in gura ei mi se pare chiar excitant Si la urma urmei... daca si ei ii place e super daca nu...sa faca niste sacrificii pt ca viata de cuplu sa mearga mai bine De ce sa faca doar ea sacrificii? De ce nu te sacrifici tu si o intelegi ca nu-i place sa-ti dai drumul in gura ei?
|
|
|
|
|
|
|
|
28th September 2007, 11:56
|
Junior
Data înscrierii: 19-September 07
Locație: undying land
ID membru: 228 205

|
QUOTE(graphiclead @ Sep 27 2007, 16:00)  De ce sa faca doar ea sacrificii? De ce nu te sacrifici tu si o intelegi ca nu-i place sa-ti dai drumul in gura ei? De cele mai multe ori, dragostea se rezuma la egoism.
|
|
|
|
|
|
|
|
30th September 2007, 19:42
|
Junior
Data înscrierii: 4-February 07
ID membru: 137 674

|
QUOTE(sitdownex2me @ Sep 28 2007, 12:56)  De cele mai multe ori, dragostea se rezuma la egoism. hmmm... buna desi inainte de casatorie era bine cu sexul oral .. ok... acum dupa 4 ani este o rugina... cred ca asta este la peste 50 % din oameni...pot sa pun pariu...
|
|
|
|
|
|
|
|
1st October 2007, 10:40
|
Membru Senior

|
Pentru că nu-i mai dai motiv să ți-o sugă. Nu mai vrea să te mulțumească, pentru că te are.
|
|
|
|
|
|
|
|
1st October 2007, 14:23
|
Active Member
Data înscrierii: 23-February 05
Locație: Unde mi-e bine!
ID membru: 31 252

|
Sau poate s-a uzat dispozitivul si nu mai are aceeasi tragere de inima cand observa conditiile de lucru.
|
|
|
|
|
|
|
|
20th November 2008, 11:21
|
Junior
Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 19-November 08
Locație: ITALY
ID membru: 390 023

|
QUOTE (gabimok @ Dec 23 2006, 22:08)  Toti masculii vor sa termine in acest mod...........dar la domnisoare oare le place? de ce nu?? e foarte hot.. QUOTE (Zamolxel @ Dec 24 2006, 14:22)  O ejaculare chioara, in gura nu este cine stie ce. Dar o ejaculare coroborata cu o "dezmierdare" cu limba si cu o usoara "sugere" (sorry dar nu am gasit alta exprimare) este ceva de nedescris (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/proud.gif) Asta nu ti-o poate oferi o ejaculare in vagin sau in anus. mda.... (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
20th November 2008, 12:26
|
Sick, sick, sick!
Data înscrierii: 2-January 07
Locație: Timisoara
ID membru: 121 026

|
Cel mai naspa e pe fata. pt ea ca-i intra in par, pentru tine pt ca ti-o iei/ia la laba. Dar, sunt de acord ca niste "jocuri bucale" in acele momente sunt divine si fac minuni (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
20th November 2008, 12:54
|
Sick, sick, sick!
Data înscrierii: 2-January 07
Locație: Timisoara
ID membru: 121 026

|
QUOTE (Millena @ Nov 20 2008, 12:41)  De cand cu criza asta financiara s-au epuizat stocurile de sampon? (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/tongue.gif) Mileno, descopar atatea lucruri noi despre tine in fiecare zi!:P
|
|
|
|
|
|
|
|
20th November 2008, 12:58
|
Active Member
Data înscrierii: 24-August 08
Locație: Jeux Interdits
ID membru: 363 262

|
QUOTE (snipest @ Nov 20 2008, 12:54)  Mileno, descopar atatea lucruri noi despre tine in fiecare zi!:P Ce-am mai zis de data asta? Si nu mai imi poci numele (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|