|
  |
Ejacularea in gura |
|
|
|
|
5th May 2007, 23:34
|
Membru Senior
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 19-July 05
Locație: Großwardein
ID membru: 41 833

|
Acest mesaj a fost modificat de Fr3ak: 5th May 2007, 23:36
|
|
|
|
|
|
|
|
7th May 2007, 16:55
|
Member
Grup: Members
Data înscrierii: 18-January 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 61 948

|
QUOTE(Fr3ak @ May 5 2007, 23:34)  Permite-mi să corectez: sau mă rog, parteneri după caz. suna prea generalizat ce ai zis, ca și cum ar fi un lucru de necombătut și cum nimeni nu ar ști ce gust are. asta după câteva păreri diferite de a ta, de la alte femei... Dar tu stii ce gust are sperma?N-ai fost niciodata curios sa dai un caus pe gat dupa o laba buna? (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
7th May 2007, 19:10
|
Membru Senior

|
QUOTE(Desiree @ May 7 2007, 17:55)  Dar tu stii ce gust are sperma?N-ai fost niciodata curios sa dai un caus pe gat dupa o laba buna? (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) Da știu...
|
|
|
|
|
|
|
|
7th May 2007, 22:41
|
Active Member
Data înscrierii: 13-July 05
ID membru: 41 365

|
QUOTE(Solarius @ Feb 11 2007, 06:44)  Le place acest lucru pentru ca detona senzatia de dominatie asupra femeii .... Stiai ca poti domina un barbat prin exact aceeasi practica?
|
|
|
|
|
|
|
|
7th May 2007, 22:55
|
Junior
Data înscrierii: 8-February 07
Locație: Iasi
ID membru: 139 502

|
QUOTE(Fr3ak @ May 6 2007, 00:34)  Permite-mi să corectez: sau mă rog, parteneri după caz. suna prea generalizat ce ai zis, ca și cum ar fi un lucru de necombătut și cum nimeni nu ar ști ce gust are. asta după câteva păreri diferite de a ta, de la alte femei... Mesajul meu cred ca l-ai citit mai mult printre randuri...in nici un caz asa cum mi-am dorit sa fiu inteleasa.M-am referit la faptul ca nu ma deranjeaza deloc sa imi satisfac sotul prin sexul oral dar cand vine vorba de "Run.run.run and.gooooooooooooo" cam evit momentul deoarece detest "acel gust"ok?.Mai nou aflu ca sperma unui barbat are gust de ciocolata,a altuia de grefe,capsuni,etc (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) asta cand te-ai referit in special(corectandu-mi postul) la "prietenul meu" actualul sot (IMG: style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
7th May 2007, 23:00
|
Active Member

|
QUOTE(Anvi1988 @ May 7 2007, 23:55)  Mesajul meu cred ca l-ai citit mai mult printre randuri...in nici un caz asa cum mi-am dorit sa fiu inteleasa.M-am referit la faptul ca nu ma deranjeaza deloc sa imi satisfac sotul prin sexul oral dar cand vine vorba de "Run.run.run and.gooooooooooooo" cam evit momentul deoarece detest "acel gust"ok?.Mai nou aflu ca sperma unui barbat are gust de ciocolata,a altuia de grefe,capsuni,etc (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) asta cand te-ai referit in special(corectandu-mi postul) la "prietenul meu" actualul sot (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) Vrei sa spui ca tu nu stiai ca difera gustul? (de exemplu, in functie de ce mananca inainte de actul sexual) | |
|
|
|
|
|
|
|
|
7th May 2007, 23:01
|
Porc misogin
Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

|
QUOTE(Anvi1988 @ May 7 2007, 23:55)  Mesajul meu cred ca l-ai citit mai mult printre randuri...in nici un caz asa cum mi-am dorit sa fiu inteleasa.M-am referit la faptul ca nu ma deranjeaza deloc sa imi satisfac sotul prin sexul oral dar cand vine vorba de "Run.run.run and.gooooooooooooo" cam evit momentul deoarece detest "acel gust"ok?.Mai nou aflu ca sperma unui barbat are gust de ciocolata,a altuia de grefe,capsuni,etc (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) asta cand te-ai referit in special(corectandu-mi postul) la "prietenul meu" actualul sot (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) Tu te-ai simți bine dacă fix în momentul unui orgasm oral, soțul și-ar lua gura dintre picioarele tale? QUOTE(inana @ May 8 2007, 00:00)  Vrei sa spui ca tu nu stiai ca difera gustul? (de exemplu, in functie de ce mananca inainte de actul sexual) Cu cît timp? (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
Acest mesaj a fost modificat de mufă: 7th May 2007, 23:05
|
|
|
|
|
|
|
|
7th May 2007, 23:08
|
marele licurici
Grup: Moderators
Data înscrierii: 25-September 04
Locație: C-E DKTM
ID membru: 23 406

|
QUOTE(Anvi1988 @ May 7 2007, 23:55)  Mesajul meu cred ca l-ai citit mai mult printre randuri...in nici un caz asa cum mi-am dorit sa fiu inteleasa.M-am referit la faptul ca nu ma deranjeaza deloc sa imi satisfac sotul prin sexul oral dar cand vine vorba de "Run.run.run and.gooooooooooooo" cam evit momentul deoarece detest "acel gust"ok?.Mai nou aflu ca sperma unui barbat are gust de ciocolata,a altuia de grefe,capsuni,etc (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) asta cand te-ai referit in special(corectandu-mi postul) la "prietenul meu" actualul sot (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) Actual sot la 18-19 ani, zici? Precoceo. (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
7th May 2007, 23:12
|
Active Member

|
QUOTE(mufă @ May 8 2007, 00:01)  Ia de citeste d' aci. I se potriveste domnitei ca o manusa. (IMG: style_emoticons/default/rolleyes.gif) Try this: QUOTE Concluzia: penisul cat mai adanc in gura (atat cat senzatia este confortabila) si inghite cat mai rapid, fara a lasa timp limbii sa se prinda ce e pe-acolo
Acest mesaj a fost modificat de inana: 7th May 2007, 23:14
|
|
|
|
|
|
|
|
7th May 2007, 23:18
|
Junior
Data înscrierii: 8-February 07
Locație: Iasi
ID membru: 139 502

|
QUOTE(inana @ May 8 2007, 00:00)  Vrei sa spui ca tu nu stiai ca difera gustul? (de exemplu, in functie de ce mananca inainte de actul sexual) sperma=substanță lichidă cu compoziție complexă, secretată de glandele sexuale masculine, care conține ca elemente esențiale spermatozoizii => mi-e greu sa cred ca ar avea vreo legatura cu ceea ce a "papat" individul inainte..SIngura diferenta pe care o vad ar fi doar la culturisti care se indoapa cu steroizi (IMG: style_emoticons/default/rolleyes.gif) Offtopic: de ce un simplu nick ales nu neaparat cu o corelatie trebuie sa fie ceva absolut determinant al personalitatii unui om? daca unii au 2000000sau cine mai stie ce in compozitia nick-ului asta inseamna ca s-au nascut in anul ala sau what? WTF (IMG: style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
7th May 2007, 23:33
|
Active Member
Data înscrierii: 17-July 05
Locație: cripta
ID membru: 41 646

|
QUOTE(inana @ May 7 2007, 23:41)  Stiai ca poti domina un barbat prin exact aceeasi practica? Poti fi un pic mai explicita ? Cum anume sa-l domini ?
|
|
|
|
|
|
|
|
7th May 2007, 23:35
|
Senior Member
Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 29-June 05
ID membru: 40 214

|
QUOTE(Anvi1988 @ May 8 2007, 00:18)  sperma=substanță lichidă cu compoziție complexă, secretată de glandele sexuale masculine, care conține ca elemente esențiale spermatozoizii => mi-e greu sa cred ca ar avea vreo legatura cu ceea ce a "papat" individul inainte..SIngura diferenta pe care o vad ar fi doar la culturisti care se indoapa cu steroizi (IMG: style_emoticons/default/rolleyes.gif) si mie mi-e greu sa cred ca nu-ti dai seama ce inseamna "substanta complexa" (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) dar ca de obicei, cineva fara prea mare experienta (ca inteleg ca n-ai gustat-o de prea multe ori) ii contrazice pe cei cu experienta, ca doar stie ea mai bine (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
Acest mesaj a fost modificat de mianna: 7th May 2007, 23:36
|
|
|
|
|
|
|
|
7th May 2007, 23:39
|
Membru Senior

|
QUOTE(Anvi1988 @ May 7 2007, 23:55)  Mesajul meu cred ca l-ai citit mai mult printre randuri...in nici un caz asa cum mi-am dorit sa fiu inteleasa.M-am referit la faptul ca nu ma deranjeaza deloc sa imi satisfac sotul prin sexul oral dar cand vine vorba de "Run.run.run and.gooooooooooooo" cam evit momentul deoarece detest "acel gust"ok?.Mai nou aflu ca sperma unui barbat are gust de ciocolata,a altuia de grefe,capsuni,etc (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) asta cand te-ai referit in special(corectandu-mi postul) la "prietenul meu" actualul sot (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) Nu am citit printre rânduri. Mă refeream exact la ce a explicitat inana mai sus: poate că sperma soțului tău are gust nasol, dar nu e o chestie general valabilă bărbaților. O altă variantă ar fi cea cu gusturile nu se discută, adică poate altei femei i-ar place gustul soțului tău. Exact ca la mâncăruri. Pe de altă parte, dacă doreai să spui că doar atât te deranjează în legătură cu practica, e ok, te înțeleg. Dar asta nu înseamnă că dacă s-ar schimba situația, nu ai practica. Pe mine mă surprinde faptul că dacă o întreb pe prietenă unde vrea (pe corp sau în gură...de altfel ar putea zice și „în batistă”), alege varianta orală. Adică nu neapărat mă surprinde, dar mie-mi mai place și pe sâni, așa că de multe ori nu o întreb (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
7th May 2007, 23:52
|
Active Member

|
QUOTE(Anvi1988 @ May 8 2007, 00:18)  sperma=substanță lichidă cu compoziție complexă, secretată de glandele sexuale masculine, care conține ca elemente esențiale spermatozoizii => mi-e greu sa cred ca ar avea vreo legatura cu ceea ce a "papat" individul inainte..SIngura diferenta pe care o vad ar fi doar la culturisti care se indoapa cu steroizi (IMG: style_emoticons/default/rolleyes.gif) Offtopic: de ce un simplu nick ales nu neaparat cu o corelatie trebuie sa fie ceva absolut determinant al personalitatii unui om? daca unii au 2000000sau cine mai stie ce in compozitia nick-ului asta inseamna ca s-au nascut in anul ala sau what? WTF (IMG: style_emoticons/default/rolleyes.gif) Na.. daca tot nu ma crezi.. mai ia un citat, poate mai inveti ceva: QUOTE In urma cercetarilor s-a demonstrat ca alimentatia influenteaza gustul si mirosul spermei. Astfel, fructele consumate din abundenta pot da un gust dulceag spermei, in vreme ce alimentele cu nivel ridicat de aciditate, precum rosiile sau mancarea picanta, pot face ca sperma sa aiba un gust acru. Consumul ridicat de ceapa sau usturoi se rasfrange si asupra caracteristicilor spermei, in acest caz produsul seminal putand sa le provoace repulsie femeilor. In cazul in care barbatul si-a facut vasectomie (nu mai produce spermatozoizi) s-ar parea ca atat gustul, cat si mirosul spermei sunt considerabil atenuate. De retinut insa ca insusirile spermei difera de la barbat la barbat si sunt percepute diferit de catre femei, astfel incat nu este nimic in neregula daca aceasta are un gust usor sarat sau amarui, pare ca ar mirosi a clor sau a fermenti lactici etc QUOTE(valy1965 @ May 8 2007, 00:33)  Poti fi un pic mai explicita ? Cum anume sa-l domini ? Ei.. n-oi vrea acu' sa tin lectii pe forum. (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
8th May 2007, 15:47
|
Member
Data înscrierii: 18-January 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 61 948

|
QUOTE(valy1965 @ May 7 2007, 23:33)  Poti fi un pic mai explicita ? Cum anume sa-l domini ? Adica si un barbat poate sa ia m...e...daca-i dai inseamna ca-l domini.
|
|
|
|
|
|
|
|
8th May 2007, 18:29
|
Membru Senior

|
QUOTE(Desiree @ May 8 2007, 16:47)  Adica si un barbat poate sa ia m...e...daca-i dai inseamna ca-l domini. Vedeți că-i vorba despre ejaculare în gură nu despre sex oral în general. Și vedeți că există o mică-mare diferență între a da/lua m--e și a face sex oral, cel puțin ca exprimare. Eu nu am dat niciodată m--e, mi s-a făcut sex oral. Diferența e pur perceptivă, prin faptul că nu am intenția să-mi înjosesc partenera, nici să o domin. Ea nu se simte înjosită sau dominată. E pur și simplu o practică sexuală cu care-ți satisfaci partenerul. Cu aceeași plăcere practic și eu cunnilingusul. Deci nu încercați să căutați tot timpul partea vulgară a lucrurilor că așa normal că vi se face scârbă de sex în general.
|
|
|
|
|
|
|
|
8th May 2007, 23:21
|
Active Member
Data înscrierii: 17-July 05
Locație: cripta
ID membru: 41 646

|
QUOTE(Fr3ak @ May 8 2007, 19:29)  Și vedeți că există o mică-mare diferență între a da/lua m--e și a face sex oral, cel puțin ca exprimare. Eu nu am dat niciodată m--e, mi s-a făcut sex oral. Diferența e pur perceptivă, prin faptul că nu am intenția să-mi înjosesc partenera, nici să o domin. Ea nu se simte înjosită sau dominată. E pur și simplu o practică sexuală cu care-ți satisfaci partenerul. Cu aceeași plăcere practic și eu cunnilingusul.
Deci nu încercați să căutați tot timpul partea vulgară a lucrurilor că așa normal că vi se face scârbă de sex în general. Aici ai dreptate e o diferenta de nuanta intre m--e si sex oral. Cand spui m--e e ceva urat si scarbos si imi inchipui ca duci p--a la gura cu mana iar cand zici sex oral e altceva,delicat, deoarece o duci la gura cu furculita ca sa nu-ti murdaresti degetele ! (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) Ai intalnit vreodata femei care vorbesc vulgar cand fac sex ?
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|