Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

75 V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ejacularea in gura
Practicati ?
Pe rand, nu va ingramaditi! :p
Da, si ne place la amandoi (zise el) [ 461 ] *52* [26.27%]
Da, desi nu cred ca partenerei ii place (tot el, usor dezamagit) [ 433 ] *49* [24.67%]
Nu, dar daca partenera vrea... (el, dispus sa se "sacrifice") [ 258 ] *29* [14.70%]
Nu, nici vorba(el, orilipilat)! [ 62 ] *7* [3.53%]
Da, pentru ca-mi place (zise ea, senina) [ 122 ] *13* [6.95%]
Da, pentru ca-i place partenerului (ea, altruista) [ 70 ] *7* [3.99%]
Nu, pentru ca nu vrea partenerul desi mi-ar placea (ea, usor frustrata) [ 57 ] *6* [3.25%]
Nu, nici vorba (ea, scarbita de idee)! [ 292 ] *33* [16.64%]
Total voturi: 1756
Utilizatorii neautentificați nu pot vota 
RaymondDenis
mesaj 24th January 2007, 00:24
Mesaj #235

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 29-December 06
Locație: Aproape de tine
ID membru: 119 713

QUOTE(mufă @ Jan 24 2007, 00:09) *
Dacă a avut timp să se spele pe dinți, nu mă deranjează. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De curiozitate, tu ești din ăla care nu dă limbi, că cine știe cîte organe au mai trecut pe acolo?

Pt curiozitatea ta, dau limbi dar nu la toate care imi sar in cale, trebuie sa fiu de ceva vreme cu ea ca sa ii pot da.
Go to the top of the page

+Quote Post
malone6x6
mesaj 24th January 2007, 03:38
Mesaj #236

Active thinker

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 9-February 05
Locație: Virtual Earth
ID membru: 30 395

"Ejacularea in gura. De ce le place atat de mult barbatilor?" in sensul ca le-ar place mai mult? decat cea in vagin, anus, obtinuta prin masturbare, etc ? Mie nu-mi place mai mult (sau mai putin)...

Cand fac dragoste mi se pare normal sa ajung la orgasm..calitatea lui nu depinde in special de mediul in care se produce ;-P} mai degraba de "periplul" pana la el sau starea de spirit, odihna, stimulii din mediu... fiecare orgasm e diferit.

Si cred ca sunt si barbati care nici macar nu incearca asa ceva sau chiar au reactie de respingere la idee.

+Quote Post
pastel3005
mesaj 24th January 2007, 09:31
Mesaj #237

Senior Member

Data înscrierii: 11-August 06
Locație: Orasul(inca)al florilor, TG-Mures
ID membru: 90 895

QUOTE(JUST_ME! @ Jan 24 2007, 00:21) *
Ideea este ca , daca nu cunosti bine tipa iti vine cam greu sa-i dai limbi fie vorba intre noi. Si daca tipa e notorie pentru supt penis si inghitit sperma nu vreau sa fiu eu acela care o saruta! Sincer! Si nu sunt singurul de aceasta parere! Ca nu-ti convine sa se auda de tine ca ai pupat in penis indirect pe nu stiu care!

daca e notorie, nu o saruti. dar pe una care crezi ca e doar a ta, si poate inainte sa fie cu tine, ia facut-o altuia?
in aceeasi zi?

+Quote Post
romaximusro
mesaj 24th January 2007, 13:04
Mesaj #238

↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 16-May 05
Locație: Iași
ID membru: 36 806

QUOTE(veverita @ Jan 23 2007, 23:04) *
las' ca te faci tu mare. adica tu crezi ca daca stie tot orasu' ca inghite n-o mai vrea nimeni? HAHAHA. bai fratica, tu pe ce planeta traiesti?

apropos, ce oras e ala de care vorbesti tu? pare tare mic.

true, true

QUOTE(JUST_ME! @ Jan 24 2007, 00:21) *
Ideea este ca , daca nu cunosti bine tipa iti vine cam greu sa-i dai limbi fie vorba intre noi. Si daca tipa e notorie pentru supt penis si inghitit sperma nu vreau sa fiu eu acela care o saruta! Sincer! Si nu sunt singurul de aceasta parere! Ca nu-ti convine sa se auda de tine ca ai pupat in penis indirect pe nu stiu care!

nene .. daca aia e curva e una. Insa cand aud bullshituri cum ca pupi acolo unde cineva si-a pus putza rad pana nu mai pot de asemenea chestii , care in general sunt spuse de pusti puberi ce au vazut putza numai in filme (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
simsonica
mesaj 1st February 2007, 11:45
Mesaj #239

Junior

Data înscrierii: 24-January 07
Locație: Brasov
ID membru: 132 140

OK! Am citit... pareri impartite... raspunsuri mai mult sau mai putin legate de topic.
Iubitului meu ii place la nebunie. De ce? Nu cred ca as putea explica. Si mie imi place cand ma "serveste" el. Si tot nu pot explica de ce... Iar gustul gurii celuilalt dupa... e ceva ce nu trebuie pierdut, ceva ce trebuie explorat atunci, cand e "cald" inca. (IMG:style_emoticons/default/inlove.gif)
Am vazut ca s-au batut ceva campii si pe tema daca noua, femeilor, ne place sau nu. Hai sa v-o zic pe-a mea: imi place mai ales pentru expresia lui. Mi-ar place si mai mult daca gustul din clipa ejacularii ar fi la fel cu gustul pe care-l are pe corp. Difera si nu-mi dau seama de ce... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Nu stiu altora ce li se intampla, se pare ca inca e un subiect delicat, dar pe mine ma ustura pe gat, asa ca prefer sa nu inghit. Pe loc. Se poate si un picut mai tarziu. Si asta e singurul motiv. Acu' poate ar trebui sa recunosc ca-s taaaaaaaaare indragostita, dar, oricum, FRATILOR!!!, cand va bagati in pat (sau unde-o fi... (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) ), lasati dreaq sila la usa. Pastrati-o pt mijloacele de transport in comun, eventual...

+Quote Post
malone6x6
mesaj 1st February 2007, 13:28
Mesaj #240

Active thinker

Data înscrierii: 9-February 05
Locație: Virtual Earth
ID membru: 30 395

Bravo simsonica..a clever, open mind!

+Quote Post
andrei_tj
mesaj 2nd February 2007, 11:50
Mesaj #241

Junior

Data înscrierii: 26-January 07
ID membru: 133 098

Eu personal am observat ca deseori ii place sa inghita, alteori nu ii place... de ce ? nu stiu... femeia ramane o engima (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Si tot personal cred ca nu le place sa inghita cand ejaculezi foarte multa... probabil de frica de sa e ineca, ceea ce ar fi cam stanjenitor (personal vorbind (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
r@zvan
mesaj 2nd February 2007, 12:18
Mesaj #242

Member

Data înscrierii: 1-January 07
Locație: Varful dealului
ID membru: 120 783

QUOTE(andrei_tj @ Feb 2 2007, 11:50) *
Eu personal am observat ca deseori ii place sa inghita, alteori nu ii place... de ce ? nu stiu... femeia ramane o engima (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Si tot personal cred ca nu le place sa inghita cand ejaculezi foarte multa... probabil de frica de sa e ineca, ceea ce ar fi cam stanjenitor (personal vorbind (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Depinde si de alimentatia ta. Unele alimente pot schimba gustul spermei, astfel ca unori poate sa ii placa, alteori nu. Pe urma mai e vorba si de consistenta ei. Daca nu ai ejaculat o perioada, e ca smantana. Si ea poate ca e la dieta (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

PS. Nu stiu daca s-a mai spus, dar am citit ca s-a demonstrat ca femeile a caror fata intra in contact cu sperma partenerului sunt mai fericite decat celelalte.

+Quote Post
Fr3ak
mesaj 2nd February 2007, 13:30
Mesaj #243

Membru Senior

Data înscrierii: 19-July 05
Locație: Großwardein
ID membru: 41 833

Multor oameni le place spanacul, mie nu. Deci problema ține de gusturi și mentalitate.
De ce le place bărbaților? E ca și cu reproducerea: să o scoți chiar când te termini e mult mai nefiresc decât să te termini înăuntru.

+Quote Post
chamonix
mesaj 3rd February 2007, 13:42
Mesaj #244

Junior

Data înscrierii: 3-February 07
ID membru: 137 126

Cred ca toate femeile cu care am avut relatii mi-au facut si felatie. Majoritatea insa nu le placea sa inghita, si nici macar sa ejaculez in gura lor. cand simteau ca termin, o scoteau afara (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar au fost cateva care o sugeau cu placere maxima si le placea sa inghita tot. Gandindu-ma bine, pot sa spun ca senzatia pe care ti-o da un sex oral bine facut , cu ejaculare inauntru , si cu o limbuta jucausa in momentele alea, nu se compara cu nimic !!!! (IMG:style_emoticons/default/thumbup.gif)

+Quote Post
mufa
mesaj 3rd February 2007, 13:46
Mesaj #245

Porc misogin

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

QUOTE(chamonix @ Feb 3 2007, 13:42) *
Cred ca toate femeile cu care am avut relatii mi-au facut si felatie. Majoritatea insa nu le placea sa inghita, si nici macar sa ejaculez in gura lor. cand simteau ca termin, o scoteau afara (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ai încercat să le ții cu capul acolo? (IMG:style_emoticons/default/devil.gif)

+Quote Post
chamonix
mesaj 3rd February 2007, 14:00
Mesaj #246

Junior

Data înscrierii: 3-February 07
ID membru: 137 126

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tu ai incercat? Sa vezi ce forta are o femeie in momentele alea , cand vrea sa se zmulga.. si tu te inmoi ca o prajitura uitata la soare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
mufa
mesaj 3rd February 2007, 14:03
Mesaj #247

Porc misogin

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

QUOTE(chamonix @ Feb 3 2007, 14:00) *
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tu ai incercat? Sa vezi ce forta are o femeie in momentele alea , cand vrea sa se zmulga.. si tu te inmoi ca o prajitura uitata la soare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mă, nu știu. De obicei trebuie să le trag de păr în sus că nu mai vor să dea drumul. (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) Și nu, nu e vorba de rigoris mortis (IMG:style_emoticons/default/notangel.gif)

+Quote Post
pastel3005
mesaj 3rd February 2007, 15:19
Mesaj #248

Senior Member

Data înscrierii: 11-August 06
Locație: Orasul(inca)al florilor, TG-Mures
ID membru: 90 895

de aceea sunt preferate, de mine, fetele cu parul foarte lung....
fac un nod, in spatele posteriorului meu, si nu mai are scapare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
chiar daca vrea sa se retraga, ma trage dupa ea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Fr3ak
mesaj 3rd February 2007, 16:06
Mesaj #249

Membru Senior

mufă, ce ești așa de sarcastic în ultima vreme? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

dar ai dreptate, de când a devenit decizia bărbatului? Sincer decât să știu că înghite în scârbă și din obligație, mai bine nu înghite deloc, nu? Nici eu nu fac sex oral din obligație. Când începe lumea să înțeleagă că sexul e de plăcere. Deci faci ce-ți provoacă plăcere, în primul rând ție. Dacă același lucru îi provoacă plăcere și partenerului, ai dat de jackpot!

+Quote Post
bogdanan
mesaj 4th February 2007, 02:00
Mesaj #250

devoted SoftNews member

Data înscrierii: 2-April 04
Locație: push offset [forum] OS: UNIX / Windows / QNX Status: always on duty Motto: Got root ?
ID membru: 13 872

QUOTE(Fr3ak @ Feb 3 2007, 16:06) *
Sincer decât să știu că înghite în scârbă și din obligație, mai bine nu înghite deloc, nu?

NU (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)

daca nu inghite, mai bine nu mai face sex oral (IMG:style_emoticons/default/console.gif)

+Quote Post
Fr3ak
mesaj 4th February 2007, 14:21
Mesaj #251

Membru Senior

QUOTE(bogdanan @ Feb 4 2007, 02:00) *
NU (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)

daca nu inghite, mai bine nu mai face sex oral (IMG:style_emoticons/default/console.gif)

Ce-i cu console-u ăla? Nu vorbesc de mine...voi specifica dacă vorbesc de cazul meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Şi dacă face sex oral şi te lasă să-ţi dai drumul pe faţă, sâni etc.? Nici aşa nu e bine?

Pe de altă parte da, dacă face sex oral şi scuipă, ajung tot la concluzia că a făcut din obligaţie. E ca şi cum ai mulge vaca dar ai da găleata laoparte.

Acest mesaj a fost modificat de Fr3ak: 4th February 2007, 14:22

+Quote Post
bogdanan
mesaj 4th February 2007, 21:54
Mesaj #252

devoted SoftNews member

Data înscrierii: 2-April 04
Locație: push offset [forum] OS: UNIX / Windows / QNX Status: always on duty Motto: Got root ?
ID membru: 13 872

QUOTE(Fr3ak @ Feb 4 2007, 14:21) *
Și dacă face sex oral și te lasă să-ți dai drumul pe față, sâni etc.? Nici așa nu e bine?

e chestie de...gust (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

75 V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 08:41
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia