|
  |
Ejacularea in gura |
|
|
|
|
22nd January 2007, 20:49
|
Junior
Grup: Validating
Data înscrierii: 14-January 07
ID membru: 127 606

|
nu am intalnit sau auzit de un tip care sa aiba mai mult de 10 tipe, doar de o colega care a avut vreo 24 ii avea intr-un carnetel si se lauda cu el, majoritatea erau virgini inainte sa fie cu ea. Cand o intrebai de ce o face, iti raspundea: "tata a vrut baiat, dar am p**** asa ca macar sa ma comport ca unu" precious moments; on: bacilul ciumei bubonice , yersinia, are acelasi miros cu sperma, adica de hipoclorit, such a turn off
|
|
|
|
|
|
|
|
23rd January 2007, 01:27
|
Member
Grup: Members
Data înscrierii: 20-December 06
ID membru: 117 739

|
QUOTE(Natyy @ Jan 22 2007, 20:49)  nu am intalnit sau auzit de un tip care sa aiba mai mult de 10 tipe Aveam eu un prieten bun (coleg de facultate) care cred ca a avut o suta de femei numai in primii doi-trei ani (de facultate). Trageau muierile la el ca ursul la miere. Putea fi un geaman al astuia ( http://www.imdb.com/name/nm0593711/ ), asa de bine semana cu actorul. Cu precizarea ca era cu vreo cinci centimetri mai inalt (colegul). Fiind si unul dintre putinii cu masina si apartament propriu (si ceva bani de buzunar), va inchipuiti ce prapad facea printre studente. Din personalitatea (si fizicul) lui m-am inspirat cand l-am creat pe "un_oarecare". Imi amintesc de o discutie pe care o purta (cu un genunchi in pamant) cu o bruneta draguta foc de la Litere. Tipa era suparata ca el n-o bagase in seama la o petrecere si se cuplase cu alta. El, cu patos, ca si cum ar fi implorat pentru propria-i viata: "Am fost orb! Mai da-mi o sansa! [...]". | |
Acest mesaj a fost modificat de ave_caesar: 23rd January 2007, 01:28
|
|
|
|
|
|
|
|
23rd January 2007, 01:37
|
Junior
Data înscrierii: 23-January 07
Locație: bucuresti
ID membru: 131 523

|
buna...vad ca nu sunt prea multe femei pe aici pai sa vedem:topicul este:ejacularea in gura...si de ce le place barbatilor....hmm..atat de mult... parerea mea:sexul in sine...presupune o finalitate...si aceasta finalitate o calitate deci daca tot ii fac partenerului un sex oral, atunci il fac cum trebuie: si cu finalitate si cu calitate si asta este si ce astept in cazul in care partenerul mi-l face mie. de aceea cred ca sexul oral presupune sa iti cunosti partenerul.sa cunosti cate ceva despre cum vede el "finaliatatea" si "calitatile" ei... eu stiu ce vreau...si cum imi place....si sunt sigura ca si el stie...deci restul depinde doar de: location, timing & mood....
|
|
|
|
|
|
|
|
23rd January 2007, 02:48
|
Junior
Data înscrierii: 29-December 06
Locație: Aproape de tine
ID membru: 119 713

|
Prefer sa finalizez pe corp decat in gura...pt ca mai apoi trebuie sa o sarut si mi se pare putin naspa.....Pana acuma nici o partenera nu a vrut o finalizare in gura poate ca si din cauza asta am aceasta retinere....
|
|
|
|
|
|
|
|
23rd January 2007, 03:19
|
Junior
ID membru: 131 523

|
Pai o bautura..e indicata..pe langa..undeva..eu..personal prefer Redbull...sau..chiar alcool...daca deja e in sistem...oricum sunt ceva timpi morti dupa ejaculare...asa ca ea poate sa bea ceva...si...daca inghite sperma...sigur vrea sa bea ceva....si apoi sa te sarute... (IMG: style_emoticons/default/cool.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
23rd January 2007, 03:23
|
Junior

|
QUOTE(mimiko @ Jan 23 2007, 03:19)  Pai o bautura..e indicata..pe langa..undeva..eu..personal prefer Redbull...sau..chiar alcool...daca deja e in sistem...oricum sunt ceva timpi morti dupa ejaculare...asa ca ea poate sa bea ceva...si...daca inghite sperma...sigur vrea sa bea ceva....si apoi sa te sarute... (IMG: style_emoticons/default/cool.gif) RedBull ar fi o idee....dar prefer ceva tarie ca sa mai amortesca gura....sau combinata cu redbull....acuma imaginatia e mare....
|
|
|
|
|
|
|
|
23rd January 2007, 10:22
|
Active Member
Data înscrierii: 28-August 02
Locație: Valhalla
ID membru: 1 859

|
QUOTE(Guliutza @ Jan 21 2007, 23:59)  auzi acum la bune...inteleg ca va place sa le ejaculati in gura dar am auzit ca nu prea mai le saruta nimeni apoi...adica se spala ea dar ai saruta-o cu gura plina (IMG: style_emoticons/default/dry.gif) tu n-ai lectii de facut, mai copile? la varsta ta invatam pentru olimpiada. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
23rd January 2007, 15:03
|
Member

|
QUOTE(zahei @ Jan 23 2007, 10:22)  tu n-ai lectii de facut, mai copile? la varsta ta invatam pentru olimpiada. Si la ce ti-a (ne-a) folosit? ----- Poate ajunge vreo Sharon Stone si se c... in gura noastra, cu tot cu olimpiadele noastre, daca isi arata o data stim noi ce cui trebuie.
|
|
|
|
|
|
|
|
23rd January 2007, 15:10
|
Junior

|
QUOTE(Guliutza @ Jan 21 2007, 23:59)  auzi acum la bune...inteleg ca va place sa le ejaculati in gura dar am auzit ca nu prea mai le saruta nimeni apoi...adica se spala ea dar ai saruta-o cu gura plina (IMG: style_emoticons/default/dry.gif) Pai asta e si ideea...Daca nu le saruta nimenie e ok...e numai a ta...asa ca slabe sanse sa te mai insele daca tot orasu stie ca i`ai umplut gura cu samanta...(IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
23rd January 2007, 15:14
|
Junior
Data înscrierii: 6-September 06
ID membru: 95 655

|
QUOTE(me_and_myself @ Dec 27 2006, 18:22)  D-zeii ei de ignoranta! Adica ce, e mai presus un jet de voma de The Relatia?! Bunul mers al vietii de cuplu depinde de asta, asa ca sa faca bine sa-si reconsidere pozitia si sa lase vrajeala ca nu-i place. Trebuie sa-i placa! (IMG: style_emoticons/default/mad.gif) Cand o depinde viata de cuplu de asta, promit sa ma spanzur de calorifer! (IMG: style_emoticons/default/deadtongue.gif) se pare ca pt unii oameni asemenea lucruri primeaza intr-o relatie (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) fara de ele relatia e pe muchie de cutit (IMG: style_emoticons/default/deadtongue.gif)
Acest mesaj a fost modificat de mufă: 23rd January 2007, 18:33
|
|
|
|
|
|
|
|
23rd January 2007, 20:28
|
Junior
Grup: Validating
Data înscrierii: 14-January 07
ID membru: 127 606

|
mi se pare mai excitant pe spate decat in gura... desi amandoua par prea fortate...a citit cineva "Incest" de Anis Nin? e un fel de no-no pentru ejacularea in vagin
|
|
|
|
|
|
|
|
23rd January 2007, 21:03
|
Member

|
QUOTE(Natyy @ Jan 23 2007, 20:28)  mi se pare mai excitant pe spate decat in gura... desi amandoua par prea fortate...a citit cineva "Incest" de Anis Nin? e un fel de no-no pentru ejacularea in vagin Titlul ala nu ma stimuleaza s-o fac. (IMG: style_emoticons/default/fear.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
23rd January 2007, 21:10
|
Senior Member
Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 29-June 05
ID membru: 40 214

|
e topic pe literatorul, din cate-mi amintesc. schimbati impresii acolo, va rog. mersi (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
23rd January 2007, 21:10
|
Porc misogin
Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

|
QUOTE(Natyy @ Jan 23 2007, 21:07)  hei, e doar o tipa care se culca cu tatal ei natural... si el crede ca ea e femeia vietii lui! inca neinteresant? Și care printre alții l-a avut pe Henry Miller amant. Anyway, aria de literatură e puțin mai sus.
|
|
|
|
|
|
|
|
23rd January 2007, 23:04
|
Active Member
Data înscrierii: 13-December 04
Locație: bunny land
ID membru: 27 125

|
QUOTE(RaymondDenis @ Jan 23 2007, 15:10)  Pai asta e si ideea...Daca nu le saruta nimenie e ok...e numai a ta...asa ca slabe sanse sa te mai insele daca tot orasu stie ca i`ai umplut gura cu samanta...(IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) las' ca te faci tu mare. adica tu crezi ca daca stie tot orasu' ca inghite n-o mai vrea nimeni? HAHAHA. bai fratica, tu pe ce planeta traiesti? apropos, ce oras e ala de care vorbesti tu? pare tare mic.
|
|
|
|
|
|
|
|
24th January 2007, 00:07
|
Junior

|
QUOTE(veverita @ Jan 23 2007, 23:04)  las' ca te faci tu mare. adica tu crezi ca daca stie tot orasu' ca inghite n-o mai vrea nimeni? HAHAHA. bai fratica, tu pe ce planeta traiesti?
apropos, ce oras e ala de care vorbesti tu? pare tare mic. Era o forma de a spune "tot orasul" . Eu unu nu as mai vrea`o daca as sti ca i`a umplut ala gura de samanta. Tie ti`ar place sa o saruti stiind ca altu i`a umplut gura?
|
|
|
|
|
|
|
|
24th January 2007, 00:09
|
Porc misogin
Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

|
QUOTE(RaymondDenis @ Jan 24 2007, 00:07)  Era o forma de a spune "tot orasul" . Eu unu nu as mai vrea`o daca as sti ca i`a umplut ala gura de samanta. Tie ti`ar place sa o saruti stiind ca altu i`a umplut gura? Dacă a avut timp să se spele pe dinți, nu mă deranjează. (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) De curiozitate, tu ești din ăla care nu dă limbi, că cine știe cîte organe au mai trecut pe acolo?
|
|
|
|
|
|
|
|
24th January 2007, 00:21
|
Junior
Locație: Cluj
ID membru: 132 036

|
QUOTE(mufă @ Jan 23 2007, 21:09)  Dacă a avut timp să se spele pe dinți, nu mă deranjează. (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) De curiozitate, tu ești din ăla care nu dă limbi, că cine știe cîte organe au mai trecut pe acolo? Ideea este ca , daca nu cunosti bine tipa iti vine cam greu sa-i dai limbi fie vorba intre noi. Si daca tipa e notorie pentru supt penis si inghitit sperma nu vreau sa fiu eu acela care o saruta! Sincer! Si nu sunt singurul de aceasta parere! Ca nu-ti convine sa se auda de tine ca ai pupat in penis indirect pe nu stiu care!
|
|
|
|
|
|
|
  |
2 utilizatori citesc acest subiect (2 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|