Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

75 V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ejacularea in gura
Practicati ?
Pe rand, nu va ingramaditi! :p
Da, si ne place la amandoi (zise el) [ 461 ] *52* [26.25%]
Da, desi nu cred ca partenerei ii place (tot el, usor dezamagit) [ 434 ] *49* [24.72%]
Nu, dar daca partenera vrea... (el, dispus sa se "sacrifice") [ 258 ] *29* [14.69%]
Nu, nici vorba(el, orilipilat)! [ 62 ] *7* [3.53%]
Da, pentru ca-mi place (zise ea, senina) [ 122 ] *13* [6.95%]
Da, pentru ca-i place partenerului (ea, altruista) [ 70 ] *7* [3.99%]
Nu, pentru ca nu vrea partenerul desi mi-ar placea (ea, usor frustrata) [ 57 ] *6* [3.25%]
Nu, nici vorba (ea, scarbita de idee)! [ 292 ] *33* [16.63%]
Total voturi: 1757
Utilizatorii neautentificați nu pot vota 
mufa
mesaj 27th December 2006, 20:33
Mesaj #19

Porc misogin

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

QUOTE(amsterdam_guy @ Dec 27 2006, 20:13) *
are dreptate omul conteaza sa ajungi sa ejaculezi ca lumea si daca ideea de a o face in gura tipei te ajuta...de ce nu?
PS mai mufa eu nu ma sacrific ii las ei onoarea...

@me_and_myself: te rog să-mi accepți scuzele.
Go to the top of the page

+Quote Post
Dani™
mesaj 27th December 2006, 23:54
Mesaj #20

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 7-November 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 107 630

Legat de ejaculare si sarbatori....sa va zic un banc : Stiti de ce nu are Mos Craciun copii?? Raspuns, Pt. ca isi da drumu' pe horn (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
The_Napster
mesaj 28th December 2006, 00:00
Mesaj #21

wzup?

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 1-April 05
Locație: Constanta
ID membru: 33 769

QUOTE(Dani™ @ Dec 27 2006, 23:54) *
Legat de ejaculare si sarbatori....sa va zic un banc : Stiti de ce nu are Mos Craciun copii?? Raspuns, Pt. ca isi da drumu' pe horn (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Am auzit bancu la tv acum 2 zile, tare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Parerea mea este ca are importanta unde are loc. Tie ti-ar place sa traiesti clipe de bucurie intr-un loc placut ( ex alaturi de familie,prieteni, etc.) sau intr-o sala goala. Sper ca nu am deviat prea mult cu exemplul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
mianna
mesaj 28th December 2006, 00:49
Mesaj #22

Senior Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 29-June 05
ID membru: 40 214

QUOTE(The_Napster @ Dec 28 2006, 00:00) *
Am auzit bancu la tv acum 2 zile, tare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Parerea mea este ca are importanta unde are loc. Tie ti-ar place sa traiesti clipe de bucurie intr-un loc placut ( ex alaturi de familie,prieteni, etc.) sau intr-o sala goala. Sper ca nu am deviat prea mult cu exemplul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

eh, doar o idee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

vaginul in ce categorie intra? ti-e prieten sau var primar? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Franco222
mesaj 28th December 2006, 08:10
Mesaj #23

Active Member

Data înscrierii: 16-November 05
ID membru: 53 937

Nu inteleg ce o fi asa excitant sa ejaculezi in gura sau in nas sau in ureche...

+Quote Post
pastel3005
mesaj 28th December 2006, 10:01
Mesaj #24

Senior Member

Data înscrierii: 11-August 06
Locație: Orasul(inca)al florilor, TG-Mures
ID membru: 90 895

QUOTE(Franco222 @ Dec 28 2006, 08:10) *
Nu inteleg ce o fi asa excitant sa ejaculezi in gura sau in nas sau in ureche...

incearca, si ai sa vezi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
celebris3
mesaj 28th December 2006, 11:18
Mesaj #25

Junior

Data înscrierii: 5-May 04
ID membru: 15 801

Franco222 - pai atunci sexul oral - ii intelegi rostul? Adica are vre-un sens?
...
Am avut experienta cu o tipa care nu accepta ideea de sex oral. Dupa 1 luna si ceva, a inceput sa-i placa, apoi am trecut la urmatorul stadiu - ejacularea in gura; dar asta chiar nu ia facut placere. Oricum, puterea exemplului este nemasurata. (IMG:style_emoticons/default/inlove.gif)
Iar ejacularea in gura le place barbatilor in mod deosebit datorita senzatiilor deosebite - asta doar daca sunt create. ...ca daca atunci cand ai ejaculat ea se retrage si se sterge repede, mai bine de o mie de ori in vagin. ...parerea mea! (IMG:style_emoticons/default/cheers.gif) hih

+Quote Post
Franco222
mesaj 28th December 2006, 11:28
Mesaj #26

Active Member

QUOTE(celebris3 @ Dec 28 2006, 11:18) *
Franco222 - pai atunci sexul oral - ii intelegi rostul? Adica are vre-un sens?

O fi avand sens, dar mie nu-mi place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cre' ca mi-am dat seama: ejaculatul in gura e un inlocuitor al ejaculatului in vagin (nu, nu in prezervativul din vagin) atunci cand vaginul cald si umed nu este disponibil din motive de contraceptie (sau altele).

Daca placerea ejacularii in botik are si vreo dimensiune psihologica nu-mi dau seama.

Acest mesaj a fost modificat de Franco222: 28th December 2006, 11:31

+Quote Post
pastel3005
mesaj 29th December 2006, 10:07
Mesaj #27

Senior Member

Data înscrierii: 11-August 06
Locație: Orasul(inca)al florilor, TG-Mures
ID membru: 90 895

QUOTE(Franco222 @ Dec 28 2006, 11:28) *
Cre' ca mi-am dat seama: ejaculatul in gura e un inlocuitor al ejaculatului in vagin (nu, nu in prezervativul din vagin) atunci cand vaginul cald si umed nu este disponibil din motive de contraceptie (sau altele).

Daca placerea ejacularii in botik are si vreo dimensiune psihologica nu-mi dau seama.

are cam de toate. si psihologic, si pur sexual. exceptand cele care o fac pe bani, e un lucru care intareste o relatie.

+Quote Post
Franco222
mesaj 29th December 2006, 11:51
Mesaj #28

Active Member

QUOTE(pastel3005 @ Dec 29 2006, 10:07) *
 exceptand cele care o fac pe bani, e un lucru care intareste o relatie.

O cimenteaza as putea spune... o incleiaza, o intareste... o umple de...sens... ii da gust...

Sperma este o bagata sursa de zinc si de potasiu, contine acid citric, fructoza si enzime. Iti lasa gura apa.
In plus, e un aliment sanatos si ecologic.

Sperma folosita regulat intareste smaltul dintilor si opreste atacul acid asupra acestora, prin neutralizarea pH-ul din gura (e alcalina).

Acest mesaj a fost modificat de Franco222: 29th December 2006, 12:20

+Quote Post
mufa
mesaj 29th December 2006, 12:49
Mesaj #29

Porc misogin

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
ID membru: 28 770

QUOTE(Franco222 @ Dec 29 2006, 11:51) *
O cimenteaza as putea spune... o incleiaza, o intareste... o umple de...sens... ii da gust...

Sperma este o bagata sursa de zinc si de potasiu, contine acid citric, fructoza si enzime. Iti lasa gura apa.
In plus, e un aliment sanatos si ecologic.

Sperma folosita regulat intareste smaltul dintilor si opreste atacul acid asupra acestora, prin neutralizarea pH-ul din gura (e alcalina).

Îți dai seama cum ar suna/arăta reclama la noul Blend-a-Med pentru adulți? Acum cu adaos de... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Franco222
mesaj 29th December 2006, 13:03
Mesaj #30

Active Member

QUOTE(mufă @ Dec 29 2006, 12:49) *
Îți dai seama cum ar suna/arăta reclama la noul Blend-a-Med pentru adulți? Acum cu adaos de... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ar putea sa scoata si o apa de gura, pentru barbatii hetero si pentru femeile fara partener, intitulata foarte 
rumos "Aqua de m...e", deoarece conform DEX m...e inseamna asta

+Quote Post
Taw
mesaj 29th December 2006, 13:06
Mesaj #31

Moderator

Data înscrierii: 14-November 03
ID membru: 8 145

Eu n-am prins niciodata farmecul ejacularii IN botik..e ca si cum ejaculezi in vagin...doar ca esti putin mai tandru, nu te impingi ca nesatulul.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In schimb PE botik deja e altceva...cu poze and stuff, e un view superb... (IMG:style_emoticons/default/inlove.gif)

+Quote Post
olteanul
mesaj 29th December 2006, 13:28
Mesaj #32

Active Member

Data înscrierii: 5-December 05
Locație: Craiova
ID membru: 56 150

QUOTE(tau_xxx @ Dec 29 2006, 13:06) *
In schimb PE botik deja e altceva...cu poze and stuff, e un view superb... (IMG:style_emoticons/default/inlove.gif)

Dă-le dracu de poze, că nu ălea te fac să te simți Ok!
E vorba de senzația ta, ca mascul.
Care nu e deloc de neglijat. Și dacă fata știe să fie tandră și după ce "răul din tine" a ajuns în gât atunci vei avea parte de un moment de neuitat.
Dar nu cred că asta cimentează o relație.
Ea va face gestul numai pentru tine, iar tu te vei simți obligat față de ea și vei deveni brusc tandru (când de fapt ar trebui să fii mereu tandru)
Acum nu știu prea bine ce excită mai tare o femeie care face sex oral și bărbatul ejaculează: atunci când vede jetul sau când îl simte.?

+Quote Post
Diane
mesaj 29th December 2006, 18:21
Mesaj #33

Active Member

Data înscrierii: 6-December 03
ID membru: 8 698

Mey, nu exagera, ca nu se mai joaca nimeni cu tine ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

QUOTE(olteanul @ Dec 29 2006, 13:28) *
Dă-le dracu de poze, că nu ălea te fac să te simți Ok!
E vorba de senzația ta, ca mascul.
Care nu e deloc de neglijat. Și dacă fata știe să fie tandră și după ce "răul din tine" a ajuns în gât atunci vei avea parte de un moment de neuitat.
Dar nu cred că asta cimentează o relație.
Ea va face gestul numai pentru tine, iar tu te vei simți obligat față de ea și vei deveni brusc tandru (când de fapt ar trebui să fii mereu tandru)
Acum nu știu prea bine ce excită mai tare o femeie care face sex oral și bărbatul ejaculează: atunci când vede jetul sau când îl simte.?

Cccchhhhh....!!!!!!!!!

PS Ce-ati facut cu emoticonu' care vomita ? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

QUOTE(me_and_myself @ Dec 27 2006, 18:22) *
D-zeii ei de ignoranta! Adica ce, e mai presus un jet de voma de The Relatia?! Bunul mers al vietii de cuplu depinde de asta, asa ca sa faca bine sa-si reconsidere pozitia si sa lase vrajeala ca nu-i place. Trebuie sa-i placa! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Cand o depinde viata de cuplu de asta, promit sa ma spanzur de calorifer! (IMG:style_emoticons/default/deadtongue.gif)

Nu te spanzura ca te trec eu in lista de prieteni ! (IMG:style_emoticons/default/proud.gif) (...daca tot avem jucarie noua (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) Jos inghitoarele mestecatoare ! Huooo ! (IMG:style_emoticons/default/gunsmilie.gif) (IMG:style_emoticons/default/thumbdown.gif) (IMG:style_emoticons/default/thumbdown.gif)

+Quote Post
Franco222
mesaj 29th December 2006, 18:32
Mesaj #34

Active Member

QUOTE(Diane @ Dec 29 2006, 18:21) *
Mey, nu exagera, ca nu se mai joaca nimeni cu tine ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Eu vb serios, nu imi place, in sensul ca nu se compara cu sexul normal. Acu, daca ar fi sa compar oralul cu sexul cu prezervativ...parca incep sa inteleg.

+Quote Post
Diane
mesaj 29th December 2006, 18:34
Mesaj #35

Active Member

Data înscrierii: 6-December 03
ID membru: 8 698

QUOTE(Franco222 @ Dec 29 2006, 18:32) *
Eu vb serios, nu imi place, in sensul ca nu se compara cu sexul normal. Acu, daca ar fi sa compar oralul cu sexul cu prezervativ...parca incep sa inteleg.

Asa-i cu astia care o au prea mare ! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
RoAp
mesaj 29th December 2006, 18:40
Mesaj #36

Member

Data înscrierii: 22-January 06
ID membru: 62 509

QUOTE(Franco222 @ Dec 29 2006, 18:32) *

franco, dictatorule...
N-ai inteles nimic. Pana si un tampit ca mine a inteles ca ideea este faptul ca poti, ca nu ai bariera, prag. Nu-i un scop in sine. E, sa-i zic asa... cam totul . Va salut. Radu.

+Quote Post

75 V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 03:15
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia