Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

75 V  « < 59 60 61 62 63 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ejacularea in gura
Practicati ?
Pe rand, nu va ingramaditi! :p
Da, si ne place la amandoi (zise el) [ 461 ] *52* [26.25%]
Da, desi nu cred ca partenerei ii place (tot el, usor dezamagit) [ 434 ] *49* [24.72%]
Nu, dar daca partenera vrea... (el, dispus sa se "sacrifice") [ 258 ] *29* [14.69%]
Nu, nici vorba(el, orilipilat)! [ 62 ] *7* [3.53%]
Da, pentru ca-mi place (zise ea, senina) [ 122 ] *13* [6.95%]
Da, pentru ca-i place partenerului (ea, altruista) [ 70 ] *7* [3.99%]
Nu, pentru ca nu vrea partenerul desi mi-ar placea (ea, usor frustrata) [ 57 ] *6* [3.25%]
Nu, nici vorba (ea, scarbita de idee)! [ 292 ] *33* [16.63%]
Total voturi: 1757
Utilizatorii neautentificați nu pot vota 
Judith
mesaj 23rd April 2009, 15:48
Mesaj #1081

Pitzi la orizont

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 17-December 08
Locație: Cluj-Napoca.
ID membru: 398 380

Ti-a facut macar vreodata?
Go to the top of the page

+Quote Post
strid3r
mesaj 23rd April 2009, 15:59
Mesaj #1082

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 22-April 09
Locație: Bucuresti
ID membru: 448 375

QUOTE (Judith @ Apr 23 2009, 16:48) *
Ti-a facut macar vreodata?

doar cu ejaculare outside. (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
danpopescu m
mesaj 24th April 2009, 11:15
Mesaj #1083

Junior

Data înscrierii: 1-March 07
ID membru: 149 461

QUOTE (strid3r @ Apr 23 2009, 15:41) *

schimba prietena

+Quote Post
yasmi
mesaj 24th April 2009, 12:37
Mesaj #1084

Active Member

Data înscrierii: 20-February 09
ID membru: 421 463

Sunteti grozavi, daca in asta consta legatura puternica si "subtila" de prietena, atunci...n-am ce zice. Va mai intereseaza si altceva din cite ar trebui sa aiba o persoana de linga tine? Ca si din pat te mai dai jos, mai vorbesti....si ce draq , tot asa cu gura plina nu porti purta o conversatie care sa-l "capteze". Eu cred ca limita e ce le place la amindoi, atit, fara alte reguli destepte din afara. Si mai am eu o regula babeasca: orice se incearca o dat' - daca iti place se repeta daca nu- NU.

+Quote Post
danpopescu m
mesaj 24th April 2009, 13:24
Mesaj #1085

Junior

QUOTE (yasmi @ Apr 24 2009, 12:37) *
Sunteti grozavi, daca in asta consta legatura puternica si "subtila" de prietena, atunci...n-am ce zice. Va mai intereseaza si altceva din cite ar trebui sa aiba o persoana de linga tine? Ca si din pat te mai dai jos, mai vorbesti....si ce draq , tot asa cu gura plina nu porti purta o conversatie care sa-l "capteze". Eu cred ca limita e ce le place la amindoi, atit, fara alte reguli destepte din afara. Si mai am eu o regula babeasca: orice se incearca o dat' - daca iti place se repeta daca nu- NU.

ai luat-o in serios. evident ca nu in asta consta o prietenie. este de dorit pt un barbat asta la fel cum o femeie doreste tandrete, etc.sa spunem la general
dar mi se pare ca este un pic luat la carerica subiectul si s-a pierdut ideea. evident daca cei doi se completeaza si sunt facuti unul pt altul asemenea subiect nu ar trebui sa apara aici.si da barbatii mai sunt interesati si de altceva atat timp cat intalnesc o femeie inteligenta. cat timp nu, viseaza la ce spuneai mai sus. deh, nevoile fiziologice.

+Quote Post
mufa
mesaj 24th April 2009, 22:20
Mesaj #1086

Porc misogin

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

QUOTE (yasmi @ Apr 24 2009, 13:37) *
Si mai am eu o regula babeasca: orice se incearca o dat' - daca iti place se repeta daca nu- NU.

Chiar si un "bukkake"? Si ce te faci daca iti place? (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/w00t.gif)

+Quote Post
Solarius
mesaj 25th April 2009, 18:58
Mesaj #1087

Active Member

Data înscrierii: 22-July 06
Locație: Dincolo de realitate
ID membru: 87 723

QUOTE (mufa @ Apr 24 2009, 23:20) *
Chiar si un "bukkake"? Si ce te faci daca iti place? (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/w00t.gif)

mufa , esti scarbos (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/laugh.gif)

pentru curiosi , in varianta "tabloid " (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/naughty.gif)
Fișier atașat  index_01.gif ( 125.02KB ) Număr de descărcări: 220

Acest mesaj a fost modificat de Solarius: 25th April 2009, 19:00

+Quote Post
yasmi
mesaj 27th April 2009, 12:16
Mesaj #1088

Active Member

QUOTE (mufa @ Apr 24 2009, 23:20) *

Si te arunci pe geam si daca iti place repeti, daca nu era prea sus. (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/tongue.gif)
Ati inteles voi ce am vrut sa zic, era vorba de un cuplu nu de orgii.

+Quote Post
mufa
mesaj 27th April 2009, 13:24
Mesaj #1089

Porc misogin

Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

De la "bukkake" se moare? (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/confused.gif)

+Quote Post
yasmi
mesaj 28th April 2009, 08:23
Mesaj #1090

Active Member

QUOTE (mufa @ Apr 27 2009, 14:24) *

Adica esti pe linga subiect, pe linga raspunsul dat de mine acolo, ca omu' se referea la prietena lui( nu filme, nu animale, morti, ci fete si baieti) (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
jinxy_c
mesaj 28th April 2009, 12:40
Mesaj #1091

Junior

Data înscrierii: 27-January 09
Locație: Timisoara
ID membru: 412 491

Eu consider ca sexul oral este un act de mare incredere din partea unei femei (ma refer aici la cei care au o relatie de lunga durata, bazata pe dragoste, nu pe dorinta de a experimenta cat mai multe pozitii, parterneri/partenere, metode de a finaliza actul sexual etc). Dorinta lor de a fi cat pot de apropiate de partener le aduc la dorinta de a-l face sa simta cat mai bine cu putinta. Iar sexul oral este probabil printre cele mai placute practici sexuale. Ejacularea reprezinta atingerea momentului culminant, tremurul, convulsia corpului, senzatia de traversare a corpului de nenumarati fiori si acestea sunt caracteristici pe care si orgasmul femeilor il are. Dar cu diferenta ca-si face aparitia sperma si locul in care urmeaza ca ea sa fie "aruncata" depinde de gusturile femeii. Unora poate pur si simplu nu le place gustul, altora poate aspectul gelatinos, altora poate le plac ambele, altora poate le este rusine de imaginea pe care o vor avea dupa ce partenerul le va vedea cu sperma pe pielea lor, pe buze, pe limba etc. In concluzie sunt de parere ca ejacularea in gura ca fapt in sine nu are nimic vinovat,umilitor,injositor si nici nu este ceva nemaintalnit, ci este doar una din metodele prin care un barbat poate atinge acea placere extrema. Depinde de relatia celor doi, de armonia in pat. Inteleg o femeie care face sex oral, o femeie careia nu-i place gustul spermei sau una care mai trebuie sa-si modeleze subconstientul pentru a nu se mai simti rusinata ca i se ejaculeaza in gura. Nu inteleg femeile care sustin ca relatia care o au este plina de dragoste, dar totusi se considera scarbite cand vine vorba numai de sex oral si in acelasi timp le place la nebunie sa le fie facut cunnilingus. In opinia mea, in situatia aceasta, partenerii nu sunt atat de apropiati pe cat se sustine.

+Quote Post
yasmi
mesaj 28th April 2009, 13:56
Mesaj #1092

Active Member

QUOTE (jinxy_c @ Apr 28 2009, 13:40) *
Nu inteleg femeile care sustin ca relatia care o au este plina de dragoste, dar totusi se considera scarbite cand vine vorba numai de sex oral si in acelasi timp le place la nebunie sa le fie facut cunnilingus. In opinia mea, in situatia aceasta, partenerii nu sunt atat de apropiati pe cat se sustine.

Nu inteleg de ce el face daca ei ii e scirba. Si in opinia mea, sunt egoiste.

+Quote Post
CICI&Co
mesaj 28th April 2009, 14:02
Mesaj #1093

PMS Zone

Grup: Moderators
Data înscrierii: 22-August 07
Locație: Echipa adversă
ID membru: 217 845

QUOTE (yasmi @ Apr 28 2009, 14:56) *
Nu inteleg de ce el face daca ei ii e scirba.

...pentru că îi place s-o vadă satisfăcută?

Mă rog, știu că-s printre puținii cărora li se taie de orice când vine vorba de trocul ăsta. Ori o faci că vrei și îți place, ori ba. Nicidecum doar să obții ceva la schimb.

+Quote Post
Judith
mesaj 29th April 2009, 06:14
Mesaj #1094

Pitzi la orizont

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 17-December 08
Locație: Cluj-Napoca.
ID membru: 398 380

M se pare oribil sa-i vad expresia scarbita si cum se apropie de vreun organ de-al meu. De 100 de ori as prefera sa nu mi se faca nimic, decat sa fie facut in scarba.

+Quote Post
yasmi
mesaj 29th April 2009, 08:54
Mesaj #1095

Active Member

QUOTE (CICI&Co @ Apr 28 2009, 15:02) *
...pentru că îi place s-o vadă satisfăcută?

Mă rog, știu că-s printre puținii cărora li se taie de orice când vine vorba de trocul ăsta. Ori o faci că vrei și îți place, ori ba. Nicidecum doar să obții ceva la schimb.

Poate nu m-am exprimat bine. In postul respectiv zicea ca stie tipe care adora sa li se faca sex oral desi ele nu fac. Si apoi sustin ca nu le place sexul oral. Adica nu le place sa o faca ele dar sa primeasca da. Eu cred ca asta e ipocrizie. Daca te ingrozeste ideea de oral, atunci nu faci sex oral, punct. Daca incerci si tie iti place LA NEBUNIE- cum zicea mai sus, atunci cit de greu este, doamne iarta-ma sa-ti imaginezi ca si partenerului ar fi POSIBIL sa-i placa. Daca tii la el , nu incerci macar o data ? Atunci , parerea mea , e si ipocrizie si egoism.

+Quote Post
danpopescu m
mesaj 30th April 2009, 09:57
Mesaj #1096

Junior

QUOTE (yasmi @ Apr 29 2009, 08:54) *
Poate nu m-am exprimat bine. In postul respectiv zicea ca stie tipe care adora sa li se faca sex oral desi ele nu fac. Si apoi sustin ca nu le place sexul oral. Adica nu le place sa o faca ele dar sa primeasca da. Eu cred ca asta e ipocrizie. Daca te ingrozeste ideea de oral, atunci nu faci sex oral, punct. Daca incerci si tie iti place LA NEBUNIE- cum zicea mai sus, atunci cit de greu este, doamne iarta-ma sa-ti imaginezi ca si partenerului ar fi POSIBIL sa-i placa. Daca tii la el , nu incerci macar o data ? Atunci , parerea mea , e si ipocrizie si egoism.

am mai spus: fraieri sun aia care le o fera partenerelor , fara ca aceastea sa le ofere la randul lor. puteti sa l luati si ca pe un ''troc'' oferi placere, si firesc este sa ti e ofere. sa vina de la sine. nu e nimic gresit in asta. si egoisti suntem toti. omul in sine este egoist.

+Quote Post
Celest
mesaj 30th April 2009, 10:01
Mesaj #1097

Be .. don't try to become!

Data înscrierii: 26-November 01
Locație: samanya
ID membru: 9

QUOTE (danpopescu m @ Apr 30 2009, 10:57) *
si egoisti suntem toti. omul in sine este egoist.

nu TOTI sunt egoisti .. nu-ti mai reflecta imaginea ta in altii

+Quote Post
CICI&Co
mesaj 30th April 2009, 10:12
Mesaj #1098

PMS Zone

Grup: Moderators
Data înscrierii: 22-August 07
Locație: Echipa adversă
ID membru: 217 845

QUOTE (danpopescu m @ Apr 30 2009, 10:57) *
omul in sine este egoist.

Nu în pat. Măcar acolo n-ar trebui să fie.
Părerea mea.

Pe când un troc d'asta și cu sexul anal? Sau acolo nu se pun condiții, doar femeia se conformează?
Există strap-on, you know...

Acest mesaj a fost modificat de CICI&Co: 30th April 2009, 10:13

+Quote Post

75 V  « < 59 60 61 62 63 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 utilizatori citesc acest subiect (2 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 04:58
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia